8-е марта с ложкой перца (Часть 3)

То есть, разговоры о гендерном равенстве имеют почти нулевую ценность, поскольку женщина и физиологически и практически всегда имеет больше ответственности и тянет намного более тяжелую лямку. С высоты прожитых лет эта ситуация меня расстраивает все больше и скорее уже в глобальном плане. Просто трудно представить, сколько светлых умов потеряла наша цивилизация, просто загнав половину своей популяции в парадигму ККК. Масса талантов просто не смогла подняться потому, что надо было поднимать детей и вытирать сопли бездарному мужу. А мне, в своей очень долгой юридической практике, не раз доводилось сталкиваться с ситуацией, когда муж осознав, что его жена намного умнее его, всячески старался гнобить ее и часто – физически.

Так случилось с моей одноклассницей, круглой отличницей и умницей. Вышла замуж и через пару лет муж ее стал забивать до состояния животного, чтобы сравняться нею, а потом и стать выше, придумывая самые дикие унижения. Слава богу, она нашла в себе силы и уехала от него за тысячи километров. В другом случае – детина под два метра ростом забивал свою жену, примерно 160 см роста, до состояния, что несколько раз она думала, что уже не выживет. В конце концов, она восстала и отправила мужа в мир вечных оплеух, где ему самое место, прошла суды, не сломалась, выжила и пошла дальше по жизни.

Примеры того, как женщине удается раскрыться без вот этого ярма, можно увидеть, просто оглянувшись вокруг. Самым достойным лидером из всех стран ЕС, оказалась Даля Грибаускайте. Одним из двух могильщиков совка оказалась Железная Мегги и при желании, этот список можно продолжать до бесконечности. Ну а я могу сказать о собственном опыте. Из множества людей, с которыми довелось общаться лично и наблюдать быстроту и остроту ума, просто с огромным отрывом от всех оказалась женщина. 

Я благодарен судьбе за то, что получил порцию ума достаточную, чтобы рассмотреть красоту работы ее ума, этой скорости и точности, которую чувствуют все, кто способен это видеть в принципе. Даже очень продвинутые спецы из разных профильных ТОП и те очень быстро это ощутили, после недолгого общения, а мне удается это наблюдать достаточно долго. И что характерно, она еще и тянет то, что связано с домом.

Возможно, мне повезло и потому мне удалось прийти к таким выводам, но к ним я шел еще из подросткового возраста и только утвердился в них. В общем, так сложилось, что гендерное противостояние длится уже тысячелетиями и в общем, создано множество ошибочных теорий об ущербности, слабости и недалекости женщин. Но по большому счету, с ними нет проблем и не было никогда. Проблема в мужчинах, которые прямо сейчас, прямо сегодня, пусть какими-то мелкими движениями, но пытаются занизить социальный и общественный статус женщин, а это – компенсация собственного комплекса неполноценности.

Кто-то прочтет это как полную чушь, кто-то попытается взглянуть по-новому на тот фундамент, который формирует гендерные отношения. Но вот посмотрим на Джо Байдена, который понял их силу и значение. Он сделал ставку на женщин в своей предвыборной кампании и теперь перед его именем есть приставка «президент США». Удалось бы ему победить Трампа, не иди он в паре с Камалой – вопрос спорный, но мы склоняемся к тому, что это был сильный и правильный ход.

Ну и в завершении, пожелание от ЛО. Мы не станем желать банальностей, обычных в этот день, а обратимся к одному общему и одному частному пожеланиям. Общее – обычное для нас – удачи. Пусть она будет на вашей стороне в самый ответственный момент и вы получите 51 на 49 процентов, в свою пользу. Ну а частное пожелание, именно для женщин – будьте собой. Всегда! Вы – совершенные и прекрасные создания. Не убивайте себя глупыми «уступками» и прочей чушью, которые в конце концов ведут к унижению. Ведь все просто, если вас любят, то именно такими, какими вы есть. Если же вам надо подстраиваться, уступать, искать компромиссы, вас не любят, а вернее – любят какой-то образ, которому вы не соответствуете. В общем – будьте собой, вы того достойны!

44 Comments on "8-е марта с ложкой перца (Часть 3)"

  1. СергейБелогор | 08.03.2021 at 19:40 |

    Главное пожелание для самых любимых – не комплексовать по любому поводу ибо вы единственная наша “вторая половинка” и другой у нас не было и не будет…как и нас для вас.

  2. albert | 08.03.2021 at 19:56 |

    Безусловно – Автор прав, с Праздником, но с одной стороны автор мудр, а с другой святая простота.
    Но, вот где-то посредине и находится цимес ))

  3. Yaroslav | 08.03.2021 at 20:05 |

    Розмова чоловіка (м) і психолога (п).
    П: Чим ви заробляєте на життя, містер Роджерс?
    М: Я бухгалтер в банку.
    П: А ваша дружина?
    М: Вона не працює. Вона домогосподарка.
    П: Хто готує сніданок у вас в родині?
    М: Моя дружина, тому що вона не працює.
    П: У скільки встає ваша дружина?
    М: Вона встає рано, тому що їй потрібно все організувати. Вона готує дітям, стежить за тим, щоб вони були одягнені і причесані, щоб вони почистили зуби, поїли і зібралися в школу. Потім будить молодшого, змінює підгузники, переодягають, годує грудьми, знову готує.
    П: Хто відвозить дітей в школу?
    М: Дружина, тому що вона не працює.
    П: Що вона робить після того, як відвезе дітей у школу?
    М: Якийсь час займає рішення, що потрібно зробити – наприклад, заплатити за рахунками або заїхати в супермаркет. Іноді вона щось забуває, і їй доводиться знову їхати у справах разом з малюком. Коли повертається додому, готує обід і годує грудьми, змінює підгузники, порається по господарству, пере або збирається. У неї є на це час, адже вона не працює.
    П: А коли ви приходите додому після роботи, що ви робите?
    М: Відпочиваю, я ж втомився за цілий день в банку.
    П: А що ваша дружина робить ввечері?
    М: Вона готує вечерю, займається дітьми, стежить за порядком, дивиться, щоб собака був вигулятий, а залишки вечері прибрані. Потім допомагає дітям з домашнім завданням, дає їм тепле молоко, стежить, щоб вони почистили зуби. Укладає малюка спати, годує його вночі за потребою і змінює підгузники, коли потрібно. Вона все це робить, тому що їй не треба вставати на роботу.
    Ось так живуть жінки по всьому світу. Наша робота починається з ранку і закінчується в ночі, коли дітям потрібно сходити на горщик. І це називається «вона не працює»?
    Так, у домогосподарки немає дипломів і сертифікатів, але тим не менш, вона грає ключову роль в житті сім’ї. Отримуйте задоволення і будьте вдячні вашій дружині, матері, бабусі, тітки, сестри, дочки. Тому що жертва, яку вони приносять, безцінна. Як-небудь запитаєте у неї: «Ти займаєшся чимось або ти просто домогосподарка?»
    І вона відповість:
    Я господиня нашого будинку 24 години на добу … Я мати, я жінка, я дочка, я будильник, я кухар, я служниця, я начальник, я бармен, я доглядальниця, я няня, я підсобний робітник, я начальник охорони, я куратор, я утішитель. Я не можу піти у відпустку, я не можу піти на лікарняний, я не можу взяти відгул, я працюю вдень і вночі, я завжди на посту, я не отримую зарплату, і тим не менше, я постійно чую: «Що ти робиш цілими днями?»
    Присвячується всім жінкам, які присвятили свої життя благополуччю своєї сім’ї. Жінка, вона як сіль – її присутність непомітно, але без неї все якесь несмачне.
    Рішелл Каслберрі

  4. Колись-то я обіцяв матеріал для “ЛО” на тему “Як жити з сильною жінкою”. І саме такий матеріал збирався наваяти під Міжнародний жіночий день… Але тут зовсім ненав’язливо виліз дуплет “літературних” матеріалів з Букнетом – отож “ґендерний” матеріал про життя з сильною жінкою довелося відкласти на потім. Інакше піде псу під хвіст новий літературний проект, над яким ми вже працюємо…
    🙁
    Отож скажу коротко. 8 березня для нас – свято суто сімейне, оскільки рівно 37 років тому у нас з Оленою сталося перше побачення. Вдень ми пішли до Державного музею українського образотворчого мистецтва (тепер – Національний художній музей України) на виставку картин з колекції барона Тіссена-Борнеміса, потім поїхали до кінотеатру “Київська Русь” на к/ф “Таємниця “Чорних дроздів”. Причому Олена промовчала, що вже переглядала цю стрічку 🙂 А далі я привів її до себе додому – познайомити з батьками. А оскільки було свято – мама напоїла її спиртом з журавлиною, одним і своїх фірмових міцних напоїв… Після чого я доправив Олену до її тітки на проспект Науки, хоча випив спирту з журавлиною удвічі більше…
    😀
    Ну, а в РАГС я її затягнув аж через непристойно довгі 5 місяців. Ми б і через 2 місяці з задоволенням розписалися, та працівниці РАГСу стояли насмерть: мовляв, подумайте, прикиньте – а раптом роздумаєте?! Ага, щас!.. Роздумаємо, аякже!.. А все ж довелося поступатись цій клятій бюрократії, яка ніц не тямить в людських стосунках…
    😀
    Ну, а що Олена розумніша від мене – то в цьому на маю жодних сумнівів!!! Доказ простий і тривіальний: у мене 1 вища освіта (КПІ), у Олени – цілих 2 (КПІ та МАУП). Хоча… для повного щастя чоловік таки має бути старшим від дружини… Ну, то я її старший на цілих 4 місяці!
    😀 😀 😀 😀 😀
    А отже – з Днем народження Клари Цеткін і Рози Люксембург!!!

    P.S. Попередження: ВИКЛЮЧНО для тих, хто не непритомніє, почувши жорсткі матюки.
    Іншим – КАТЕГОРИЧНО не рекомендується!!!
    Персонам, які мають за плечима тривалий сімейний стаж – присвячується!..
    Дует Псоя Короленка і Натсли, ну ду-у-уже непристойний, але водночас ду-у-уже тематичний:
    https://www.youtube.com/watch?v=6vd3YdOiLXU

    • Рем | 09.03.2021 at 07:10 |

      “А отже – з Днем народження Клари Цеткін і Рози Люксембург!!!” День народження Клари Цеткін – 5 липня 1857 р., Рози Люксембург – 5 березня ‎1871 р…. Можливо, дописувач добре знає ці факти і написав вищенаведену фразу суто іронічно. Проте, неодноразово чув її від інших як аргументацію святкувати свято жінок саме 8 березня. Так, свято пов’язане з цими дамами, але дещо в іншому контексті.

      • Звісно, це іронія! 🙂
        Але істина в тому, що в 1898 році на 8 березня припало єврейське свято Пурім. А його центральною фігурою є Естер – див. старозаповітну Книгу Естер… Отож тогочасні феміністки (не без участі згаданих персон) взяли світлий образ Естер собі за взірець жіночої рішучості й сили волі в досягненні поставленої мети. А день 8 березня оголосили своїм щорічним святом, яке згодом трансформувалося в Міжнародний жіночий день.
        Та оскільки аудиторія “Лінії Оборони” значною мірою складається з атеїстів й агностиків – на що їм усі ці біблійні прибамбаси?! Простіше привітати з ДН К.Цеткін і Р.Люксембург! 🙂 Бо як Ви вірно підмітили, це тепер просто розповсюджений мем. 🙂

  5. Usiasłaŭ Drykgant | 08.03.2021 at 20:35 |

    В другом случае – детина под два метра ростом забивал свою жену, примерно 160 см роста, до состояния, что несколько раз она думала, что уже не выживет. В конце концов, она восстала и отправила мужа в мир вечных оплеух, где ему самое место, прошла суды, не сломалась, выжила и пошла дальше по жизни.

    В этом плане мне нравится фильм с Дженнифер Лопес “С меня хватит”. Пособие для домохозяек, которых избивают и унижают мужья. Хотя, конечно, есть такое дебильное определение как “превышение мер необходимой самообороны”.

    • anti-colorados | 08.03.2021 at 21:11 |

      Не видел этого фильма, зато хорошо знаю материалы того уголовного дела и думаю, что там мадемуазел Дженифер и рядом не сидела.

  6. Начальник РТС | 08.03.2021 at 20:36 |
    • strelok17 | 08.03.2021 at 21:46 |

      В рейтинге гендерного равенства ОАЕ выше чем Украина.

      • Дмитро (Лиман) | 08.03.2021 at 22:26 |

        З ув’язненою вдома принцессою Латіфою, котру батько не випускає нікуди з дому, та одного разу навіть спецоперацію разом з Індією замутив, щоб повернути її додому після спроби втечі? Ага, вище за Україну, my ass…

  7. Віктор | 08.03.2021 at 20:50 |

    Скажу вам так – серед жінок, як і серед чоловіків є багато хороших людей, але є і багато потвор, багато розумних, і дуже багато – не зовсім, приблизно теж саме з мудрістю… Тобто – яке їхало, таке здибало. Тому, боготворити якусь сторону я не став би. Але, те, що жінка, як правило, тягне набагато більше роботи в сімї, ніж чоловік, то правда.

  8. P.P.S. І оскільки вийти за букетиком квітів на Річницю першого побачення мені проблемно…
    Можна їх чимсь замінити…
    Наприклад…
    Шкода лише, що в каментах не можна пришпандьорити фотки – тому вибачайте…

    Цукерки “Трюфелі” (домашні)

    Інгредієнти:
    • молоко згущене – 300 г (1 упаковка)
    • какао-порошок – 100 г (1 упаковка)
    • ваніль – 1 пакетик
    • масло вершкове – 25-30 г
    Приготування:
    1. Вилити згущене молоко в невелику ємність (каструльку або мисочку), для жирності додати до нього вершкове масло.
    2. Безперервно помішуючи, нагріти до закипання на повільному вогні (щоб уникнути підгоряння – бажано на водяній бані).
    3. Висипати в ємність з нагрітим згущеним молоком ваніль, потім невеликими порціями просівати туди через ситечко какао-порошок і ретельно розмішувати кожну порцію до утворення однорідної маси. Додавати какао-порошок, допоки не вийде пружне тісто, що не липне до рук.
    4. Відщипуючи від отриманого тіста невеличкі порції, скачати їх у кульки, які потім обваляти в какао-порошку.
    5. Готові цукерки скласти в коробку і помістити в холодильник мінімум на 2 години.

    Профітролі з п’яною вишнею

    Інгредієнти:
    • борошно – ⅔ склянки (5 ст. ложок з гіркою)
    • яйця – 2 шт.
    • масло вершкове – 50 г
    • цукор – 2 ст. ложки
    • цукор ванільний – 1 пакетик
    • вода – ½ склянки
    • + п’яна вишня (або цукати) – 2 жмені

    Приготування:
    1. У невелику каструльку покласти вершкове масло, налити воду, поставити на вогонь і розтопити масло. Коли вода почне закипати – вимкнути вогонь і розмішувати масло до його повного танення.
    2. Насухо змішати борошно, цукор і ванільний цукор, висипати цю суміш в гарячу воду з маслом і розмішати до однорідного стану.
    3. Трохи остудивши тісто, вбити в нього послідовно, одне за іншим яйця, щоразу добре розмішуючи.
    4. В отримане тісто додати п’яну вишню (цукати) і перемішати до однорідності.
    5. Дечку застелити силіконовим листом, на нього викласти столовою ложкою (або за допомогою кондитерського шприца) порції тіста так, щоб вони не торкалися одна іншої.
    6. Випікати в розігрітій до 220°C духовці протягом 25-30 хв. (до зарум’янювання).

    Печиво “Шоколадні камінці”

    інгредієнти:
    • борошно – 1⅓ склянки (8 ст. ложок “з гіркою”)
    • яйця – 2 шт.
    • цукор – ½ склянки
    • цукор ванільний – 1 пакетик
    • какао – 2 ст. ложки
    • сіль – ½ ч. ложки
    • олія – 5-7 ст. ложок
    • наповнювач (цукати, горіхи та ін.) – 1 жменя

    Приготування:
    1. У глибоку ємність засипати цукор, ванільний цукор, сіль і какао, попередньо перемішати ложкою, розбити зверху яйця і збивати все разом міксером протягом 1-2 хв.
    2. Додати олію і знов перемішати міксером.
    3. Просіяти борошно (все разом або порціями), додати подрібнені горіхи або цукати і добре перемішати столовою ложкою, а потім руками. При необхідності можна додати ше трохи олії.
    Увага: консистенція тіста повинна вийти досить густою, щоб воно трималося щільним грудкою і не липло до рук!!!
    4. Відщипуючи від грудки невеликі порції тіста, скачати їх в невеликі кульки, трохи розплющити їх і розкласти на деку, застелену силіконовим листом.
    5. Випікати в духовці при температурі 180-200°С протягом 15-20 хв. – до легкого зарум’янювання печива.

    Пиріг екзотичний

    Інгредієнти:
    – яйця — 3 шт.
    – молоко — ½ склянки
    – масло вершкове — 50 г
    – борошно — ⅔ склянки (5 ст. ложок «з гіркою»)
    – цукор — ⅔ склянки
    – цукор ванільний — 1 пакетик
    – начинка (мандарини, апельсини, ківі та ін.) — 7-8 шт.
    – олія — для змащування форми

    Приготування:
    1. На водяній бані розтопити вершкове масло і дати йому охолонути до теплого стану.
    2. Міксером на високих оборотах збити в щільну масу спочатку яйця, потім поступово додати до них цукор і ванільний цукор. Загальний час збивання — близько 10 хв.
    3. Тонкою цівкою влити в збиті яйця тепле масло і молоко та збити повторно.
    4. Борошно просіяти через сито і всипати в збиту суміш. Все разом збити повторно.
    5. Мандарини вимити, почистити, розділити на дольки і видалити білі прошарки. Ківі очистити від шкурки, порізати на шматочки.
    6. Форму (форми) для запікання змастити олією, вилити на дно форми (форм) тісто, зверху розкласти шматочки фруктів.
    8. Випікати в духовці, заздалегідь розігрітій до 180-200°С протягом 25-35 хв.
    Увага: при випіканні під формою необхідно розмістити ємність з водою!!!

  9. Юрій | 08.03.2021 at 21:13 |

    Браво.

  10. pan_futiy | 08.03.2021 at 21:16 |

    Юрий Визбор – Рассказ женщины

    https://www.youtube.com/watch?v=mGSjcWMZl_g&ab

    Он за мною видно шел, взял за локоть:
    “Слушай Люся, будет очень хорошо,
    Я живу в отдельном “люксе”.
    У него усы густы и глаза, как две букашки,
    И виднеются кусты из-за ворота рубашки.
    “Я не Люся”, говорю, “а зовут меня Тамара
    И такого не терплю, и такие мне не пара”.

    Припев: Десять лет варила суп, десять лет белье стирала,
    Десять лет в очередях колбасу я доставала,
    Десять лет учила я сверхсекретное чего-то,
    Десять лет сидела я у окошка на работе,
    Сердце стачивая в кровь десять лет дите растила,
    Что ж осталось на любовь? Полтора годка, от силы.

    Не смутился он ничуть, только глазом гладит платье:
    “Я за вечер заплачу, сколько за год тебе платят”,
    Я играла в мяч ручной за спортивные награды
    И была я центровой, и бросочек был что надо.

    Я авосечку-суму из руки переложила,
    Кавалеру своему меж букашек “засветила”.
    Мне до Щелковской – метро, а от Щелковской – автобус,
    А в авоське шесть кило овощных консервов “Глобус”.

    Открываю тихо дверь – дочка долбит фортепьяно,
    Ну, а мой “любимый зверь”, он лежит, конечно, пьяный.
    Снять ботиночки с него не тревожа постаралась,
    От получки от его трешка мятая осталась.

    Припев: Десять лет варила суп, десять лет белье стирала,
    Десять лет в очередях колбасу я доставала,
    Десять лет учила я сверхсекретное чего-то,
    Десять лет сидела я у окошка на работе,
    Сердце стачивая в кровь десять лет дите растила,
    Что ж осталось на любовь? Полтора годка, от силы.

    На плите чаек стоит, дочка сладко засыпает,
    За окном моим ГАИ громко частников ругает.
    Гляну в телек: дым и чад, поколенье молодое
    Все с гитарами кричат, как перед большой бедою.
    Убрала я со стола, своего пригрела Пашку:
    Все ж-таки мало я дала тому гаду меж букашек.

  11. Вовк | 08.03.2021 at 21:19 |

    Так як останні 5-7 тисяч років ( мінімум) на території сучасної України панує матріархат, то не поважати ЖІНКУ – це як мінімум дзюрити проти вітру. Між керівниками красивою та мудрою варто обирати мудру, адже краса з часом пов’яне, а мудрість, як вино, стане міцнішою та вишуканішою. Це якщо не брати мезальянсів…
    Дякую вам, матері та сестри, дружини, подруги, тітки та бабусі, що ви Є, адже без вас не було Б і нас. Ви – найкраще, що створено Богами, адже і ви – Богині, наші Оранти, хранителі та носії Аллату!
    Здоров’я вам, натхнення, Любові та Кохання…

  12. albert | 08.03.2021 at 21:22 |

    поздравление с 8 матом на свиноферме, некоторым понравилось
    https://youtu.be/76JDJRo0dHQ

    • Marina | 19.03.2021 at 15:16 |

      “поздравление с 8 матом” – оооо, какая опечатка! 80-й левел! Уровень – Бог!

  13. Доброго вечора, шановні!!! Дякую Авторові за поздоровлення, хоча воно і “з ложкою дьогтю”!:)
    Дуже гарні квіти на початку кожної частини цієї статті! За ці квіти – теж особлива подяка! Це ж для Hас, правда..?:)
    Хтось з коментаторів написав, що авторові повезло, що тут жінок мало…
    Помиляєтеся!!! Нас тут багато!!!
    І тому… нехай це свято й “совєтське”… Але… Чому б Вам і не скористатися нагодою, щоб сказати НАМ декілька теплих слів..?:)

    • Андрій Дар | 09.03.2021 at 09:24 |

      Із запізненням, вітаю, чарівні наші Жінки!

  14. Yaroslav Kievsky | 08.03.2021 at 22:17 |

    Нет, на два фронта все-таки не очень получается. Моей кандидатской диссертацинной работой рауководила женщина, я часто бывал у них дома и хорошо знал всю ее семью. Как говаривал ее муж, “Да знаю я его! Он к моей жене ходит.” Что интересно, ее уже в 40 лет за глаза называли бабушкой за внимательное и чуткое отношение к студентам, она обычно брала их сторону и выступала на их защиту. Она помнит всех и ее тоже помнят все. Сейчас 85 лет (большой секрет), но продолжает с блеском читать лекции и по-прежнему помогает студентам. Более того, на людях пытается держать форму. Но реально на дом ее не хватало и домом, а также воспитанием сына занимался муж,тоже ученый. Они в одной группе учились, но он работал в институте академии и научные направления у них были разные. И это была никакая не жертва с его стороны, ему реально это нравилось. Я это видел. К сожалению, его уже нет, и теперь я вижу как она сама заходит в магазин за продуктами. Так что не все в этой жизни можно разложить по полочкам.

  15. Санто | 08.03.2021 at 22:19 |

    Приєднуюсь до вітань нашим жінкам – розумним і працьовитим! І з викладеним Автором – погоджуюсь. Є лише одне запитання кудись в простір – якщо стати на позицію Автора, то чи відноситься до жінок таке створіння, як Менделіна? 🙂

  16. Alex_k | 08.03.2021 at 22:54 |

    Женщины часто не уступают мужчинам даже превосходят их остротой и скоростью ума, но только в том, что касается выработанной эволюцией природной предрасположенности – в области человеческих взаимоотношений. Женщины – вполне практичные, прагматичные существа, всю жизнь накапливающие житейский опыт. Тогда как мужчины в целом более разносторонние и творческие. Поэтому, а не столько из-за уже уходящего в прошлое принципа “ККК”, женщины, при всех их талантах и способностях, среди великих ученых, изобретателей и т.п. даже сейчас – скорее исключение, чем правило.

    • Alex_k | 08.03.2021 at 23:05 |

      Могу проиллюстрировать на примере работы в науке. Тут есть способные и талантливые женщины. Они обычно имеют достаточно трудолюбия, терпения и организованности (иногда недоступные для мужчин), чтобы выполнить большую сложную работу, накопить количество результатов, переходящее в качество. Но если дело касается какой-то нестандартной задачи, чего-то нетипичного, принципиально нового, захода в неизведанное, то тут женщина пасует, и этим занимаются (или по крайней мере ставят задачу) мужчины. И это касается не только науки.

      • Alex_k | 08.03.2021 at 23:13 |

        Так что зря уважаемый Автор описывает женщин чуть ли не как более совершенных людей. У каждого пола свои особенности, свои сильные и слабые стороны. И обусловлено это всеми тысячелетиями эволюции и истории. Продолжать старые дикие традиции нельзя, но и не учитывать, отмахиваться от сложившихся природных особенностей – тоже к хорошему не приведет.

        • Женщина призвана природой заботиться о своем потомстве. А мужчина у природы – материал для генетических экспериментов. Посему среди мужчин умных больше, но и дураков на столько-же больше (больше размах выборки) как у более нестабильной части человечества. Недаром алкоголиков и наркоманов среди мужчин больше.

  17. Олександр | 08.03.2021 at 23:49 |

    ну як би вам не хотілося натягнути сову на глобус, це можливо тільки серед стада яке не вміє думати, і яке як я зрозумів ви недолюблюєте. давайте візьмемо останніх 50 років можна навіть і 100 коли жінки отримали більш менш свободу в усьому, скільки в відсотках по відношенню до чоловіків ви знаєте жінок в конкретній області науки , політики і т.д. ахаха, ви зараз приведети в приклад залізну леді, чи кюрі, але на кожну з них буде десятки чи сотні набагато успішніших чоловіків. все дуже просто і завязано на еволюції, жінка створена і розвинена для виконання іншої роботи, ( так, кухня , діти , сімя і т.д ( мене зараз проклинають феміністки і євнухи)))))), непотрібно всяких ілюзій, всі люди схильні для виконання тих чи інших функцій, тут немає нічого погано чи доброго, просто так є. тільки не потрібно казати що жінка може робити будь яку чоловічу роботу і навпаки, так майже в будь якій професії ви таке знайдете, але завжди в чоловічій професії чоловіки будуть виконувати роботу краще за жінку, і навпаки в жіночій професії жінка буде виконувати роботу краще за чоловіка. ахахах. приклад? сантехнік і спеціаліст з нігтів. і 8 березня це знущання над жінкою. в інших 364 днях вона що ніхто?? це рівноправна половина суспільства, нічим не гірше і не краще чоловіків, зі своїми особливостями і сильними і слабкими сторонами , як і в чоловіків.

    • Lee Mure | 09.03.2021 at 00:48 |

      Ну, з того я мав честь знати була одна жінка доктор фізмат наук, читала матаналіз і писала книжки про те.
      А іншу – теж доктор фізмат наук (про що я дізнався значно пізніше), а у нас вона викладала англійську.
      Цке я потім з’ясував, що вона знає 4 мови і вивчає 5-ту, а так сфера її інтересів – штучний інтелект і розпізнання природніх мов.

      А у вашій школі вчителями були переважно чоловіки?

  18. Lee Mure | 09.03.2021 at 00:31 |

    А тут я з вами не погоджуся.
    Я народився за часів СРСР, і тоді у сім’ях, дитячих садочках і школах домінували жінки.
    І жінки встановлювали свої прпавила.
    Будь які спірні моменти або конфлікти розв’язувались на користь дівчат.
    Наприклад, 1 клас школи, хтось розбив вікно, прибігає розлючена деректриса школи, знімає з уроків всі перші класи, вишиковує у коридорі і влаштовує допит, хто те зробив, і хто про те щось знає.
    Коли свідки їй про те вказують на якусь дівчину, вона скипає: “Падонки, как вы смеете такое говорить! Кто из вас это сделал, признавайтесь!”
    Те саме було з крадіжками, суд – на боці дівчат, навіть, якщо вони відверто брешуть, а через місяць у когось із них бачать вкрадені речі.

    • Lee Mure | 09.03.2021 at 01:12 |

      Про сімейне насильство, коли жінки б’ють чоловіків, або знущаються з них різним чином, навіть згадувати не хочу.
      А у вас перед очима чоловік, що б’є дружину?
      А коли дружина зживає зі світу, чи робить бомжом чоловіка?
      І суд на її боці?

      То ми рівноправні, чи ні?
      І чи саме про рівноправність ми тут розмовляємо?

      • “А коли дружина зживає зі світу, чи робить бомжом чоловіка?” (с)
        *****
        Правду кажучи, з моїм підшефним бомжем – https://defence-line.org/2021/02/drug-mij-bomzh-chastina-1/ – саме це і сталося… 🙁 Йому дали свого часу квартиру, як лікареві. Він одружився на молодій дівчині з великою різницею у віці (років 30, за його словами), а коли постарів і по-чоловічому заслаб – дружина підмовила своїх братів, і ті викинули Петра Амосовича на вулицю. Відтоді він і забомжував… Отже, цей варіант таки можливий. 🙁

        • Lee Mure | 09.03.2021 at 15:46 |

          На жаль, він не просто можливий, він широко розповсюджений.
          І як жінки б’ють і до смерті забивають своїх чоловіків – я теж немало читав.

        • Lee Mure | 09.03.2021 at 15:54 |

          Я колись чув отакі звинучування у нерівноправності від дивчини, яка заробляла більше за мене.
          І при тому ні готувала, ні прибирала, і нічого іншого, взагалі, не робила.
          А я, от, того самого часу, і працював, і готував і прибирав і зі своїми старими батьками ще-й возився.

        • Lee Mure | 11.03.2021 at 20:26 |

          Ну, або таке
          https://youtu.be/LbAbH2JnJRs

  19. pan_futiy | 09.03.2021 at 07:08 |

    Каждый празднует в меру своих способностей, фантазии и интелекта:

    Женский марш в Мехико против дискриминации и насилия: был подожжен кордон полиции, более 80 пострадавших
    https://www.newsru.co.il/world/09mar2021/mexico_101.html

    “В понедельник, 8 марта, в Мехико прошел марш солидарности в борьбе за равные права и эмансипацию. Феминистки, выступая против дискриминации и насилия, облили бензином и подожгли женский кордон полиции со щитами. Министерство общественной безопасности сообщает, что в ходе беспорядков пострадали 62 сотрудницы полиции и 19 гражданских лиц. Десять пострадавших госпитализированы, девять из них – полицейские…”

  20. Олександр | 09.03.2021 at 09:58 |

    https://youtu.be/fHw70SBMSS8 Простой эксперимент

Comments are closed.