Маленький сюрприз большой программы. Анонс

Хоть нам и хочется поскорее увидеть запуск махины Starship, которая способна осуществлять межпланетные перелеты, в том числе и полеты на Марс, но все же без полномасштабного запуска программы Starlink, которая будет приносить прибыль, питающую грандиозные проекты, ничего этого не будет. Может и будет, но намного дольше, сложнее и в каком-то лайт варианте. В общем, проект космического интернета – крайне важен для всего комплекса программ SpaceX. И в этой программе появились очень интересные новости.

Напомним, SpaceX вот уже 16 месяцев выводит на орбиту Земли свои спутники связи Starlink, которые в октябре должны сформировать минимальную группировку для начала коммерческой эксплуатации системы на территории США и южной части Канады. За это время было запущено 715 спутников, около 650 из которых входят в коммерческую группировку.

Далее

2 Comments on "Маленький сюрприз большой программы. Анонс"

  1. Martin | 08.09.2020 at 09:46 |

    Батут працює, пепелац літає – просто будні SpaceX.
    А ми на дачах BocaChica з кумом майстрували парник для бурячків на Марсі 🙂
    https://www.youtube.com/watch?v=u-3DRpakVB0

  2. vl.west | 08.09.2020 at 18:51 |

    так ці всі сопутники потрібні не тільки для комерційного продажу інтернету а для розширення асортименту компанії тесла адже дані сопутники з швидкісними каналами зможуть впровадити безпілотні автомобілі грузовики та таксіта ще багато іншого адже перешкода полягає в обємі обробки інформації автономними системами автомобіля а коли буде потужний канал звязку авто поїдуть керовані штучним інтелектом з одного місця на землі а це дасть можливість швидко накопичити досвід керування в різних умовах на дорозі , плюс жадоба бізнеса до економії на зарплатах шоферам дась можливіть продавати ще більших обємів автономних автомобілів особливо тягачів.адже зараз фура їде 8 годин в дорозі далі вітдих тасон, а що буде коли фура таксі автобус поїзд літак буде працювати 24/7.
    скажемо так краще маска вбити ніж зуміти підлаштуватися під ці реалії яківін нам створює, але прогрес не зупинити його можна пригальмувати , але не в наш час все настільки швидко іде що інформацію не можливо приховати вона всеодео приходить до людей які щомь таки роблчть в цьому світі

Comments are closed.