Штрихи к пейзажу (Часть 3)

Вчера вечером возник спор о том, удалось ли противнику вывести из города тяжелую бронетехнику и артиллерию, но сегодня этот вопрос немного прояснился. В Сети появились фото и видео, показывающие то, что досталось ВСУ в виде трофеев. Наверняка это – далеко не все и потому, как и в случае с пленными, скорей всего, мы имеем дело с фактом захвата самого большого количества тяжелой техники врага. Уже в каком она состоянии – другой вопрос, но тут важно то, что все это собирали по всей расее, чтобы загнать в Изюм. 

Если просто все это уничтожить и пустить на переплавку, уже будет сделана огромная дыра в боеспособности армии врага, ну а если хотя бы часть из этого будет допилена и из двух машин будет собрана одна, которая сможет работать как следует, то это будет «бимба», как любил говорить известный персонаж. Проще говоря, вооружения самой мощной ударной группировки врага, которая была на всем фронте, плавно перешли в распоряжение ВСУ и можно не сомневаться в том, что наши найдут этому железу лучшее применение. 

Вместо того, чтобы атаковать Славянск, а потом – поворачивать на Днепр, эта ударная мощь пойдет выбивать врага из Донецка и Луганска. А ведь к этому всему, были захвачены и склады боеприпасов, которые заготавливались из расчета интенсивности стрельбы 60 тыс выстрелов в сутки. Теперь враг сможет на себе прочувствовать, что это такое и причем – за счет бывших своих гаубиц и снарядов.

Еще один интересный момент, который следует отметить, состоит вот в чем. На начальном этапе военных действий, в рамках широкомасштабного вторжения, нашим войскам удалось пожечь на марше очень много техники, а часть ее была брошена, ввиду отсутствия топлива и боеприпасов. И вот все то, что уцелело, было переформировано, довооружено и брошено на Донбасс и в основном – в Изюм, где находился основной командный пункт всей восточной группировки войск противника. 

То есть, в данном случае, речь идет о технике, которая была собрана сверх того, что изначально планировалось использовать в боевых действиях против Украины. Первая порция, пусть и не полностью, но по большей части, осталась сгоревшей, утонувшей и брошенной в Житомирской, Киевской, Черниговской и Сумской областях, где оккупанта сильно обескровили, плюс ко всему остальному, еще фермеры и ромы. Это значит, что командованию орков пришлось делать дополнительную инвентаризацию остатков техники, отбирать из нее то, что может ездить и стрелять, миксуя из двух-трех одну машину и отправлять все это на Изюм.

И вот что получается. Перед началом вторжения противник отобрал все самое новое и пристойное из всего, что у него было. Большую часть этого он потерял, однозначно не рассчитывая на такую убыль. Потом он был вынужден собирать вторую волну железа из того, что у него осталось. И вот значительную часть этого он снова потерял под Изюмом. А теперь просто представим, что же у него осталось, после того, как все выгребалось таким злодейским образом, с использованием элементов инженерного каннибализма. Теперь он становится перед необходимостью еще раз восполнять потери в технике и боеприпасов, а чем? Боеприпасы и так уже идут просроченные, а технику там еще прошлый раз покурочили так, что ее теперь осталось только обнять и плакать.

А ведь все военные аналитики делали и делают упор на то, что в общем, сейчас война вошла в фазу, которая идет «на истощение ресурсов». И как мы видим, наши военные творят чудеса настолько невероятные, что им стоя аплодируют все, кроме «не таких» и «борцов». Они сейчас аж дымятся в своих стараниях принизить достижения наших военных. Наверное, эту дрянь так и продолжат тянуть наши «СМИ», но мы просто обращаем внимание всех коллег на то, что они сейчас делают и что именно это четко показывает, как у таких замаскированных имперцев проступает буденовка и парашют. Будьте бдительны!

60 Comments on "Штрихи к пейзажу (Часть 3)"

  1. anatol | 11.09.2022 at 12:13 |

    После этой статьи я сегодня махну рюмку-другую за победу.

    • Игорь (город Ха) | 11.09.2022 at 12:19 |

      Не гоже так. Три мин., не обращая внимания на непьющую редакцию. Простят.

      • anatol | 11.09.2022 at 13:12 |

        три пьют на похоронах,хотя…если иметь ввиду парашку,то таки,да!

        • Сегодня можно ))). Ощущение как холодным утром смотреть на восход солнца. Война я думаю продлится еще долго, но свет уже виден.

    • Ігор | 11.09.2022 at 19:48 |

      Приєднуюсь. Жахну 3 за упокій параші

  2. СергійБілогор | 11.09.2022 at 12:19 |

    100пудово підтримую висновок автора про “нєтакіх” рЮзких!
    Нам би ще внутрішній контрнаступ зробити і змести всіх отих христь-ТДшок-упячок-дроздових-рахманіних, які ще й досі використовують інфу з рашаЗМІ тільки в перекладі! А з ними ще й всіх отих фесенок на шконку посадити за ті ж потуги зробити з народу бидломасу з комплексом меншовартості.
    І ось крайня подія, що відбулась(не наступ) – стаття Залужного з Забродським дає почву для позитивних очікувань. А ще, де-які деталі просочуються з приводу наградного списку від Залужного, теж додають позитиву. Сподіваюсь, що інфа була точною.

    • Сергей * | 11.09.2022 at 13:26 |

      Так ніби ОПа категорично проти Марченка у списку, але Залужний теж упертий.

  3. Теперь пора чистить власть от кротов и предателей.Ермачину на осину!

  4. Black_Jack | 11.09.2022 at 12:45 |

    Хтось прояснить що сталося з “Прямим”?
    Вчора там подоляк и “пол-вареника” мосейчук резвилися! Як так?!

    • А это все в рамках отого “об`днанного” мовлення. Как они его понимают. Типа “Только не Порошенко”.

  5. Ярослав | 11.09.2022 at 12:52 |

    Фейгин щє з часів спецоперації “Гадя” насторожив. А потім стало зрозуміло що бути адвокатом правозахисників в рашці то таке саме як і бути попом при комуністах – тобто стовідсотково бути агентом. Але то ще не все, як виявилося він воював у Югославії так само як и Гіркін.
    Я вобець не розумію як можна було потрапити на ту війну із території бувшого СРСР не будучи дуже “в темі”. Тут був розвал і розлад і всім було насрать навіть на свою столицю, де там було до тієї, так само розпавшоюся, Югославії. То була тільки картинка в тєлєку. А самі розумні відкривали кіоски ї заробляли свій перший капітал. І вот їхати воювати к сербам можна було лише по завданню своєї контори і ніяк інакше. Так само як зараз, під час війни якійсь українець би поїхав добровільцем повоювати наприклад в Малі чі в ДР Конго, причому саме добровольцем – без зарплати.

  6. любов оводовська | 11.09.2022 at 12:59 |

    Сотник не угодил Фейгину своим открытым письмом,чем вызвал бурную реакцию от Фейгина.Сотник озвучил информацию-Фейгин воевал в Югославии на стороне Милошевича в младые годы.

  7. Олександр | 11.09.2022 at 13:01 |

    Коли я думав, як русня буде пояснювати власний розгром, зрада була однією з версій.

    Взагалі, щоб зрозуміти, як русня діє у таких випадках, треба запам’ятати один принцип: “Це не тому, що москальска армія – лайно”. Виходячи з цього принципу, москалі обирають пояснення. Будь яке, але не визнання провалу власної військової машини та військової думки. Зрада, або якийсь один другорядний генерал, на якого не шкода все звалити, або “внезапность”, яка ніби заскочила зненацька величезну сталінську армію, що просто так кілька місяців зусереджувалась біля кордонів 1941 і нічого не чекала, не мала ніяких планів, або гігантська чисельна перевага ворога, де на одного москаля п’ять, або й десять ворогів. Наприклад, я бачив, як русня писала, що вони повільно просуваються лише тому, що в них тільки 200 000, а Україна мобілізувала мільйон. Хоча, якщо їхній генштаб не врахував мобілізаційних можливостей країни, на яку планувався напад, це вказує лише на їх власний прорахунок, намір “закидати шапками”, або, ще гірше для них, що крім цих 200 000 Росія не мала боєздатної армії. А це вказує, що всі їхні військові реформи за останній час були виставою за межами якої армія продовжувала розвалюватись. Не кажучи про те, що справжній армії було б досить і 200 000, якби вона була у доброму технічному стані та могла б завоювати панування у повітрі.

    Пам’ятаю, як на Ютубі, просто під музичним відео про польських гусарів один російський коментатор стверджував, що Москву полякам просто здали зрадники-бояри. Я нагадав йому про Клушинську битву, де московське військо було знищене польською кіннотою, ще й набагато меншою чисельно. Тоді він перейшов до зради, але вже не бояр, а шведських найманців. Я нагадав, що не все військо складалося зі шведів (не питаючи, чому власне російські військові були у такому стані, що довелося наймати шведів) і що бій був довгий, та поляки саме зламали опір москалів, виявились індивідуально сильнішими. Після цієї битви Москва була зайнята польським гарнізоном, а москальска державність фактично перервалася. Вже тоді опонент почав стверджувати, що це все – нічого і дуже скоро вони все повернули.

    Взагалі, вони не виносять пам’яті про поразки, от і Клушинську битву не пам’ятають. Ніби не було її. Не виключаю, що і у підручниках про неї не згадують. Краще давайте про те, як героїчно звільняли Москву. От ще один прийом – замовчування. Так, було там щось незначне. Настільки, що після “незначного” була захоплена столиця, а москальска еліта готувалася присягати польським господарям.

    На прикладі цього можна побачити інші прийоми “пояснення”, крім зради – замовчування, заперечення значення події.

    Але є і такий факт, більш тривожний, що виправдання поразки будь чим – зрадою, чисельною перевагою ворога, несподіванкою, потрібно для одного – для позиції “Ми все робили правильно, але нас підвів якийсь незалежний від нас фактор, а так ми сильні і праві. Тож давайте ще раз спробуємо”. Через 20 років, через 30. Якщо не впорався Микола II, вони знайдуть Сталіна. Тому Україні треба ніколи не забувати що поряд з нею – потвора, в якій всі голови (правляча чи опозиційна) працюють на одне й те саме – знищення. Так чи інакше, тим чи іншим способом. Не вдалося Путлєру, вони знайдуть нового ката і посадять його на трон. Вони не зміняться, вони завжди будуть загрозою, розуміння цього має бути фундаментом політики України назавжди. Люди, політики, діячі, які цього не розуміють, не визнають, є відвертими ворогами або, у кращому випадку – корисними ідіотами. І це ж має бути орієнтиром для політичних уподобань – будь хто, ліберали, консерватори, праві, ліві, центристи, анархісти – будь яка політична сила в Україні має це визнавати як аксіому – Москва – ворог. Під будь яким прапором, будь якою владою.

    • +++

      Дорога Редакція, я вважаю, що це потрібно окремим постом.

    • Теж так вважаю.

      Росія всіляко уникає думки про свою мізерність. Точніше, вони не готові сприйняти росію як звичайну рядову країну (одну з багатьох) зі своїми невдачами і провтиками. Вони завжди вважали себе особливими, з претензією на світове панування, рівнішими за інших. Тому їм легше повірити у злий фатум, аніж власну неспроможність.

      Весь образ росії, міф про неї, будується саме на військовій міці і непереможності. По суті, визнавши власні поразки вони матимуть відмовитись і від звичного образу (все, що не вписується у нього, швидко відкидається, або забувається). Переосмислити себе, свої цілі, місію як народу. Але якраз цього там ніхто робити не збирається. А значить і демократизуватись московія не зможе.

    • Karina | 11.09.2022 at 14:42 |

      Я також приєднуюся. Мудрі слова.

    • Григорій | 11.09.2022 at 15:27 |

      А Іван Сусанін завів у ліс двадцять поляків, які його там і прикочили.

      Поляки ще не сказали московитам, що можемо повторити?

      • До речі, там навіть і не поляки були, а литвини – громадяни ВКЛ, які й розмовляли староукраїнською-старобілоруською мовою.

    • vitogor | 11.09.2022 at 17:40 |

      Останню аксіому (Москва – ворог) треба окремим пунктом прописати до Конституції України. Бо мудрий наріт дуже скоро все забуде…

      • А много ли мудрого нарида читало Конституцию? Польза в этом будет только одна – будет соответствующая статья за нарушение основного закона. А обязательным считаю включить цю тезу в школьную программу.

    • Ярослав | 11.09.2022 at 19:17 |

      саме так!!! істина, як вона є!

    • Вöрса | 11.09.2022 at 20:40 |

      “поляки как раз сломили сопротивление москалей” ну , москали то как раз бежали после первой атаки конницы, с поляками несколько часов сражались шведы и французы …

  8. Кацапская армия напоминает мне питекантропа Валуева,сильный,но тупой организм,который идёт напролом по шаблону, без импровизации.
    ЗСУ можно сравнить с братьями Кличко,которые напрасно не машут кулаками,изматывают противника на дальней дистанции хаймарсами,извиняюсь джебами,а в нужный момент творчески отправляют противника”в плановую перегрупировку”.

  9. А в папаші Гудкові на лобі “ФСБ” написано, як він тільки не крутиться, що опозиціонер, а все’дно – на лобі видно

  10. Valeriy | 11.09.2022 at 13:06 |

    “тянуть наши «СМИ»” – скорее , “наши” СМИ .

  11. Олександр | 11.09.2022 at 13:26 |

    На додаток раджу знайти суворівську “Беру свои слова обратно” та прочитати главу “Во всём виноват Военторг” де описується як Сталін шукав винних у розгромі Західного фронту. Процитую висновок, наскільки пам’ятаю: “Виновных на этом уровне не было. Их следовало найти”. Дії армій та фронтів планує Генеральний штаб, як підрозділ Міноборони, а разом вони підкоряються Верховному головнокомандувачу. Тоді це Сталін-Жуков-Тимошенко. До цього рівня винних не можна було підійматися.

    Зараз ланцюг винних такий же короткий – це Путін – Шойгу – Герасімов. Але Путін, на відміну від Сталіна, ладен звалити все на когось, навіть на близьке оточення (яке Сталін старався не замазувати – бо постане питання як же сам Сталін тримав біля себе зрадників та некомпетентних), тому з початку війни ротом Пєскова казав, що “все це справа військових”, даючи сигнал, що їх у всьому і звинуватять. Це має вплив – військові, та взагалі еліта, якщо все йде погано, можуть задуматись, нащо їм такий цар, який валить все на них, тим більше, що тут поряд дуже вигідна для еліти ідея: У всьому винний Путін. А ми лише виконували його накази.

    Власне, нещодавно Фєйгін та Піонтковський (у відео на каналі Фєйгіна) довго обговорювали саме цю ідею: А давайте зробимо винним Путіна, може, так еліті буде легше закінчити війну – зваливши все на царя-невдаху. Даючи сигнал всім чиновникам та генералам: вам нічого не буде, якщо здасте Путіна.

    Звісно, з огляду на наші знання про Московію це просто стара москальска мімікрія у разі поразки. Пожертвувати одним людожером, щоб зберегти систему людожерства.

    • ++

    • А Ви не підказуйте 🙂
      Бо я вже десь бачила, мовляв, Патрушев усунув пуцьку (а якісь петербурзькі райкоми звинуватили хуйлішка в зраді) і домовляється з Америкою.
      Потім бачила, що військових організовано виводять з України.
      І ще – начебто, Блінкін приїжджав до зелі, вимагаючи почати переговори з рашистам, а зеля – як кремінь, ух! Ні, каже, я зара вам (американцям) ще умови висуну.

      • “Блінкін приїжджав до зелі, вимагаючи почати переговори з рашистам, а зеля – як кремінь” –

        – Блінкен приїжджав говорити про Єрмака, тому членограйка був такий скривджений.

    • Puzat-Pasuk | 11.09.2022 at 16:17 |

      Підтримую.Ці 2 дописи Олександра треба видати окремою статтею

      • Олександр | 11.09.2022 at 17:05 |

        Я вважаю, що пишу звичайні коментарі, просто іноді хочеться розгорнути думку і от, вона розгортається, може, навіть, занадто широко. Навряд чи я сказав щось принципово нове, просто, як зазвичай, розгорнув)

        У будь якому разі, шановній редакції видніше.

  12. Puzat-Pasuk | 11.09.2022 at 13:30 |

    Послухайте це!Допит полоненого танкимста!Реальна ржака!
    https://www.youtube.com/shorts/0-5VHuu_B8U

  13. Наталія М. | 11.09.2022 at 13:36 |

    Амигос, сегодня День Танкіста! Наші поздоровлення героїчним хлопцям, які крошать в капусту ворогів. Хай їм щастить!

    Вітаємо водіїв сталевих коней України з Днем Танкіста! Бажаємо вам досягати цілей, отримувати круті результати і рухатися по життю на хвилі успіху! Нехай залізний товариш ніколи не підводить! Слава героям!

  14. Читайко | 11.09.2022 at 13:42 |

    Звуження фронту вс рф до 10 км.

  15. Наталія М. | 11.09.2022 at 13:47 |

    Смотрела видео, которое сняли сами же орки, которые тикали из Купянска. На переднем плане показаны чьи-то ласты в каких-то онучах. Сбоку мотыляется какая-то труба с изгибом вниз. Напоминает перископ наоборот. И вообще, такое впечатление, что дикари оседлали швейную машинку Зингера позапрошлого столетия и на ней пытаются слинять. Ой, ну ляпотааааа…..

    “Лэнд-лиз по-русски: оккупанты после побега оставили на улицах Изюма много техники”
    https://24tv.ua/ru/nastuplenie-vsu-okkupanty-ostavili-na-ulicah-izjuma-mnogo-bronetehniki-24-kanal_n2155320

    И ниже ехидный комментарий: “Очень много трофеев на Харьковщине. Настоящий лендлиз. И почему Кремль так возмущается поставками западного оружия Украине, если сам поставляет еще больше?” Не, ну, красота ж!

  16. Недо | 11.09.2022 at 14:06 |

    А коли ЗСУ планує контрнаступ в Українському інформполі, щоб знести в каналізаційниий коллектор всі ті Г+Г, Інтери, 24-ті, щоб те лайно людей не труїло?

  17. Недо | 11.09.2022 at 14:07 |

    А про по : Крім ЄС , тільки ЗСУ здатне.

  18. Нет ничего лучше сейчас, чем находиться в Донецке и слушать комментарии местных.
    Это песня. Даже самые упоротые понимают, что это бегство. ))))

  19. Наталія М. | 11.09.2022 at 14:14 |

    Black_Jack | 11 Вересня, 2022 at 12:45 | Відповіcти
    @ Хтось прояснить що сталося з “Прямим”?
    Вчора там подоляк и “пол-вареника” мосейчук резвилися! Як так?! @

    Частоты “Прямого” и “Эспрессо” были заблокированы зевладой, чтобы люди не слышали иную точку зрения и не получали правдивую информацию. Они сейчас перешли на ютуб и от этого потеряли 2/3 своего зрителя. Сколько гендиректоры этих каналов не обращались до соответствующих органов с целью разъяснить такой беспредел – им тупо ничего не отвечают потому, что это является страшным нарушением конституционных норм в части наших гражданских свобод. Поэтому, на этих частотах сейчас резвятся говножурналюхи с пула перзидента. Вы же слышали кричалку, которые под этот информационный беспредел придумали в #ОПе перзидента? Он называется “єдиний марафон”! Который уже всем надоел до чёртиков! На всех каналах вещают одно и то же. И действующие лица те же: наш перзидент со своими гундосыми видосиками, абдристович, падляк, фейгин, старый пень пионтковский, который в самом начале полномасштабного вторжения рашистов начал критиковать Байдена за “недостаточное количество вооружения”! Хотелось спросить: “А тебе какое до этого дело? Иди на пенсию, и не высовывайся. Всё равно ничего умного ты не скажешь”!

    По мнению дерьмака, который под шумок выстраивает здесь зелёную диктатуру, все силы кинуты на обеление и восхваление янелоха. Ему хотят обеспечить всеми неправдами 2-й срок. Ещё ж нужно хорошо отдерибанить эту бедную Украину, гражданами которой они себя явно не считают. Деньги на восстановление дадут. Они считают, что им нужно продержаться до этого момента, а потом – трава не расти. Свалят в Израиль или Парашу, и плевать они на всех хотели! Тем более, что у боневтика есть расейский паспорт от 2012г. и недвижимость на параше. А наш гадский ЦИК вообще клювом прощёлкал этого зелёного лазутчика из кремля. Янелох вообще не имел права даже баллотироваться на пост перзидента, но т.к. это была спецоперация фсб “буратино”, то всё было заранее договорено и обговорено. По большому счёту этот ЦИК нужно гнать взашей от такой “ошибки”, которая стОила нашей стране полномасштабной войны, многотысячных убийств наших людей и огромных разрушений. Идёт зима, люди возвращаются, жить негде, а зевласть дороги строит! Ну, в своём репертуаре!

    “Зелені мародери” – тут целая серия видео про воровство нашей страны в особо крупных размерах
    https://www.google.com/search?q=%D0%97%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%96+%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B8+%D1%8E%D1%82%D1%83%D0%B1&rlz=1C1IXYC_ruUA964UA964&sourceid=chrome&ie=UTF-8

    • ++++

      Это бы – да отдельным постом…

      • Damian | 11.09.2022 at 14:43 |

        !!!

      • Кто смотрит TV в век интернета?Наверное бабушки,или я ошибаюсь?Сейчас телевизор служит монитором,того,что ты хочешь смотреть,а не рекламу и передачи для дебилов.

        • Вся проблема в том, что молодежь до 18 – вообще не избиратель, а вот бабушки – избиратели до гробовой доски. И бабушек с дедушками даже больше. чем молодежи. А злые языки говорят, что при Яныке голосовали не только парализованные, но и мертвые души. От така фигня, малята…
          Не зря же перед очередными выборами появлялся мем “Укради у своей бабушки паспорт”. А в инете не так и много бабушек, да и у тех мозги обычно не в ту сторону…

    • Puzat-Pasuk | 11.09.2022 at 15:47 |

      Тільки поправити текст.
      “єдиний телехлороформ”

  20. Все сейчас сконцентрировались на обсуждении Харьковского направления. Но я думаю, что И Херсон принесет интересные новости. ) У моего коллеги-сепара, под Херсоном служит сын, днровский мобик. Он в шоке

    • Вуйко з Донецька | 11.09.2022 at 15:54 |

      Цікаві новини з південного напрямку поки що у нас притримуються. Всьому свій час.

  21. Eugen moderator | 11.09.2022 at 14:56 |

    На фоне исключительно квалифицированных действий командования ВСУ, что радует просто неимоверно, остается противный червяковидный, грызущий вопрос.
    А, это, зеленое, оно будет пожинать лавры победы? Победы, фундамент которой не им заложен. Фундамент которой он стремился развалить всеми своими зелеными силами…
    Я еще могу понять, что есть пост Президента Украины, знамя и символ страны, вне зависимости от персонажа, там пребывающего. На определенном этапе. Но неужели все так и останется? После всего?

    • Damian | 11.09.2022 at 15:20 |

      По первому вопрос вроде бы понятно: “Коня кують, а жаба ногу підставляє” (українське прислів’я). А на главный вопрос коротко ответить невозможно. Требуется анализ ситуации, понимание почему так получается (все время вспоминаются 73%) и тогда уже понимать, что нужно предпринимать. Думается даже, что на страницах ЛО ответа не получится. Требуется многостраничное исследование, политическая воля реальные силы, а не увещевания. Уважаемый Eugen moderator поставил более, чем серьезный вопрос.

    • Puzat-Pasuk | 11.09.2022 at 15:48 |

      вже пожинає,на відео кепкував з російської армії

    • vitogor | 11.09.2022 at 18:49 |

      Кілька місяців тому, ще на початку війни, одна знайома амеріканка казала мені: “Я в захопленні від вашого президента, я так бажаю щоб і у нас був такий президент!”. Довелося їй коректно пояснити што нє всьо так адназначно, але здається вона мені не повірила, бо дивилась на мене як на ідіота. Тож, на жаль, в очах світової спільноти зелене чмо залишається (і залишиться) обличчям української боротьби, а згодом і перемоги, над окупантом. Його зараз ще який небудь Тайм людиною року призначить, побачите… Тоді в нього взагалі дах поїде від відчуття власної величавості. Тож, українцям не слід далеко ховати зброю після перемоги, бо є таке відчуття що ще доведеться оте чмо на вилах із Банкової виносити.

      • Ну Тайм – та еще промокашка…
        Там и пуйло на обложке бывало, до и Алоизыч аж 2 раза человеком года побывал.
        Я в таких случаях цитирую из Саймака (Заповедник гоблинов) одно инопланетное существо – “Ибо вы говоримы есть”. Так что обычные журнашлюшные дела и борьба за тираж. Просто бизнеса, ничего личного. И ведь за портреты одиозных линостей никакого харакири, дескать мы лицо общества, всего лишь. И что обидно, последнее – это правда.

  22. Останній резерв техніки це білорусія, звідтіля вигребуть усе що їздить, а лука мудіщев з радістю все віддасть, а потім на всі вимоги пуйла буде відповідати – ай, біл*ть все атдал, сам пешком хажу, какой наступать, вай!

  23. А у меня тут другой конфуз случился.
    Видео Юрика “бывшего гбшника” Швеца высветилось , Но! без звука!
    Шановні, єто шедевр:)
    Чувак с похоронным выражением мордени вещает о успехах ВСУ:))))
    ЭТО НАДО ВИДЕТЬ:)
    Кстати, Зе Невтікович також мав дуже сумну морду.

  24. Black_Jack | 11.09.2022 at 21:55 |

    Шендерович пробил очередное дно…
    https://www.facebook.com/photo/?fbid=5499021550211303&set=a.490119471101561

    • Ну, Витя – он же из старой когорты, со стажем, он по статусу русский либералиссимус.

      • Black Jack | 12.09.2022 at 13:31 |

        Я так понимаю, что после второго раза на терпилу шендеровича сможет подать в суд любой русский алкаш, знающий буквы. И снова будет краудфандинг ))))

Comments are closed.