Казочка про Заблукалих Бандерівців

Автор — Дід Панас

Із серії «Новітні казки Діда Панаса»

Добрий вечір вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка! Сьогодні я приніс вам казочку — ще й бубликів в’язочку! А казочка моя буде про Заблукалих Бандерівців… Отож, діточки, сідайте довкола своїх комп’ютерних моніторчиків, планшетиків чи смартфончиків та слухайте мене уважненько.

Не маю найменшого сумніву, мої маленькі, що ви усі неймовірно стомилися від того огрому інформації, який із самого ранку ллється на голови українців практично з кожної праски. Бо цей потік сьогодні так чи інакше стосується однієї-єдиної теми: цинічного замаху на життя Сергія Шефіра — найвідданішого помічника найнароднішого з усіх наших преЗЕдентів. Навіть сам преЗЕдент, з високої трибуни 76-ї Генеральної асамблеї Організації Об’єднаних Націй, проголосив наступне:

«Третя година ночі, десятки дзвінків, на першого помічника президента України здійснено замах… Ось вам ціна змін в державі, ось вам ціна реформ».

Отже, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, з цих слів преЗЕдента усі мають зробити однозначні висновки, що замах на Шефіра є спробою:

  • по-перше, залякати всю жахливо реформаторську «ЗЕ-ко-манду» і збити їх усіх із праведного шляху трансформації України;
  • по-друге, цинічно ліквідувати талановитого директора і засновника «Студії 95-й квартал»;
  • по-третє, обірвати тісні та плідні ділові зв’язки братів Шефірів із «запарєбріковою» Росіянською Пфедерацією;
  • по-четверте, підняти рейтинг «Зе-ко-манди» в очах лохторату;
  • по-п’яте, збільшити як коло охоронюваних осіб, так і кількісний та якісний склад «квартальних» кортежів.

Звідси, мої маленькі, можна зробити однозначний висновок: широко розрекламована в очах лохторату імітація замаху на Сергія Шефіра вигідна, насамперед, нашому теперішньому преЗЕдентові та всій його «ЗЕ-ко-манді». Чому я настільки впевнено кажу про імітацію замаху, а не про замах як такий? Та тому, що якби Шефіра і справді хотіли вбити — то вбили б без зайвих балачок і сантиментів.

Ось, наприклад, Павла Шеремета хотіли вбити — і вбили.

Вадима Гетьмана хотіли вбити — і вбили.

Георгія Гонгадзе хотіли вбити — і вбили.

Аміну Окуєву хотіли вбити — і вбили.

В’ячеслава Чорновола хотіли вбити — і вбили.

Євгена Щербаня хотіли вбити — і вбили.

Не кажучи вже про багатьох інших…

А тут Сергія Шефіра нібито так хотіли вбити, так хотіли — що взяли та й не вбили! З водієм його, бачте, поплутали. Автівку навіщось попсували.

Ні-ні, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, тут усе надто однозначно: Сергія Шефіра не хотіли убивати — замах всіляко намагалися продемонструвати! Між іншим, усе це аж надто скидається на недолуге пародіювання другого сезону телесеріалу «Слуга народу». Пам’ятаєте?..

Тільки й різниці, що екранний президент Голобородько розстріляв екранну Верховну (з)Раду, а тут, у житті невідомий стрілець, типу того, не дострелив десятком набоїв реального першого помічника реального преЗЕдента. Однак давайте згадаємо, а хто ж зіграв роль того самого Голобородька?! Вірно — наше нинішнє ЗЮ. А хто там продюсував той телепроект? Вірно — його нинішній помічник, недострелений Шефір…

То хіба не видно, чия це робота?! Прекрасно видно, мої маленькі. Усе прекрасно видно. Тільки й різниці, що на відміну від екранного Голобородька, реального преЗЕдента відправили на Генасамблею ООН до США. Але це тільки для того, щоб створити залізне алібі! Мовляв, як же ЗЕ з-за океану стрілятиме?! Та ніяк… Хоча насправді важливо не стільки те, хто на спусковий гачок натискав, скільки те, хто все це замовляв! Отака от чухня, малята…

Втім, найголовніше навіть не в тому, хто старий «квартальний» сценарій реалізував. Найголовніше в тому, кого ж призначать відповідальним за реалізацію! А тут варто згадати старий, ще радянський анекдот:

Йде лісом старенький дідок, гриби та ягоди збирає. Як раптом з лісових хащів вистрибує здоровезний бородань зі «шмайсером» в руках і запитує:

— А нумо кажи швидко, хто стоїть у твоєму селі — німці чи наші?! А чи маєш якісь харчі?.. набої?.. інші припаси?..

— Та ти чого, рідненький?! — дивується дідок. — Які там німці?! Які харчі, набої та інші припаси?! Війна ж давно скінчилася, ми перемогли!

— Тю! А я й досі потяги під укіс пускаю… — каже розчаровано здоровань.

Не маю найменших сумнівів, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, що творці показового замаху на Шефіра мали на увазі і цей анекдот також. Бо у наших реаліях війна зовсім навіть не скінчилася — отож легко уявити Заблукалих Бандерівців, які вештаються лісами і без жодних сумнівів розстрілюють перші-ліпші німецькі автівки: від Audi, Volkswagen чи BMW — до Mercedes-Benz, Opel чи Porsche. На якому авто їхав Шефір?! На Audi! Отож кого призначать виконавцями замаху?! Ясна річ — Заблукалих Бандерівців!.. А може, навіть кривавих укрожидобандерівців — бо це загалом та-а-акі безжальні потвори, що ніякими словами не передати!..

Далі, хто командує усіма бандерівцями, з точки зору «квартальних»?! Хто найбільше ненавидить усі реформи «ЗЕ-ко-манди»?! Хто є найнебезпечнішим українським олігархом, якій вів, веде і вестиме «бізнес на крові» з ворогами?! Звісно, це Порох — бо більш нема кому!.. Отож не дивуйтеся, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, якщо замість «візитівки Яроша» на місці обстрілу автівки Шефіра поліція раптом знайде коробку цукерок «Roshen» або ж фірмовий «Київський торт». Або хоча б сліди їхніх інгредієнтів.

От на цьому казочка моя нарешті добігла кінця. А тепер на добраніч, мої маленькі! Ідіть собі, вмивайтеся, нехай вас батьки напоять тепленьким молочком з медяниками, щоб вночі вам наснилися хороші сни про ті часи, коли з теренів України позникають усі «квартальні» разом з їхніми недолугими шоу, які шиті білими нитками…

На добраніч, малята, на добраніч!

14 Comments on "Казочка про Заблукалих Бандерівців"

  1. Старый бородатый в тему о *снайпере*.
    Море.пароход.После рабочего дня палубная команда во главе с боцманом отдыхает на баке.Курят,мечтают….
    Рядом с боцманом молодой матрос достает коробочку с волосами жены.Сидит, нюхает,балдеет.
    боцман-ну как?
    моряк-хорошо…
    боцман-дай понюхать.
    моряк передает коробочку,боцман нюхает и отвечет.
    -молодой,низковато взял,говнецом попахивает!

  2. Н єпатріот | 23.09.2021 at 06:06 |

    Якось Автор вгадали те, про що я думав: кляте УПА на чолі з Порохом хотіли нанести смертельно удару по нашому коханому пісяграю.

  3. Серж | 23.09.2021 at 06:22 |

    Так вже ж і фоткі є як Порох чекає того фішера чи шафєра з кулеметом…

  4. Damian | 23.09.2021 at 06:29 |

    До мартиролога мажна було би додати полковника Максима Шаповала, а також численних “самогубців”: Кирпу, Кравченка, Чечетова, Семенюк та баготьох інших, як зазаначив шановний Дід Панас. Так що що досвіду ліквідації в Незалежній Україні не позичати.

  5. Стрелок уровня змс

  6. pan_futiy | 23.09.2021 at 08:34 |

    Найголовніше в тому, кого ж призначать відповідальним за реалізацію!
    Вооот!!
    Именно это я имел в виду, когда писал, что это все похоже на провокацию!
    Пусть и бездарно исполненную.
    А назначить виновным могут кого угодно…

    (И, в любом случае, теперь уже нельзя будет упрекать Зе в наличии роты охраны и 40+ машин конвоя – есть повод сказать, вы же видите, что бывает, когда ездят без охраны!)

    • (И, в любом случае, теперь уже нельзя будет упрекать Зе в наличии роты охраны и 40+ машин конвоя – есть повод сказать, вы же видите, что бывает, когда ездят без охраны!) (с)
      *****
      Цитата з матеріалу:
      =====
      по-п’яте, збільшити як коло охоронюваних осіб, так і кількісний та якісний склад «квартальних» кортежів.
      =====

      • Yaroslav Kievsky | 23.09.2021 at 15:25 |

        А Голобородько ездил на велосипеде… Это ж надо было такую сволочь выбрать, что ему за то, что творит уже и броневика мало от благодарных избирателей.

  7. илья | 23.09.2021 at 08:57 |

    Наш клоун идет по стопам своего кумира скоро и дома будет взрывать .

    • Valeriy | 23.09.2021 at 09:17 |

      Так игры в квартал уже закончились,попытка и попытки в будущем ,замазать “своих” по партии большого и очень зелёного большинства вместе с такими же зелёными мухами-В КРОВИ,стать ему опорой в делах диктаторских,как единая рашка для пула,так чтобы в случае возникновения майданов иметь свой дырявый тыл закрытым и топить народные волнения В КРОВИ и таки “легальными методами”.Вот таке ,Малята та Дивчата.Ждать то совсем не долго уже осталось и готовится сейчас а главное чтобы не оставалось СОМНЕНИЙ,что с этим делать.

      • В матеріалі про революційний цикл РКД я давно вже пояснював, що Зеленський будуватиме типову українську “оксамитову” диктатуру – бо на його каденцію випала саме “диктаторська” фаза революційного циклу. Ну що ж, тепер “оксамитова” (та ще й “клоунська”) диктатура і справді готова. Далі закручувати гайки він не зможе – бо різьбу зірве. Але отакі “замахи” ще будуть – бо без подібних речей диктаторові не обійтися. Що ж до вибухів будинків – це теж можливо. Але тоді різьбу зірве ще швидше. І тоді просто почнеться новий цикл РКД…

  8. не уверен, сомневаюсь что это была имитация покушения. уж очень кривое исполнение. судя по фото пули пошли выше от колес. но в окнах нет попаданий. значит не было задачей убить даже водителя. кто-то хотел сильно напугать эту ЗЕкомпанию. я так думаю.

  9. Григорій | 23.09.2021 at 18:57 |

    А може то стріляли водії-конкуренти, щоб працювати “по-зеленому”?

    • А може, то стріляли представники автовиробника Audi – щоб продемонструвати надійність своєї автівки, яка “розсіяла” цілий десяток куль таким чином, що жодна з них не влучила ні у водія, ані в пасажира??? 😀

Comments are closed.