Украина дает миру шанс проснуться

Раз уже сегодня речь зашла о проститутках, и даже с учетом того, что мы уже вспоминали Орбана, немного расширим эту тему свежим событием, но сначала – небольшое предисловие. Мы удивляемся тому, какими импотентными оказались буквально все международные организации, которые по идее должны быть лицом западной цивилизации. Нет, здесь мы не собираемся вспоминать об откровенных шлюхах, готовых исполнить канкан прямо с пачкой купюр в известном месте, наподобие Amnesty International. Тут мы просто заметим, что карма – неотвратима, и все, кто играется в эту игру и под этими флагами, получат свое «спасибо» от судьбы. 

Но вот смотрим на то, насколько никчемным оказался «Красный крест», который в общем, надо привлекать к ответственности за соучастие в военных преступлениях прутина. Эта контора приостановила свою работу в Украине и слава богу, поскольку то, как они «опекали» наших пленных, надо выжигать на лбу позорным клеймом. Или вспомним еще одно шоу трансвеститов, под названием ОБСЕ. Они так работали над безопасностью в Европе и так заглядывали в гланды прутину, что теперь в этой самой Европе идет полномасштабная война. А ведь единственной функцией организации как раз и было ее недопущение. И что-то не слышно, чтобы кто-то там покупал веревку с мылом или танто с кимоно. А главное даже не это, а то, что такое положение вещей уже никого не удивляет. 

В самом деле, Всемирная организация здравоохранения стала катализатором пандемии, которой не было сто лет со времен «испанки». Не будь прокитайской и явно продажной позиции ВОЗ, никакой пандемии короны не было бы, и не было миллионов трупов от нее. И снова, все на месте, «трудятся». Ни единой отставки и даже извинения. Люди делают свой бизнес, зарабатывают бабло, распиливают гранты и дерибанят откаты. Им глубоко плевать, что их структуры уже давно выродились и банально не способны исполнять своих уставных функций. Часто там слиты в унитаз труды поколений предшественников, но никаких рефлексий там нет в принципе. Ну а в который раз повторять об импотенции ООН просто нет никакого смысла.

Но прямо сейчас мы наблюдаем острый приступ этой самой импотенции у ЕС. Просто вдумаемся в то, что сегодня произошло, чтобы понять, насколько все плохо. Так, сегодня в Праге собрались министры иностранных дел ЕС с тем, чтобы согласовать план действий по выходу из энергетического кризиса. При этом, сейчас уже прямо проговариваются причины этого кризиса и федерация как его инициатор. Насколько можно понять, странами была выработана общая позиция, чтобы она была закреплена документально уже главами государств через неделю. В конце мероприятия состоялись протокольные мероприятия – совместное фото участников и брифинги министров, где они должны были пояснить прессе то, о чем удалось договориться.

И вот в то самое время, когда происходили именно эти протокольные мероприятия, выяснилась пропажа одного из участников, а именно – министра иностранных дел Венгрии Петер Сийярто. И не удивительно, ведь самолет с министром как раз заходил на посадку в одном из аэропортов москвы, куда этот деятель полетел на доклад о том, что там задумало ЕС, чтобы отцепиться от энергетической зависимости с федерацией. Сиярто поехал на аудиенцию к людоедам, чтобы отработать свои 30 монет. Это уже известно в ЕС, и в общем, ни Орбан, ни Сиярто даже не скрывают, что вполне открыто выступают в роли агентов прутина в Евросоюзе. И несмотря на это, Венгрия еще может блокировать решения не только ЕС, но и НАТО, а вопрос об исключении ее из этих структур даже не ставился. 

Именно поэтому давно перестали работать международные организации и в общем, их уже проще просто разогнать и создать новые, настолько там все прогнило. Тем не менее, мы видим, что пока нет воли что-то с этим делать. С учетом того, к чему это привело на сей день, даже страшно подумать, что должно случиться, чтобы там проснулись. Но надеемся, что это произойдет не слишком поздно и здравый смысл таки сработает. По крайней мере, Украина сейчас дает миру шанс именно на это.

31 Comments on "Украина дает миру шанс проснуться"

  1. Укроп | 12.10.2022 at 22:10 |

    Выгонять Венгрию может и перебор, а вот обрезать европейское финансирование полностью чтобы народ понял за что и может быть пошевелил некоторой частью тела чтобы та дрянь, которую они избрали представлять из страну во внешнем мире, пошла за русским кораблем, а они выбрали более адекватных. Хотя, честно говоря, сам не верю в волю мудрого нарита”, даже если тот нарит не наш, а венгерский… У них во власти как раз то, то выражает их глубинную сущность!

    • Критикувати мадярів після НАШОЇ влади, після вибору нашого наріду???
      У нас у владі зрадники!
      Не на часі?
      Але дуже кортить.

      • Віктор | 12.10.2022 at 22:32 |

        Нагадую, що форма нарІд у тому значенні, в якому багато людей уже звикли її вживати – явно московське породження, цілком аналогічне їхнім же “незалєжньій, самостійньій” і т.д. Вони дуже люблять використовувати нормальні українські слова для позначення чогось придуркуватого.
        А слово “нарІд” – для нормальних українців абсолютно нормальне, точно не гірше, ніж “нарОд”. Той же Франко вживав його цілком у позитиві.
        Не треба допомагати кацам!

        • Noname | 13.10.2022 at 00:56 |

          @Віктор, просто у @Alex “очєпятка” в одній літері. В тому значенні, яке він використав слово нарід (плєбс, обіватєль), після 2019 року зазвичай зараз в мережі використовується термін наріт.

      • Н єпатріот | 12.10.2022 at 22:34 |

        +++

      • Vadym Kuzmenko | 12.10.2022 at 22:39 |

        Ви, шановний, помиляєтесь!
        У владних кабінетах України не зрадники, а вороги, які отримали владу (хоча б і формальну) не завдяки тупості українців, а через недбалість тих, хто повинен був відстоювати Україну на інформаційному фронті. Чи Ви забули про “мінстеця”?
        Подивіться, зараз рашистські маріонетки повністю перекрили можливість патріотичним каналам доходити до більшості виборців України. Чи Ви не знаєте, який жалюгідний відсоток виборців має доступ до Інтернету?
        А наприклад, телеканали коломойського, медведчука та інші поплічники Хуйла – заси.ають мізки людям цілодобово.

        • Юрій | 12.10.2022 at 22:52 |

          Про це попереджав і розмірковував не одну передачу Ганапольський, півтора роки назад, коли Зе закривав канали медведчука. Ніби і корисна справа, прикрутити краник ОПЗЖ, і сам Ганапольський в душі був – за таке рішення на всі 100%, проте тут же на весь голос у студії він говорив, що він проти такого (хоча падлюк з ОПЗЖ би й сам задушив). Бо зараз по “хотєлці” закриють канал ОПЗЖ, а завтра – Прямий, чи будь-який інший. Так фактично і сталось.

        • Alexander | 13.10.2022 at 08:24 |

          Ви не праві і зараз робите саме те, що робить пересічний кацап, коли його питають про події в світі: “Мєня абманулі, етотнє ми, ето всьо власть”.
          Звинувачувати в усіх бідах України лише провалену інформполітику – це скидання відповідальності за свій вибір та вчинки з себе на когось іншого.
          “У владних кабінетах України не зрадники, а вороги, які отримали владу (хоча б і формальну) не завдяки тупості українців, а через недбалість тих, хто повинен був відстоювати Україну на інформаційному фронті” – отут взагалі є протиставлення. Давайте поміркуємо логічно: якщо українці не тупі, то вони якось самі зможуть скласти 2+2 та їм ніяка контрпропаганда не потрібна. Всі прекрасно знали, хто такий Зє, хто стоїть за ним. А так виходить, що українці нібито не тупі, і водночас їм не розповіли по телевізору за кого треба було голосувати. Так виходить? Я вже тут неодноразово розповідав як я працював на виборах. “Нетупі” українці не те що не читали біографії та передвиборчі програми кандидатів на владні пости, а й навіть у бюлетень не заглядали. Більша кількість виборців на нашій дільниці підходили до членів комісіі та постійно питалися, де тут галочку треба ставити за Зеленського. На парламентських виборах!
          Я постійно це говорю людям і ще раз скажу: у тому, що зараз при владі маємо колаборантів, казнокрадів, пройдисвітів, шпигунів-агентів і просто тупих випадкових довбограїв ВИНУВАТИЙ ВИКЛЮЧНО УКРАЇНСЬКИЙ НАРІД, ЯКИЙ ЦЮ ВЛАДУ ОБРАВ. Крапка. Голова дана людині щоб їй хоч трішки думати, а не лише пить, курить, і матюкатися.

    • Andriy Moderator | 12.10.2022 at 23:49 |

      Где-то прочитал, что в НАТО страны принимали не только для совместной обороны, но и чтобы предотвратить территориальные претензии со стороны этих стран.

      То есть не будь Венгрия в НАТО, она бы уже вместе с Приднестровьем открыла второй фронт. Возможно.

      • Alexander | 13.10.2022 at 08:28 |

        Щось таке колись чув:
        “Тримай друзів близенько, а ворогів – іще ближче”. Тому думка з приводу участі Венгрії у ЄС та НАТО має право на життя.

      • Укроп | 13.10.2022 at 09:23 |

        Но в таком случае было бы логично убрать к чертям пункт устава о принятии важных решений полным консенсусом. Иначе получается что то вроде “выстрела себе в ногу” добровольно… Да даже и не в ногу, а в голову! Потому что что остается делать в случае когда вот такая дрянь, как эта страна, упрется и не даст провести решение? Понятно что оно будет продавлено и хорошо если “избиением в кулуарах”, а не каким то здоровенным “пряником”, от последнего сволочь только раздуется от гордости за свою значимость “золотой акции”. А “второй фронт” от ничтожества без армии? Ну так себе опасность…

    • Ні, це недобор. Проти них, як сателіту кацапів окрім виключення, ще й санкції потрібні. Хочуть масковскай жізні – отримай і хавай!

  2. Black_Jack | 12.10.2022 at 22:55 |

    “Чи Ви не знаєте, який жалюгідний відсоток виборців має доступ до Інтернету?”

    Кожний хто має моб. зв’язок має доступ.

    • Юрій | 12.10.2022 at 23:29 |

      величезна маса населення поважного віку дивиться тільки телевізор, навіть якщо в них є смартфон з інтернетом, чи й номп’ютер

      • Навіть коли є смартфон з інтернетом вибирати інформацію треба вміти.

      • Alexander | 13.10.2022 at 08:35 |

        Ситуація змінилася вже. Окрім телевізору дуже багато людей похилого віку дивляться і в інтернеті відосики, тощо. І навіть в соцмережах спілкуються. А зараз так взагалі: з окупованими територіями немає мобільного зв’язку вже декілька років, тому і 80-річні бабусі мають вайбер, воцап та телеграм. І новини дивляться в інтернеті.

      • Аксакал. | 13.10.2022 at 17:46 |

        вельми поважного віку. Але не пам’ятаю коли дивився телевізор. Зате з інтернету не вилажу. У мене є родичі під 90 років. Інтернету у них немає. Дивляться телевізор. Але міркують дуже правильно – вміють знаходити зерно істини даже в довбаному марафоні!!!
        То до чого це я??… Хто хоче розібратися – той розбереться.

  3. Олександр | 12.10.2022 at 23:26 |

    Думаю, шо слабкість чи безсилля міжнародних структур у протидії московській агресії – це факт, який треба прийняти та про який не варто скиглити. “Ой, вони мали зробити те і те, а вони не роблять нічого, та інших ще й дозволяють навіть таке!” – це скиглення. Слова слабкого.

    Сильний не скиглить про те, що його не рятують. Якщо він розуміє, що інші люди йому не допоможуть, він не витрачає час на скиглення про те, які вони сліпі, чи тупі, чи продажні. Він ставить одне просте питання перед собою: Що я можу зробити сам? Ми все ще не поставили цього питання, хоч багатьом, вочевидь, може здаватися що поставили і щось робимо. Ні і ні. Сподіваюсь, я зараз покажу, чому.

    Так, нам допомагають зброєю, нам допомагають фінансово. Є справжні друзі, такі як Латвія, чи Польща.

    Але завдання не тільки поразки Московії і звільнення України а й остаточного знищення цього зла це лише наше завдання. Добре було б, якби світ це зрозумів, добре було б побачити щось на кшталт спільного Санітарного походу, але товариство, серйозно, цього ми не побачимо за такого стану міжнародної політики.

    Потрібні були величезні жертви та страждання українського народу, щоб нам почали допомагати, щоб дали хоч щось, щоб поставили завдання повного звільнення України та заткнули пащі тим, хто благав зберігати Путлєру обличчя. Та ще й може не остаточно закрили, бо ж може заради “миру” да “деескалації” вони ще підуть на якусь вигідну москалям підлість. Наївно думати, що це вже виключено, що всіх москальскіх агентів виявлено та знищено, як і корисних ідіотів. Їх ще багато, як і тих, для кого ця війна не битва за існування, а просто якийсь далекий територіальний конфлікт між сусідніми племенами, який скоріше б закінчився будь чим, бо ще й до ядерної війни дійде.

    Навіть якщо Україна буде повністю звільнена, світ не піде добивати Московію. Якби висловити все те, що ми тут говоримо про русню, перед західними політиками та суспільством, нас би засоромили як занадто нетолерантних і це я дуже м’яко висловився. Захід з важкістю погодився, що Путлєр – зло, а от щоб вони зрозуміли, яке зло вся москальска країна з її населенням, годі сподіватися. Після поразки Путлєра вони вирішать, що на цьому все й скінчилося, а тепер Московію треба знову врятувати та допомогти демократизувати її. Бо ж не можна вважати злом всю країну, все населення, згадайте, як вони перемогли Гітлера (московська пропаганда. багато зробила, щоб всі засвоїли схему “Росія перемогла Гітлера”), а ще й велика російська культура, балет, тощо. Може, вони не допоможуть їм як у дев’яностих, але й нищити Московію до останнього не будуть. Окупаційні зони, фільтрація, люстрація, перевиховання – забудьте. Не з таким світом.

    І от, прийнявши цей болісний факт, треба ставити питання сильного: Що ми можемо зробити? Ми, українці, маємо знищити Московію. Остаточно. Раз і назавжди. Самі. Без допомоги. Ми слабкіші. Нас менше. Всі ці обставини підказують засіб, яким ми мусимо скористатись. Якщо ти слабкіший за ворога, ти можеш його обдурити, отруїти, вбити коли він спить. Згадайте казки та міфи – як герой перемагав сильнішого та більшого ворога сам на сам. Перекладіть це на сучасні технології, військове застосування яких існує, але не одразу спаде на думку. Задайте питання, яка з цих технологій дозволяє знищити ворога повністю, так щоб ця погань зникла з планети. Знищити не як нищать ворога у звичайній війні, а як стерилізують певну місцевість чи помешкання від шкідників.

    І не дозволяйте самим собі заважати запереченнями про те, що зараз це неможливо чи такого засобу не існує. Технологічна база для цього існує, просто ніхто не ставив завдання використати її так, як це потрібно нам. До сих пір зброя існувала для оборони чи захисту певної місцевості і ніхто не ставив завдання про стерилізацію від шкідників. Треба бути досить безжальним та відчайдушним, щоб таке завдання поставити та подумати, як його виконати. Ми, можливо, перші в світі, хто постав перед такою задачею. Нам і бути, так би мовити, новаторами. І це не завдання для держави, бо вона занадто велика, бюрократична та прозора для ворожої розвідки. Це завдання для народу, який зі своїх надр має висунути невелику групу людей, які можливо й з нуля засвоять мистецтво стерилізації.

    А світ, міжнародні структури, Макрони, які намагаються запобігти ескалації, Мєркелі, що закликають до порозуміння необхідності подальшої співпраці з Москвою, Трампи та Маски, які закликають “Помиріться з росіянами, або ядерна війна”, Салівани, які намагаються скоротити кількість зброї, що йде на поміч Україні, бо ж “це лише розпалює війну”, імпотентні міжнародні структури, сотні політиків та суспільних активістів, як харчуються з рук Путлєра, або вважають, що Москва та її маріонетки, це звичайна сторона конфлікту, зі своєю правдою, яку теж треба чути – хай ідуть під три чорти. Один раз зрозуміти, що вони такі – і більше про це не скиглити. Західний світ такий і не нам його змінювати, не нам лікувати. Єдина наша мета – знищити Московію так, щоб ця зараза вже ніколи не відродилася. Це ми зможемо і самі. Я прозоро натякнув як саме.

    P.S.
    Я впевнений, що інших засобів перемогти остаточно (а остаточна перемога це не звільнення України до кордонів 1991 року, а знищення Московії) не існує. Навіть ядерна зброя не вирішує цю задачу так, як нам потрібно. Розглядайте лише цей варіант, бо у всіх інших Московія відродиться за 30-40 років і спробує повторити. Хоча б це має бути нам зрозуміло. Тож хай повторювати буде нікому. А ті, хто покинув ту землю раніше та оселився серед інших народів – після знищення серця зла просто асимілюються. Повертатися будувати своє болото з нуля вони вже не будуть, бо для закордонних московитів повернення гірше тортур. До речі, саме тут, на ЛО, мене в цьому переконали. Тим краще.

    Я забороняю публікувати цей текст. Це не стаття. Це ідея, яка, сподіваюсь, буде жити і подолає слова “неможливо” чи “занадто”, які, ймовірно, зупиняли тих, кому приходили схожі думки.

    • strelok17 | 13.10.2022 at 06:44 |

      тільки треба прийняти до уваги що після цього світ знищить Україну.

      • Ні – світ прийме Україну. Як прийнів Ізраїль. Тільки треба, щоб українсьькі діаспори в розвинених країнах Не просто махали прапорцями і трохи донатили на ЗСУ, а були потужним лоббі своєї держави.

    • El Titano | 13.10.2022 at 08:43 |

      “Это значит плохих людей всех убивать, а то хороших очень мало”.(с) А. Платонов, “Котлован”, 1930 рік

      Вже було. Не працює.

    • Укроп | 13.10.2022 at 09:41 |

      Можливо, вирішить проблему дуже дешевий алкоголь для тих територій? Ніякого геноциду, вони самі вибирають пити, чи не пити, але якщо “пити”, то шмурдяка повинно бути вдосталь! Згадайте як та наволоч “рєшала проблєми” з народами півночі і чтому з’явились “анекдоти про чукчів”. Бо військовою силою з ними нічого не могли зробити, то їх елементарно споїли. Так що “все придумано ще до нас”…

  4. Географ | 13.10.2022 at 00:32 |

    Ну вот как-то Турцию членство в НАТО ни разу не остановило от захвата части Кипра.

    • Andriy Moderator | 13.10.2022 at 01:19 |

      За что купил за то продал

      Возможно сдерживающие механизмы есть, но не со 100% гарантией. Или появились уже после того.

    • Puzat-Pasuk | 13.10.2022 at 13:28 |

      З 1974року ситуація помінялася на 180градусів.А тоді турки з Кіпру були жертвами геноциду

  5. Andriy Moderator | 13.10.2022 at 03:05 |

    Кстати о пропаганде.

    Я уже давно заметил что Чекалкин на ютюбе постит под своим именем… всякое. И это “всякое” бывает… всякое.

    • +++
      Это точно. Какие-то мелочные разборки насчет того, кто из интернет-блоггеров сколько насчитал иранских дронов.
      Честно сказать. после “Яець” от Чекалкина я ожидал гораздо большего. И позадорней, и по-талантлевее.
      А то вроде и все верно говорит, но как-то это “не цепляет”, уже даже и сериал “Яке кончене”.
      Именно тот, кто имеет занаия и опыт, и должен быть на переднем крае боев за умы – он что-то там невнятно мямлет в третьих рядах.
      И таки да, предоставляет свой канал всяким ребятам, которые ситуацию понимают очень поверхностно.
      нак недолго и в ZEленой болото скатиться…
      А жаль. Мог бы гораздо больше пользы принести если бы вложил душу в то, что делает…. 🙁 (((

  6. Славко | 13.10.2022 at 03:28 |

    Щодо Червоного Хреста, я зрозумів, що з ним щось не так років 20 тому, коли він став чистим хрестом, без Півмісяця. Організація виникла ще під час хрестових походів саме як братство Червоного Хреста і Півмісяця, і аж раптом чи мусульмани стали його ігнорувати, чивоно – мусульман, але щось пробзділось у Датському королівстві(с)

    • Ви ЧХ з орденом госпітальєрів/іоанітів не плутаєте? ЧХЧП був заснований у 1863.

  7. алдр | 13.10.2022 at 07:54 |

    Бажаєте побудувати ідеальний світ?

    • Хоч трохи кращий. Бо залишаться ще гадюшники, підживлювані Китаєм і сам Китай…

Comments are closed.