Назовем все своими именами (Часть 1)

Я знаю, что любители розовых пони, в зеленую полоску, этого текста не прочтут, но есть надежда на то, что куски статьи по разным каналам, как это обычно и бывает, таки могут попасть в среду обитания публики, которая 26 августа пойдет на позорное шоу, названное «концертом», в исполнении «единого квартала». Правила ресурса не позволяют использовать более точное слово, нежели «единый», но каждый может легко догадаться, что это за синоним.

И речь тут не о том, что персонажи, без всяких оснований называющие себя «артистами», не понимают смысла слова «концерт», а о том, что это позорище они устроили, заскочив из-за границы, где они болтаются уже полтора года. Все же в курсе, что на время войны “безвиз” в Европу не работает, а вместо этого действует режим защиты беженцев, что и позволяет там находиться дольше, чем это предполагает «безвиз». Так вот, вся эта публика, которая годами обливала Украину помоями и теперь приехала демонстрировать свой «юмор» более по-другому – беженцы.

Вот эти перекормленные, лоснящиеся жирком хари, смывшиеся из Украины еще зимой 2022 года, кто от снайпера, кто еще от чего-то, приехали срубить бабла в Киев, поскольку сейчас они снайперов не так боятся, как раньше. Глядя на их довольные портреты на афише, невольно возникает прямая ассоциация уже не с беженцами, а с сиротами из романа 12 стульев. И выражение лиц, и то, что они делают – идентично.

Так вот, возможно, часть этих строк попадет туда, где водится публика, которая будет ржать на этом «концерте». Те, кто постоянно следит за европейской и американской прессой или просто – имеет внимательный взгляд на окружающие события, наверняка обратили внимание на то, что после позорной истерики, которую закатил боневтик перед саммитом НАТО, изменили многое из того, к чему мы уже привыкли. Например, в Киев перестали ездить первые лица дружественных государств. До этого недели не проходило без того, чтобы кто-то к нам не приехал, и вот с первой половины июля – как обрезало.

И в общем, мы тогда еще, по-горячему, предупреждали о том, что так оно и будет, поскольку боневтик не имел ни малейшего основания топырить пальцы и хамить нашим партнерам. Прошел месяц и в общем теперь видно, что оценки именно зиленскага на Западе сильно изменились. Но наша пресса ничего об этом не пишет и не напишет, поскольку в привычном понимании этого слова, прессы у нас нет, да и не было никогда. И потому эти серьезные и тревожные изменения остаются незамеченными, а делается это для того, чтобы не расстраивать Ваву в его теплой ванне. Ну а мы предлагаем посмотреть на ситуацию трезвым взглядом, который не притрушен квартальной трухой.

Итак, мы более чем уверены в том, что наши партнеры прекрасно знают, кто такой боневтик и что собой представляет его окружение. Причем, знают настолько много, что он сам уже многое забыл, а там все зафиксировано и разложено по особым папочка. Но наши партнеры – коалиция демократических стран и там действует незыблемый принцип «работаем с тем, кого избрали с соблюдением всех демократических норм». То есть, коллективный Запад оценил стойкость ВСУ и активной части населения Украины и потому решил вписаться за Украину, но зеленая верхушка Украины, по странному стечению обстоятельств, является антиподом и того, и другого. Она всегда была против активной части населения, рассказывая про эбонитовые палочки, а армию – откровенно разваливала сразу прийдя во власть.

(Окончание следует)

30 Comments on "Назовем все своими именами (Часть 1)"

  1. Fisher | 13.08.2023 at 10:33 |

    Обрання блазня, то неймовірний сором України. Ба більше, навіть зараз великий відсоток із 73 моляться на янелохом. А ще гірше, що захисники на передовій, відчуваючи на собі усі “переваги” зеленої гнилі, досі захоплюються його “талантами”. І на будь яку критику відповідь одна:- А что твой Порох? До сіх про ліпєцкая фабрика на нєго работает! Он в 80 раз обогатілся!

    • Андрій | 13.08.2023 at 11:53 |

      Колего, “73% відсотки” це наратив вкинутий на виборах 2019. Міф і штучний конструкт, бо про які “73%” йде мова? Про ті, які від явки +/- 50% у 2 турі голосування? Вибори на які прийшло зробити вибір ледь пів країни? Мантра про “73%” була вигідна “зеленим” політтехнологам, щоб показати, що все вирішено. Так само, вона виявилась корисною для політтехнологів “25%”, щоб пояснити чому програли + солодка приправа про “елітаріїв” з 25%. Ці цифри не константи, а конструкти. Продовжувати на них медитувати досі – вірний шлях до майбутніх поразок.

      • Marina | 13.08.2023 at 13:27 |

        На жаль, тоді все ще поганіше. Бо ті +/-50%, що на вибори не прийшли, – це та сама “Какая разніца”, яка наприкінці є електоратом того ж боневтіка, тільки ще пасивнішим та байдужішим.

        • Здається, синомимом до слову “єдиний”, який мав на увазі автор, є слово “галімий”!

        • Андрій | 13.08.2023 at 15:08 |

          Якщо подивитись на світову історію і різні соціологічні теорії, то всі величини є умовно сталими, але не константами. Завжди є активна меншість і пасивна більшість. Це не добре і не погане, просто так влаштований світ. В свою чергу активна меншість ділиться по кожному ключовому питанню за і проти. Якщо представити це зовсім схематично на прикладі виборів 2019: були активні меншості 5-10% за Пороха, 70-80% пасивних, 5-10% за “зелень”. Проблема була в тому як мобілізувати пасивних виборців. “Зелень” надавила на болючі точки + скористалась провалами в інформаційній політиці за попередній період. Далі понеслись брудні політтехнології. При всій моїй повазі до Пороха, його команда політтехнологів не змогла активізуватись між 1 і 2 туром. Крім того, якщо розглядати системні проблеми за минулий період – з людьми завжди треба говорить. Навіть з тими, що не подобаються. Навіть, з тими кого дурними і марновірними. Якщо ж займати позицію “експерта” і говорити мовою спеціалістів для людей, які поза твоїм професійним середовищем, то це їх для відлякую або налаштовує вороже. З людьми треба говорить простою мовою, так якби ти пробував щось пояснити малій дитині. На жаль, в нашому науковому і експертному середовищі прийнято навпаки говорити, чим складніше – тим краще. Оце і грає на руку популістам в умовах освітньої і культурної деградації суспільства – вони медійно впізнавані і вони зрозуміліші.

        • Андрій | 13.08.2023 at 15:18 |

          І ще про про “пасивність” і “байдужість”. Скажу, мабуть, непопулярну річ. Люди змінюються. На людей впливає купа факторів. Не всі стежать за політикою 24/7. Люди розчаровуються. І так само, зачаровуються. Все це відбуваються хаотично і спонтанно. Людина, яка кинула все у 2014 році, пішла добровольцем на фронт, підірвала там здоров’я, потім зіткнулась з нерозумінням і байдужістю чиновників “найкращого президента”, щоб потім теж збайдужити у 2019 до виборів, а 2022 під час вторгнення знову піти на фронт – це “пасивність” і “байдужість”? Є ж такі історії? Якщо очікувати завжди політичної активності від людей, попри всі їх власні проблеми, то теж можна впасти в “утопізм”.

      • А ті, хто не прийшов на вибори – вони хто? Активна меншість, чи ті, хто мовчки погодився з вибором більшості? Чи ті, кому какаяразніца, под какім флагом жіть? Нажаль, “мантра” про більшість тих, хто прийшов на вибори, записана у нас в Конституції

        • Андрій | 13.08.2023 at 15:26 |

          То треба думати, тим активним 5-10%, які не за “зелень” і за цивілізований західний розвиток країни, вже зараз починати думати як мобілізувати на свій бік пасивну більшість і зробити її активною. Хай не на все життя, але хоч на час виборів (коли вони відбудуться). На жаль, я не бачу як цьому процесу допомагають постійні мантри про “73%” і дорікання “зеленому електорату”, який ніколи не був єдиним табором, так само як і умовні “25%”. Ви не змусите людей вам довіряти, якщо будете називати їх “дурнями” (навіть, якщо вони справді дурні і упороли неймовірну тупість).

          • Andriy Moderator | 13.08.2023 at 19:52 |

            “я не бачу як цьому процесу допомагають постійні мантри про “73%” і дорікання “зеленому електорату””

            Если котенка не макать носом в его собственные лужи, то эти лужи будут возникать бесконечно. Лохторат должен прочувствовать на собственной шкуре причинно-следственную связь своего выбора.

            И да, те которые не пошли на выборы, в гораздо большей части чем 73% проголосовали бы за янелоха, если бы их притащили на выборы. Просто им было не до выборов – шашлыки подгорали. А меньшая часть из непришеших, гораздо меньше тех самых 25% не смогли проголосовать по техническим причинам.

          • > Если котенка не макать носом в его собственные лужи, то эти лужи будут возникать бесконечно.

            Абсолютно підтримую.

      • Alexander | 14.08.2023 at 08:48 |

        Ніякий це не вкид. Почнемо з того, що вибори янєлоха по явці виборців – мабуть найбільші за всю історію України, і я сам працював на виборах, тому маю хоч приблизну уяву, за кого голосували. Більше того: ніхто навіть не намагався приховати свою прихильність до Зю: купа автівок по місту, заліплених зеленими стікерами, нігті в дівчат, пофарбовані зеленим лаком з написом Зє… Наобирали це зелене лайно, а тепер – спробуй взагалі знайти голосувальників заЗє. Усі на морозі. Роблять здивовані обличчя, розводять руками, про якісь теорії змови розповідають, що зелені марсиани нам цю владу розсадили по владних кабінетах (це я зараз взагалі про людей кажу). Та ні, панове. Оцю зелену наволоч наобирав саме нарід України, 73%. Вибори були максимально прозорі, чесні, зі спостерігачами. А якщо це не так, то де логіка? Що, Порошенко використав адмінресурс, щоб програти вибори? Серйозно? Просто відповідати чесно, хочаб перед собою, за обраних зрадників, блазнів та крадунів ніхто не хоче. Тому і робляться вкиди про те, що 73% – це міф.

      • Явка у другому турі склада 61%. З урахуванням тих, хто не прийшли, і хто зіпсував свої бюлетні, Зеленського привели до влади 85% виборців.

        https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8_%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8_2019#%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8%D0%B9_%D1%82%D1%83%D1%80_3

        Ті, хто не прийшли на голосування у другому турі, або зіпсували свої бюлетні, можуть скільки завгодно розповідати, що вони поза політикою, чи проти всіх, але після публікації результатів першого туру це не більше, ніж ілюзія неухвалення рішення. Їхня відповідальність _рівно_ така же, як і тих, хто проголосував за Зеленського.

  2. Чигирин | 13.08.2023 at 10:46 |

    Резніков з керівництвом ТЦУ, можуть, нарешті, не шукати цих військовозобов’язаних, а прямо у місці їх перебування вручити їм особисто та їх оточенню, повістки для ПРИБУТТЯ до ТЦК для уточнення особистих…. Ну, і далі за процедурою… усі разом!! А повнокровного підрозділу для Захисників України, не буде завадити!
    Це і є перевірка привладних перед Україною, на їх дотримання вимог Конституції!!
    Резніков із своїми замами та керівниками ТЦК з місцевою владою, просто ЗОБОВЯЗАНІ показати, як це практично робиться в областях та районах!!
    Слава Україні!!

    • Володимир | 13.08.2023 at 13:59 |

      Перекладіть, будь ласка, на україннську,бо я ніц не зрозумів: “А повнокровного підрозділу для Захисників України, не буде завадити!”

  3. Андрій | 13.08.2023 at 11:46 |

    Питання “еврейской національності” тут взагалі вторинне. Є чимало “щирих” і “чистокровних” українців, які творять подібну дичину. Проблема якраз в тому, що в них немає жодної національності, крім совкової і жлобської. Саме це має ключове значення.

  4. Вольдемар | 13.08.2023 at 15:22 |

    Зроблю коротеньку справку з української вікі:

    Кількість виборців, внесених до списків виборців на виборчих дільницях, на яких голосування було організовано та проведено — 30 105 004 особи.

    Явка:
    62,88% (перший тур)
    61,42% (другий тур) 30105004 * 0,6142 = 18млн 490тис 493 людини взагалі проголосувало

    Голосів виборців за Зе: 13 541 528
    13 541 528 / 30 105 004 = 44,98%

    Що маємо: за зе проголосувало ледве меньше 45% всіх виборців.

    45% а не 73% – то зебілоіди. То теж страшна цифра, але вже не так пригнічує, вірно? )

    • Puzat-Pasuk | 13.08.2023 at 15:57 |

      за зеленського проголосувало 82%.Серед тих,хто не прийшли 98%за зеленського

      • “за зеленського проголосувало 82%.2-джерело інформації!
        “Серед тих,хто не прийшли 98%за зеленського”-більшість, але не 98%. Теж дайте посилання.

    • Вуйко з Донецька | 13.08.2023 at 16:11 |

      За моїми спостереженнями переважна більшість тих, що не вважали за потрібне прийти на виборчі дільниці, схильні до зелені.

    • Андрій | 13.08.2023 at 16:23 |

      Дякую пане Вольдемар, за важливе доповнення. Ще під час виборів звернув увагу на оце маніпулювання політтехнологів цифрами. “73%” це вкрай токсичний конструкт. Для “зелені” мандат на бєспредєл, бо начебто вони “більшість”. Для “25%” зручне виправдання передвиборчих штабів, чому “програли” і постійний привід для дезморалі активної меншості (“що ми зробимо, якщо їх 73%!”). Магія цифр, а не магія якості. Це постійне нагадування про “73%” можливо і зручне для експертів з передвиборчого оточення п’ятого президента. Бо так не треба щось нове придумувати і робити “роботу над помилками”. Але для активних громадян це не вихід.

      • Andriy Moderator | 13.08.2023 at 19:56 |

        Правильно, вместо 73% надо использовать 82%. Или 84% как положено.

    • Вибори в другому турі не могли завершитися варіантом “без Президента” (такого варіанту не існує), або “вибори не відбулися, починаймо спочатку з висування кандидатів” (явка явно очікувалася достатня). Результати першого туру показували двократну перевагу в Зеленського. Тому рішення не прийти, або прийти й зіпсувати бюлетень, було рівнозначним дозволити Зеленському стати президентом. Тому, відповідно до тієї ж Вікіпедії (в якій є посилання на протокол ЦВК), Зеленського до влади привели 85% виборців.

  5. Лидерам Запада уже надоел этот суетливый, метушной, малообразованный, небритый субъект в мятой х/б форме цвета хаки военного образца, напрочь плюя на дресс-код, который соблюдают все остальные. К тому же с его хамскими выходками уже мириться не хочет никто. Помните? “Дайте нам оружие, дайте оружие, да дайте же, наконец, нам оружие, иначе я (пошлю вас на ###) не приеду на ваш саммит (я #рать на него хотел кирпичами), вот”! – заявил рассерженный бубочка. Но его быстро приземлили/заземлили и на 2-й день оно уже ходило, як в#цяте, и не было уже у него никакой бравады.

    А теперь наши, вернее, они совсем НЕ наши, а работают на нашего врага – кремль – СМИ заверещали по команде “кривой рожи”, ответственного за чистоту писсуаров, что, мол, вот до чего мы докатились, что у нас уже создано по словам абдристовича (или люськи) «ультра-шовинистическое государство, которое не нужно Западу в составе НАТО и ЕС”. Вот, мерзавец! Далее он продолжил в своей обычной негодяйской манере: “Украинский национализм стал доминирующей идеологией”. Это, где, в Украине? (материал про грязную люську был предоставлен корреспондентом Прохожий из ФРГ | 12.08.2023 at 09:19 под статьёй Автора “Изменение цвета лилий”).

    Сегодня, занимаясь приготовлением еды на кухне, включила телеящер “канал Киев”, на котором бывший шоу-мэн, а бывших, как говорится, не бывает, это чёрная метка на всю жизнь о том, что данный пэрсонаж за деньги сможет сделать что угодно, даже свою душу дьяволу заложить (дорого!), джеджула говорил с одним палитолагам о “наших плохих отношениях с Польшей”. И, сделав брови домиком, предложил (Это явно не его мысля. Какие мысли могут роиться в головах у представителей шоу-биза?): “А может быть нам стОит пересмотреть наши некоторые взаимоотношения с Польшей”? Это кого они напугали? “Ежа голой задницей”?(с)

    Вместо того, чтобы заткнуться, сидеть ровно и не искать приключений на свою дурную задницу, упоротые торчки от зе-влады упорно разгоняют темы, очень чувствительные для наших друзей и союзников, упорно и специально портя отношения с нашим ближайшим соседом и другом – Польшей. Невзирая совершенно на то, что сейчас в Польше находится несколько миллионов наших беженцев с детьми, и не думая, что с ними будет, если наши рагули от власти таки доведут Польшу до белого каления. Да бедоносец на нас всех плевать хотел с большой горки!

    И, главное то, что эти нападки нашей зе-ботвы на Польшу одновременно совпали с фейками из мацквы. Мульку, которую запустили в информпростор геббельс-сми, гласит: “подоляк сказал, что мы будем вместе с Польшей только до конца этой войны”. А потом типпо “табачок врозь”. Ну, падляка, конечно, всё яростно отрицал. Тут я с ним, пожалуй, соглашусь.

    У меня просто зла не хватает! зелёные настолько оборзели, что работают уже в открытую на нашего врага, совершенно не прячась. А что же будет дальше? Неужели этого никто не видит, кроме тех, кто находится на этом сайте?

    • Alexander | 14.08.2023 at 09:05 |

      А ще спроби нашої зєвлади розісратися з Польщею якимось дивним чином співпали з провокаціями вагнерівців та бульбашів на польсько-білоруському кордоні.

  6. Вольдемар | 13.08.2023 at 15:22 | Відповіcти
    @ Зроблю коротеньку справку з української вікі:
    Що маємо: за зе проголосувало ледве меньше 45% всіх виборців.

    45% а не 73% – то зебілоіди. То теж страшна цифра, але вже не так пригнічує, вірно? @

    Дуже Вам дякую! Нарешті зїявилися офіційні цифри. Да тут ми ніколи не вірили, що ціх зеле-даунів було 73%. Але ж було вкінуто в простір, що проголосувало 73%. І звідти пішов той мем про ці захмарні відсотки. Зараз, кажуть, що справжній рейтинг боневсравсь упав до 15%, а його зграї “альтернативно обдарованих” (так толерантно називають на Заході хворих на голову, вибачте) – десь біля 1,5-2%. Тому ці зелені потвори і бісятся. Бо скоро на їх чекає “сюрпрайз”

    • “Що маємо: за зе проголосувало ледве меньше 45% всіх виборців.”-за Шапкокрада теж проголосували менше половини(48%), але згідно правил цього було достатньо.
      ” Зараз, кажуть, що справжній рейтинг боневсравсь упав до 15%,”-зновутаки, джерело інформації. І не забуваємо, що телебачення в руках клоунів, а проукраїнська оппозиція відлучена від телепростору!

  7. Puzat-Pasuk | 13.08.2023 at 15:57 | Відповіcти
    @ за зеленського проголосувало 82%.Серед тих,хто не прийшли 98%за зеленського @

    Бу-га-га. Заліково! Це як вийшло у орків на Кримі під час незаконного референдуму. Вони так хотіли догодити своєму хухлу, що вивели цифірь в 146% “так” у м.севасу. Ось з них всі поржали.

  8. Вовк | 13.08.2023 at 20:09 |

    Боже Перуне, заглЯнь на зелену вечірку!
    хочеш – з повістками, хочеш – з перуницями…

  9. Недо | 13.08.2023 at 21:34 |

    Маю фантастичну надію- що на концерт ухилянтів та дезертирів заявитьтся “оновлений” скелад Київського ТЦК та привселюдно вручить тій отарі зелених овець повістки до війська! Але я напевно невиправний мрійник! Але ж так хотілося добра Україні. І саме лідери кварталу мсили б іти в перших лавах штурмових бригад! Чи то не для них? А хто ж тоді лідери думок, за що посполиті останні крейцари платять? Тре виразних досягнеь в контрнаступі? Так ось, під ногами валяється, квартал, батальон Монако, Коля -котлета , зелдепутанги- вперед, на мінні поля! Україна вас потім пом’яне – “незлим, тихим словом”. Хоч недарма зігнієте бидло зелене.

Comments are closed.