Такие разные протесты

Сегодня в нескольких городах РФ собрались антивоенные митинги, и глядя на то, что и как там происходило, на ум приходят слова Станиславского: «Не верю!». Нет, оно конечно, эта капля попала в тот чан го*на, которым безусловно стало население Московии, но это уже идет в категорию: «мертвому припарки». Такие перфомансы были уместны несколько лет назад для того, чтобы дать Путину представление о том, что стадо не будет радостно блеять при очередном его тупом спиче и что все может обернуться… а чем оно может обернуться?

Это – ключевой вопрос. Население Московии не способно на что-то серьезное и то, что мы видели сегодня – максимальные обороты того моторчика, который может только жужжать. А ведь повод для серьезных протестов, целью которых может стать вынос вперед ногами их помеси Чаушеску и Каддафи, более, чем достаточен. Путин обрушил страну если не в каменный век, то уж в ситуацию хуже иранской – безусловно. 

Украина уже гарантированно стала лютым врагом на сотни лет и то, что путинские убийцы натворили в нашей стране, не будет прощено уже никогда. Даже если они завтра вынесут Путина в стиле Муссолини, это уже ничего не отменит, но они – не вынесут. У них нет ни духу, ни собственного достоинства для того, чтобы сделать нечто подобное. Они до смерти боятся своего ОМОНа и СОБРа, а у нас этот собр умножают на ноль.

Более того, мы за них сейчас делаем самую тяжелую работу, методично перемалываем ту падаль, которая разгоняла их демонстрации. Мы их тут двухсотим просто бригадами, вместе с их тушками, щитами, шлемами и дубинками. То есть, дома остались урезанные силы, которые не имеют резервов, а потому – прямо сейчас можно решить свои вопросы. Но там настолько все сгнило,  что даже предположение о том, что там способны на нечто подобное, выглядит как черный юмор.

Наши люди в Мелитополе, Херсоне и Энергодаре с голыми руками идут на танки и пулеметы, а эти – разбегаются от вооруженных дубинками деятелей, которые просто ни разу не выгребали хороших люлей и потому так нагло себя ведут. Все выглядит примерно так.

И каждый, кто заикнется о том, что «мы адиннарот» или мы не такие, должны понимать, что наносят оскорбление украинцам, поскольку раб – останется рабом, в какую одежду его ни ряди. И вот еще что, россиянам надо понимать то, что мы уже знаем отлично и безусловно. Свободу никто не подарит, ее можно только завоевать в кровавой драке. Только в этом случае цена свободы будет питать силы и дух для борьбы за нее. К сожалению, иного пути нет, а вот с этим у них – никак. Но это – их дело, а нам надо уничтожить все, что к нам вползло из РФ и Беларуси, и дальше – строить свою жизнь уже монолитной нацией, сплоченной борьбой с оккупантом.

Мы победим!

31 Comments on "Такие разные протесты"

  1. Анатолій | 06.03.2022 at 20:22 |

    Якби поважні мусульмани сказали одновірцям – виходьте зі складу РФ, думаю, зараз нічого б не завадило вийти кавказьким республикам і Татарстану.

  2. Читайко | 06.03.2022 at 20:23 |

    Блінкен перебуваючи в Кишиневі зробив заяву, що надають зелене світло НАТівським винищувачам і відлетів до Гельсинки. А тим часом USS Harry S. Truman (CVN 75) блукає поблизу Чорного моря.
    https://twitter.com/USSHARRYSTRUMAN/status/1500501705267494915

    • Andriy Moderator | 06.03.2022 at 20:26 |

      Насколько я понимаю “зеленый свет” не истребителям, а поставкам:

      https://www.unian.net/world/voyna-v-ukraine-ssha-dali-zelenyy-svet-stranam-nato-na-postavki-istrebiteley-v-ukrainu-novosti-mira-11731762.html

      • Alex_Y_88 | 06.03.2022 at 20:31 |

        Андрей, а что со сланцевой нефтью? Уже забыл, когда слышал о добыче.

        • Andriy Moderator | 06.03.2022 at 20:35 |

          А что со сланцевой нефтью?
          Наверно не слышно, потому что никакой новости в этом нет?

          Давно вы слышали, что Баба Нюра посадила картошку?

          • Alex_Y_88 | 06.03.2022 at 20:45 |

            Я имею ввиду объемы добычи, строительство дополн. ж\д на побережье, и т.д.

          • Andriy Moderator | 06.03.2022 at 20:54 |

            Я не слежу за этим. США давно уже экспортируют больше чем импортируют, вся инфраструктура давно есть, какая разница в танкер наливать или из танкера сливать?
            Я так понимаю “сланцевая нефть” она же “нефтяные пески” (поправьте меня кто знает) – это больше Канада ну и всякие там Дакоты. Канада тоже большой экспортер.

      • Читайко | 06.03.2022 at 20:35 |

        Можливо, якщо поляки там таки надумають
        https://www.cbsnews.com/video/blinken-says-nato-countries-have-green-light-to-send-fighter-jets-to-ukraine/

        • Andriy Moderator | 06.03.2022 at 20:38 |

          Ну так когда кто-то там не посоветовавшись с ними объявил на весь мир “поляки отдадут свои самолеты и будут их обслуживать на своих аэродромах” что они должны были ответить?
          А сейчас разговори идет, после всяческих переговоров, что им вместо их МиГов дадут F-16, которые у них тоже есть на вооружении, так что проблем с вводом в строй не возникнет. Это совсем другой разговор, не так ли?

          • Yaroslav Kievsky | 06.03.2022 at 22:40 |

            Только если в комплекте с добровольцами-пилотами. Для переучивания наших потребуются месяцы. Это даже не с Жигулей на Феррари пересаживаться.

          • Andriy Moderator | 06.03.2022 at 23:45 |

            Поляки отдают Украине свои МиГ-29, а получают взамен F-16.

  3. Олександр | 06.03.2022 at 21:36 |

    Написано було в січні 2014-го для бойового листка Майдану.
    Це – і є, на мою думку, наша національна ідея.
    Універсальна – від слова universe – всесвіт.
    1-ша частина:
    Наші нові цінності?…чи забуті старі?

    “Душу, тіло ми положим за нашу свободу.”(Національний Гімн України)

    А що воно, власне, є, – СВОБОДА?… Чи часто Ви над цим замислювались?…
    Свобода має дві сторони. Перша, всім зрозуміла, є МОЖЛИВІСТЬ дії…якщо вам зв”язали руки, кляпа в роті – немає і мови про Свободу.
    Друга сторона, найскладніша, – ВОЛЯ/РІШУЧІСТЬ до використання можливості дії та здатність НЕСТИ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за прийняте рішення.
    І тут починається найцікавіше та найскладніше…часто – дуже сумне…виявляється, всі люди – не рівні…вони відрізняються не тільки кольором очей/волосся, зростом/вагою, рівнем інтелекту IQ та метналітетом/світоглядом.
    “Людина – тварина, котра відповідає за свої вчинки”(с).
    І ГОЛОВНА ВІДМІННІСТЬ між людьми полягає в ступені, потужності волі та відповідальності…і тут можна спробувати виділити неначе “рівні”, сходинки “людяності”:
    – нижній – рівень “двоногої тварини, що прямо ходить та вміє розмовляти” – працюють базові тваринні інстинкти;
    – вище – усвідомлення необхідності дії, але – слабка воля та страх приймати рішення. Це – “дитячий рівень”, інфантильність дорослих (класика – “матусин синочок”);
    – ще вищий – рішучість діяти є, але відповідати за нього – боязно…сміливості та волі недостатньо. Це – Людина Безвідповідальна, Людина що страждає,“втеча від свободи”*;
    – нормальний рівень, Людина Розумна, Людина Людяна, що має волю/рішучість та сміливість як вирішувати, так і нести всю повноту відповідальності.
    Найголовніша якість на цьому рівні – Людяність – “це завжди пам”ятати, що тебе оточують такі точно люди, як і ти сам…як і ти, вони хочуть жити, любити, бути щасливими…люди. у яких є рідні та близькі, є друзі, є надії на майбутнє…”(с).
    Це – Людина-Громадянин, якого не “біжить від свободи”*… як це сталося, на жаль, з нашими братами на сході і півдні України …
    *”Втеча від свободи” – книга-аналіз Еріха Фромма* (видана в 1941 р., перевидавалась 20 (!!!) разів за два десятиріччя) про причини приходу до влади Гітлера в 1933 р.
    *Еріх Фромм – соціолог, філософ, соціальний психолог, психоаналітик.
    Людина Людяна свою міць, свою “життєву силу” реалізує в творенні/творчості, одержуючи радість-щастя як результат (про ЩАСТЯ – окрема історія…і вона є;
    – найвищий рівень – Людина Надлюдяна, для котрої приймати рішення та нести відповідальність – ЖИТТЄВА НЕОБХІДНІСТЬ…ВАЖКИЙ ТЯГАР ТА ПОТРЕБА ОДНОЧАСНО – “Якщо не Я – то хто?…Якщо не зараз – то коли?”
    Таких людей – небагато, але вони – “Сіль землі”, рушійна сила Розвитку, підйому вгору по сходинках Людяності…
    Придивіться уважно, чи є серед нашої так званої “еліти” – ТАКІ?…я особисто – поки що не бачу, на жаль…а ось на барикадах – БАЧИВ!

    Наша Людяність – це не прогнилий, немічний та вмираючий “гуманізм” Заходу з його так званими “загальнолюдськими цінностями” та “толерантністю-повагою”…
    Найголовніше право людини – мати СВОЇ ЦІННОСТІ.
    Найголовніший обов”язок – ПОВАЖАТИ право іншого на свої цінності. Я їх можу не розділяти, навіть не поважати…але ПРАВО бути “іншим” – невід”ємне.
    Заборона одна – нав”язувати свої цінності – іншому…”На колір та смак – товарищ ніяк!” – частіше треба здоровий глузд вмикати, бо “Застав дурня Богу молитися, то він і люба поб”є” – і добре, якщо тільки собі…Ви, шановний читач, поділяєте мою думку?
    Ще я виділяю рівень “антилюдяний”, рівень “скаженого звіра”…нормальна тварина вбиває лише для самозахисту та їжі, і майже ніколи – своїх сородичів…інстинкти “працюють” – забороняють агресію всередині виду.
    Вся міць цієї “скаженюки” спрямована на руйнування та придушення…і від цього він, цей “скажений звір”, одержує свою “пайку” злорадості…і це – маньяки-психопати-садисти, нацисти-скінхеди…більшість ”бійців” “Беркута” (на 90% вони – на рівні пітекантропів* – за інформацією ветерана спецпідрозділу МВС колишнього СРСР)…
    *Пітекантроп – мавполюдина, що жила 700-27 тисяч років тому.

    А які ліки від сказу? – ізоляція або ліквідація…чи не так?
    Хто може – пропонуйте інший варьянт…
    ………………………………………………………………………………………………………..
    Була ще добавка на російськомовному ресурсі:
    «А мы – еще покажем Европе, кто МЫ, украинцы, есть… мы – не домашние травоядные…мы – подобны буйволам африканской саванны – сильные, мощные, бесстрашные…безобидные – пока никто жить не мешает))) – а надо – так всем гуртом и на львиный прайд нападаем и уничтожаем!)))»
    ………………………………………………………………………………………………………….

    А ми – ще покажемо Європі, хто МИ, українці, є…і гасло наше буде не “Україна – це Європа”, а “Європа – це Україна!”

  4. Alex_Y_88 | 06.03.2022 at 21:59 |

    https://gorlis-gorsky.livejournal.com/3775348.html

    «Роснефть» не смогла сегодня погасить выплаты по облигациям на $2 млрд.
    Завтра аналогичные выплаты должен будет осуществить «Газпром» на сумму в $1,3 млрд.

  5. Партизаним потихоньку:
    https://vl.aif.ru/incidents/v_primore_soshel_s_relsov_poezd
    За вашу и нашу свободу. Слава Украине!

  6. Jurij Tys | 07.03.2022 at 10:07 |

    Називаючи московитів рабами – ви їм компліменти шлете фактично. Раби – люто ненавидять своїх господарів, абсолютно всі раби (ті що не ненавидять, є рабами лише де-юра, а де-факто – це такі собі слуги у дуже доброго господаря).
    А раз ненавидять, то при першій нагоді, – готові його вбити. Саме тому, в історії стільки масових повстань рабів… Так, оскільки раби не звикли нести відповідальність, самостійно ухвалювати рішення, бути креативними, – рано чи пізноці повстання зазнавали фіаско. Бо немає основ демократії в рабів, не прищеплена вона у них. Але , – повстання і вбовства рабовласників – це норма бля рабів.
    А коли у нас було останнє повстання на московії? І я не пригадую, останніх 100 років точно не було. неає там уже рабів, там залишилися злобні хробаки, ядовиті безхребетні істоти, які під тиском сюзерена розповзаютться по світу, несуть свою отрутут в інші землі, заражають інші суспільства. Але при цьому залишаються хробаками

Comments are closed.