Забытая история (Часть 1) Анонс

Мы не раз писали о том, как в совке происходили технологические всплески и кто за этим стоял, но коротко напомним для тех, кто не читал этих статей. В начале 30-х годов, когда Сталин практически закончил драку за власть и нейтрализовал своих основных конкурентов, встал вопрос о том, что делать дальше и к тому времени стало понятно, что «мировая революция», о которой смело рассуждали теоретики марксизма-ленинизма, не объективный и неизбежный процесс и самотеком из этого ничего не получится.

Сталин прекрасно знал, как большевикам удалось захватить власть и кто тщательно составил план этого захвата. На самом деле, российские ностальгирующие за совком деятели, должны ставить памятники не Ленину, психически не здоровому человеку, а гениальному аналитику и комбинатору, Эриху Людендорфу, который привел во власть не только Ленина, но и Гитлера.

Далее

3 Comments on "Забытая история (Часть 1) Анонс"

  1. А теперь объясните как это все исправить?

  2. Юрій | 28.10.2019 at 15:20 |

    Шкода, що в нас не формат форуму, тому що дописувати щось у матеріали кількаденної давності майже немає сенсу, бо майже ніхто не прочитає.
    Стосовно Зе і його вистави із хамством у Золотому – пройшло 2 дні, і з’явився режисер цього спектаклю –
    “У Кремлі заявили, що Росія повернеться до переговорів щодо зустрічі глав держав “нормандського формату”, лише коли президент України Володимир Зеленський “змусить добровольців виконувати свої накази” щодо відведення сил у Золотому і Петровському. Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам сказав прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. “Безумовно, ми стежили з великою увагою (за візитом Зеленського до Золотого – УНІАН). Деякі діалоги, які мали місце, на повний ріст висвітили ті проблеми, які є, і показали першоджерело цих проблем. Ми сподіваємося, що в міру того, як президент України змусить ось ці підрозділи виконувати власні накази, тоді, власне кажучи, можна говорити про підготовку до розведення, що, у свою чергу, є важливою складовою до підготовки саміту”, – сказав Пєсков, відповідаючи на запитання УНІАН, чи стежили в Кремлі за поїздкою Зеленського до Золотого і чи означає, що після розведення сил у цьому населеному пункті Росія погодиться повернутися до переговорів з підготовки зустрічі глав держав “нормандського формату”.

    Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/10733958-kreml-stezhiv-z-velikoyu-uvagoyu-za-pojizdkoyu-zelenskogo-do-zolotogo-i-visuvaye-novi-umovi.html

  3. Н епатріот | 28.10.2019 at 18:24 |

    Наприклад, до Сєвєродонецьку вивезли хімічний завод “Азот”, який зараз належить фірташу.

Comments are closed.