Не та война (Часть 2)

Однако, как было сказано выше, эта теория не слишком вяжется с характером противника, который противостоит как Литве, так и Украине. Это – естественная погрешность, поскольку теория опиралась на чужие разработки, применимые в других условиях. В данном же случае, на наш взгляд, надо начинать с того, почему россияне так действовали в Грузии и Украине? Многие могут сказать о том, что они хотят восстановить то ли совок, то ли империю, но хотеть – одно дело, а действовать – другое. Как было в старой совковой присказке:

«-Опять хочу в Париж!

-Ты уже была в Париже?

-Нет, но уже хотела!»

Недавно в Твиттере коллеги выложили фотографию захваченной армянской  карты, где была изображена «Великая Армения» от моря до моря. Согласно карте, для этого им надо было захватить всю Грузию, весь Азербайджан и половину Турции. Так что же, они тоже хотят себе запилить империю, но после осенней войны стало понятно, что мечтать можно о чем угодно, а вот осуществить мечту это – совсем другое дело.

Что касается РФ, то вопрос мы поставили: «Почему?», а не «Зачем?», и как не странно, ответ на этот вопрос очевиден с одной стороны и не очевиден – с другой. Очевиден он в той части, что РФ в очередной раз милитаризовала свою экономику, наштамповала оружия и теперь – имеет возможность выделывать вот такие дела. Ну а с другой стороны, всем прекрасно известен постулат Архимеда о том, что против лома нет приема, если нет другого лома. А если он есть?

Упрощенно, Москва делает ровно то, что ей позволяет противник и не больше. Наш пример боев 14-15 годов показал, что даже для РФ потери оказались уж слишком большими, поскольку быстро переплюнули афганские и чеченские потери. Это как раз тот случай, когда против силы аргументом может быть только и исключительно – сила. Вернее – нужная сила, решимость и умение ее применить.

Но и это еще не все. Эта формула имеет важную переменную, которая еще ни разу не была задействована в полной мере, а во время войны на нашей территории – вовсе ни разу. Собственно говоря, все то, что Москва позволяет себе творить у нас, на нашей территории, обусловлено тем, что мы им это позволяем делать. Да-да, именно так. Заметим, мы сражаемся с их войсками исключительно на собственной территории, а это Москву устраивает. Железа там много, пушечное мясо там отсылают на утилизацию без проблем, а крупные потери можно засекретить и все останется только в виде слухов. Те, кто попали под раздачу и чьи подразделения порвали в хлам, постараются уйти в более тихие места, наподобие Сирии, а на их место пришлют других.

Вот мы говорим о возможности широкомасштабного вторжения, а мы имеем адекватные планы противодействия? Да, литовцы для себя, в той обстановке, нашли вот такой метод. Нам он не подходит, а свой у нас есть? Он просто обязан быть и причем, реализация этого плана обречена на успех потому, что Москва привыкла воевать именно в таком ключе – на чужой территории, а свои базы снабжения, коммуникации, лагеря войск, они уже обустроили так, будто на их земле никогда не смогут развернуться боевые действия. Все стоит в куче и удобно для поражения.

В общем, наш план первоочередного ответа на возможное вторжение должен безусловно включать поражение целей на территории противника, причем – несколькими, принципиально различными способами: от ракетных ударов до рейдов диверсионных групп. В приграничных районах РФ должны быть отобраны цели, уничтожение которых приведет к провисанию их группировок, которые они попытаются ввести на нашу территорию. Это касается военных объектов, путей сообщения, объектов энергетики, крупных промышленных объектов и так далее.

Это должно быть сделано безусловно, поскольку та сторона уже озвучивает часть своих реальных планов о нанесении ударов по объектам в Киеве и других городах. В таком раскладе, война должна безусловно и мгновенно перейти на их территорию. Да, у них есть ЯО, но Путин сам признался, что готов был его применить при захвате Крыма. В том-то и дело, что если оглядываться на возможные действия Москвы, то проще сразу сдаваться и ехать на Колыму.

Поэтому, как только он попробует что-то такое сделать, вдоль всей границы с Украиной, на той стороне, должно полыхать и взрываться все, что имеет хоть малейшую военную ценность. Ударные группировки должны быть полностью и надолго отрезаны от баз снабжения, а тут уже, их не спеша – двухсотить до последнего живого бойца. Только так и никак иначе. Враг должен знать, что война ворвется в его дом просто мгновенно. Желательно и по Москве уложить хоть несколько зарядов, чтобы там увидели живьем, «чё там у хохлов».

Но в любом случае, надо перестать потакать противнику и дать ему действительно неприемлемую войну и желательно, чтобы он об этом знал. А теории гражданского сопротивления это – приглашение агрессора к оккупации. Хотя, по этому поводу могут быть и другие мнения, но об этом стоит размышлять и предпринимать конкретные действия. В той ситуации у литовцев не было иного выбора, а у нас он есть. Так победим!

83 Comments on "Не та война (Часть 2)"

  1. Именно поэтому мы должны как можно быстрее вступить в НАТО или еще до вступления развернуть натовские базы в Сумской, Харьковской областях и прочем приграничье. Параллельно с этим аналогичные силы подтягиваются к восточным границам Латвии и Эстонии. Кремлядь постоянно оправдывала свои диверсии против Украины тем, что с нашей территории якобы будет слишком небольшое время подлета ракет до Москвы. (Кто их реально собирался устанавливать даже в натовских странах Балтии до 2014?) Значит, их и надо разместить, поставив Москве ядерный мат. После чего — фактическая капитуляция и разоружение по образцу перестройки, а также парад суверенитетов внутри бывшей РФ. Чтобы уже навсегда ликвидировать саму возможность какой-либо угрозы с той стороны.

    • “Именно поэтому мы должны как можно быстрее вступить в НАТО”-який буде результат референдуму про вступ до НАТО, якби він проводився в найближчі вихідні?!

      • Укроп | 28.03.2021 at 01:28 |

        Близько 50%, можливо вже і більше. Ракетні удари по Києву штовхнуть бидло в той бік так що буде набагато більше.

        • Евгений О. | 28.03.2021 at 03:50 |

          А отут ви помиляєтесь, шановний. Не туди вони штовхнуть бидло. А навпаки, до агресора. На те воно й бидло.
          Бидло ніколи не зрозуміє справжній сенс слова “свобода”. Для нього воно означає лише можливість красти помаленьку, а іноді і не помаленьку. Можливість “порішати” . Все, завжди.
          Бидло цілком влаштує окупація. Спочатку. Як це було з бидлом в Криму і в Ордлях. Бо кожне з бидла, вважаючи інших бидлом, вважає, що воно отримає, перехритривши сусіда, або “шапку”, або “палку”, що дозволить обирати ближнього. І так далі.
          Маємо твердо усвідомити ту обставину, що найменші сподівання на притомні з нашої точки зору рішення бидла, а тим більше якісь розумно активні його дії у відповідному напрямку, є практично і цілком достатньою умовою, я б сказав абсолютною гарантією поразки.
          Це вже потім певна частина буде скавчати, жаліючись на власну дурість, на те що сірі вони, убогі і не знали й не думали, і таке інше.
          Чи не маємо ж прикладів?
          Тому всі розрахунки і відповідні заходи мають бути організовані з умовою надійної ізоляції бидла від можливості найменшого впливу на хід процесу. Не звертаючи уваги на потенціальні оцінки ззовні. Будь-ким. Бо ж розумні, справжні і надійні партнери це зрозуміють.

          • Микола КР | 28.03.2021 at 07:22 |

            Цілком згоден. Додам лише що вступ до НАТО до початку адекватної і належної відповіді москалям може трохи завадити (можливо) цим, без сумніву необхідним планам. З огляду на політику Франції та Німеччини, та зобов’язанням членів блоку як не агресивного.

          • Укроп | 28.03.2021 at 09:41 |

            Сподіваюсь що трохи не так. Відносно бидла – тут у нас з Вами точки зору співпадають, сперечатись нема протщо, але от психологія щієї субстанції не завжди однозначна. Згадайте однотурову перемогу Пороха на тих виборах. Ми вважали тоді що це “мудрий патріотичний нарід” у нас такий, а я зараз вважаю що бидляки це зробили від страху, їм хотілося щоб хтось захистив від війни, ото і весь секрет… Втім, давно було, що тепер згадувати, вперед треба дивитися, а там радості теж трохи менше, ніж хотілося б, Трамп не в тюрмі, з ним носяться, а це деморалізує бо досить на наступних виборах в США перемогти цій наволочі і все – “світ хакнутий”…

      • Федір | 28.03.2021 at 09:12 |

        симулякр демократии не вечен 🙂
        может в нужный момент у нас будет Гетьманат/Княжество/Хунта или еще чтото)))
        если нариду 73ей пробы кинуть на рот вкусной колбаски, тасскать наполнить холодильник, то они не будут париться о текущей “форме правления” , тем более выборы в воюющей стране это ТРЭШ вообше!
        и уже после зачистки гоп-Пжз можно будет провозглашать Возобновление Государственности, как сделали Эстония Латвия

  2. Укроп | 28.03.2021 at 00:50 |

    По мАсквеинадо отработатьтне только обычными зарядами, ма грязной бомбой и желательно не одной, плюс ее еще и в том, что даже сбитая над эрефией ракета с грязной боеголовкой, частично свою задачу выполнила. Должно также быть публично объявлено что в случае нанесения ракетных ударов по Киеву, в отвнт высокоточным оружием будут нанесены удары по атомным электростанциям рашки. Соплежуйство нашего янелоха и поведение жертвы только распаляют аппетиты подонков. Как ни крути – получается чтотнаша главная проблема и правда не в мАскве? Мы позволяем московитам грозить только тем, на что те надеются, ответа не будет? Может все таки на фонарный столб? А там и попустит? Поймут что в ответ мало не покажется и будут сидеть на пятой точке ровно?

    • Пока мы только поставили в ВСУ массо-габаритные макеты комплекса “Нептун”. Теперь только дело за надувной “Ольхой”.

      • Найближче до України розташована Курська АЕС. В РФ це – місто Курчатов. Від українського Глухова до росіянського Курчатова – 133 км по трасі. Але якщо під’їхати ближче до кордону з українського боку – можна наблизитися на 120 км по прямій до Курчатова. А 120 км – це максимальний радіус дії старої доброї “Точки У”.
        https://ru.wikipedia.org/wiki/Точка_(тактический_ракетный_комплекс)
        Отож не треба нам ні “Вільхи”, ані “Нептуна”. Можемо обійтися навіть наявними засобами ураження. Була б рішучість!.. 🙂

        • Федір | 28.03.2021 at 09:20 |

          жаль что сняли с вооружения комплекс “Луна” , наверное изза маленькой дальности, а может наявному штату ракетчиков стало хватать современных ракет ( ?)
          там хоть точность +- 700 метров но для грязных бомб не столь критично 🙂 или залпом нескольких ракет накрывать большие колоны и места располодения.
          понятно что рухлядь середины 20в. но для количества и такого б не помешало иметь)

      • Укроп | 28.03.2021 at 09:44 |

        Мне показалось что наши в этом случае чуточку “нагнетали напряженность” в рамках идеологическрй войны с зеленью и габарито-весовые макеты были поставлены “в том числе”, а не “вместо”, но пускай информация будет так, лучше перебдеть 🙂

  3. Добавлю также, что еще более актуальная задача при таком раскладе — снести “белорусский выступ”, т. е. создать там неприемлемые для оккупанта условия и выкурить его оттуда, с ориентиром на установку натовских ракет и под Оршей, откуда мат ставить будет еще проще и доходчивее.

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:00 |

      Кто это будет делать? “Главнокомандующий”? Пока у нас сидит эта пацифиская дрянь, это могут делать толькл партизаны. Дожились, страну будут защищать вопреки воле ее руководства… Бешенство охватывает! Нас так сварят как ту лягушку еще за три года “варки” янелохом, собственно, у холуя это и есть цель без малейшего сомнения!

      • Федір | 28.03.2021 at 09:24 |

        Дожились, страну будут защищать вопреки воле ее руководства…
        верно подмечено!

  4. “В общем, наш план первоочередного ответа на возможное вторжение, должен безусловно включать поражение целей на территории противника, причем – несколькими, принципиально различными способами, от ракетных ударов, до рейдов диверсионных групп. В приграничных районах РФ должны быть отобраны цели, уничтожение которых приведет к провисанию их группировок, которые они попытаются ввести на нашу территорию. Это касается военных объектов, путей сообщения, объектов энергетики, крупных промышленных объектов и так далее” (с)
    *****
    Розробка таких планів є прерогативою РНБОУ і Генштабу ЗСУ. Ніхто з посвячених у такі плани жодним цивільним особам не розповість.

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:03 |

      Ага, а Єрмак вже передасть Хуйлу щоб там поийняли до уваги. Не тіште себе сподіваннями що “ці” здатні на щось інше, крім капітуляції, холуї…

      • ” Не тіште себе сподіваннями що “ці” здатні на щось інше, крім капітуляції, холуї…”-вони на проценті з доходу.

        • Укроп | 28.03.2021 at 01:12 |

          Так, їм обіцяли роль вертухаїв, власне кажучи, холуї на більше і не можуть претендувати. Наше завдання нагородити їх мотузкою, чи кулею, тюрма то ненадійно.

      • Добродію! Я нічим себе не тішу. Прекрасно розумію, скільки свіжих “кротів” зайшло до нас після прихожу ЗЮ та “слуг народу” до влади – з Єрмаком включно. Також розумію рівень обізнаності росіянських спецслужб щодо всіх наших секретних планів, взятих разом… І я зовсім не розраховую на нашого го(ло)внокомандувача – інакше б я голосував на президентських виборах у 2019 році за ЗЮ, а не за Порошенка… якби сподівався на “молодого й незаплямованого”…
        Більш того, скажу зараз крамольну річ: я навіть на завсідників “Лінії Оборони” не розраховую! Ні на шановного Anti-Colorados’а, ні на Вас, ні на інших… 🙁 Чому? Та тому, що всі тут поховалися під нікнеймами! Й навіть невідомо, хто в якому регіоні й населеному пункті проживає…
        Отож в разі чого, я покладаюся виключно на себе! Я знаю, що конкретно робитиму в разі виникнення тих чи інших загроз різного рівня. Незалежно ні від кого.

        • Укроп | 28.03.2021 at 01:46 |

          Шановний Тимуре, це правильно, що на себе, а відносно наших нікнеймів, то не всі полюбляють публічність, у дуже багатьох людей вона викликає відразу. Вам подобається – втішайтеся нею, а ми, хоча і позбавлені можливості на сторінках ресурсу мабуть тисячний раз озвучувати деталі своєї біографії типу у якому журналі і коли працював, але повірте дуже мало хто від цього страждає. Відносно хто що робить, чи буде робити – ми можемо і не дізнатися цього ніколи по тим же самим причинам.

          • Добродію! Ми з Вами вже неодноразово обговорювали питання нікнеймів. Прошу зрозуміти, що я не “втішаюсь” своєю відкритістю. Просто ці згадки є прив’язками до реальності. Зокрема, завдяки таким прив’язкам я маю можливість, у разі потреби, цитувати тут свої старі публікації, які резонують з сьогоденням. Або розповідати, що стояло за лаштунками тих чи інших подій.
            А щодо контактів…
            “Відносно хто що робить, чи буде робити – ми можемо і не дізнатися цього ніколи по тим же самим причинам”, – ми і справді не дізнаємось. Не просто “можемо і не дізнатися цього ніколи”, а ТОЧНО не дізнаємось. Це просто треба прийняти – і я це прийняв. І зовсім не зазіхаю ні на чию особисту втаємниченість.
            До речі, все ж таки є пара дописувачів з “ЛО”, з якими я спілкуюся телефоном або Скайпом. Але хіба я хоча б раз “засвітив” їхні персони?! Не дочекаєтесь… 😀

            P.S. Суто до відома… Ваш мейл я маю в своїй базі контактів, бо Ви його самі “засвітили” на “Лінії Оборони” в одному з коментарів:
            https://defence-line.org/2018/08/istoriya-gosudarstva-arijskogo-chast-1/#comment-114521
            Повторюю, сюди я заходжу дуже давно – просто авторизувався тут лише у квітні 2019 року, коли прибічники ЗЮ “грохнули” мій Instagram з усіма напрацюваннями, й у мене вивільнився час для того, щоб дописувати десь в іншому місці. З усіх наявних на той час варіантів я й обрав “Лінію Оборони”… 😀

          • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 03:13 |

            И вот тут возникает вопрос – а с какой целью вы ведете базу контактов незнакомых вам людей?

            Вот потому лично я никому не рекомендую публиковать персональную информацию. Всегда найдется “добрая душа” которая от нечего делать ведет какую-нибудь базу. А потом в один прекрасный момент (хакнули например) эта база попадает в открытый доступ.

            Я уже не раз говорил, что несколько раз из интереса делал поиск открытой информации просто по опубликованным кем-то в открытую данным. И каждый раз мне становилось страшно от того, сколько можно найти просто погуглив, даже без какого-то специального доступа. И каждый раз я предупреждаю. Но никогда не веду никакой базы. Если я что-то знаю о собеседниках, то эта информация у меня в голове и исчезнет она вместе со мной.

          • Andriy Moderator
            https://defence-line.org/2021/03/ne-ta-vojna-chast-2/#comment-327522
            “И вот тут возникает вопрос – а с какой целью вы ведете базу контактов незнакомых вам людей?” (с)
            *****
            Я не веду БД незнайомих мені людей. Я вношу до БД лише тих, з ким мені цікаво спілкуватися. Зокрема, з Укропом – дуже цікаво! Але я не нав’язуюсь ні в якому разі. Написати можу лише у двох випадках:
            1. задля встановлення контакту;
            2. у разі виникнення крайньої потреби.

            “А потом в один прекрасный момент (хакнули например) эта база попадает в открытый доступ” (с)
            *****
            Не хакнуть. І сторонні їх не знайдуть. Ті контакти, які треба – захищені так, що до них ніякі хакери не дістануться. Повірте, як журналіст зі стажем, я знаю, як захистити інформацію! І за свої слова я відповідаю.

            “Вот потому лично я никому не рекомендую публиковать персональную информацию” (с)
            *****
            Щодо мейла шановного Укропа – перепрошую, він сам його оприлюднив! Я тут ні до чого. Отже, сам Укроп вирішив, що публікація мейла на “ЛО” не зашкодить його інкогніто – хіба ж не так?! Може, це спеціальний мейл для відкритого спілкування…
            🙂
            До речі, якби шановний Укроп тільки захотів, то міг би через шановного Anti-Colorados’а звернутися до Вас, як до модератора “ЛО”, щоб Ви видалили його мейл з того коментаря. Або видалили той його коментар №114521 в цілому – це вже за вибором… Однак він не звернувся з таким проханням?! Не звернувся. Отже, наявність мейла на “ЛО” його влаштовує.
            А далі я не копаю. Я не вираховую нічиї IP, наприклад. І таке інше. Хоча при бажанні міг би це зробити. Але от такі дії вже точно будуть перебором! А за “червоні лінії” я не заходжу.

          • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 06:11 |

            “Я вношу до БД лише тих, з ким мені цікаво спілкуватися. Зокрема, з Укропом – дуже цікаво!”

            Я записываю координаты только тех, кто мне их дал лично и позволил записать.

            “Не хакнуть.”

            Нет ничего такого, что нельзя хакнуть. Последние события неоднократно это продемонстрировали.
            Если нельзя хакнуть компьютер, можно хакнуть человека.
            И кроме “хакнут” существует еще вагон и маленькая тележка вариантов, как эта информация может оказаться в открытом доступе.

            “Щодо мейла шановного Укропа – перепрошую, він сам його оприлюднив!”

            Если кто-то, подумав или не подумав, опубликовал информацию о себе два года назад, это не повод ее тиражировать. Да, все что однажды опубликовано в интернете, остается навсегда, но совершенно необязательно облегчать доступ к этой информации.

            “Однак він не звернувся з таким проханням?!”

            Это не повод его распространять.

            “Я не вираховую нічиї IP, наприклад”

            А вот это достаточно бесполезно, если не имеешь доступ к логам его провайдера.

          • Andriy Moderator
            https://defence-line.org/2021/03/ne-ta-vojna-chast-2/#comment-327538
            *****
            ОК, тоді давайте зробимо наступним чином. Вважайте, що я продемонстрував Вам слабке місце “ЛО”: люди необдумано публікують про себе інфу, хоча при цьому ховаються під нікнеймами – і ця інфа лишається на ресурсі протягом тривалого часу. Тоді обговоріть з шановним Anti-Colorados’ом це питання і запровадьте просте правило: оприлюднені в коментарях координати залишаються там… наприклад – протягом тижня, а потім Ви (як модератор) їх витираєте. Або забиваєте зірочками. Давайте вчинимо так – і не буде жодних проблем! Гаразд?..

          • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 08:05 |

            Давайте не будем усложнять, а просто… иметь совесть.

          • P.S. Хоча час від часу виникають такі ситуації, що координати завсідників “ЛО” (мейли, телефони, Скайп, ФБ і т.ін.) навпаки можуть стати в нагоді. На моїй пам’яті виникав вже не один переполох з приводу зникнення того чи іншого завсідника. Тоді люди перепитували один одного: а куди подівся NN?! Хтось має його координати?! Хтось може з’ясувати, що з ним сталося, чому він не з’являється на “Лінії Оборони”?.. І саме тут БД з координатами людей може згодитися ще й як!!! Бо ми живемо в дуже непростий час. Бо мусимо триматися разом. Принаймні хто кому цікавий – це точно! Бо добре, якщо у людини всього лише комп’ютер полетів. А якщо, не дай Боже – КОВІД чи інша біда?! І починаються пошуки: хто має координати NN – дізнайтеся, що сталось?!
            🙁 🙁 🙁
            Що, скажете, не було такого?..

          • Andriy Moderator | 28 Березня, 2021 at 08:05 |
            https://defence-line.org/2021/03/ne-ta-vojna-chast-2/#comment-327548
            Давайте не будем усложнять, а просто… иметь совесть.
            *****
            Совість – це річ ефемерна. Але “Лінію Оборони” заснував шановний Anti-Colorados, він тут розробляє правила і норми спілкування, йому й вирішувати, що і як. Отож я вже написав йому листа з пропозицією, викладеною в цій дискусії. Зрештою, нема нічого простішого, ніж доповнити правила ресурсу парою зайвих пунктів! Бо фактично, ми сперечаємось про можливість робити те, що не заборонено правилами ресурсу… Ваше “иметь совесть” можна трактувати по-різному. Але Ви – модератор, тоді як Anti-Colorados – засновник. Отож хай вирішує.

          • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 09:13 |

            Он конечно пусть решает, но вы вообще представляете объем работ отслеживать кто что и когда опубликовал и когда это нужно тереть?

            Гораздо проще каждому соблюдать правила хорошего тона.

          • Укроп | 28.03.2021 at 10:30 |

            Уважаемые, не ожидал что моя скромная персона станет вопросом дискуссии 🙂 Но если уж так, то с вашего позволения и я встряну немного… Относительно публичности-непубличности возникает резонный вопрос о цели этого? Понятно, если бы мы воевали на “обычном” фронте, то подразделение должно знать как выглядят его бойцы. Но на этом “распределенном” информационном фронте все не так однозначно. Первый вопрос – что мы делаем? Просто треплемся, общаемся? Можно и так сказать… Тогда второй вопрос – почему Автора периодически кацапня ДДОСит? Значит этот “треп” вреден для эрефии? Потому что он кому то “откроет глаза пошире” на ситуацию, кому то в момент безнадеги даст силы понять что не все так безнадежно и шансы у нас есть, и хорошие шансы. В общем – в качестве “судей” возьмем запоребрик и по его поведению придем к выводу что этот “треп ни о чем” для них опасен и они его очень не любят. А значит опасны и его носители. А поскольку рашка исповедует сталинский принцип насчет “наличия, или отсутствия проблем в зависимости от наличия-отстутствия человека” (эк завернул, шучу 🙂 ), то делаем выводы что они бы не против провернуть это как по отношению к ресурсу, так и к тем, кто его наполняет. Пока логично? Поэтому следующее, что возникает в голове по поводу высказывания Тимура – это “а зачем”? Зачем меня и не только меня, пытались “взять на слабо”, типа “я публичен, а вы нет и поэтому я в чем то лучше”. Я конечно далек от мысли сравнивать себя, или кого то тут с бойцами спецназа во вражеском тылу, но примерно оно так и есть. Мы вредим врагу… И было бы очень глупо при рейде в тылы иметь при себе полный комплект документов, удостоверяющих личность. Анонимность дает большую свободу маневра, а недостатки относительны, но они конечно есть – пониженное доверие “какому то никнейму” по сравнению с реальным человеком. Но вот давайте допустим ситуацию, надеюсь, она чисто гипотетическая и никогда не реализуются, но если бы враг решил вскрыть ресурс и уничтожить людей, то как бы он действовал? Да вот так – выход на публичных персон и угрозами, пытками, угрозой уничтожения близких людей (кацапня очень хорошо владеет этой методологией потому что выродки) стали бы провоцировать “на слабо” раскрыться и остальных. Поэтому, друзья, вспоминайте что “многие знания – многия печали” 🙂 и если я не знаю личности Автора и остальных, то никакие пытки меня не заставят раскрыть эту информацию… А вот когда знаю – могут быть варианты, в конце концов те же сыворотки правды… Мой емейл это фитюлька – неопасно. Я им не пользуюсь нигде, кроме нечастых контактов здесь, ну еще под ним на нескольких ресурсах работала одна “бандеровская сволочь”, умная и злобная, у кацапни дымится от общения 🙂 Поэтому хотя публичность и дала Тимуру некоторые преимущества, как писателю, но и уязвимостей она ему добавила на порядок больше. И мне на первый взгляд показалось что Тимур “собирает компанию для поездки на Колыму в теплушке” чтобы не ехать туда в одиночестве 🙂 А мы живем сейчас во враждебном окружении, когда наши спецслуждбы далеко не факт что работают на благо Украины, а не стали подстилкой своих расеянских “коллег”, я смотрю на ситуацию реально… Поэтому “составить компанию Стерненко” сейчас – запросто. А уж за ту ненависть к россии, что испытывают большинство завсегдатаев – мы точно “заслуживаем” с их точки зрения.
            Относительно “хака ресурса”, то Андрей честно сказал что гарантии что это не случится конечно нет, но все таки надеюсь что не случится, там есть айпишники нас всех и если кто не пользовался анонимайзером, то можно высчитать и место работы, и где живет… А если еще рассказывать о себе на страницах, то “прицеливание” будет весьма точным. Но что поделаешь, это неизбежный риск… И еще, уважаемый (все еще уважаемый!) Тимур – Вы должны понимать что защитой Автора от физического уничтожения спецслужбами эрефии есть только его анонимность и ничто больше! Более-менее защищены общественным мнением публичные персоны типа Пороха, а остальные нет и с ними может случиться что угодно в стране где разгуливают руснявые “кроты” на самом высшем уровне. Вы это понимаете? И завуалированно обвинили Автора (да и не только его) в трусости?! Такое впечатление что Вас уже взяли в разработку 🙂
            Успешной борьбы на информационных фронтах, друзья! Все будет хорошо…

        • Микола КР | 28.03.2021 at 07:52 |

          От вам і здрастє!
          Микола КР – зрозуміло звідки? За потреби подібніх дописувачів не важко відслідкувати у ФБ (наприклад). Деякі навіть світлини публікували на ЛО. Не узагальнюйте, будь ласка.

          • Незрозуміло. Зовсім незрозуміло. Можливо, з Краматорська. Можливо, з Кременчука. Можливо, з Кривого Рогу. Можливо, з Кракова. Можливо, з Красногорки якоїсь. Можливо, з “Комсомольської правди” – бо у них сайт “KP.RU”… А може це загалом не населений пункт, а зашифроване “Микола КРоманьйонець”?! 😀 Отож “КР” у Вашому нікнеймі не свідчить абсолютно ні про що…

        • Вот! Благодарю Тимур, настроение поднял, а то я думал я один мыслю “не правильно”, только на себя и на еще пару человек в Одессе.

    • Федір | 28.03.2021 at 09:26 |

      но потенциальные партизаны дополнят возможности по обороне страны )
      даже если нада будет хлором каким то пригрозить или тотальным минировпнием – што угодно лишь бы не полезли!

  5. Олег | 28.03.2021 at 01:01 |

    Все эти планы конечно хороши, но для начала надо зелёную власть отправить в Ростов ну или заняться украшением фонарных столбов.

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:05 |

      Ростов для них это только некоторым, не особо запятнаным, большинство заслуживает только фонарь!

  6. А вообще идеальная и в то же время реальная цель — чтобы еще до ультимативного решения вопроса там начался раздрай и коллаборационизм с НАТО на уровне “илит”, т. е. ликвидация “геополитического суверенитета” эрэфии изнутри, как и произошло с совком. Этого ватные пропагандоны тоже давно и сильно боятся, и не зря.

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:08 |

      Здесь уже высказывалась идея – публичное обещание хорошей стартовой финансовой помощи тем трех субъектам эрефии, которые первыми объявят о выходе из лаптестана и пусть соревнуются кто первый 🙂

    • “решения вопроса там начался раздрай и коллаборационизм с НАТО на уровне “илит”, т. е. ликвидация “геополитического суверенитета” эрэфии изнутри”-з тією “иліткою”, що в Москві, тільки парад суверинітетів. Незалежність автономій.

  7. “Это должно быть сделано безусловно, поскольку та сторона уже озвучивает часть своих реальных планов о нанесении ударов по объектам в Киеве и других городах. В таком раскладе, война должна безусловно и мгновенно перейти на их территорию.”-справа в тому, що проти нас ведеться гібрідна війна, і ми офіційно не знаходимосьв стані війни, що цілком влаштовує ерефію. Жодних дипломатичних зусиль(типу введення візового режиму з агрессором), розриву економічних зв’язків, боротьба з “п’ятою колоною” в нашому тилу… А тепер ще оте, що при владі… Я не капітулянт, але давайте серьйозно розглядати РЕАЛЬНІ варіанти. Вчаси совка ми вчили твори Леніна на цю тему. Як на тих территоріях, які можливо доведеться здати, за короткий час утворити “чорний пар”. Афганці в часи оккупації практично не заходили на территорію совдепії, але по факту війну виграли.

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:15 |

      Гібридно їх тут нема? То і склади нехай вибухають там через проблеми з курінням у невизначених місцях!

    • Укроп | 28.03.2021 at 01:19 |

      До речі, як ви уявляєте гібридні удари ракетамо по Києву? Інопланетяни нанесли чи хто? Війна перестане бути гібриднлю миттєво… Але ота падаль при владі падаллю так і залишиться! Буде і далі в дупі Хуйла видивлятися мир!

      • Ні, чому ж одразу інопланетяни… 🙁
        Один росіянський “Іскандер” висувається кудись під Гомель (Білорусь). Відстань від Києва до Гомеля за мапою – 254 км. Максимальний радіус дії “Іскандера” – 280 км:
        https://www.kbm.ru/ru/production/otrk/37.html
        Навряд чи він пулятиме з центральної площі Гомеля… Ймовірно, під’їде ближче до кордону. А якщо максимально близько – то десь посередині між Черніговом і Чорнобилем є підходящий виступ білоруської території убік Києва, там по трасам гаком – 157 км, а по прямій – мабуть навіть 120 км… А 120 км – це вже навіть не “Іскандер”, це стара добра “Точка У” на максимумі.
        Отож виїдуть якнайближче до кордону, пульнуть “Іскандером” чи “Точкою У”, а потім скажуть: “А это не мы – это белоруссы! А вы докажите, что это мы!..”
        🙁
        От скільки вже років історія з “Боїнгом” тягнеться?! А й досі судові дії лише на початковій стадії… Тут тяганина буде не меншою, повірте: бо міжнародне правосуддя працює непоспіхом. А за цей час безпосередні виконавці помруть від несподіваного нападу COVID-19, наприклад. Разом з усіма свідками. І кінці в воду…
        🙁

        • Укроп | 28.03.2021 at 09:50 |

          Нажаль, Ви праві, мабуть треба менше тут озвучувати подібні ідеї бо наволоч нас таки читає…

        • “От скільки вже років історія з “Боїнгом” тягнеться?!”-добре, що пан Тимур нагадав про “Боїнг”. Треба пам’ятати, з чого почалася та історія. Адже москалі готували там “казус беллі”, привід до відкритої війни.Можливо, захочуть щось подібне повторити!
          Щодо самої ерефії. Треба пам’ятати, в середині неї є купа проблем. І хтось захоче підірвати нафто-чи газопроводи, основне джерело валюти. Це можуть бути і чеченці, і башкири, і навіть ті самі сирійці. І профінансувати таке можутьпогодитись нафтові шейхи. Їм від того прямий профіт.

  8. Harper | 28.03.2021 at 01:48 |

    Если не ошибаюсь, ветеран с позывным “Лесник” готовился делать в Ростовской обл. именно то что пишет автор. Закончилась история тем что в 2018 (если не путаю) он был застрелен у себя в Киевской квартире во время штурма спецназом СБУ.

    • А от нащо посвячувати в свої плани тих, хто може донести їх до СБУ?! 🙁 По-перше, в СБУ повно росіянських “кротів”. По-друге, ХЙЗ, чи не йдуть твої плани врозріз із планами СБУ?! Якщо йдуть – тебе нейтралізують в якийсь спосіб. Аж до ліквідації. Отже, з подібними речами треба бути обережним. Але якщо пробовкнувся – то вже вибачай!.. 🙁

    • Евгений О. | 28.03.2021 at 04:04 |

      Собирался? Рассказывая об этом всем и вся?
      Сомнительный, знаете ли, стратег.
      Особенно, когда самым желанным сладким тортиком для наших соседушек было бы обвинение украинцев в терроризме. А тогда, да и теперь, пожалуй, найдутся в цивилизованной и по самые уши прогрессивной Европке желающие этот тезис подхватить и размножить.
      Взрывы домов перед чеченскими войнами забылись?
      Специальные операции есть дело специальных подразделений. А не “активистов”.
      И, между прочим, в функции охранников государственной безопасности, при нормальных, естественно, условиях, всеобязательно входит и предотвращение бестолковой и не согласованной в общегосударственном масштабе активности чрезмерно активных.
      Потому как дурак, он тем и опасен, что его одурачить легко..
      А дурак с оружием и под правильными, вроде как лозунгами, да на фоне воплей о всеобщей зраде, так опасен многократно больше.

      • Ilya56 | 28.03.2021 at 07:21 |

        Евгений О. | 28 Березня, 2021 at 04:04

        «Потому как дурак, он тем и опасен, что его одурачить легко..
        А дурак с оружием и под правильными, вроде как лозунгами, да на фоне воплей о всеобщей зраде, так опасен многократно больше.»

        Все верно, добавить нечего. ++

  9. Dmytro | 28.03.2021 at 02:33 |

    Так ведь пока только мир в глазах путина 🙁

  10. Ilya56 | 28.03.2021 at 07:31 |

    Сильная статья и коменты. Все правильно. Про бешенство. Гибнут наши солдаты, идёт бой, а эти звонят 9 раз в ОБСЕ! Ну просто слов нет! А дать приказ на ответку сразу выходит слабо? Потому что мир они видят у кого то где то? Все приходит к тому, что проблему янелоха нужно решать кардинально. А с этим пока заминка.

    • Санто | 28.03.2021 at 08:32 |

      Це точно, що заминка. Зараз городи підуть, потім – шашлички на майські, як же без цього. Хоча майські ті є найнебезпечнішим часом для України, бо Нелох рвоне на отдьіх кудись в Оман, а Шойгу захоче піднести подарунок Пуйлу на “Дєнь Пабєди” – Україну без голови…

      • Укроп | 28.03.2021 at 09:52 |

        Так той нелох що є, що нема… Нехай катається, чи Ви вважаєте що його присутність має якийсь сенс у випадку надання “отвєтки”?

        • Укроп | 28.03.2021 at 11:50 |

          Доречі, зараз, з приходом весни та висиханням грунту настають самі “танконебезпечні” часи, ранньою весною та пізньою осінню танки в полях не пройдуть і тому той час відносно безпечний. Залежить і від наших західних партнерів, якщо небо над Україною буде закрите, то російські танчики будуть випалені “Джавелінами” та “Стугнами”.

          • “Стугни” та “Джавеліни” дають можливість відпрацювати по росіянським танкам при будь-якій погоді. 😀

          • Укроп | 28.03.2021 at 14:25 |

            Воно то так, алеиу погану погоду і відпрацьовувати не треба, саме не полізе 🙂 Ключове тут таки закрите небо, тоді у руснявих танчиків нема жодного шансу…

  11. Санто! Україна без такої “голови” – то шанс на порятунок. При Його відсутності прийняти правильне рішення хоча й з невеликим шансом, але він є. Коли ж “найвеличніший” приймає рішення, то практика показала як і чим це закінчується.

    • Укроп | 28.03.2021 at 09:54 |

      А всякі “арестовичі” нам розказують що вони дев’ять разів “ніжайше просили імператора не стріляти”! Окрім люті – більше ніяких відчуттів!

  12. Барабашка | 28.03.2021 at 09:49 |

    Он воно як. Любити себе потрібно. Але лише совість вказує коли потрібно зупинитись. Щоб і в інших була можливість любити себе.
    Людина без совісті запросто обмане, обкраде іншого або продасть в рабство. Бо совість така ефемерна, а 20 грошів – це завжди 20 грошів.
    А публічність без совісті взагалі шикарна.

  13. Федір | 28.03.2021 at 10:15 |

    а версия что Киеву угрожают ракетным обстрелом, она вообще на сколько реальна???? все таки куча иностранцев, посольства разных стран и даже развитых, компаний всяких и грантоедов типа “толерасти интернешнл”
    Ему ктото вобше даст такое сделать? не следует ли воспринимать как истерику гопника?

    • Укроп | 28.03.2021 at 10:49 |

      На 99% скорее всего истерика, но вспомните очень правильную мысль что рашка озвучивает те угрозы, за которые не боится получить по щам. При Порохе был бы официальный ответ на уровне посольств что в случае нанесения удара по Киеву со стороны рашки, будет нанесен ответный удар по инфраструктуре самой эрефии. Поэтому они тогда и не смели даже заикаться о таком. Сейчас – можно. Арестович с янелохом “доложат о происшедшем в нормандском формате и призовут к снижению эскалации”, а Киев будет уже в руинах… Хотя скорее всего таки это блеф потому что “если кто хочет сделать, то не говорит, а если говорит, то не сделает”, но надо публично относиться к этой угрозе, как к реальной. Но мразь лучше в Оман еще раз смотается, чем посмеет голос поднять на своего хозяина. Вот есть выражение “не так страшен из пана хам, как пан из хама”. Холуй – это образ мыслей и мировоззрение и как ты на холуя не напяливай бронежилет и каску, все равно будут сидеть как клоунская амуниция и не иначе. Ненавижу!

    • SoldatYdachi | 28.03.2021 at 12:00 |

      всі ці погрози є ніщо інше як психологічний тиск на нас аби не мріяли про спротив.
      хай тішаться.
      нам своє робити.

      • Укроп | 28.03.2021 at 12:53 |

        Бо чудово розуміють що “карабахський варіант” то і було б самий дієвий спосіб і бояться його до сказу. Якби у керівництва країною були тестикули, то заявляється рашці що Донбас є визнаною територією України і те, що там проходить зачистка незаконних збройних формувань є внутрішньою справою України, а росії пропонується сидіти на дупі рівно та не встрявати було б дієво. Особливо коли дрони б випалювали колони техніки з раші на Даунбас. Боються псяюхи… То і погрожують…

  14. Согласен с Автором, Тактика походных групп, освоенная ОУН-УПА еще в сороковые годы, естественная для нашего народа, а значит будет формироваться довольно быстро, Это уменьшает проблему предательства, Группы работают автономно от руководства страны и армии, а то и самостоятельно, Тысячу порезов перенести на территорию врага вполне реально, Подготовка к конспирации и диверсиям, обращению с оружием, логистика и коммуникации групп ИТД, Пока никак не видно, что не то что этого не будет, но уменьшит выживаемость отделов,

    • Укроп | 28.03.2021 at 10:52 |

      Государство могло бы внести свой вклад созданием складом оружия и продуктов длительного хранения. Вы считаете эти способны на такое? Разве что на уровне среднего командного состава, не информируя “наверх”, иначе ермаки все уничтожат и сдадут патриотов.

      • Укроп | 28.03.2021 at 10:54 |

        Под складами я подразумевал “схроны”, а не “официальные” склады

        • Вы заметили, я почти не упоминал власть, Это будет происходить на уровне ряда партий и организаций, и согласен, на среднем уровне армии, Схроны и склады сегодня не актуально из за контры власти к этому, Тут только частный вариант, Автор предложил войну на их земле, представьте тысячу команд по пять-десять человек, вот где весело будет,

          • Укроп | 28.03.2021 at 14:32 |

            Наиболее эффективно ДРГ работают все таки когда сущестауют и планы, и взаимодействие, а вот тут будет проблема – в штабе враги, как было часто в 2014

  15. BanZaec | 28.03.2021 at 11:36 |

    мене останнім часом ДУЖЕ ЦІКАВИТЬ таке питання ..
    Ось наприклад “Путін нападе”…
    Зрозуміло. що командування в нас неадекватне і поведе себе саме таким чином..
    ЯКЩО “сцикливе колаборантсько-зрадницьке командування” прибирається самими ж патріотичними військовими. а ворогу дається віджповідна відсіч – це з боку наших західних партнерів буде вважатись ХУНТОЮ, чи ні ??????
    В кого які думки ? ))

    • Укроп | 28.03.2021 at 11:42 |

      путін скоріш за все знає що відкритий напад на Україну без їх сраної гібридності призведе до краху цьогоклоунського уряду, вони як щурі шаснуть по Оманам, чи куди там їх чорти понесуть з накраденим у кишенях. А до влади прийдуть адекватні люди з військових, українці завжди самоорганізовуються у таких випадках. І ця хунта буде для плєшивого пині набагато гіршим варіантом, ніж нинішній полохливий та пацифістський янелох.

    • SoldatYdachi | 28.03.2021 at 12:04 |

      Ось наприклад “Путін нападе”…
      ЯКЩО “сцикливе колаборантсько-зрадницьке командування” прибирається самими ж патріотичними військовими. а ворогу дається віджповідна відсіч – це з боку наших західних партнерів буде вважатись ХУНТОЮ, чи ні ?
      ====
      ні, не хунта.
      західні партнери будуть вважати це рухом національного опору.

      • +100500 ТАК 🙂

      • Укроп | 28.03.2021 at 14:28 |

        А якщо офіційна зелена влада буде і тоді прагнути “побачити мир в очах”? Хто для Заходу буде “справжнім”?

  16. Domino | 28.03.2021 at 13:15 |

    Любая страна имеет описанные автором планы. Украина – не исключение.

  17. Такі справи… Спробую дати стислий підсумок моїй дискусії з шановним Укропом та ще більш шановним Andriy Moderator’ом. Все ж таки останній є модератором – тому й пошани йому більше…
    1. З найшанованішим автором – Anti-Colorados’ом я проконсультувався. Однак оскільки консультація здійснювалася в режимі приватного листування через електронну пошту – оприлюднювати результати я не стану. Бо не маю такої звички – оприлюднювати чужі листи при живих авторах цих листів.
    2. Шановний пане Andriy Moderator! Я уявляю, що це за обсяг роботи – видаляти ненароком засвічені координати людей… Разом з тим, в якості прикладу я зайшов на завершальну частину моєї публікації “Друг мій бомж (частина 2)”:
    https://defence-line.org/2021/02/drug-mij-bomzh-chastina-2/
    – бо там люди виставляли свої мейли, щоб я по них надіслав їм повний текст мемуарів.
    Отже, таких користувачів було 8:
    – Андрій Бровари
    – Kostyantyn
    – Valentin
    – Nick
    – Петро
    – Марічка
    – Євген
    – Іван
    На всіх їхніх мейлах я закрив логіни зірочками (*), залишивши тільки домени. Можете зазирнути на ту сторінку й перевірити.
    Добре, що автори, яким найшанованіший Anti-Colorados надав право самостійного входу на “ЛО”, мають можливість редагувати коментарі до своїх статей… Тільки до своїх – не до чужих!.. Я такою можливістю скористався, щоб показати: я не якийсь побрекіто і роблю те, що сказав. Маю таку звичку…
    3. Ту мінімальну базу даних, яку я мав у максимально захищеному місці – знищено сьогодні о 14:00 за літнім київським часом. А також вжиті супутні “машинні” заходи для унеможливлення відновлення тих відомостей.
    Все! Можете забути, що ця БД у мене колись була. Прошу лише мати на увазі наступне: коли раптом виникне черговий аврал на тему того, куди подівся той чи інший завсідник і чи має хтось його альтернативні координати – до мене не звертайтесь, будь ласка. Шукайте альтернативні координати самі де забажаєте.
    4. Якщо комусь ввижається, що “Тимур «собирает компанию для поездки на Колыму в теплушке» чтобы не ехать туда в одиночестве”… Нагадую стару шкільну мудрість (третій клас, перша чверть): коли щось ввижається – хреститися треба! Отож можете перехреститися для заспокоєння.
    5. До речі, ще торік під час найпершого локдауну найшанованіший Anti-Colorados повідомив, що у разі потреби я можу звернутися до нього – і мене провідають задля надання допомоги. Оскільки ці люди все одно будуть в медичних масках – облич я не побачу, а отже не зможу нікого упізнати.
    Тим не менш, оцінивши таку пропозицію, я нею так і не скористався – саме тому, щоб не запам’ятовувати навіть кольору очей і форму брів. Бо “як би чого не сталося!..” (с)
    6. Я вже неодноразово пояснював і ше раз повторюю: ваші судження про журналістів ґрунтуються на сучасних прикладах, але ви не уявляєте, що таке журналісти старої закалки! Я як журналіст почав формуватися в березні 1997 року – 24 роки тому. Отже, якщо тиснути на мене як на чоловіка – це ідея погана, то тиснути на мене як на журналіста – ідея ДУЖЕ погана! Розшифровувати додатково не стану, бо ви й без того втомилися від подробиць моєї біографії, я це знаю.
    7. Я вже неодноразово пояснював і ше раз повторюю: я не вважаю ні себе вищим через свою відкритість, ані інших нижчими через їхню закритість! Міра власної відкритості-закритості – це персональна справа кожного. Колишні мої заклики до інших бути більш відкритими успіхом не увінчалися – ну, то хай так і буде! Ховайтесь і далі. Я вас не засуджую і не зневажаю. Не маю права ні на зо подібне. Якщо ж вам щось таке ввижається… Див. п.4: хреститися треба.
    Хау. Я все сказав.

    • P.S. Ах, так – забув… Пункт 8.
      “…угрозой уничтожения близких людей…” – а от це не просто погана ідея і навіть не дуже погана ідея. Це найгірша з гірших ідей!!! Бо в разі загрози моїм друзям, рідним і близьким я дію не просто асиметрично (це ще півбіди) – тут я дію особливо збочено! І ступінь збочення тим більший, чим ближча до мене людина, якій загрожують. Можете вірити, можете не вірити – справа ваша…

      • Укроп | 28.03.2021 at 17:20 |

        Краще не перевіряти, шановний… Я Вам не бажаю зла і Ви це чудово знаєте. Якщо здалося що звинуватив Вас у свідомому “наборі компанії у теплушку до Колими”, то теж перехрестіться, Вам здалося 🙂 А от несвідомому – то таке…
        PS Доречі, відносно ковіду – вже другий тиждень пішов, помаленьку виздоровляю 🙂 Десь ще Любопитний з цією напастю бореться, сподіваюсь, теж вийде переможцем.

      • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 20:48 |

        У каждого человека есть своя цена. У каждого. У меня, у вас, у anti-colorados, у Пороха, у всех.
        Не всегда эта цена выражена в деньгах. Как вы например относитесь к “терморектальной криптографии”? Вы уверены, что можете отказаться от ТАКОГО ценника?

        В лучшем варианте эта цена может быть настолько высока, что “покупка” данного человека не имеет смысла.

    • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 20:43 |

      #2 – Вот как раз опять не стОило давать ссылку на статью и перечислять тех, чьи координаты там были. Не нужно облегчать врагу поиск. То что вы там удалили для тех кто серьезно настроен – совсем не препятствие. Вы в курсе веб-архивов? Можно посмотреть состояние сайта как оно было во время очередной архивации, а так же все предудыщие архивации. Вы там не заметили мой комментарий? Вместо в открытую сбора почты и рассылки всем желающим разместите где-то в интернете и дайте возможность скачать всем желающим. Или уж если ваша почта доступна, ведите все общение через почту. Самое худшее – это в открытую на всю улицу кричать “Какой у тебя номер счета в банке – я тебе вышлю долг”.

      #3 Самая лучшая защита – не иметь никакой базы данных. Удаленная база восстанавливается специалистами в зависимости от ее места хранения от “очень легко” до “слегка придется попотеть”. В любом случае правила хорошего тона говорят, что сохранять нужно только те контакты, которые тебе дали.

      #5 Если люди по какой-то причине исчезли, то значит что они или исчезли совсем или не хотят/не могут общаться. В любом случае пытаться их раыскать смысла не имеют. Кроме тех, с кем вы лично дружите и можете чем-то помочь.

      P.S. Не нужно принимать все на свой счет. Я точно так же сообщаю и другим об их неправильном поведении с информацией, как правило собственной. Я не в коем случае не эксперт по компьютерной безопасности, но есть минимальный набор правил, которые нужно если не соблюдать 100%, то хотя бы иметь в виду. Сейчас компьютерную безопасность чуть ли не в младших классах школы объясняют.

      • Вы в курсе веб-архивов? (с)
        *****
        В курсі.

        Вы там не заметили мой комментарий? Вместо в открытую сбора почты и рассылки всем желающим разместите где-то в интернете и дайте возможность скачать всем желающим (с)
        *****
        Помітив. Матеріал давно висить “десь в інтернеті” – але там його ще треба вміти знайти і скачати… Оскільки розміщував не я – маю, на жаль, негативний досвід з цим посиланням. Зрештою, все одно доводиться розсилати адресно на мейл! Я все це вже проходив…

        Удаленная база восстанавливается специалистами в зависимости от ее места хранения от “очень легко” до “слегка придется попотеть” (с)
        *****
        Думайте що собі хочете, але якщо я сказав, що БД відновленню не підлягає – отже, не підлягає. Докладніше розписувати я все одно не стану.

        Самая лучшая защита – не иметь никакой базы данных (с)
        *****
        А найкращий засіб від нежиті – гільйотина 😀 Дякую за таку пораду.

        Сейчас компьютерную безопасность чуть ли не в младших классах школы объясняют (с)
        *****
        А я з усіма цими правилами зростав, бо почав вивчати комп’ютери ще з 9-го класу радянської середньої школи. І було це 42 роки тому.

        • Andriy Moderator | 28.03.2021 at 23:15 |

          “В курсі.”

          Ну тогда должны были бы знать, что ваше удаление задним числом совершенно не помешает найти оригиналы.
          web.archive.org

          “Помітив. Матеріал давно висить “десь в інтернеті” – але там його ще треба вміти знайти і скачати… Оскільки розміщував не я – маю, на жаль, негативний досвід з цим посиланням.”

          Что за проблема? Вот то что вы посылаете по почте разместите сами и опубликуйте ссылку.

          “Думайте що собі хочете, але якщо я сказав, що БД відновленню не підлягає – отже, не підлягає.”

          Это вы так думаете. Хотя наверное особо целеустремленных ее добычей вряд ли найдется. Даже с отформатированного диска, даже с перезаписанного диска информация восстанавливается.

          “Дякую за таку пораду.”

          Ценность базы гораздо выше обрывков этой информации в открытом доступе.
          Как всегда действует правило “need to know”. Я могу собрать почту всех пользователей ЛО вместе с IP. Поскольку я здесь с самого начала, то я могу в такую базу добавить очень много информации о людях. Пользуясь этой информацией я могу в открытом доступе найти очень-очень много. И все это сохранить в базе. Но я этого не делаю, потому что я этого делать не должен, мне ни для какой легальной деятельности подобная база не нужна.

          Я могу точно так же скопировать кое-что с рабочей почты, список работников компании с адресами, программный код. Но за подобные действия, причем без использования и распространения этой информации (AFAIK), кое-кто присел.

          “А я з усіма цими правилами зростав”

          Ну тогда совсем непонятно ваше пренебрежение к этим правилам.

Comments are closed.