По следам одной эвакуации (Часть 2)

Между прочим, это значит, что все те, кого принято называть властью, обязаны быть в курсе всего того, что касается безопасности страны. Если нет – на выход с вещами. Но чтобы все это знать и главное – понимать, надо иметь соответствующее образование и более или менее подходящий опыт работы. Ну 73% в курсе, что они выбрали именно такое? Но даже если «наверх» занесло совсем левых пассажиров, то и это еще не очень большая беда. Надо просто отставить в стороны шашлыки, шаурму, заплывы по фекальным стокам в Одессе и прочую ерунду, а по 16-18 часов в сутки – вникать во все эти вопросы, читать конвенции, протоколы, изучать планы и так далее.

Понятно, что все охватить в таком случае – невозможно, и для того, чтобы государственная система могла адекватно реагировать на вызовы, хотя бы самые опасные из них, на ключевые должности следует поставить людей, гарантировано владеющих предметом, чтобы пробелы собственных знаний и опыта компенсировать их авторитетным мнением. Кто-то может сказать о том, что боневтик оказался слишком молодым для такого ответственного поста или как он сам говорил «Мне 43 и я не лох», но у него было почти 4 года, за которые он был обязан самостоятельно вникнуть в курс дела и расставить профессиональные, эффективные кадры по своим местам.

Возможно, кто-то возразит, что это все равно слишком большой груз для такого молодого персонажа, но мы напомним, что Наполеон Бонапарт стал главнокомандующим в 27 лет и начал громить австрийские войска буквально через пару недель после назначения на должность. Причем, он принял разоренную, разграбленную, голодную и натурально – босую армию, а уже через пару недель нанес первое сокрушительное поражение врагу, а через месяц, перестреляв казнокрадов и удачно начав наступление, не просто одел, обул накормил и вооружил собственную армию, но и стал направлять контрибуции, полученные после разгрома противника в Париж.

Заметим, он не говорил своим войскам: «Мне 27 и я – не лох!», и между прочим, он лично рубился в первых рядах своего войска. Это уже позже он этого не делал, а в самом начале – солдаты видели своего командующего, как и его генералов, перед собой, с саблей в руках, но это – другая история. А все успехи Наполеона базировались на том, что он постоянно учился всему новому, что было необходимо для его деятельности и кроме того, он умел расставлять действительно талантливых и умных людей на самые ответственные посты.

Имена этих людей золотыми буквами вписаны во Всемирную историю, но нам ее не преподавали и потому ее пришлось осваивать самостоятельно. В итоге, пришлось с удивлением узнать о том, что знаменитая улица Риволи, в центре Парижа, идущая от площади Конкорд вдоль сада Тюильри и Лувра, с “революцией” не имеет ничего общего и что название это соответствует одной из первых побед Наполеона в Италии.

Мы же видели 4 года праздности. Турист жил в свое удовольствие и не будет удивительно, если за все это время он не то, что не открыл ни единой конвенции, чтобы пробежаться хоть по верху, но скорее всего, он даже не подозревал о том, что к такому его праздничному положению прилагаются еще и какие-то обязанности. Ну а то, кого он стал расставлять по важным постам, уже стало легендой. Профессионалов на них оказалось – ноль, зато сплошь – его личные кенты, причем – чем больше зашквареннее эти кенты, тем более высокие должности они получали и получают сейчас. И они тоже принимали свое назначение как награду или синекуру, а потому – тоже не вникали в суть того, что обязаны делать. Все равно проверять их некому, но оказалось, что проверять есть чему и широкомасштабное вторжение самым естественным образом стало той самой проверкой.

(Окончание следует)

10 Comments on "По следам одной эвакуации (Часть 2)"

  1. Андрій | 10.08.2023 at 19:51 |

    Правильно згадали про Наполеона. Його ключовою рисою було вміння підбирати команду. Навіть з таких токсичних осіб як міністр поліції Фуше і міністр закордонних справ Талейран. Але для цього треба визнавати межі власної “геніальності” й те, що сонце не сходить за помахом руки. А ключова риса “зелені” це велике его і безмірна жадоба. Будь-який “нормальний” дилетант підбере собі професійного помічника. Ситуація настільки розповсюджена, що скільки про це знято комедій і розказано анекдотів! Бо нормальна людина в умовах, коли некомпетентна шукає кому доручити роботу або принаймні порадитись. Але тільки не жлоб з гординею: йому впадлу ділитися владою чи грошима, ще й “корона” тисне на голову, щоб визнати, що він некомпетентний віслюк. Можете простежите з реакції Арестовича, коли якісь студенти зігнорували зустріч з ним! Зійшов на гівно до істерики, бо як це так студенти вирішили, що розумніше за цього самозваного “гуру” і мачо! Хочете зрозуміти яке гівно всередині зелені, приглядайтесь до того, що пре з персонажів типу арестовича. Ось і відповідь про “багатий внутрішній світ”.

  2. Наталія М. | 10.08.2023 at 20:08 |

    арестович – це взагалі агент кремля і весь свій час воно працює на мордор. Але сбу це не цікаво.
    Підлий і мерзенний персонаж, та ще і з жіночими звичками. Зовсім не буду здивована якщо він виявиться пі##расом. Це ж все на видноті. Гидко дивитися на його явно не чоловічі кривляння.

    • Читайко | 11.08.2023 at 02:48 |

      Вибачте Пані, але останній абзац лишній. Чому? Риси характеру людини є набутими, успадкованими. Багато у людині є в поведінці внаслідок хворобливого відхилення в здоров”ї. Якщо Ви з України, а ще краще із села, то тисячі разів чули, як односельці казали – “Он Василя син, весь у матір пішов, і вродою, і характером. А то Марійки дочка, уся в батька пішла”. Так що кривляння, надмірні жіночість, чоловічість – на 90% успадковані риси від батьків, сусідів(буває й таке), і навіть та “піт@p@сність”(за Вашим виразом) закладається батьками, можливо батьками батьків. Дитина не винна, що отримала від батьків певний набір ДНК. З роками характер людини, звичайно, перемелюється. Але від батьків не успадковуються власний вибір у житті та вчинків. Арештік вже давно обрав собі куратора-поводиря, мабуть батьківське-дідівське минуле вплинуло на користь кгб. Тобто, людину засуджують за вчинки, шкоду, а ось засудження людини за певні риси характеру, поведінку, об”ємність, заглядання в ліжко – це вже ознаки того, що коїться на рф. Колись Ксенія зробила підсумок на ка*ап-шоу, років 10-15 тому, де лунали заклики “сжигать геев в крематориях”, “убрать всех дьіркастьіх” – “Во всём виноватьі евреи, геи и велосипедьі”. Гадаю, моїй країні це не світе.

      • Ієремія | 13.08.2023 at 22:21 |

        Вибачте, але до чого тут набір ДНК і кривляння? Тобто ви стверджуєте, що людина сама не контролює свою поведінку, а є роботом, запрограмованим ДНК?
        Ні, це так не працює. Людину окрім біології формує її оточення. І оці риси, які дратують пані Наталю, і мене теж, до речі, Арестович тримав би при собі і проявляв би лише серед близьких друзів, якби навколишнє соціальне середовище тому не сприяло. І якщо людина народилась, наприклад з косими очима чи кривими зубами, то ні вона ні її близькі цим не хизуються і не виставляють це напоказ.

    • Marina | 11.08.2023 at 16:48 |

      Виявиться він геїм чи ні – то його особиста справа. А пі##рас він вже. І давно!

  3. Вовк | 10.08.2023 at 20:40 |

    Ви ще напишіть, щоб Пороха зробити Прем’єром!
    або – хоча Б міністром оборони…

  4. Наталія М. | 10.08.2023 at 21:02 |

    Вовк | 10.08.2023 at 20:40 | Відповіcти
    @ Ви ще напишіть, щоб Пороха зробити Прем’єром!
    або – хоча Б міністром оборони… @

    А про Пороха – це до чого? І до кого Ви звертаєтесь?

    • Это к тому, что Бонапарт – тот точно бы задействовал Пороха. Прочитайте комент пана Андрія, будет понятнее.

  5. для того, щоб керувати напрямками обов’язків президента потрібні хоча б дві речі -освіта, неважливо у якій галузі, вона надає вміння системної роботи з документами і таке інше.по-друге- любити Україну.ні першого, ані другого там немає зовсім.

  6. Наталія М. | 11.08.2023 at 16:26 |

    Читайко | 11.08.2023 at 02:48 | Відповіcти
    @ Вибачте Пані, але останній абзац лишній. Чому? Риси характеру людини є набутими, успадкованими. @

    Ви дуже багато написали. З Вашого тексту я нічого не зрозуміла, яким це боком стосується мене?
    Коли я казала про те, що арестович має жіночі звички і про то, що він, мабуть, пі##рас, то мала на увазі лише те, що ця неприємна особа з молодості ошивалась у гуртку відомого всім збоченця дугіна, який влаштовував оргії для молодих хлопців та організовував їм “сонячні посвяти”. Здогадайтеся самі, про що йдеться мова. Взагалі то я в курсі.

    А потім цей упир дугін обосновав теорію евразії і в його хворих мізках дозріла думка про створення совка-2 і про приєднання всіх колишніх республік снд до рф. Цей збоченець був натхненником війни в Україні і навіть завдання ядерного удару по нашій країні.

    А Ви мені про “Дитина не винна, що отримала від батьків певний набір ДНК”. До чого тут це?

    @ Тобто, людину засуджують за вчинки, шкоду, а ось засудження людини за певні риси характеру, поведінку, об”ємність, заглядання в ліжко – це вже ознаки того, що коїться на рф. @

    Саме я його засуджую за його роботу на нашого ворога. А то, що він такий “особливий, так це я супутньо додала.

    @ Колись Ксенія зробила підсумок на ка*ап-шоу, років 10-15 тому, де лунали заклики “сжигать геев в крематориях”, “убрать всех дьіркастьіх” – “Во всём виноватьі евреи, геи и велосипедьі”.@

    Я взагалі нічого подібного ніколи не казала. І мені, взагалі фіолетово, до якої групи ЛГБТ хто з них відноситься. Я з ними ніколи не перетинаюсь. Мені не все одно коли подібні суб’єкти є агентами луб’янки і постійно гавкають з екрана ТБ, вводя в оману простих обивателів.

    І, будь ласка, не майте такої дурної звички – приписувати чужим людям свої власні думки. Це не є добро.

Comments are closed.