Поздравления из Британии

От редакции

Завершая этот день, с одной стороны – праздничный, а с другой – печальный, поскольку враг совершил еще одно преступление – атака на пассажирский поезд, но с другой стороны мы знали, что эти палачи  обязательно выкинут нечто подобное. Если бы не наши военные, которые перехватили уже летящие ракеты и не разгромили то, что готовилось к этому дню, жертв могло быть больше. Мы вернем им все это, и они еще захлебнутся в том, что принесли нам. Ну а в конце дня – маленькое поздравление от нашего коллеги. Заглавное фото – от него же. Далее – текст письма.

***

Вітаю Вас, і всіх нас із святом, за яке ми ще боремось, і ми обов’язково переможемо у цій боротьбі!
І зовсім короткою ремаркою до сьогоднішньої вечірньої публікації надсилаю вам фотографію прапора. Таких прапорів дуже, дуже багато у Великобританії! Одна половинка їхня, і одна – наша. У звичайні дні – дуже багато української символіки, зокрема у Ліверпулі, Честері та Манчестері. А сьогодні – їх просто безліч!!! Моя дружина побачила когось із нашим прапором, (чи ще й у вишиванці, чесне слово, не запам’ятав), підійшла та й почала розмовляти українською – а це, виявляється, британець!!! Підтримка наших та України у Британії – просто колосальна, часто люди, як чують акцент, питають звідки, і як чують Україна – стають до довгої балачки, розпитують, висловлюють підтримку всіма можливими способами!

З повагою,

Юрій

7 Comments on "Поздравления из Британии"

  1. Укроп | 24.08.2022 at 23:09 |

    Невимовна гордість за свою державу… За те, що у нас є такі друзі, увага яких таки чогось варта! Бо слово “джентльмен” пішло таки звідси… А джентльмени з недостойними водитися б не стали, значить ми гідні і наша держава викликає почуття поваги!
    І ми без найменшого сумніву – Європа! Приклад – з області культури, але подивіться як бельгійці реагують на нашу музику, це неможливо дивитися безпристрасно… Ми – частина Європи, причому не найгірша, а її “молода кров” бо Україна, не дивлячись на те, що нам вже тисячі років, як державі – на диво молода та енергійна! “Нова молода кров”…
    https://t.me/Sharpreview/16488

  2. Thank you so much, our Britain’s friends!

  3. Руслан | 25.08.2022 at 07:02 |

    Світ змінюється. Ідуть тектонічні трансформації конкретно в душах людей, цілі країни пробуджуються. До величезних прошарків суспільства по трошки доходить над якою прірвою вони зараз знаходяться. І люди вибирають новий шлях розвитку суспільства, нові традиції для себе і для своїх країн. По трошки розуміють, що якщо будеш монетизувати відношення між людьми, між країнами то не стане ні грошей ні вдносин. Скрізь пелену московитської пропаганди і купок грошових валізок з мокшанских боліт, люди вже бачать обриси нової формації розвитку як Европейської так і Планетарної цівілізації.
    В такі часи розвалюються релігії, розсипаються пропагандистські блоки та міфи, вмирають кумири, створюються легенди. І наша Україна – то є маленький вогник що запалює в душах вихор надії, який відкриває очі, який розставляє по місцям добро і зло, і цей вогник через якусь хвильку часу вже палає яскравим смолоскипом. І цей смолоскип лине над землею відганяючи морок, закриваючи під ногами ту безодню аду яку впустили в наш свід дегенеративні нащадки комуністів, виродків які створювали СССР.
    Це тільки початок складного шляху. С москалями зрозуміло, кака була – кака є. Проте за московським сморідом вже можна розгледіти обриси розжирілої безжальної жаби – китайської традиціїї. З цим людству приїдеться повозитися.
    Віримо в добро, кохання та надію. Зі святом вас щирі Українці!!!!!

  4. СергійБілогор | 25.08.2022 at 08:33 |

    Повторю свій комент з попередньої публікації.
    ———
    “І в Лондоні, на Даунінг стріт були підняті наші флаги…на центральному флагштоці! І ще були по вуглам урядової будівлі(Cabinet Office)! І була дуже багатолюдна акція з нашими прапорами.”
    І було дуже багато людей у вишиванках.

  5. Valeriy | 25.08.2022 at 12:55 |

    Англичане видя мой флаг показывают мне 👍 имея ввиду Украину,в ответ я показывая на них показываю тоже 👍 имея ввиду Англию,всем всё понятно без слов и даже на ходу.

  6. Наталія М. | 25.08.2022 at 14:07 |

    Моя знакомая месяц назад ездила к сыну в Польшу. Он уехал туда 2 года назад. Приехала и рсказала мне, что в Польше очень трепетно и хорошо относятся к украинцам. Иногда поляки её спрашивали, мол, “откуда вы”? Когда они в ответ слышали:”Из Украины”. – Отвечали:”Вауу. Это круто! Вы – крутые!” Говорили, что смотрят на наших мужественных, незгибаемых воинов, наших стойких людей и задумчиво размышляют, что, как бы они себя повели в данной ситуации. Некоторые предположили, что, “возможно, что и растерялись бы, т.к. то, что украинцы претерпевают сейчас- это настолько тяжело, что весь мир переживает, сочувствует и старается нам помочь”. И такого никогда не было! Весь мир на нашей стороне! Спасибо всем небайдужим людям мира!

  7. Oleksii | 26.08.2022 at 19:21 |

    В Чехии также очень большая поддержка на всех админ зданиях рядом с чешским украинский флаг, во всех торговых центрах сбор помощи Украине, постоянные митинги акции на Вацлавской площади в поддержку Украины и другое и так все от начала вторжения.

Comments are closed.