О певце ртом Сяве

Недавно прочитал статью Автора (да бережет Аллах его!) про артистов, которых мудрый нарид (тм) наделяет качествами их сценических персонажей. И вот после этой статьи у меня случилась такая реальность.

Во время краткосрочного пребывания в Неньке, ужинал я у соседей. Вот с чем мне в жизни повезло – так это с соседями в моем селе. Вся наша улица дружит между собой и по отдельности. Мы не только ходим друг другу в гости, но и собираемся по большим праздникам. Я уже не говорю о взаимопомощи и обмене инструментами и всякими приспособами для сельхозработ, это по умолчанию.

Естественно, как и везде, есть и паршивая овца. На нашей улице построил дом один организм, который успел кинуть нескольких соседей на деньги, этот организм ни с кем не общается, и ни с кем не здоровается. Ходят слухи, что он служит в налоговой. Я не проверял, но думаю, что его поведение обусловлено не только фискальным служением, но и рождением. Его фамилия Сучковый, и думаю, это многое объясняет.

Ну так вот, пришел я на ужин к соседям. А соседи страшенные порохоботы, в их активе десятки избирателей, возвращенные в истинную порохоботскую веру. И соседи по праву этим гордятся. Так что мы на одной волне, чувствуем плечо друг друга и в еде, и в выпивке, и в идеологии.

И тут на мою беду соседи пускают на планшете какой-то музыкальный трек, где Сява Вакарчук начинает скрипеть что-то про не его войну, ну или что-то подобное. Я тут же высказался об этом певце горлом и искренне удивился, что его слушают такие уважаемые люди. И понеслась… В общем, сцепились как бультерьеры, я и соседка. Я – сторона обвинения. Вот мои тезисы:

  1. К творчеству Вакарчука равнодушен, да и вообще не могу назвать этот скрип творчеством.
  2. Вакарчук слепил свою партейку «Апорт» и повторно пошел в политику исключительно ради наживы. Косвенно подтверждением данного факта является то, что Вакарчук не числился ранее в олигархах, и не имел денег, чтобы создать из говна и палок партейку и раскрутить ее до прохождения в Раду.
  3. Главным заданием Вакарчука и его партейки при походе во власть было оттягивание голосов от Пороха.
  4. Вакарчук надеялся получить «золотую акцию» в Раде, и слиться в коалистическом экстазе с козелами (это не оскорбительное прозвище. Козел (не козёл!) – сокращенно «команда Зеленского»). Однако не вышло, зебилы наголосовали моносброд, и Вакарчук пролетел.
  5. Когда Вакарчук пролетел, ему стало не интересно, возможность легкой наживы стремительно исчезла, Сява обиделся, устал и ушел.

Вывод стороны обвинения – Вакарчук такое же продажное фуфло, как и все остальные шоумены, лезущие к бюджетному корыту – Зе, Сивоха, Притула, Юзик, и другие менее известные.

А вот тезисы стороны защиты:

  1. Творчество Вакарчука высший класс, «Океан Эльзы» это что-то супер невообразимое, любимая группа.
  2. Вакарчук – патриот нашей Неньки, бескорыстный герой, испанский летчик, горевший в летящем танке.
  3. Никогда не поверю, что Вакарчук пошел в политику за деньги. Сява создавал партию искренне, от души и бескорыстно, чтобы сделать хорошо нашей Украине.
  4. Когда Сява понял, что ему не дают сделать хорошо нашей Украине всякие гадкие политики типа Пороха или может быть Зе, или, прости господи, Кива, то Вакарчук обиделся, устал и ушел. И из партейки, и из Рады.
  5. Вакарчук за партию больше не отвечает, он же устал и ушел. А партия теперь сама по себе.

Вывод стороны защиты: Вакарчук – честный, ну почти святой человек, который второй раз ошибся, вляпавшись в политику. Ну или второй раз случайно наступил на те же грабли.

И вот что я вижу. Люди, которым искренне любят творчество Вакарчука, переносят эту любовь на самого Вакарчука, как человека. Когда Вакарчук поет, такие люди получают удовольствие. И далее думают, что если Вакарчук будет писать законы, то от этих законов они тоже будут получать удовольствие и лучше жить. С Зе было то же самое. 73% зебилов насмотрелись дегенеративных сериалов и побежали голосовать против барыг.

А относительно того, что бедный Сява ничего не смог сделать. Я считаю, что народный депутат, лидер парламентской партии, обладает просто огромной властью и полномочиями. Вот, для примера, взялся бы Сява и не дал бы откатить назад реформу питания в ВСУ. Задача вполне по возможностям лидера парламентской партии. Но жизнь показала, что перед Вакарчуком стояли совсем другие задачи. Не его это война, правильно поет.

Ваш Готельєр – бандерівець

60 Comments on "О певце ртом Сяве"

  1. “Во время краткосрочного пребывания на Неньке…” (с)
    *****
    “НА НЕНЬКЕ” – це як, дозвольте поцікавитись?.. 🙁
    “НА РОИССЕ” – було б зрозуміло.
    “В НЕНЬКЕ/УКРАИНЕ” – також зрозуміло.
    “НА НЕНЬКЕ” – ніяк не второпаю… 🙁

    • Gotelier Banderovec | 15.06.2021 at 16:13 |

      Погоджуюсь. Виправив. Дякую.

    • Olga.ltd | 15.06.2021 at 18:33 |

      На ЛО такі суворі коментатори). Якщо мається на увазі “на території Неньки”, до того ж слово починається на приголосну, то нічого страшного в “на Ненці” немає. Колись так в школі вчили української граматики: “На Вкраїні “, або “в Україні ” (вибачаюся, можливо правила змінилися, я не філолог). Інша справа, що “на Україні” читачі ЛО не тільки не можуть вимовити, але і слухати, дуже заважає…От на Роісі…
      Щодо Вакарчука маю таку ж саму думку, що і пан Готельєр-бандеровець.

      “Як умру, то поховайте
      Мене на могилі
      Серед степу широкого
      На Вкраїні милій,
      Щоб лани широкополі,
      І Дніпро, і кручі
      Було видно, було чути,
      Як реве ревучий.
      Як понесе з України
      У синєє море
      Кров ворожу…”
      Т.Г.Шевченко

      • Готельєр - бандерівець | 15.06.2021 at 20:51 |

        Дякую, добра пані! Я зовсім не філолог, тому прислухаюсь до тих, хто володіє мистецтвом перетворювати думки на літери.
        А я як той чукча – що бачу то й пою.

      • Сергій-Львів | 15.06.2021 at 23:15 |

        “В Україні”=”На Вкраїні” і “На Україні” – це дві Великі різниці!

        • Гена | 16.06.2021 at 09:54 |

          “На Україні” – це дві голосні букви поряд, що вже помилково.

  2. ну, в общем так. певец и исполнитель он на любителя. и таких любителей довольно много. я тоже купился одно время, когда узнал. что он там где-то в штатах чему-то учился и вызвал интерес ихних депутатов и госдеповских товарищей. оказалось. совсем не тот персонаж. показал что-то между швондером и рабиновичем. бездарно и безуспешно. и ушел. два раза. ну это же даже для наших всеядных избирателей чересчур. я так думал. и ошибся тоже два раза.

  3. Putnic | 15.06.2021 at 16:06 |

    Славко Хрипатий – корислива продажна наволоч, яка маскується під патріота, що особливо небезпечно та неприйнятно. Я ставлю його в один ряд з бойками, шуфричами, мураєвими та іншими ворогами України. Більше того, ці вороги викликають ненависть, а це створіння ще й огиду.

  4. Не в тему.
    http://med.org.ru/article/2231
    Ещё один певец ртом.
    Там вообще – “кампания”.
    Эти консервы тянут на коньяк по срокам выдержки.
    П.с. Это закладка.
    Для истории.
    И – Люси Арестович.

  5. Valeriy | 15.06.2021 at 16:20 |

    “А соседи страшенные порохоботы, в их активе десятки избирателей, возвращенные в истинную порохоботскую веру. И соседи по праву этим гордятся. Так что мы на одной волне, чувствуем плечо друг друга и в еде, и в выпивке, и в идеологии.”
    И
    “И тут на мою беду соседи пускают на планшете какой-то музыкальный трек, где Сява Вакарчук начинает скрипеть что-то про не его войну, ну или что-то подобное. Я тут же высказался об этом певце горлом и искренне удивился, что его слушают такие уважаемые люди. И понеслась… В общем, сцепились как бультерьеры, я и соседка. ”
    Немного не стыкуется,возможно имелись ввиду другие,новые соседи?

    • Gotelier Banderovec | 15.06.2021 at 16:38 |

      Вот такой парадокс. Страшенные порохоботы и одновременно любят Сяву Вакарчука…

      • Valeriy | 15.06.2021 at 16:45 |

        Понимание одного и напрочь не видеть другого,что тут можно сказать-почаще заходите в гости,либо будет доходить благодаря Вашей позиции и на примерах их,на примерах загонять в угол,либо враги,что тоже нехотелось бы.

      • Це особливість менталітету постсовкових країн, де у моді був “вождізм”. Добре співає – значить “наш поцан”? Як у Гашека – “Там где поют иди и спи спокойно, тот кто поет, тот человек достойный”? Реплікація одного на друге і дає країні зе та зебілів. А все від нестачі освіти.Хто нас вчив лозіці? Хто давав читати переклади філософів від античного часу до сьогодення? Хто читав та вчився сам – той знає, а хто вирішив життя пробухати та жити чужим розумом, той дивиться телевізор – там же брехати не будуть! Колись здається Бісмарк сказав, що своїми перемогами Німеччина завдячує учителям, а не унтерам. В СРСР – унтера у званні маршала жуков та фельмаршала-генералісімуса йосі були головними та поважними людьми. Обидва були досить цікавими персонажами, жуков – клінічний ідіот з замашками Наполеона, а йося – професійний урка з недоцерковною освітою. До Речі Пол Пот теж був запеклим комунякою, тільки французьским і теж – недоучкою. У цьому біда світу – на перші позиції висувають явних недоучок-ідіотів, а ті спіймавши хвилю своїх кураторів множать на “0”. Так було із йосею, з Брєжневим, з пуйлом підерським. Краще дурня не вчити взагалі, тоді він засуне пальці до електророзетки та сконає сам. А від недоучок, синів та дочок ефекта Даннінга-Крюгера самі біди.

      • Семен | 15.06.2021 at 17:37 |

        Такі протеріччя в поглядах це скоріше норма. Знаю не одного порохобота що має ще більш чудкрнацькі поєднання. Доводиться на пальцях розказуватм що то не каміфльо.
        Правда до крику ще не доходило.

  6. Евгений О. | 15.06.2021 at 16:21 |

    Дело здесь не столько в мелкотравчатом актеришке, волею судеб оказавшемся в жилу деструктивным по сути своей его спонсёрам, сколько в глубоко укоренившемся в мозгах постсовкового населения желании жить в психологически комфортной среде. Её, по сути, не было у людей в течение нескольких поколений.
    Мобилизационная методика госуправления требовала постоянно искать и применять разнообразные способы не давать людям покою. Призывы к свершениям перемежались врагами вокруг. И так долго-долго.
    Внутренний комфорт, по большому счету только и бывший защитой для психики, формировался из различной мифологии. О хороших волшебниках и бескорыстных героях.
    Изумительный по абсолютно адекватной характеристике такого состояния психики ответ на мой вопрос о политике был дан одной лет, эдак, тридцати, вполне симпатичной дамой :”Я об этом думать не буду, оно меня расстраивает!”
    Так и с любовью к лицедеям, с уверенностью в том, что на экране оно такое же, как и в жизни.
    Это сейчас мы узнаем о “параметрах” личностей того же Ливанова, Шукшина, Гурченко и многих других.
    Но огромному числу вполне разумных, но всё же траченных совком людей нужны кумиры….
    Так и с Сявой. Немножко сладких слов, некоторая оригинальность в сценическом образе, и готово!
    Реальность существенно более неоднозначна в сравнении с простенькими “истинами” из киношных и песенных текстов…
    Реальность требует смостоятельной работы сознания, что порой весьма затруднительно.
    Затруднительно даже для, казалось бы, вполне адекватных личностей.

    • Valeriy | 15.06.2021 at 16:40 |

      ” в глубоко укоренившемся в мозгах постсовкового населения желании жить в психологически комфортной среде. ”
      Украл,выпил- в тюрму??

    • Valeriy | 15.06.2021 at 16:51 |

      “Немножко сладких слов, некоторая оригинальность в сценическом образе, и готово!”
      https://youtu.be/wMt9a7ai9Do

    • Andriy Moderator | 15.06.2021 at 19:25 |

      Ну, кто такая Гурченко я неплохо знал еще в совке.

  7. Дмитро | 15.06.2021 at 16:26 |

    Ой, та скільки розчарування я пережив, коли актори й співаки, яких щиро любив з дитинства лайном виявились… Ліванов, Боярський, Табаков, Джигарханян, Караценцев, Михайлов (той, що “Любов та голуби”), Меньшов, Говорухін, М. Захаров – та, власне, довга справа, перераховувавти… Складніше згадати тих, хто не розчарував. Пальців на руках, може, й вистачить…

    • Назвіть хоч одного з московських акторів та співаків, хто не розчарував. Закладаюсь, не назвете

      • Дюжев?

        • Дмитрий | 15.06.2021 at 17:55 |

          Народна артистка ерефії Лія Ахіджакова. І не треба ловити мене на тому, що вона в УРСР народилась – “матвієнчиха-Червоні Труси”, он, моя землячка, а це, на секундочку, Західна Україна, на відміну від колишнього Днепропетровська Ахеддакової.

          • Дмитрий | 15.06.2021 at 17:57 |

            Холєра, на ходу з телефона – як тих помилок не наробиш!

          • Серйозно? А якщо трохи напружити пам”ять? Наприклад, ось такий пасаж нагадаю:
            “Ахеджакова назвала неправильною заборону російським артистам в’їжджати в Україну через поїздки до Криму.
            «І на Майдані не цього хотіли хлопці, і життя свої ці хлопці з Небесної сотні віддали не за це», – сказала актриса.Ахеджакова назвала неправильною заборону російським артистам в’їжджати в Україну через поїздки до Криму.Російська актриса Лія Ахеджакова вважає неправильним, що українська влада забороняє в’їзд деяким російським артистам, які відвідали анексований Росією Крим. Про це актриса сказала в інтерв’ю проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії ТБ».
            «Неправильний [захід]. А я, ви знаєте, помічаю, що почерк сьогоднішньої Росії і почерк сьогоднішньої України іноді один і той же – радянський. Я помічаю це. І на Майдані не цього хотіли хлопці, і життя свої ці хлопці з Небесної сотні віддали не за це», – сказала Ахеджакова, відповідаючи на питання про те, чи правильно забороняти в’їзд в Україну російським артистами, які виступали в анексованому Криму.За її словами, «те, що людина знімається [в кіно] в Криму, ні про що не говорить».
            Посилання: https://detector.media/community/article/135277/2018-03-04-akhedzhakova-nazvala-nepravylnoyu-zaboronu-rosiyskym-artystam-vizhdzhaty-v-ukrainu-cherez-poizdky-do-krymu/

      • Игор | 15.06.2021 at 17:51 |

        Ну, пожалуй, Басилашвили. Хоть и старенький уже давно, а свою точку зрения деликатно, настойчиво и вежливо отстаивает https://ru.m.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B0%D1%88%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8,_%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%B3_%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

        • Дмитрий | 15.06.2021 at 17:56 |

          Читав його мемуари. Виключно інтелігентна й мудра людина.

    • Сергій-Львів | 15.06.2021 at 18:22 |

      Джигарханяна даремно ввели у цей список: https://uk.wikipedia.org/w/index.php?curid=385915
      Лія Ахеджакова, хто ще? Олег Басілашвілі, Вахтанг Кікабідзе… Одні “русские” 🙂

      • Забыли Макаревича,которому ой как непросто в том серпентарии.

        • Дмитро | 15.06.2021 at 19:19 |

          Крім цього, Джигарханян чимало різної гидоти казав пізніше, посилань не кидатиму, думаю, якщо зацікавитесь – знайдете.
          To Slav – цілком серйозно. За Вашою логікою, їй треба й те закинути, що вона українською ва рашці не розмовляє, а також те, що в 2014-му не пішла воювати в “Азов” боєприпасів в розрахунку СПГ-9. Піднощиком боєприпасів…

          • Збочена у вас “логіка”. Дуже товсто і некрасиво. Тренуйтеся ще

        • Макаревич про борщ фігню ляпнув

      • Игор | 15.06.2021 at 20:47 |

        Тут и не возразишь ))

  8. Н єпатріот | 15.06.2021 at 16:47 |

    Отож, не робіть з паяца куміра,- і все буде гаразд.

  9. Читатель | 15.06.2021 at 17:00 |

    лише щодо творчості.

    Даруйте, але я краще послухаю Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, ранніх Scorpions, Nazareth, Jethro Tull, AC/DC, Genesis, ZZ Top…список довжелезний.

    це якщо просто брати в скільки-небудь споріднених стилях.
    це стосується і незрозумілого уподобання музики так званих сусідів.

    А українською виконує/виконував далеко не тільки він один.

  10. Семен Семеныч | 15.06.2021 at 17:27 |

    Херня! Сапоги должен точать сапожник, пекарь из печи готовить хлеб, но никак не пекарь точать сапоги, а сапожник печь хлеб…..

    • Valeriy | 15.06.2021 at 17:48 |

      Если соблюдается гармония во всём остальном то тогда да.

      • Семен Семеныч | 15.06.2021 at 18:03 |

        Гармония в чем?Шо сапожник пишет натюморт на треноге в свободное время и голословно на площади орет осанну царю?
        либо пекарь, зае;анный податями на свой труд, живущий в дикой нищете?
        Сапожник то, не простой, а к царскому войску, дворянам ботфорты шьет….

        • Valeriy | 15.06.2021 at 18:28 |

          Как раз во всём этом и чего мы не наблюдаем и получаем результат-“Шо сапожник пишет натюморт на треноге в свободное время и голословно на площади орет осанну царю?…….”

          • Семен Семеныч | 15.06.2021 at 19:39 |

            Давайте упростим посыл.Стратегически.
            Что имеем. Наши едут в Польшу, Чехию…Почему?
            Там платят чуть больше,чем у нас.Больше платят, скажем, в Норвегии, Англии ну и т.д…..
            Возьмем Чехию, для примера. Да, предпочитают украинцев, тут без комментов, Польша проглатывает любых украинцев….
            Я к чему.
            Стратегически.Польша и Чехия совсем разные модели. Чехия более производственна и механизированна, работает в модели технологической, малину там не собирают.
            Сейчас, совсем завтра, продадут землю, х.з. что из этого получится, но.
            НА клубникке и черешне мы не поднимемся!
            В который раз ору! Чехия взяла производство всякой технологической фигни, а что, мы не можем сделать у себя эту работу?
            Китай в конфликте с Европой и США, а у нас пустые цеха и туева хуча квалифицированных работяг!
            Порох, ты все просрал!Шучу, тогда не в тренде было.

            Не принимаю даже в мыслях, это дерьмо зеленое, прэзэдэнтом( дерьмо собачье!

          • Andriy Moderator | 15.06.2021 at 19:49 |

            Чтобы в Украине было производство, нужны вменяемые правиля игры для бизнеса. А с приходом ЗЕ бизнесы стали уходить из Украины. Помним эпопею с табачными фабриками?

          • Valeriy | 15.06.2021 at 20:19 |

            Семён Семёныч at 19:39
            Такого шанса как сейчас для Украины, трудно себе представить,можно было бы за 15 лет при адэквате при власти поднять страну если не до небес то на уровень,ПТН ничего не сделал бы,отвалил бы по тихому или выгреб по самые гланды но ,как всегда – НО.

  11. BanZaec | 15.06.2021 at 18:11 |

    щоодо Сяви, то колись мені його музика подобалась, навіть першої втечі з ВР.. Але з початком його проекту “оГлос” – перестав його вважати патріотм і видатним музикантом..
    АЛЕ щодо його пісні “НЕ твоя війна” – яку тут вже неодноразово сприймають як зрадницьку – не можу погодитись, тут в мене своя думка і свої ассоціації..
    Отже :
    Бій на світанні, сонце і дим.
    Мало хто знає, що ж буде з ним.
    Що буде завтра в юних думках
    В когось надія, а в кого — страх.

    Гілля калин похилилося.
    Мама, кому ж ми молилися?
    Скільки іще забере вона
    Твоїх дітей, не твоя війна?

    “Калина” – це майже символ України – воно (як і Україна) похилилося, бо віна, “бій на світанні” “На світанні” також морже бути аллегорія. “на світанні НЕзщалежності”, наприклад..
    А кому молилась мама, як і багато хто ? Та напевно ж “Московському пархату”!!! ТОж в цьому контексті слова “не твоя війна” відображає начебто думку тих, хто вважає й надалі “ми ше братья” і що РФ тут ні до чого і війна не війна а лише “конфлікт народу Донбаса”, який багатьох не стосується…
    Далі..

    Стали батьками доньки й сини
    Все кольорові бачили сни.
    І цілували руки брехні
    За тихі ночі — віддали дні.
    … “цілували руки брехні” – тут перекликається з текстом вище про “кому молилися?” – а що це за “руки брехні” ?- та це ж руки московських попів !!! Хіба не московські попи нав”язували думку про “не твою війну” ??

    Так було добре, там і колись.
    Там, де без поту і там, де без сліз.
    Тут про що на мою думку .. та про той СССР в якому “без поту і сліз” і морозиво “пломбір і “одна совєцька сім”я народів”…

    НЕ знаю як вам, але в мене САМЕ ТАКІ ассоціації від цієї пісні !!!

    • Йовіш | 15.06.2021 at 21:45 |

      А от для мене та пісенька – то плач Святославни, котра зрозуміла, що не харчитися їй більше, на безмежному просторі Мордора. То плач такого хохла-малороса-мишебрата, котрі будуть часом зустрічатися, аж поки не виздихають: нас посорілі, ппрасті люді умирають, а політикі набивают кармани, лалала.
      А може сява і сам не зрозумів, що написав, що під час війни, асоціації повинні бути простими. як удар сокрою. А може 20$ то…)

    • Федір | 16.06.2021 at 11:17 |

      я тоже считаю, не нада обхезать песню, не изучив текст, а только по названию!
      но то что Славик два раза дезертировал от своих законодательных обязанностей факт! а еще добавить что новые выборы это расходы бюджета большие!
      ну и порохоботы не простят проект “гнусявый голос” за отнимание электората у настоящей партии!!!

  12. Leonid | 15.06.2021 at 18:42 |

    Вставлю свої п‘ять копійок. Як це не сумно, але в Україні всі, або майже сві посади що призначаються або навіть «обираються» через ХАБАР. Що сама примітивна посада державного службовця, що посади керівників … структур чи підрозділів. І сума цього хабара прямо пропорційна «сфері впливу». Тобто за «пракурора» одні суми, «паліцейскіє» другі, і тд і тп. Еліта хабарників це міністри і народні депутати. І от еліта з еліти за жопомісце платять баснословні гроші за майбутні гонорари від свого голосу в ВР. Вакарчук пропихнув 20 депутатів в раду не за тексти до нових пєсєн сто пудов, своє місце «подарував
    21 кандидату по списку за дякую в еквіваленті від пару лямів зелених, не плутати ЗЕлених. А от Притула на пікє слави заявив дєнєх нє дам, я і так зевєзда і отримав 30 місце в списку писка. Так як сама партія як і її писок Притулу не цікавлять, то і в партії ріголєтто не буде на подпєвках — вийшов по англійськи. Тому крім відтягування голосів від Пороха, голос голосував за гонорари від хабарів.

    • Федір | 16.06.2021 at 11:21 |

      притула на пікє (у) Слави? )))) цікаве формулювання…. )))

  13. Дмитро дддв | 15.06.2021 at 18:51 |

    Краснокнижная вошь, но быстрый, як шкурка.

  14. Влад | 15.06.2021 at 19:00 |

    Вот интересно, а почему вроде как противники “голоса” уподобляются его обожателям? Раз Вакарчук человек и политик – “гуано”, то и творчество его такое же? А если бы стал “в одном ряду” с ЕС – был бы гением? Ну позиция Антиколорадоса понятна, а остальные чего?
    ИМХО, творчество ОЕ не лучше и не хуже всего Украинского шоубиза. Да, вторично, по отношению к тем же Цеппам или Кьюр, но на этом поле что-то принципиально новое сделать крайне тяжело. Назовите группу которая даже не перевернула, а хотя бы на непродолжительное время подорвала бы рок-шоу-биз?

    • Це група “Без обмежень”

    • Йовіш | 15.06.2021 at 21:18 |

      Від любові до зненависті – крок, а від обожнювання до зневаги – лише одна коза. А у славка їх дві. Обидві кульгаві, та хоч не горбаті: обійшовся без копання ями на подвір’ї шк.. Ради. А кого зневажаєш, вважати генієм западло.

    • Я, наприклад, сяву зневажав задовго до його тріпів у політику: за плагіат, бездарність і тягу до понтів. В чому конкретно, по вашому, я “уподобляюсь”?

    • Алєхандро | 16.06.2021 at 20:47 |

      Так себе “творчество”. Stereophonics послушайте, поймете, о чем я.
      Примерно как мурат насыров “написал” мальчик хочет в тамбов.
      Да несть им числа, плагиаторам. Это не творчество, это ремесло

  15. Valeriy | 15.06.2021 at 22:04 |

    Більш схоже- А може …

  16. Кира | 16.06.2021 at 06:47 |

    Як і пану Алексу, теж подобається група “Без обмежень”. Один навіть раз почуєш таку, наприклад,їх пісню, “Най би вже весна” – вже не забудеш…. І наші хлопці, живі і загиблі – на СВОЇЙ війні, перед очима стоять….
    Я сьогодні в тирі був,
    Там нас стріляли,
    Я про тебе згадував,
    Моя ляле,
    Так захотілось молока,
    З теплим хлібом,
    Трохи болить рука,
    Але терпимо ніби.
    Я сьогодні в полі був,
    Там нас блукали,
    Захотілося мені,
    Твоєї кави,
    І шоб мала на мене так,
    З криком татку,
    Дай мене, мені, мені мою,
    Шоколядку…
    Найби вже прийшла весна,
    Водичкою рясна,
    Боже ну дай мені,
    Нею напитися.
    Найби вже розтанув сніг,
    І не збивав би з ніг,
    Боже ну дай мені,
    Ну дай на всіх…
    Я сьогдні в глину сам,
    Ляжу спати,
    І насниться мені там,
    Моя Мати,
    Я її так обійму,
    Сильно й ніжно,
    Я колись любив зиму,
    А тебер занадто сніжно…
    А тепер загадто все,
    Всього забагато,
    І згадалося мені,
    Як там Тато…?!
    Я би Татка пригорнув,
    Зкурив би з ним цигарку,
    Тато би мені налив,
    Гіркої чарку…
    Найби вже прийшла весна,
    Водичкою рясна,
    Боже ну дай мені,
    Нею напитися.
    Найби вже розтанув сніг,
    І не збивав би з ніг,
    Боже ну дай мені,
    Ну дай на всіх…

  17. soma10 | 16.06.2021 at 12:28 |

    Цитата: “Когда Сява понял, что ему не дают сделать хорошо нашей Украине всякие гадкие политики типа Пороха или может быть Зе, или, прости господи, Кива, то Вакарчук обиделся, устал и ушел. И из партейки, и из Ради”. Пробачте, це аргумент ваших сусідів-порохоботів? А ви впевнені, що вони насправді порхоботи?

  18. Алексей Ш | 16.06.2021 at 12:37 |

    “А вот тезисы стороны защиты:…”

    Напомнило фильм “Идеократия”

    Цитата:

    — «Последний раз повторяю, я уверен, что урожай убивает этот напиток „Brawndo“» — Джо.
    — «У „Brawndo“ есть то, что нужно даже растениям — электролиты» — первый сенатор.
    — «Подожди, так ты говоришь, что ты собираешься поливать пшеницу водой?» — второй сенатор.
    — «Ну да» — Джо.
    — «Водой?.. Как в унитазе?» — второй сенатор.
    — «Это необязательно будет вода из унитаза, но да, такова моя идея.» — Джо.
    — «Но у „Brawndo“ есть то, что нужно растениям…» — первый сенатор.
    — «…Электролиты.» — второй сенатор.
    — «Так, ладно, послушайте. Пшеница — не растёт. Поэтому я уверен, что всё дело в „Brawndo“. Я не ботаник, но я точно знаю, что если поливать растения водой, они будут расти.» — Джо.
    — «Я никогда не видел, чтобы в унитазах что-то росло.» — третий сенатор…
    Конец цитаты

    Уважаемые господа!
    Да на кой черт вам сдались доводы той стороны?
    НОРМАЛЬНОЙ ЧЕЛОВЕЧЕСКОЙ ЛОГИКОЙ ту сторону НЕ убедить. У них своя непробиваемая логика.
    Пересмотрите еще раз фильм “Идеократия”, а потом, как настоятельно рекомендуют основатели данного ресурса, включите мозги, что бы сообразить ЧТО надо делать.

Comments are closed.