Партия ЕС и волшебный пендаль

Не собирался критиковать партию Пороха, но вижу, что без волшебного пендаля дела не будет. Вчера стало известно, что из фракции был подан депутатский запрос на то, как и за чьи деньги был осуществлен лыжный марафон янелоха с Карпат непосредственно в Оман и обратно. Что характерно, запрос подан тогда, когда всем все известно, однако это как раз тот случай, когда лучше поздно, чем никогда.

В самом деле, вот давайте зададимся вопросом о том, зачем депутаты от ЕС шли в парламент – Раду? С партией «служанка» – все ясно, босота дорвалась до сытного и халявного хавчика и пришла откровенно обжираться, кататься в турне и юзать все те ништяки, которые им никогда не снились и дуреть от этого даже без кокса. Но вот наши же точно шли в оппозицию, чтобы что?

У вас есть достаточно мощные депутатские полномочия, так пользуйтесь ими? Достаточно вспомнить, что вытворяла публика во времена Пороха, имея на руках такую ксиву. Да они не вылазили с каких-то акций, заваливали запросами различные органы и делали душную жизнь всем: СБУ, МВД, прокуратуре и далее – по списку. И заметим, чаще всего, поводы были совершенно высосанными из пальца или из другого подходящего места, откуда капали деньги.

Причем, Порох – умный и аккуратный, если не сказать – скользкий политик. Подловить его на чем-то было сложно как тогда, так и сейчас. Он не допускал явных косяков и работал очень технично. Поэтому приходилось придумывать «Хто вбив Гандзюк», «Хто вбив Павла», торговлю на крови, Липецкую фабрику, слепой траст. Сейчас уже понятно, что укусить было не за что, так хоть можно было сделать имитацию проблемы и вокруг нее устраивать танцы с бубнами.

Что же мы видим сейчас? Сам янелох, его ближнее окружение, слуги и прочие косячат как только могут. Рот разинул – косяк! Лыжи одел – косяк! Кашлянул или издал другой громкий звук – снова косяк. Более того, уже даже ничего не делает, просто Путин его в Иерусалиме послал на три буквы – тоже косяк.

Короче говоря, косяков реальных, документально подтвержденных столько, что ничего придумывать не нужно просто фиксируй и делай им вырванные годы не так, как это делали они, а технично, умно и документированно. По хорошему, следаки должны ломать голову над тем, как закрыть несколько сотен производств по всем этим случаям, а руководители соответствующих ведомств должны стоять на коленях перед янелохом и умолять сидеть тихо, не открывать рот и боже упаси – не появляться на публике даже в виде телевизионной записи, а кроме того – поговорить со своими новыми лицами, чтобы те тоже сидели тихо.

Причем, эти руководители пояснили бы просто, что заяв столько уже на них и депутатских запросов, что непонятно кому и как от них отписываться, потому что фактаж там действительно криминальный и чтобы слить материал, нужно умение крупного специалиста, коих всегда дефицит страшный. А кроме того, все это может банально плохо кончиться.

Вот как нужно действовать. Ты умеешь писать – пиши запросы и заявления. Ты умеешь говорить, становись дуэтом к Гончаренко или солируй свою партию! Работы – непочатый край. И что характерно, именно таким образом янелох и набрал свой электорат. Но еще раз, он отыграл искусственные проблемы, а тут – на подбор. Люди уже воют от платежек, отмененных субсидий, грядущей платной медицины и прочих чудачеств. Действуйте! Именно для этого вы и пошли в Раду. Без драки – ничего не будет.

Они радуются, что в половину возросла поддержка ЕС и теперь не 12, а 18% или что-то вроде этого. Так вот, что я скажу. Эта поддержка возросла вполовину практически при полном бездействии большинства депутатов от ЕС, а если бы они пахали? Если бы они рвали и метали?

Я имею право так ставить этот вопрос потому, что в том минимальном проценте, который получила ЕС – мой голос и голоса всей редакции, а это – 5 голосов. Так что – к станку, дорогие мои, к станку! А мы – поддержим.

38 Comments on "Партия ЕС и волшебный пендаль"

  1. Марат | 30.01.2020 at 07:24 |

    Плюсую…

  2. Andriy Moderator | 30.01.2020 at 07:35 |

    Вроде Порох самолично подал в ДБР кучу запросов, еще и популярно объяснил, что не впустить депутата они права не имеют.

  3. Dmytro Podkowa | 30.01.2020 at 08:26 |

    Если люди не работают, вопрос, может в ЕС тоже люди не на своем месте и занимаются не своей работой. Но их же в партию, которая протащила их в Парламент, не ветром надуло. То есть опять возникает вопрос, что Порошенко, и иже с ним, не умеет подбирать себе кадры именно в политике (в бизнесе, если судить по вкусу продукции, у него таких косяков нет).

  4. Gruffurd | 30.01.2020 at 08:40 |

    ++++++++++++! Час від часу чарівний копняк на користь буде.

  5. РОМАН | 30.01.2020 at 08:51 |

    На днях Верховний суд нагадав нам усім, що встановлена ухвалою слідчого судді протиправна бездіяльність прокурора або слідчого тягне за собою відповідальність держави. Зокрема, стягнення моральної шкоди.

    А у зв’язку з інспірованим, як ми знаємо з опублікованих “Трубу прорвало” записів, посадовцями президентського офісу політичних переслідувань Петра Порошенка слідчими суддями постановлено 14 ухвал стосовно протиправної бездіяльності прокурорів і слідчих.

    Так за скаргами адвокатів П’ятого президента слідчими суддями встановлено фактів протиправної бездіяльності:

    прокурорів – 4;

    слідчих Державного бюро розслідувань – 6;

    службових осіб Національного антикорупційного бюро – 2;

    Слідчих Національної поліції – 2.

    Тому подаємо 14 позовів про відшкодування моральної шкоди.

    І це тільки початок. https://blogs.pravda.com.ua/authors/golovan/5e315c5d4a66b/

    • Евгений О. | 30.01.2020 at 09:21 |

      Будемо сподіватись, бо ж маємо добру обізнаність з надвисокими моральними якостями, зразковим відчуттям відповідальності та безмежною скромністю нашого суддівського корпусу.

  6. Oleksandr Kurkin | 30.01.2020 at 09:26 |

    Згоден на 100500%!

  7. BanZaec | 30.01.2020 at 09:46 |

    А може й не треба було відразу кидатись в бійку…Сказали б, ось Порох і ЄС біснуються, бо програли все… А так накопичився матеріальчик, та й ейфорія закінчилась від Бубочки – тепер саме час..
    Ось і Гончаренко на ПАРЕ цю організацію вивернув на ізнанку за потурання Путіну..
    Може це така тактика була.. ? .. Нє ?

  8. Софочка | 30.01.2020 at 10:11 |

    Действительно, не хотелось наших критиковать, но меня тоже они бесят, сидят как в болотце. Из 27 фракции ЕС только некоторых слышно (Гончаренко – респект!). Может уже пора кое-кого заменить, убрать балласт, такое бывает, человек оказался не на своем месте. Время-то идет. Ввести туда Пояркова, Серебрянского (он же Луганский), поактивнее людей. Я и вся моя семья тоже свои голоса за ЕС отдали.

  9. Ясно видящий | 30.01.2020 at 10:22 |

    Вчера в Киеве задержали боевика из “ОРДЛО” стрелявшего в полицейских …
    Сегодня: “Поздно вечером в среду, 29 декабря, в нескольких местах в Киеве появились провокационные бигборды с надписью на русском языке «Россия — наш главный стратегический партнер».
    Также на баннере есть фотография бизнесмена Юрия Катющенко, который является основателем строительной компании «Холли Индастриал». Его жена Инна Катющенко является президенткой компании «Эдипресс Медиа» (журнал «Viva»).
    В частности, такой баннер есть на Позняках в столице. У него собрали с десяток активистов, требуют снять его. На место приехали три полицейские патрули. Наклеенные изображения должны демонтировать, но когда приедут коммунальщики, неизвестно. об этом с места события передает корреспондент ТСН.
    Кто именно является заказчиком этих провокационных бигбордов, причастен к ним сам Катющенко, пока неизвестно.”

    Азавтра ?

    • Ясно видящий | 30.01.2020 at 10:37 |

      “Азавтра” конечно пишется отдельно. Но меня тоже больше волнует то, что “косяков предостаточно” – косяк на косяке сидит и косяком поганяет, а вокруг тишина. Все молче сидят и ждут пока “всех не перепакуют”, пока не настанет “край терпинню” ?!!! И при єтом улыбаются.
      Я вчера писал, что видел в транспорте ручкой и маркерами антиЗеленские надписи. У народа изнутри уже припекает, но никто ничего решительно не делает. Ждут пока само? Такое впечатление, у меня лично складывается, что существует какая то договоренность на международном уровне и, впринципе все ждут чего то. И Порох затихарился зная что то, и Порохонайманци притихли в ожидании “ситуации” ?. Х.з.
      (“Х.з” українською це скорочено “хтозна”)

  10. Санто | 30.01.2020 at 10:24 |

    Візьмемо для прикладу Ляшка. Шуму від нього було багато, реально ним зробленого я нічого пригадати не можу. Йому дозволялося шуміти, бо він всерйоз нікого не зачіпав. Тому його пускали на всі ефіри, де, до його честі, він говорив правильні речі і тим хоч трохи розбурхував сонне царство часів Януковича і папізже. Але. Але ЄС для зелені відвертий ворог, і в публічному просторі йому шуміти ніхто не дасть. Згадайте хоча б Пояркова – все це тихенько прикривається. А шурхотіти паперами – подавати позови, писати скарги і депутатські запити – це, я вам скажу, просто даремний перевод паперу і тонеру, а він і картриджі зараз дорогі. Чому це так? А тому, що на всі позови, скарги і запити ЄС отримає відписку від клерка найнижчого рівня, де буде написано, що ваш позов (скарга, запит) направлена на розгляд згідно компетенції. Про результати розгляду вам буде повідомлено по отриманні результатів розгляду від органу, до компетенції якого… Я сам писав ці папери. Бо я не міг нічим допомогти авторам скарг, позовів і запитів. І ніхто не зможе. І суди – якщо вони відбудуться – вони не будуть публічними, це не США де в судах ледь не корпункти інформагенств, бо діяльність судової системи у них – це невід’ємна частина суспільного життя. У нас же суди – це щось підсуконно-підкилимне ще з часів сталінських “трійок”, що там відбувається цікаво лише позивачеві. І не цікаво, навіть відповідачеві, бо він вже всьо порішав.
    ЄС варто знаходити фріків a-la Ляшко серед депутатів інших фракцій, окучувати їх і запускати в публічний простір з правильними месиджами. І поки зезики не допетрають і не прикриють цю активність, може й вдасться донести до наріду пару правильних думок. А інакше, що б не робила ЄС, зезики бдуть відповідати єдиною фразою – це Порохоботи. І вона затьмарить в мізках наріду порух будь якої думки рефлекторним вибухом злості “Знову цей Порох мешаєт нам жить”…

    • “І суди – якщо вони відбудуться – вони не будуть публічними, це не США де в судах ледь не корпункти інформагенств, бо діяльність судової системи у них – це невід’ємна частина суспільного життя” (с)
      *****
      Перепрошую, але на запити парламентарів простими відписками клерків відбутися не вдасться. І “закриті судилища” чинні парламентарі здатні перетворити на відкриті – бо саме вони мають можливість винести питання в публічну площину. Зрештою, нехай займуться тиском на владу з метою здійснення судової реформи!

      • Санто | 30.01.2020 at 12:26 |

        На запити парламентарів простими відписками клерка дійсно відбитися не вдається. Тому парламентарям ці відписки йшли за підписом зам.міністра, цілого міністра або навіть віце-прем’єра. Це тоді, коли ще якась повага до Закону була. А зараз хто у нас міністри і віцепрем’єри? Що путнього може відповісти, скажімо, Мілованов на депутатський запит, коли він відверто під запис зізнається в тому, жо є дебілом? Отож…

        • Згоден. І тим не менш, коли отаких “відписок від міністрів” назбирається віз і маленький возик – згідно з діалектичним принципом, “коликчество перейдет в какчество”. Тоді можна:
          1. вимагати відставки конкретних міністрів та/або всього уряду Гончарука;
          2. спробувати вплинути на реформу судової системи (див. вище);
          3. спробувати ухвалити цивілізований Закон України “Про опозицію”, де зафіксувати на рівні закону (!) всі права та обов’язки парламентської опозиції (яка зараз – це просто приший кобилі хвіст);
          4. попіаритися й тим самим розширити свою електоральну базу.
          Це все нелегко – але все це треба робити!!!

          • Liudmila | 30.01.2020 at 16:46 |

            +100500% Автору і Вам. Треба подавати позиви і якомога голосніше говорити про порушення, а не мовчки-сопачком. Чим більше людей узнає про це,тим краще : дивись хтось замислиться і зробить правильні висновки про діяльність припіздента і його свори.

  11. Згоден, але… є одне “АЛЕ”: можете вважати, що “ЛО” дало сьогодні ЧАРІВНИЙ ПЕНДЕЛЬ партії ЄС – але насправді він повис у повітрі. Точніше, в інтернет-просторі. Бо нема гарантії, що хтось із партії ЄС хоч би прочитав цей матеріал, а тим паче – що захоче на нього реагувати.

    Отож всім, хто хоче прописати партії ЄС (і не тільки…) ЧАРІВНИЙ ПЕНДЕЛЬ, рекомендую діяти наступним чином, враховуючи специфіку “Лінії Оборони”:

    1. Зайдіть на веб-портал Верховної Ради України в розділ “Народні депутати України”, виберіть список “Політична партія “Європейська Солідарність” –
    http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat_list
    2. Там буде список з 23-х нардепів від партії ЄС, за абеткою:
    – Алєксєєв
    – Ар’єв
    – Величкович
    – В’ятрович
    – Герасимов
    – Геращенко
    – Джемілєв
    – Забродський
    – Зінкевич
    – Іонова
    – Климпуш-Ценадзе
    – Князевич
    – Кубів
    – Павленко
    – Парубій
    – Порошенко
    – Саврасов
    – Синютка
    – Сюмар
    – Федина
    – Фріз
    – Чийгоз
    – Южаніна
    3. Кожне прізвище є клікабельним, після кліку на нього видається певна стандартна інфа. Наприклад, клік на “Порошенко Петро Олексійович” дозволяє перейти на його персональну депутатську сторінку, де є наступна інфа:
    ==========
    Порошенко Петро Олексійович
    Обраний по: Загальнодержавному багатомандатному округу
    Партія: Політична партія “Європейська Солідарність”
    Номер у списку: 1
    Дата набуття депутатських повноважень: 29 серпня 2019р.
    Член депутатської фракції ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ”
    Член Комітету Верховної Ради України з питань інтеграції України з Європейським Союзом [Веб-сторінка]
    Член міжпарламентської ради Україна-НАТО [Веб-сторінка]
    Член Української частини Парламентського комітету Української частини Парламентського комітету асоціації [Веб-сторінка]
    Член Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО [Веб-сторінка]
    Член групи з міжпарламентських зв’язків з Італійською Республікою [Веб-сторінка]
    Дата народження: 26 вересня 1965р.
    Відомості
    на момент обрання: освіта вища,
    Голова Центральної ради Партії (Голова Партії),
    Політична партія “Європейська Солідарність”,
    член Політичної партії “Європейська Солідарність”,
    проживає в місті Києві,
    судимість відсутня,
    включений до виборчого списку під № 1.
    Голосування депутата
    Реєстрація депутата за допомогою електронної системи
    Переходи по фракціях
    Посади протягом скликання
    Хронологія виступів депутата
    Депутатські запити
    Законотворча діяльність
    Декларації про доходи
    Матеріали, що оприлюднюються на прохання народного депутата:
    Адреси приймалень
    Контактні дані:
    Тел: (044)
    Ел. пошта: poroshenko-p@rada.gov.ua
    ==========
    4. Для нас найціннішим є депутатське “мило” Пороха – воно наприкінці його персональної сторінки… Отож на це “мило” ми відправляємо електронного листа наступного змісту:
    *****
    Шановний Петре Олексійовичу!
    Ми – Ваші виборці, ми голосували за Вас в обох турах президентських виборів 2019 року, а за партію ЄС – на дострокових парламентських виборах 2019 року. Як Ваші та всієї партії ЄС переконані виборці, вимагаємо від Вас та парламентської фракції партії ЄС реакції на матеріал “Партия ЕС и волшебный пендаль”, оприлюднений на “Лінії Оборони” 30.01.2020 року –
    З повагою,
    Редакція “Лінії Оборони” в кількості 5 (п’ять) осіб
    Україна понад усе! Слава Україні!
    *****
    5. Такими листами мають бути засипані депутатські “мила” всіх парламентарів, в залежності від конкретної спрямованості тієї чи іншої статті, оприлюдненої на “ЛО”. Пищіть Геращенко, В’ятровичу, Парубію, Герасомову, Кубіву, Сюмар, Климпуш-Ценадзе… Але пишіть адресно!!! Оце й буде справжній – АДРЕСНИЙ чарівний пендель, спрямований конкретному політику, а не такий, що струшує Інтернет-простір.
    При всій повазі… але працюйте АДРЕСНО!!!

  12. NYBACHOK | 30.01.2020 at 11:05 |

    Головне, щоби повідомлення дойшло до адресанта.

    • Я вже докладно розписав, як це зробити. Але мій камент поставили на модерації, бо там є 2 гіперпосилання (1 – на сайт ВРУ, 2 – “мило” Пороха у ВРУ). Сподіваюсь, модератори це пропустять – тоді почитаєте мою писанину і, можливо, покритикуєте…

      • anti-colorados | 30.01.2020 at 12:00 |

        Пане Тимуре, ядро сайту зазнало декілька нищіних ударів і не завжди працює коректно. Що з цим робити, наші спеціалісти не знають. Вибір такий: або вбити усю базу і починати з нуля, тобто знищити майже 8 тис статей, або не зважати на деякі незрозумілі вибрики системи. Ми обрали друге і сподіваємося на розуміння колег, у цьому питанні.
        Щодо теми, то вона дуже гостра і якщо ви маєте час і натхнення – чекаю ваш на текст у форматі статті. Думаю, що має виникнути обмін думками, який дасть щось корисне для Пороха. Думаю, що ктось близький до нього це читає і дасть йому на ознаймлення. Але мі будемо робити те, що можемо. Чи не так?

        • Так! Я без претензій чекаю, доки мій камент вімодерують. Бо причину постановки на модерацію я знаю і розумію – тому без проблем 🙂
          Щодо теми – так, вона дуже гостра! Бо ахіллесова п’ята Пороха – це невміння спілкуватися з народом.
          Щодо статті… Я вже думав, повірте. Але у мене почався час граничної зайнятості, який триматиме, очевидно, до кінця травня: це все літературна робота, що є для мене основною в житті загалом… Але я думаю і про цю тему, і про вікно Овертона, про яке зібрався теж свого часу на “ЛО” написати. Отож дякую за пропозицію – спробую! 🙂

          • Евгений О. | 30.01.2020 at 14:00 |

            Шановний пане Тимур.
            На превеликий жаль вимушений не погодитись з Вами стосовно “ахілесової п’яти” Порошенка.
            Вміння спілкуватись, як викажете з народом, це прерогатива діючого глави , прости Господи, нашої держави.
            Стосовно Петра Порошенка, то його НЕ ПЕРЕМОГА на останніх виборах в суттєвій мірі пов’язана зі ставленням достатньо великої кількості зовнішніх сил саме до його особистісних якостей. Вони просто його бояться.
            І не стільки кумпанія зі Сходу, як певна кількість охоронців “європейських цінностей”, якими вони з відчутною вигодою для себе торгували, торгують і відверто бажають надалі торгувати з ерефіею.
            Порошенко ж являв і являє собою дуже серйозну перепону для цього.
            Тому до формування відомої тепер суспільної думки долучились, окрім власне ерефійських агентів та місцевих запроданців щей достатньо авторитетні західні медії.
            Навіть не занурюючись у глибокий аналіз, сьгодні можемо бачити, що і нтенсивність публікацій про відмивання грошей західними структурами суттєво знизилась у порівнянні з минулими роками.
            Напроти, деякі західні лідери(не буду зайвий раз пальцем тицяти) відчули певну свободу для свого спілкування з отим словом непристойним…
            Якось так мені здається…

  13. Eto i u nas ,liudi kotorye za pravdu ,ne hotiat prodvigati sebea ili hoteaby otvechiati toi jhe monetoi ubliudkam kotorye ih po suti i zakopali v derimo ne po fenshuyu.Pochemu tak?

  14. rudolf_bochkin | 30.01.2020 at 12:16 |

    підтримую.

  15. Ясно видящий | 30.01.2020 at 13:03 |

    “Врагов режима оказалось так много, что вместо их учета проще провести перепись населения”
    Это не я сказал

  16. Ясно видящий | 30.01.2020 at 13:28 |

    На слова “какая разница” Тарас Григорович:
    … …
    Та не однаково мені,
    Як Україну злії люди
    Присплять, лукаві, і в огні
    Її, окраденую, збудять…
    Ох, не однаково мені.

  17. Денис | 30.01.2020 at 14:03 |

    Полностью согласен с Автором, нужно кусаться и бодаться.
    Вот пример,как нужно это делать, может кто-то уже и видел
    https://www.youtube.com/watch?v=Ad-kUGY7R80

  18. АнтонОвич | 30.01.2020 at 14:53 |

    Щоб підтримати ( і неабияк) наших – підпишіться, колеги, на Ютуб канали
    Пояркова:https://www.youtube.com/channel/UC344gX1JMEsLkLPAuQllAmw,
    Стерненка: https://www.youtube.com/channel/UC5HBd4l_kpba5b0O1pK-Bfg
    Гончаренка: https://www.youtube.com/channel/UCTMk4C1-CnQTktdVTDIY12g
    Вата шоу:https://www.youtube.com/channel/UCm4HVrVEKXA55Q-GVrF1GOA
    Дуже цікавий і потужний канал українського Ютубу – ім. Т.Г.Шевченка:https://www.youtube.com/channel/UC1Q2MLy0DEswY-1ZheTcYig
    Своєю підпискою ви дуже допоможете українським патріотам

  19. Воланд | 30.01.2020 at 15:26 |

    Правда у зелебобіків зараз ступор в мене в фей букв зараз збирають підписи за відміну транспортування газу . А так топили за нові обличчя)))) тепер ска вчать мі не за це голосували…

  20. Кримчак | 30.01.2020 at 16:03 |

    Приєднуюсь! І мій голос я чотири рази возив через два кордони!
    Те що Порох подає позови, то добре! Але любий юрист скаже що одна колективна скарга краще
    ста індивідуальних заяв. Треба вимагати праці від усієї ЄС-ки.

  21. Боюсь, что это до сраки. Видимо, решение о малороссии уже принято. Готовимся к оккупации, дамы и господа. Добро пожаловать в скрепостан.

Comments are closed.