Специально для конспирологов, или чтобы жизнь раем не казалась (Часть 2) Анонс

Другие ведущие ученые чувствуют себя еще менее обязанными быть осмотрительными. «Постоянные выходки Трампа представляют опасность для американского народа», — врубил прямо между глаз Джон Холдрен, ученый-эколог из Гарварда. Холдрен сказал, что нынешний подход к науке в администрации Трампа является «позором на многих уровнях». 

По мнению Холдрена, “ерунда ежеминутно произносимая Трампом рискует ввести в заблуждение публику, и это отвлекает ведущих ученых, которые тратят эмоциональную энергию на нейтрализацию ущерба, который он наносит в то время как им приходится бороться с вирусом ». Заговорили о кризисе в науке, который вызван тем что политики цепляются за любые неподтвержденные или скоропалительно в силу чрезвычайной ситуации опубликованные данные. 

Трудновато приходится ученым, которым приходится отбиваться не только от Трампа и его подручных, но и от конспирологов. Но и тем не легче поскольку для самоуважения нужны хоть какие-то доказательства, а их, как пел Утесов, ”извините, нет”. У ученых хотя бы  вирусный генетический код имеется, а он как известно не врет. А у конспирологов что? Одна бабуся говорила….Вот Пентагон видимо в попытке отвлечь “уфологов” от их нового хобби — вирусологии, выложил данные о контактах пилотов с УФО.

Далее

11 Comments on "Специально для конспирологов, или чтобы жизнь раем не казалась (Часть 2) Анонс"

  1. Н єпатріот | 06.05.2020 at 04:25 |

    Да вже прийшов час “страпона” викинути за борт. Я не кровожерлевий і тому краще без шлюпки та жлеу рятувально, аби менше мучався.

  2. Werner Holt | 06.05.2020 at 04:54 |

    +++
    Редко кого-то благодарю в сетях, но тут — велике ДЯКУЮ!
    А про «китайские вакцины» по сходной цене — это вообще — в точку! Вангую, вместе с автором, что именно так и будет!

  3. Damian | 06.05.2020 at 07:53 |

    Дать миллион ЗА вакцину, действительно, мог предложить только лох. Любой грамотный медик скажет, что нужно дать средства НА создание вакцины. И потом ждать результата. И, кстати, миллионом не отделаться. Так что тут тот случай, когда лучше жевать, чем говорить. Тем более, что голова для того и предназначена, чтобы ей есть.

  4. Сергій | 06.05.2020 at 08:35 |

    Почитав за посиланням у Слави Рабіновича.
    Все правда, тільки нема інформації про бажання проведення подібної інформації.
    Якщо москалі дійсно хотіли провести подібну війнушку, то ціллю могла бути Туреччина, член НАТО, який ятаган встромив у спину й набрид вже. Та ще й союзники на нього дивляться скоса. Тепер зрозуміло чому США заявили про повну підтримку Туреччини.
    Минулого тижня там Машка Захарова плювалася й бризгала отрутою на введення тих нових ядерних зарядів. Тепер зрозуміло чому, адже такий план поламали.

  5. Сергій | 06.05.2020 at 08:37 |

    Й до речі в Середземному морі постійно патрулював підводний човен москалів з іскандерами, я гадав що то акція залякування турків, які надто знахабніли зі своїми дронами.
    Отже могла використати свої ракети проти турків, за наказом плешивого.

    • Укроп | 06.05.2020 at 09:45 |

      Ну а далі що? Нанесли ядерний удар по туркам, а далі? Ті скажуть “ой” і виявлять стурбованість? 🙂 Судячи з того, як турки утилізували московитське біосміття, то у випадку застосування по ним самим ядерної зброї, мало б не здалося… А підводний чтовен – ну ідіот вони, ідіоти… Це ж на рівні “під час військових навчань НАТО раптово сплив кацапський човен”. Ідіоти не розуміють що човну не треба “спливати”, його завдання працювати таємно, але ж понти… “Як ми злякали піндосів”, а ті за тією лоханкою слідкували з самого початку і її спливання було по ефекту як спливання дечого іншого в ополонці, так же само страшно 🙂 І, дл речі, зо, допоміг кацапам човен? “Знахабнілі турки” все одно не припинили фрікції відносно деяких частин скрєпної расеюшки, це все що треба знати про “страшного Івана” 😀

      • Сергій | 06.05.2020 at 18:28 |

        Стосовно човнів згоден на всі 100. Про американські чомусь так невідомо, тільки коли на базу повертаються. А у москалів човни… Куди там американським авіаносцям, там й то гонору менше))

        Стосовно турків, то хто зна про що вони думали))
        Сьогодні до речі Саліван (посол США в масквабаді) передав вітання від Трампа Хуйлу й про позицію провести саміт по обмеженню ядерного озброєнню.
        Як то кажуть, не спроста це все)))

  6. Володимир | 06.05.2020 at 10:01 |

    Не буду оцінювати дії керівників різних країн щодо епідемії нового коронавірусу. Але не можу змовчати щодо конспірології. Спробуйте проаналізувати неупереджено те, що я написав. Якщо незрозуміло з першого разу спробуйте ще раз перечитати.
    1. Кажани широко поширені на всій планеті, окрім Антарктиди та тундри. Епідемія могла початись в будь-якому куточку планети, але почалась на ринку морепродуктів 9-ми мільйонного міста під назвою Ухань. І за дивним збігом обставин саме в цьому місті є лабораторія, яка на протязі багатьох років досліджує коронавірусм. В лабораторії є величезна колекція коронавірусів, які виділені із різних тварин. Зауважте, що дослідники точно знають з яких тварин виділені вірусм та місце походження цих тварин. Отже, 1.малоймовірно, що епідемія почалася в Ухані випадково.2.Якщо дослідники з Уханю досліджували віруси природнього походження, то неодмінно би продемонстрували би тварин, які стали джерелом епідемії.
    В протилежному випадку, вірус має штучне походження. Китайські і не тільки китайські дослідники останні 10-15 років проводили маніпуляції із геномами коронавірусів. Зокрема, вони ШТУЧНО створювали сайт для фурину в геномах коронавірусів. Пошукайте в PubMed статті на тему фурини та коронавіруси. Сайт для фуринів серед коронавірусів природнього походження є лише у Sars-1 та Mers, для яких характерна надзвичайна патогенність для людини і ця патогенність зумовлена саме наявністю сайту для фуринів. Але новий коронавірус, не міг виникнути від рекомбінації РНК Sars-1 або Mers з РНК іншого коронавірусу тому, що недостатній рівень гомології між новим коронавірусом та Sars-1 або Mers. Тому, гіпотеза про штучне походження має пріоритет над гіпотезою про природнє походження нового коронавірусу. Щоб стверджувати, що вірус має природнє походження потрібно продемонструвати тварин, в яких виник цей вірус чи віруси і довести, які саме генетичні механізми зумовили появу нового коронавірусу. На даний момент приронє походження нового коронавірусу не доведене. З іншої сторони, молекулярні гентики різних країн можуть створювати різні рекомбінатні вірусм. Можуть створювати, створювали і створюють. В тому числі з штучними сайтами для фуринів, які забезпечують надзвичайно ефективне проникнення у клітини хазяїв, швидке розпакування вірусів чи швидке збирання віріоних часток.

  7. Мне непонятно одно,Трамп такой -сякой,чубчик,болтун,но экономические статьи утверждают,что в США есть не бывалый около 100 лет экономический подьём,оружие нам предоставил,раша в санкциях.Как то это не правильно,не сходится,да пусть он будет никаким переговорщиком,но в остальном всё ок.Кто в курсе ихней кухни?…

    • SoldatYdachi | 06.05.2020 at 17:34 |

      а нічого що зброю нам надали за рішенням Конгресу а не за його особистим рішенням?
      та й з введенням санкцій трампампам постійно тягнув скільки зміг й підпис свій поставив тільки тоді коли йому дехто пояснив що зроблять заплановане навіть без його персональної згоди.

      ну а як він посприяв підйому – побачите коли осінь настане.
      вони там, у Америці, як раз “курчат рахувати” будуть.

      буде цікаво бо викриється багато невідомого широкому загалу.

    • Andriy Moderator | 06.05.2020 at 21:16 |

      Никакого особо “небывалого” подъема не было. Примерно так, как в 2006-2007, плюс-минус. И особенно если учесть, что собственно весь подъем был не благодаря Трампу, а благодаря энерции и вопреки его действиям. Санкции ввел Конгресс, а Трамп их изо всех сил тормозит. И до Трампа санкции тоже вводились (странно?). Оружие, опять же, давали и до Трампа, разве что Джавелины давали не в открытую, а через Литву. Да и Джавелины те дали под условие, что на фронт они не попадут. Хорошее такое “дали”.

      Трамп гораздо больше ответственен за обвал этого года (да, да, я знаю, коронавирус), чем за подъем предыдущих лет (я кстати уже цифры приводил).

Comments are closed.