Не такие журналисты Мордора (Часть 1)

В очередной раз всплыл вопрос о Невзорове и прочей дряни, которых почему-то называют не «такими русскими», «не согласными» или даже «противниками режима». Вопрос этот возник потому, что Янелох Боневтик не то дал ему наше гражданство, не то собирается это сделать, и в который раз он формируется в виде: «Что вы думаете по этому поводу?» Ответить на него довольно легко и в виде ответа привести цитату из комиссара Мегрэ, который всегда на него отвечал одинаково: «Я ничего не думаю». 

И действительно, вопрос имеет смысл задавать в случае, когда что-то не удается понять самостоятельно и нужна чья-то помощь для внесения ясности, но это – не тот случай. Для меня и для любого здравомыслящего человека клеймо КГБ или ФСБ должно быть перманентным и несмываемым индикатором того, что это не просто не наш или чужой, это – враг. Причем, этот враг приучен мимикрировать и может очень долго внедряться в ту среду, где он однажды будет востребован. Сколько этой дряни вскрылось во время вторжения? А ведь во многих случаях это тело вело себя вполне адекватно и почти ничем не выделялось из общего фона.

Но это справедливо применять к расходному материалу, который в нужный момент будет использован как одноразовое средство, а вот более тяжеловесные фигуры проходят долгий путь постепенного внедрения и не раскрываются сразу, полностью и бесповоротно, до конечного выполнения миссии. Невзоров – один из таких пациентов. Его нельзя назвать дураком или человеком, с каким-то уж совсем низким интеллектом и потому его переобувание из ультраправого имперца в борца с империей выглядит крайне неубедительно. Изменить взгляды на 180 градусов человек может либо  в следствии мощнейшего стресса, который ломает психику, либо его психика дала течь и он подхватил биполярное расстройство.

Но ничего подобного у Невзорова не наблюдалось. Его взгляды стали меняться после того, как он ушел из депутатства в госдуме, где он себя чувствовал весьма комфортно, а с ТВ он ушел еще раньше именно в эту самую госдуму. И вот пока он был дорогим журналистом, а потом – дорогим депутатом, Невзоров оставался имперцем, но когда все это закончилось, он обнаружил, что его былую нишу ура-патриота, заполнили более брутальные типы и ему пришлось менять репертуар. Ну а то, что он все это время не терял связи с конторой, не подлежит сомнению, поскольку вот так взять и уйти от конторы, под чьей крышей ты ходил десятки лет, да еще и остаться в медийном пространстве помойной федерации просто невозможно.

Просто напомним о том, что до момента переобувания он вполне четко и вдохновенно формулировал свою позицию, и это помнят те, кто отстаивал свободу Литвы или Чечни. Они помнят, как этот деятель, прибыв на место событий, ловко выворачивал все наизнанку и так, как это надо конторе. Для тех людей он остался все тем же невзоровым и его елейные речи, которые он демонстрирует прямо сейчас, ничего не изменят. Они все помнят.

Если кто забыл, так он отметился в Литве, которая является одним из наших стойких партнеров, чуть ли не союзником. Она одной и первых стала нам поставлять оружие и боеприпасы совковых времен, еще в 2014 году. Там к этому товарищу до сих пор имеются вопросы криминального характера. Так что на вопрос о том, кто такой этот самый Невзоров, литовцы или настоящие чеченцы найдут более емкий ответ.

Но не это – не самый свежий вариант, по поводу которого мы высказывались уже более десятка раз. В данном случае, тема закрыта и в общем, обсуждать нечего, поскольку сам он много десятков раз говорил о том, что он – наемник и публицист-киллер. Если ему хорошо заплатить, он отработает любой заказ.

(Окончание следует)

17 Comments on "Не такие журналисты Мордора (Часть 1)"

  1. Def Ender | 05.06.2022 at 16:16 |

    Невзоров был, есть и будет умной и беспринципной сволочью. В чем он сам неоднократно признавался. И даже этим кичился.

  2. olenega | 05.06.2022 at 16:17 |

    Хороший рассеянин – это… Ну, сами знаете правильное продолжение

    • Це коли він нюхає коріння ромашок знизу, з землі.

  3. А вдруг он привез какую-то страшную тайну?

    • Що путін пуйло? Він таких таємниць не знає, бо років десять, як грається у дисидента на підсосі у ФСБ. Подивіться два його фільми – “Наші” та “Чистилище”. Він там себе розказав на 146%. Падло надзвичайно хитре і підле. У 1991 році дивився 600 секунд у ленінграді, вже тоді він сформувався, як медіакілер і надіятись, що сашкець прозрів НІЯКИХ підстав немає. Як і овсяннікова та інша кремлівська сволота, як гіркін, також поносить пуйла, то може і йому громадянство янелох дасть? Після чергового зашквару, як два пальця об асфальт. Мережа гудить за це падло, а про полоненних з Азову ніхто не згадує. Одна Без Умна на слуху та сашка невзоров. Це фокус для ідіотів, називається переключити увагу і забути. Рівень зашкварів янелоха росте від дня до дня. Що далі? Ачько пуйла, у яке треба зазирнути, щоб пересвідчитись, чи всі гельмінти: лавров, шойгу, захарова, кооператив озеро на місті?

      • Eugen moderator | 05.06.2022 at 19:10 |

        Важко заперечити.
        Працюють вороги.
        Але питання зеленого це наше питання. Українське.
        ………..

  4. Did Groza Moderator | 05.06.2022 at 17:03 |

    Ермаковщина в действии. Внедрение закладок на перспективу.

  5. Владислав | 05.06.2022 at 19:24 |

    Так багато текста про Невзорова наводить на думку про те, що той заходить в голови порохоботів і з цим треба щось робити. Треба й нам у соцмережах поширювати правду про Невзорова, бо для молоді події 90 року і чеченські війни це дуже давня історія, яку вони не знають.

    • Valeriy | 05.06.2022 at 21:03 |

      👍👍👍

    • Alexander | 06.06.2022 at 08:30 |

      Так, про Невзорова і подібну сволоту треба більше матеріалу. А ще наївні слухають отого колишнього КДБшника Швеця, чи як його там… Він у Штатах зараз мешкає.
      Взагалі, так дивлюся, що ми досить слабкі на голову. Така думка, що якби Хуйло нас і далі розхитував зсередини усілякими прокремлівськими Шмаріями, Бойко-Мураєвими, то згодом ми б таки сконали. Ми й самі усілякими Зеленськими (це уособлення всієї нашої наївної дурості та тупості, недалекоглядності) ворогові залюбки допомагаємо. Але це досить довго. А дідусь вже старий, може не дожити до здійснення своєї мрії: відновлення Совка. Тому прийшлося поспішати. От у нього у дупі ота війна і свербить.

      • anti-colorados | 06.06.2022 at 09:00 |

        Про Швеця я забув. Вибачте. Але раніше писав про це і мабуть рази три-чотири.

  6. Олександр Цисарь | 05.06.2022 at 21:16 |

    Прекрасно помню его заявления о том что он избавлен о т химеры морали и совести. “Я пират” самодовольно заявлял он. Свободнй промысел привел его в Украину. Хочет заработать и смыться, как гов… пират.

  7. Сергій-Львів | 05.06.2022 at 21:26 |

    Для чого це потрібно зе-рмаку – є варіанти, та й наша внутрішня це справа. А коли шукаєш відповіді на питання, навіщо це потрібно Невзорову, то залишається лише погодитись з Автором. Буде прикольно (та й небезпечно для країни), якщо, як прогнозує дехто, він стане позаштатним радником єрмака, а може ще й замінить арестовича, який вже добряче набрид. За гроші, звісно.

    • Вовк | 06.06.2022 at 07:59 |

      Люсю – не замінить, не ТОЙ профіль, тематична різноманітність, …
      Та й Фєйгін його любить, як собака палку: конкуренція, однакО!

  8. Eta gnida i v pridnestrovie otmetilasi. Pomnim i ne zabudem. 🙁

  9. Семен | 06.06.2022 at 12:35 |

    Я бачу невзорова саме як імперського пропагандона.
    Кожен його виступ в мене викликав якщо не відразу, то обов’язково відчуття вкраденої ложечки.
    Вроді ложечка і знайшлась, але якось дивно знайшлась.
    Зараз, вже маючи чималий досвід, майже завжди з перших слів вмію читати між рядків те що намагаються приховати чи перекрутити.
    Тож шановні вчіться читати між рядків.

  10. Семен | 06.06.2022 at 13:35 |

    Ще хочу добавити свої думки з приводу використання і ідентифікації дронів.
    Концепція полягає в використанні блокчейна для бази і індентифікації дронів.
    Кожен дрон має унікальні комплектуючі. Це можна використати для шифрованої індентифікації.
    Базу данних поповнювати через вже зареєстровані дрони. Тобто треба розробити процедуру, при якій на не окупованої теріторії і тільки там можливо внести в базу блокчейна новий дрон. Через один дрон можна буде внести тільки певну кількість нових дронів.
    Дрони працюють через базові станції. Деякі з станцій мають вихід на інтернет деякі тільки періодично. Тому необхідно передбачити певний проміжок часу через який дрон повинен бути оновлювати себе в базі данних. Це для випадків коли дрон попаде до ворога Певна кількість дронів працює в місцях де вони можуть зв’язуватися один з одним для передачі данних безпосередньо або через базові станції. А отже можуть і передавати один одному своє приблизне розташування. Точне місце перебування повинно бути доступне лише операторам.
    Для ППО і наземних підрозділів не складно створити програму або пристрій навіть на базі Ардуіна, що показує який дрон знаходиться десь поряд. На мій погляд цього достатньо для ідентифікації.
    Зв’язок з ППО і наземними підрозділами треба організувати через блютуз що має обмежений радіус дії 100-200-300 метрів. Збити невеликий дрон з відстані 400-500 метрів дуже складно навіть ППО.
    Оператор повинен мати можливість відключення ВТ в кожен момент часу. Наприклад при наближенні до ППО ворога, щоб зменьшити помітність в РАДІОДІАПАЗОНІ.
    Можна навіть створити спеціальний модуль на базі Arduino або Raspberry Pi що кардинально не вплинуть на вагові характеристики та будуть легко інтегровані в безпілотники.
    Ще є багато нюансів.
    Є більш спрощена концепція, але й більш ризикована.
    Ваші пропозиції і бачення цієї концепції шановні.

Comments are closed.