Вечное рабство?

От редакции

Мы все же пытаемся возродить нашу традицию по оформлению интересных постов в отдельные статьи и вот коллеги прислали пост нашей Наталии М, которые предложили в работу. Иронию ситуации поймут все, кто наблюдает за усилиями в этом направлении. Ну а далее – текст без правок, как обычно.

Автор: Наталия М

И если после Второй Мировой совок числился в победителях, то теперь этого уже точно не будет, и с этим прийдется что-то делать и как-то пояснять публике, что это вообще было

И это самое страшное, что с ними со всеми, лаптями, произойдёт, когда до них, наконец, дойдёт, что они НЕ были победителями. А были такими же разжигателями войны, как и хитлер. И что будет с их вяличаем – я даже не представляю. Черни внушали долгие годы, что мордор рулит всем миром.
И они в это поверили. А теперь, когда их начинают за границей приводить в чувство и ставить в
в столь любимое ими стойло – они яростно этому возмущаются и сопротивляются. Им нигде не рады.
А кокошники не поймут, в чём дело, т.к. всем уже известно, что у них напрочь “отсутствует
причинно-следственный анализ по причине их слабой мыслительной деятельности”(с). И с этим уже ничего не поделаешь. Просто нужно в любом случае абстрагироваться от них как можно дальше.

Поймала себя на мысли. Чтобы придти к власти, баал-шевики-гопники-бандиты уничтожили все сословия, которые были в царской расее до госпереворота 1917г.: мещанство, купечество, дворянство (этих ненавидели больше всего!), духовенство, крестьянство и даже казаки. В результате красного террора все сословия были унесены и влились в одно большое море человеческой крови и там же были погребены навечно.

Было уничтожено даже крестьянство, которое осталось существовать в виде непонятных образований
так называемых “колхозов”. Дополнительно появилось новое сословие: пролетариат или рабочий класс. Ну, и сама верхушка заговорщиков поначалу никак себя не обозначила. Но новые нувориши стали жить, как нынешние шейхи, пользуясь всеми благами, которые они отобрали у представителей богатых сословий. Даже селились в их дворцах и огромных квартирах. Вчерашние бандиты с удовольствием привыкали к унитазам, ванне, хорошей резной мебели из красного дерева и фарфоровой посуде. Благо им никто этому не мешал, поскольку бывшие владельцы всего этого великолепия были либо убиты/замучены/расстреляны либо высланы из страны (“философский пароход”).

Потом бандиты, совершившие госпереворот, оформились в 3-е сословие, которое оказалось самым доминирующим/подавляющим. Так, называемый, “авангард” народа: партийные. В разное время их партия называлась по-разному, но в конце своего существования они назывались “коммунистами”, а партия называлась КПСС. И при чём тут “коммунизЬм”? Это декларативное будущее? Если эту мульку про коммунизм комуняки травили всё время, но коммунизм они построили только для себя. Главная теза которого звучала так: “От каждого по способностям, каждому по потребностям”. Только это был гол в одни ворота. И право на потребности имела только партийная верхушка. А остальным оставалось только пахать за копейки по своим способностям: “Работайте, быдло! И не задавайте нам неудобных вопросов”!

И эта партия кпсс правила очень долго и морочала голову всем жителям совка, обещая нам светлое будущее, которое даже не просматривалось на горизонте.

Пока в 2000г. не случился тихий госпереворот и к власти пришли самые отъявленные преступники во главе с трупиным, вышедшие из недр самой страшной и кровожадной организации, ведущей своё начало с вчк/нквд/огпу/кгб/фсб. И им пришлось пойти на то, чтобы “зарезать” эту “дойную корову”, которая была источником обогащения для многих комуняк в совке и для них в том числе! Ибо это были прямые им конкуренты и соперники на право занимать доминирующее положение в обществе и отсюда иметь все блага. Таким образом, ликвидировав это сословие “комуняк с их партией кпсс”, на их место пришли “рыцари плаща и кинжала”: у них логотип был такой и название. Т.е. что означало, что у них постоянно под накидкой был наготове условно говоря нож, который они пускали в ход всякий раз, когда того требовали ИХ обстоятельства. Правда, партийный “Левиафан” умирал долго, с надрывом и страшно вонял. Но, в конце концов, под действием оголтелой пропаганды, которую развернули и направили в народ сами же гэбушники против комуняк, обвинив их во всех грехах, дело было сделано и “бобик сдох”.

Теперь, на мордоре всем заправляет сословие чекистов/стукачей, которые превратили эту недострану в зону. Где на верху иерархической пирамиды находятся мясники/гопники/террористы, а внизу зашуганное ими заселение. Которое обожает своего вошьдя володьку-маньяка.

50 Comments on "Вечное рабство?"

  1. Читатель | 06.08.2023 at 12:56 |

    Рабство, кажете?
    А тепер прочитайте, що пропонує один діяч, який колись злиняв з партії Євросолідарність у партію “Сила і Честь” такого собі Смішка, зараз радник голови МВС

    ***
    Vadym Denysenko
    4 год ·

    Я впевнений, що навіть після війни потрібно продовжити заборону виїзду чоловікам за кордон ще, як мінімум, на 3 роки. Інакше ми просто не збережемося як нація.
    ***

    https://www.facebook.com/vadym.denysenko.1/posts/pfbid02GDHc1tVX6k3BKjVrFjAhK8pmLh31VDqEot4RySzLwYUF8zybXWHraFANQgPGaK2Cl?locale=uk_UA

    • Санто | 06.08.2023 at 13:26 |

      Якщо чоловіків з партії “Слуга народу” – то я тільки за. Поки всі не сядуть – ніхто нікуди не їде…

    • Puzat-Pasuk | 06.08.2023 at 13:31 |

      Oleg Ruban
      Vadym Denysenko к таким “народним депутатам”, якi думати не хочуть, повертатись нiхто й не буде. Замiсть того щоб побороти корупцiю й припинити витрачати грошi на фiгню й допомогти грошима вiйськовим, ви включили режим “КНДР”. Свiй концтабiр у Верховнiй Радi влаштовуйте, а до народу не лiзте. Замiсть того щоб думати, навiть зараз таку маячню несете в маси, що вас на пiки скоро посадять тi, кого робите заручниками.

      • Читатель | 06.08.2023 at 13:35 |

        Там товаришу добряче накидали в коментарях.
        як і деяким “сочуствующім”.

        Але ж капець, “Кім курця” аплодує стоячи.

        Як подібні особи взагалі можуть мати хоч який стосунок до влади (риторичне питання)

    • Puzat-Pasuk | 06.08.2023 at 13:32 |

      Serhey Voloshin
      Доречі, на хлопчиків до 18-ти років (точніше, до надбання правового статусу “чоловік”) як буде розповсюджуватись ця норма? Якщо він виїде за тиждень до дня народження, і там йому настане 18, то він буде вважатись людиною, що незаконно перетнула кордон? Чи може тепер хлопчикам з 15-ти років буде заборонено виїзд?

    • Puzat-Pasuk | 06.08.2023 at 13:34 |

      Den Stinger
      Vadym Denysenko оскількі вам вже напхали, а відповісти вам нема чого: дуже добре, що ви екс-депутат. Бо думати ви точно не вмієте – на кой *** такі можновладці потрібні, ******* й так вистачає що в Раді, що в Кабміні.
      Виїзд за кордон потрібно, по-перше, заборонити вам особисто та вашим екс-колегам усіх рівнів, бо ви дещо оборзєлі останнього часу. По-друге, вас та ваших екс-колег треба дрюкати за кожну незадекларовану копійку, щоб вас аж чавило від тиску – бо ви остаточно оборзєлі.
      По трете, екс-депутат, частина майбутнього нації – жінки та діти, вже виїхали. Якщо ви вивчали біологію у школі, а не палили підручник у якості цигарки, то ви повинні знати, що дітей народжують жінки. Тому, екс-депутат, ці 7 мільйонів ви про***ли – й про***те ще, бо якщо ви зробите кріпосне право, то чоловік краще відправить родину за кордон, аніж дозволить зробити родину кріпаками.
      Ви довго думали, поки вирішили написати оту ***ню у вашому пості?

      • Андрій | 06.08.2023 at 13:52 |

        Згоден з вами колего. Це дійсно велика проблема – повернення жінок і дітей до країни. І найтупіші “прості рішення” з яких вже почала “зе-влада” це образи, цькування, давління на моральні і патріотичні почуття, розмови про завезення мігрантів (такий собі дзвіночок суспільству “не хочете повертатись? То завезем дешевших і слухняніших мешканців”). Все це не стимулює до повернення, а навпаки. І що тоді робити для виправлення демографії в майбутньому? Змусити жінок виконувати і перевиконувати “план” по народжуваності? Стимулювати еміграцію до країни жінок з країн Азії? По-перше, це не буде масовим явищем. По-друге, не дасть масового ефекту. По-третє, це спровокує реальні культурні конфлікти у суспільстві. А воно нам треба в умовах постійного сусідства з маньяками?

    • Андрій | 06.08.2023 at 13:39 |

      Ця шкідницька пропозиція Денисенка типовий приклад “простих рішень” в поєднанні з совком у ментальності держапарату. “Заборонить”, “не пущать”, “не дозволить”. Навіщо напружувать мізки, думати стратегічно і створювати заохочення, якщо можна просто заборонити? Так вони думають, мислячи лише на 2-4 роки. І пофіг, що потім їх рішення призведе до катастрофи гіршої, ніж частковий відтік населення після війни. Якщо в країні буде справжня відбудова після війни, реальні можливості для бізнесу і високий попит на робочу силу (нагадую, що за невеликими винятками в нас завжди був дефіцит вакансій, а не робітників, що знижувало загальну вартість робочих рук), то більшість нікуди з України не поїде. Хто їде з країни, коли є можливість заробітку і робота? Невеликі виїзди у відпустку, відрядження, возз’єднання з родиною в рухунок не берем. Натомість драконівські заборони будуть тревожним сигналом для найбільш розумних, підприємливих і спритних, що в країні “торба”, а влада збирається відбудовувати країну в кращих традиціях “совка” методом “трудового подвигу” замість економічних стимулів.

  2. +++++

  3. Eugen moderator | 06.08.2023 at 13:42 |

    От що мене таки дивує, та це демонстративне ігнорування слугами тієї обставини, що всі їх експерименти з заборонами і подібним дуже пильно спостерігаються в світі. В тому числі і тими громадянами України, що за різних обставин сьогодні за кордоном….
    Варто ж зазначити, що дуже багато наших співгромадян знайшли доволі пристойні умови існування поза своєю домівкою. Як в матеріальному, так і в психологічному сенсі.
    Невже ці “слуги” справді сподіваються, що згадані вище з ентузіазмом будуть повертатись в створене зеленими болото?
    А може саме таку задачу оті зелені і мають?

    • Андрій | 06.08.2023 at 14:07 |

      Ви праві. Заборони не працюють. Крім того, наше суспільство має особливе відношення до “заборон” як тревожного дзвіночку “а зараз держава вирішить проблеми за твій рахунок”. І про ці проблеми треба думать вже зараз і бить по руках тим “зеленим діячам” і різним совкам, які хочуть, щоб ми програли мир, якщо витягнемо війну. Скоріше за все в їх діях поєднується їх вражаюча “компетенція”і байдужість до України, бо життя тут для них лише для пиляння бабла. На перспективу їм начхати. Ну, залишаться в країні купа чоловіків, в тому числі фронтовиків, з розлученних зі своїми родинами. На думку цих “діячів”, хай чоловіки валять на “велику відбудову” за пайку. “Воював, захищав, то тепер ще й відбудуй!” скажуть з пафосом. “Що не хочеш? Думаєш про родину закордоном? Зрадник”. Так і найміцніші родини заледве витримають. І звісно ці “діячі” будуть не при чому, будуть все списувать на війну, як їх попередники з парткомів, які теж відбудову робили на горбу людей.

    • тут усе на поверхні, що вони роблять для того, щоб Україна стала членом ЄС?

      • Андрій | 06.08.2023 at 14:33 |

        Звісно, що нічого! Great Nothing. Але пане Ігорю, тут з вами всі згодні. Всі колеги це бачать. А працювати треба з тою аудиторією, що ЛО не читає. Якби не було огидно, з ними треба працювати. Заходити не з козирей в лоб, а працювати в режимі “вікна Овертона”, змушуючи думати. Як сказано в декалозі українського націоналіста “говори про справу з ким треба, а не з ким можна”.

  4. > И это самое страшное, что с ними со всеми, лаптями, произойдёт, когда до них, наконец, дойдёт, что они НЕ были победителями.

    Чи дійде? Дуже вже полюбляють вони перебріхувати свої поразки й ганьбу як перемоги та героїзм.

    https://defence-line.org/2018/07/den-pobedy-velikoj-lzhi-remejk-chast-1/

  5. Михайло | 06.08.2023 at 14:38 |

    Тут Денисенка згадували. Ви його попередній допис прочитайте. Там приблизно таке: “Ми потужно влупили по москальському танкеру. Тепер ми змусимо пукіна повернутися до зернової угоди, але доведеться багвто чим поступитися, по добривам там, по свіфту – а що робити, домовленості то таке…” Я тричі перечитав, логіки не знайшов. Це типу “Ми розбили вашу армію, тепер домовимося, яку територію ми вам віддамо”

    • Ієремія | 06.08.2023 at 17:04 |

      Дуже цікаве питання а чи так вже вигідна на та “зернова угода”? Та й які можуть бути угоди з таким навіженим агресором, який, по суті, обмежує судноплавство у міжнародних водах? Якщо наші “партнери”, маючи потужні флоти здатні забезпезпечувати вільне судноплавство винятково у Тайванський протоці і в районі островів Спратлі, то хай не заважають нам очищувати наше море від московської зарази. А то вже десь читав, що хтось у Вашингтоні бровки насупив, бачте не подобається, що внаслідок обмеження експорту нафти з Московії ціни на нафту у світі підскочать.

  6. Puzat-Pasuk | 06.08.2023 at 14:58 |

    Гвалт від допису на ФБ денисенка стоїть на весь Телеграм

    • Андрій | 06.08.2023 at 15:25 |

      Нічого, най буде. Чим більше, тим краще. Може хоч так цих “діячів” до тями поверне реальний світ?

  7. Dmytro | 06.08.2023 at 15:41 |

    Як засмітити коментарі в темі про рабство кацапні дописом екс-депутата: ” видатні політичні експерти” України

    • Читатель | 06.08.2023 at 15:48 |

      Ви вважаєте обговорення подібних “ініціатив” засміченням коментарів?

      То вірно і зворотнє – темою про рабство кацапів відволікають від ось таких пробних закидів щодо перетворення на кндр, хіба ні?

      А ось Береза зробив таке припущення:

      ***
      Березовый сок
      Дізнався, що радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко запропонував заборонити чоловікам виїзд з країни після війни ще на три роки.

      Зрозуміло, що це дурня. Зрозуміло, що не спрацює та приведе до силових протестів, які після війни призведуть до знесення влади та скасування закону. Тому ця ідея помре на рівні ідеї. Але в мене є розуміння, що цей вкид, щоб відвернути увагу від чогось більше значного. Це що ж траплялося в Україні чи в Саудівській Аравії? Дуже цікаво.
      ***

      https://t.me/BerezaJuice/35276

      • Dmytro | 06.08.2023 at 16:05 |

        “вважаєте обговорення подібних “ініціатив” засміченням коментарів?” – засмічення – це ще комплімент.
        На ЛО достатньо подібних політичних тем, в коментарях якіих можна нести “свої світлі” думки з помийних ям і намагадися відвести від основної думки

        • Читатель | 06.08.2023 at 16:10 |

          Не знаю, хто ви і що ви, але це м’яко кажучи, некоректний стиль спілкування.

          І тим більше ви не модератор і не автор цього сайту, тому ніякого права вказувати комусь, що і де йому писати, ви не маєте.

          PS. (не для вас) я підкреслив у першому коментарі, що дописом про рабство кацапів не здивувати нікого, а ось все більш наполегливі спроби поточної влади збудувати в Україні кндр або руSSкій мір – це небезпечно.

          • Dmytro | 06.08.2023 at 18:02 |

            Ну,звісно,якщо по темі написати нічого, то хоч щось зі змітника треба притягнути

          • Владислав | 06.08.2023 at 18:55 |

            До Dmytro | 06.08.2023 at 18:02 |
            Не намагайтеся щось довести вашому опонентові. Він з розряду завжди правих, бо останнім сказав. А ситуація типова для ЛО – хтось один вкинув не в тему і пішло на манівці аж гай гуде, як автоколона за впєрєдіідущім на пристріляну ділянку.

  8. ПТН-ПНХ | 06.08.2023 at 15:42 |

    ..класично виконаний в коментарях “увод от темы ” статті про рабство шановної Наталья М. 🙁

  9. Читатель | 06.08.2023 at 15:45 |

    Цей альтернативно обдарований так нічого і не зрозумів. Замість того, щоб вибачитись і визнати що ляпнув казна що, або хоча б замовкнути, поніс далі (скориставшись, до речі, своїм правом на свободу слова):

    ***
    В продовження попереднього посту
    1. Помилка попереднього посту в одному слові: я мав написати обмеження, а не заборона. Зрештою, я і мав на увазі саме обмеження.

    2. Як мав би звучати мій пост, щоб майже всі були задоволені? Я мав би написати наступне: «після закінчення війни додому повернеться лише половина з 7 мільйонів, які зараз за кордоном. Але разом з відкриттям кордонів, з країни виїде щонайменше 1 млн чоловіків, які вже зібрали валізи і чекають на цей момент.

    3. Давайте чесно скажемо собі, якщо не буде таких обмежень, в кращому випадку, протягом наступного десятиліття сюди буде завезено 2-3 млн жителів Азії. Тобто, мінімум, 7-8% населення України будуть вихідцями з тих широт а за 20 років всі 15-17%.
    ***

    https://www.facebook.com/vadym.denysenko.1/posts/pfbid02wSTjRJXRfK58KayHvcWRnj4jkZi2xuWcd8ajsr6zt98scGDYWwPEE9rxfgrHcWcDl?locale=uk_UA

    Або ворог, або корисний ідіот.

    Люди правильно пишуть – саме після натяку на подібні ініціативи про виїзд (саме про виїзд на ПМЖ) замисляться ті, хто і не планував цього.

    І питання до товариша – а хто завезе цих жителів Азії? Хто їх запустить в країну? Це такі плани у зеленої влади?

    • Винни Пух | 08.08.2023 at 08:56 |

      “Імпортозаміщення” від Сонцесяйного і слуг урода.

  10. Ярко написано!

    В научно-исторической форме ровно то же самое в своей последней книге изложил Юрий Фельштинский.

  11. Док | 06.08.2023 at 16:27 |

    А чи замислювалися ви колись на тим, що у жителів Орди ніколи не було своєї власності. Як і будь-який феодальній державі, все належало хану. Будь-яка власність давалася ханом у користування, “на прокорм”. Те ж саме було і за часів царів: вся власність дворян та будь-яких інших власників могла відійти “в казну”. Тому і селянства, як такого, не було, були лише сільські найманці, які працювали на пана, а пан їм за це дозволяв не подохнути з голоду. Тільки наприкінці ХІХ століття почали з’являтися справжні власники.
    Більшовики цю систему відродили у першу чергу, вирізавши всіх, хто встиг стати власниками. Людина, що немає власності, це і є раб, який не має чим розпоряджатися і завжди залежить від якогось хазяїна. Таке саме відношення до власності у цього населення і зараз: у них немає нічого свого, тому і права на власність інших людей вони ігнорують, а самих власників ненавидять.
    Можна сказати, що більшовики прийшли на готове, їм довелося лише вивіску змінити.
    Німці, під час війни, як люди з іншим менталітетом, могли відібрати те, що їм було потрібно для армії (їжу, транспорт), але ніколи не відбирали і не руйнували знаряддя праці, якщо відбирали житло, то щось за це обов’язково сплачували.
    Вони цієї різниці не розуміють, бо засвоїли стереотип мислення своїх предків-рабів

    • Читатель | 06.08.2023 at 16:47 |

      Навіть не просто не було власності, вони самі були власністю. Навіть якщо десь там траплявся “хороший барін” і якась дєрєвня була більш-менш заможною, всеодно це були “люди баріна”. Ну а потім так, більшовики лише вивіску змінили.
      До речі, у Польщі земля була у приватній власності навіть за часів соціалізму. Колгоспів/радгоспів там можна вважати, що не було, а було багато мілких господарств. Відповідно переходу до західної моделі, принаймі в сільському господарстів у них і не було – просто продовжили займатись тим, чим і займались. А поняття власності для них завжди залишалось звичним.

    • > Тому і селянства, як такого, не було, були лише сільські найманці, які працювали на пана, а пан їм за це дозволяв не подохнути з голоду.

      Хіба найманці, а не кріпаки (раби, власність)?

  12. Наталія М. | 06.08.2023 at 16:37 |

    Читатель | 06.08.2023 at 12:56 | Відповіcти
    @ Рабство, кажете?
    А тепер прочитайте, що пропонує один діяч, який колись злиняв з партії Євросолідарність у партію “Сила і Честь” такого собі Смішка, зараз радник голови МВС @

    смішко ніколи не перебував в партії “Євросолідарність”. Він з грудня 2009 року — голова ГО «Сила і честь». І від цієї партії він балотувався на президента: “30 січня 2019 року зареєструвався кандидатом на пост Президента України (самовисування). Очолив виборчий список партії «Сила і Честь» на парламентських виборах 2019 року.”

    Він був радником у Порошенка: спочатку штатним, потім позаштатним:
    “8 жовтня 2014 року Президент України Петро Порошенко призначив своїм радником (указ № 759 від 7 жовтня). 12 березня 2015 року: звільнений із посади радника Президента України (указ № 137 від 12 березня); призначений радником Президента України поза штатом (указ № 138 від 12 березня). 14 січня 2019 року звільнений із посади радника Президента України (указ № 8 від 14 січня)”.

    • Puzat-Pasuk | 06.08.2023 at 16:46 |

      будьте уважні,то допис Вадим Денисенко

    • Читатель | 06.08.2023 at 16:51 |

      Перепрошую, помилка. Не Євросолідарність. БПП. Він був депутатом у 8 скликанні (2014-2019).

  13. Наталія М. | 06.08.2023 at 17:10 |

    Igor | 06.08.2023 at 15:58 | Відповіcти
    @ Ярко написано!
    В научно-исторической форме ровно то же самое в своей последней книге изложил Юрий Фельштинский.@

    Если это касается меня, то, клянусь, я никогда не читала ни одной книги этого автора. Я знаю этого человека по ютубу, в котором он там мелькает. Но я никогда его не смотрела и по ютубу. Потому, что мне он не нравится. Достаточно посмотреть на заголовок ролика: “НАТО ударит ЯО по Украине” и тому подобный бред!

  14. Наталія М. | 06.08.2023 at 17:47 |

    Хочу поблагодарить уважаемого Автора, который дополнил мою статью такой замечательной, говорящей фотографией из старой хроники, которая очень хорошо иллюстрирует смысл статьи. А также дал своё собственное название моей статье, которое очень хорошо совместилось с содержанием статьи.

    И, вообще, я давно уже заметила, что у нашего Автора не простой сайт, а иллюстрированный. К каждой его статье прилагается обязательно фото, которое дополняет его статью. А это очень большая, кропотливая работа. Мало того, что написать статью, так, ещё и подобрать подходящую по смыслу картинку/фото. А это время, ещё раз время, которого всегда не хватает! И я это очень ценю. Спасибо Вам, Автор!

    Вот, и сейчас, к стыду своему, я не знала, что бурлаками были женщины. Узнала это только из фото, которое представил наш уважаемый Автор. Известная картина Репина “Бурлаки на Волге” – очень страшная и реалистичная по своей сути: https://artchive.ru/ilyarepin/works/25912~Burlaki_na_Volge#show-work://25912

    Группа из 11-ти совершенно обессиленных и изможденных мужчин разного возраста тянут по берегу баржу, которая плывёт за ними следом. Некоторые, не выдержав тяжкого труда, сами еле влачат свои ноги, буквально идут на полусогнутых, еле держатся, чтобы не упасть. Все в лохмотьях, некоторые даже босиком. Очень страшная вещь – эта картина! Говорят, что если произведения автора – будь он художником, поэтом, музыкантом и т.п. – трогают за чувствительные струны нашей души, независимо от того, какой век на дворе, значит, этот человек Гений! Репин – Гений в моём представлении.

    • Елена-Днепр | 06.08.2023 at 22:38 |

      Пані Наталю, я нещодавно натрапила на цікавий ютьюбівський канал “Культуртригер”. Вони називають Іллю Рєпіна Ріпиним і вважають його українцем. У них декілька випусків про Ріпина і його картини, дуже цікаві відео, як на мене

  15. Наталія М. | 06.08.2023 at 19:09 |

    Наталія М. | 06.08.2023 at 17:10 | Відповіcти
    Igor | 06.08.2023 at 15:58 | Відповіcти
    @ Ярко написано!
    В научно-исторической форме ровно то же самое в своей последней книге изложил Юрий Фельштинский.@

    Вдогонку. Вспомнила. Про сословия я написала небольшой комент ещё где-то полгода назад. В этот раз решила этот вопрос расширить. Потому, что меня очень-очень давно волнует этот вопрос. Вот, были многочисленные группы людей, оформленные каждая в сословия. Жили каждый своей жизнью. И вдруг.. наступила катастрофа. К власти пришли бандиты, вчерашние грабители банков, убийцы. И всё кардинально изменилось. Потому, что началось истребление этих групп людей самым жестоким способом. С тех пор красный террор был принят большевиками, а впоследствие и их преемниками, на вооружение в качестве идеологии и проводимой политики.

    Это мы можем наблюдать и по нынешней политике кремля. Эти чекизды давят, давят на весь мир, с целью, чтобы все приняли их искривлённое мировоззрение. И, если бы у них была хоть какая-то возможность и вера в свою победу над всеми народами земли, то они бы без всякого сомнения залили бы наш мир кровью, как это они сделали в Украине. Потому, что были уверены в своей победе “за три дня”. А когда с победой не получилось, то они устроили тут мясорубку.

    • Вы его не читали, но смысл его книги именно таков. Я безо всякого подтекста написал об этом. Автор к россии имеет отношение только по рождению, кажется. Он одним из первых написал о том, что несёт федерации правление чекистов – книга “ФСБ взрывает россию”.

      И, кстати, автор занимает последовательную и чёткую позицию по Украине.

  16. МВС уже пояснило, що згаданий поц більше не радник та це його особистий висер нетверезої макаки. Погано що придурка не викликали до МВС та не поставили клізму.

  17. rudolf_bochkin | 06.08.2023 at 19:49 |

    може здатися, що не по темі, але…
    Доки європейці безкоштовно приймали біженців з україни,
    наш “боневтік” здав свою італійську віллу росіянам. За оплату.
    Але мова не проте. Хто до тих росіян ходив у гості і які “гостинці” та де залишив – не скаже ніхто.
    А колись Шмаркля відвідає віллу…

  18. Наталія М. | 06.08.2023 at 20:08 |

    Что было на уме у бункерного шизофреника. Он таки очень хотел быть “владычицей морскою”, а стал лузером и выжившим из ума гопником и маньяком.

    Мирная Конференция в Саудовской Аравии. ОТ ПОНОМАРЬ ОЛЕГ 22 ЧАСА НАЗАД.
    Почему это важно? Начнем немного издалека. Когда Россия планировала начать войну, США их предупредили, что это будет полнейший разрыв с Западом, полнейшая изоляция от половины (лучшей, наиболее богатой и развитой) мира. Россия сказала — Ничего, мы организуем свою половину. Планы были грандиозные. Расширить БРИКС, создать свою валюту БРИКС+ в противовес доллару. Россия хотела предложить Глобальному Югу свои энергоресурсы, оружие, а технологии брать в Китае и тд. Россия планировала объединить Китай, Индию, Саудовскую Аравию и ОАЭ, ЮАР, Египет и всю Африку, Латинскую Америку, Индонезию, страны экс- СССР, подконтрольные России, и тд в такой анти-американский, анти-западный блок. Собрать всех обиженок от Америки. Такие грандиозные наполеоновские планы. И вначале был некоторый импульс. А дальше наступила реальность. БРИКС не расширяется, валюта не создается.. Но самое главное вот в чем. Война. Вернее — ее ход и предполагаемый результат. Одержи Россия быструю и красивую победу, — кое-что из задуманного могло выгореть, ведь победителей любят, вокруг них кучкуются. Но всё пошло не так. Российская армия показала себя сбродом, способным только грабить и насиловать. Российское оружие показало себя тоже с худшей стороны. Российская дипломатия — шайка гопников. Экономика и рубль падают и тд. Война затянулась.. И все вышеперечисленные страны, кто-то больше (Индия), кто-то меньше начали дрейф от России. Важен Китай — и он уже старается держать дистанцию. И вот мы подходим к Конференции в СА. Все вышеперечисленные страны будут слушать то, что я написал выше, от США и Украины — Россия — лузер и изгой, войну нужно заканчивать и Россия должна уйти и тд. Я не говорю, что война закончится. Конечно, нет. Но, когда придет время переговоров с Западом, Россия будет держать в уме, что ее план Анти-Запад провален и запасного аэродрома нет. Все либо против нее либо не очень хотят иметь с ней дело. Вот с этой точки зрения важно то, что будет происходить эти два дня в Саудовской Аравии. На связи.

    Источник: https://www.ponomaroleg.com/mirnaya-konferencziya-v-saudovskoj-aravii/

  19. Наталія М. | 06.08.2023 at 20:14 |

    rudolf_bochkin | 06.08.2023 at 19:49 | Відповіcти
    @ Хто до тих росіян ходив у гості і які “гостинці” та де залишив – не скаже ніхто.
    А колись Шмаркля відвідає віллу…@

    А це до бабці не ходи. Там вже усюди розповсюджені ці “жучки”. Які будуть слухати все, що буде бовкати цей зю, знаходящийся під передозом.

  20. О чём статья?
    Мы в курсе всего этого. Переливание из пустого в порожнее.

    “…вяличие/баал-шевики/хитлер…” ?

    • Артем | 07.08.2023 at 09:13 |

      Ото сказав, як в лужу перднув …

      … Не подобається – ніхто не заставляє читати

  21. Наталія М. | 07.08.2023 at 14:26 |

    Елена-Днепр | 06.08.2023 at 22:38 | Відповіcти
    @ Пані Наталю, я нещодавно натрапила на цікавий ютьюбівський канал “Культуртригер”. Вони називають Іллю Рєпіна Ріпиним і вважають його українцем. У них декілька випусків про Ріпина і його картини, дуже цікаві відео, як на мене @

    Дуже дякую Вам, Елена-Днепр. Особливо за посилання на цікавий сайт в ютубі. Подивлюсь обов’язково. Мені таке подобається. Подивиться, будь ласка, текст нижче про його походження та
    чому українці називають його Ріпиним.

    Вікі.укр.: “Ілля́ Юхи́мович Рє́пін (стар. Рѣпинъ, Ріпин; 24 липня (5 серпня) 1844, слобода Осинівка біля Чугуєва, Харківська губернія, Російська імперія — 29 вересня 1930, Куоккала, Терійокі, Фінляндія) — український художник із козацького роду на прізвисько Ріпа, стар. Рѣпа, що писав у Російській імперії. Син солдата, в юності працював іконописцем. Займався в Малювальній школі під керівництвом Крамського, продовжив навчання в Петербурзькій академії мистецтв”.

    І порівняйте, будь ласка, з текстом нижче з вікіпедіі.ру:
    Вікі.ру: “Илья́ Ефи́мович Ре́пин (24 июля [5 августа] 1844, Чугуев, Российская империя — 29 сентября 1930, Куоккала, Финляндия) — русский живописец, педагог, профессор, действительный член Императорской Академии художеств”.

    Тут опущено уточнення “Харківська губернія”. Тому, що всім відомо, що зараз Харківська область і місто Харків є найбільш обстрілюваними місцями, які знаходяться в УКРАЇНІ. Ну а про місто Чугуєв навряд чи хто знає з з мешканців мордору. Тому і роблять з Рєпина/Ріпина руцкого.

    Або взяти, наприклад, великого композитора Чайковського П.І. Він має частково українське, російське, французьке та австрійське походження. Але ж на параші його вважають виключно тількі російським композитором.

    Вікі.укр.: “По батьківській лінії походив з українського роду Чайок. Прадід композитора, Федір Опанасович Чайка (1695—1767), походив з-під Кременчука, служив у Миргородському полку Війська Запорозького. Його син, Петро Федорович (1745—1818), народжений на Полтавщині (дід композитора), під час навчання у Києво-Могилянській академії, прийняв прізвище Чайковський”.

    І таке зустрічається на кожному році. кацапи – це нація не тільки вбивць, гвалтівників але ж
    злодіїв і мародерів. Вони у другіх талановитих націй крадуть все, що їм попадає під руку. Нас вони обікрали під чистую. Наші музеї геть спустошені після набігу цієї орди.

  22. Винни Пух | 08.08.2023 at 09:42 |

    Цікава стаття. І думка про рабство (кріпацтво?) на роіссі хоч і не нова, та актальна. Та це для нас. А от росіяни себе не вважають рабами. Вони щасливі, адже росія найвеличніша, могутня, її всі бояться, а прутін всіх тримає в кулаці. І це їх влаштовує. Те, що на глибинці навіть не села, міста виглядають як після бомбардування, гаряча вода розкіш, туалет не те щоб на вулиці, відсутній взагалі, і відро виливається на вулицю-це все немає значення. Зате росія всіх і вся, далі по тексту.
    Я не хочу штампувати кліше про росію з наших передач по типу “антизомбі” чи “громадянська оборона”. Так, передачі цікаві, по темі. Але все ж таки це пропаганда. А пропаганда така річ… А от родичі покійного батька жителі росії. Калмикія. До речі, ще за часів СРСР не дай боже було їх назвати росіянами. Образа була смертельна! Я до чого. Прислали по вайберу фото містечка свого. Чудова природа, ландшафт. І дерев’яний настил на вулицях замість тротуарів.Дерев’яний настил, Карл! Про що ще можна говорити. А рік був 2021.
    А про денисенка і заборону на виїзд. Досить! В чому проблема? Ну виїде ще мільйон.І що? Кожному українцю обіцяно було по два кацапських раба. Давайте порахуємо: виїде 8 мільйонів. З них повернеться мільйона два непотрібу, по типу всяких “блохерів”, “артистів” та інших “дуже важливих” для країни особин. Погоди це не зробить. А от по два раба на кожного, хто залишився… Навіть якщо залишиться 15 мільйонів, та кожному по два раба, навіть якщо їх на сімью-то це вже 10 мільйонів (3 людини сім’я, два раба на сім’ю). От і закрито частково питання. Нам добре, кацапам добре, побачать асфальт по селам, туалети по хатам, трактори. Ну і інші чудеса. Так що про найманців-робітників з Азії можна не турбуватись. А там, рісля відновлення України, можна найбільш цінним рабам дати вільну, вид на проживання і перспективу. Думаю, що будуть раді бути рабами в українців, чим у китайців. 😀.
    Так що не все так погано, правда ж?
    Ну, а те, що наші “керманичі”-це світлі голови, то це ж правда свята. Все для людей, все для блага держави. Ночами не сплять, все турбуються як зробити життя краще. Так що все добре, і що таке якихось три нещасні роки заборони на виїзд. Це ніщо! Тим більше що квартал нікуди не дінеться, а сміх, як відомо, допомагає жити…

  23. Интересный случай интеллектуальной деградации. Пролетариат значицца возник из ниоткуда, а большевики жили как шейхи.
    Мне кажется наоборот – пока россияне строили капитализм по “Незнайка на Луне”, в Украине вокруг поля для закапывания 30 золотых построили ту самую страну из “Буратино” с вниманием к мельчайшим деталям: тут даже полиция работает так же, как в той сказке.

Comments are closed.