Казочка про Нещадного ЗЕ (закінчення)

Як дійшли оті плітки до звірятка — так воно й замислилося: а далі що ж його робити?! Бо якщо навіть найтупіші йолопи з когорти 73% «поЗЕленілих» виборців усе бачать і розуміють — то рано чи пізно, але неодмінно вони познайомлять ласого до «капусти» пісюаніста з вилами, як обіцяв колись незабутній дупутат Шлюшко! ЗЕ-пісюанене оточення найближче познайомлять з вилами також, тільки для самого головного звірятка вила будуть золотими, а для решти — срібними чи мідними, ото й уся різниця… Але що вила стирчатимуть у місці, призначеному природою для сидіння — то це поза всяким сумнівом!..

Злякалося такої перспективи наше НепороЗЕміння, дриснуло ЗЕ-лайном добірного ЗЕленого кольору — і нумо рятувати свої ЗЕлені сідниці від зустрічі з вістрями золотих вил!..

Як гадаєте, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, що для цього треба?! Авжеж, авжеж, ви повністю праві: показати себе таким нещадним, щоб у всіх інших аж жижки затрусилися!!! Отож наше не-дівчатко, не-хлопча як почало себе показувати, як почало!..

Для початку, не моргнувши оком, усе своє плісняве оточення твердою рукою розігнало — аж прогнилі тельбухи «довікувідданих» міністрів зі свистом на всі боки порозліталися. Окрім погана-фулюгана Авасика, ясна річ. Але його чіпати собі дорожче стане: бо Авасик не тільки палю у відповідне місце втикне — він усі жили на вила з тебе вимотає залюбки. А всі інші порозліталися тельбухами аж по околицях.

Сподобалося то 73% лохторату, ох, і сподобалося ж! Так вони на це і сказали: мовляв, оце діло — як лайно по трубах полетіло!.. Як почуло це наше не-дівчатко, не-хлопча, так і пробелькотало в інтерв’ю солідній зарубіжній газеті The Guardian:

— Та чи розумієте ви, наскільки я крутий??? Та що там моє «ЗЕлене» оточення випатрати, коли я самому Ве-Ве-Пахлу при зустрічі на пляжі в Обмані Японічному відпустив на обдумування всього лише один рік?! Так і сказав: «Слухай сюди, Ве-Ве-Пахло нікчемне: даю тобі рівно рік, щоб забратися з Бамбасу!!! Ти мене пайняв?! Я ж не лох тобі, Янелох!!! Я не хочу чекати п’ять років і не чекатиму!!! А якщо до поточного грудня ти з Бамбасу не заберешся, то є у мене на те альтернативний план: із пози-ЗЕ я встану перед тобою в позу-ЗЮ!.. Якщо ж і це не допоможе, то маю ще парочку альтернатив… От тоді начувайся!!! Ти мене пайняв?!»

Почувши таке, фрау Муттер-Веттер розгублено пробелькотала:

— Kyrieleys, V.V.Hujlo таки так — drauf und dran, Mein Gott!..

А Мікроша філозофічно додав старохранцюзькою:

— À la guerre comme à la guerre…

От тільки до чого він це казав, так ніхто і не второпав, бо далі те саме Ве-Ве-Пахло, якому, власне, й адресувалася погроза, так реготало, так реготало, що всі стєрхи попадали з небес, а сплячі ведмеді повилазили зі своїх барлогів, хоча зима ще не зовсім і скінчилася…

І навіть 73% лохторату пробелькотали:

— Чо… чого-чого?! Ти дивись там, бреши, та не забріхуйся.

Але наше не-дівчатко, не-хлопча, не-пацюк, не-жабенятко, а небачене звірятко все на своєму наполягає:

— Нехай віднині усі кличуть мене Нещадним ЗЕ, бо я зробив самому Ве-Ве-Пахлу таку жахливу погрозу, що йому довіку не оговтатися. А якщо оговтатися Пахло таки спробує — то буде з ним те, що й минулого разу…

На те фрау Муттер-Веттер хотіла була заперечити, що минулого разу… в тому сенсі, що ще до преЗЕдентства нашого звірятка, коли на корпоративі усі присутні перебрали текіли з пивом, то вдягненого в ЗЕ-лений балахон блазня-пісюаніста використали в якості килимка перед вхідними дверима, об який усі гості витирають ноги. Про це навіть непристойне кіно зняли, яким розважали на дозвіллі мериканського вождя Трум-Пурумпа…

Проте фрау Муттер-Веттер все ж таки вважала за краще триматися в межах пристойності. А тому не-дівчатко, не-хлопча безборонно кричав:

— Нехай віднині усі кличуть мене Нещадним ЗЕ, бо я так хочу!!!

А сам при цьому думає, чи достатньо грізно розмовляє з усіма ними?! Бо хтозна, чи знайдуться у людей вила золоті, вила срібні й вила мідні?..

От на цьому казочка моя нарешті добігла кінця. А тепер на добраніч, мої маленькі! Ідіть собі, вмивайтеся, нехай вас батьки напоять тепленьким молочком з медяниками, щоб вночі вам наснилися хороші сни. І в будь-якому разі пам’ятайте, дорогі мої малятка: якщо навіть золотих, срібних і мідних вил у людей не знайдеться — звичайний господарський реманент для певних справ їм також згодиться.

На добраніч, малята, на добраніч!

Дід Панас

13 Comments on "Казочка про Нещадного ЗЕ (закінчення)"

  1. Егор | 07.03.2020 at 04:58 |

    Еще раз привет из рашки.
    Около-наблюдения и вопросы к редакции ЛО.

    Скоро начнется суд по делу MH-17. Ожидания высокие. Вот только есть ли основания ждать каких-либо изменений?
    Перестанут ли европейцы сосаться в десны с плешивым ботоксом? Будут ли на рашку наложены новые санкции? СЕРЬЕЗНЫЕ (да, вот так, капсом) санкции, а не ещё одна доза обеспокоенности и запрет на визы двух-трех ватников? Будет ли международное противодействие мерзкому ботоксу и его рабам? Окажет ли на партию клоунов в Украине это какое-либо отрезвляющее действие (вот здесь еще большие сомнения, сомнения…)?

    Так как я живу в рашке я точно знаю что ботокс –
    1. сделает вид что ничего не происходит
    2. будет брехать
    3. будет трясти обвисшими варикозными сиськами

    Все выше перечисленное также относится ко всем придворным ботокса, его холуям, шлюхам, прихвостням и поклонникам.

  2. Н єпатріот | 07.03.2020 at 09:06 |

    Дуже гарно та в точку.

  3. Укроп | 07.03.2020 at 10:24 |

    Звісно що при ЗЕленому непорозумінню у народу на золоті вила для нього може і не знайтися грошей, а воно те знає та сподівається що так воно і буде. Але, любі малята, не забувайте що вам принесли щей й бубликів в’язочку. А на чому вони ті бублички? Правильно, любі дітки, на мотузочці! Отже, швиденько доїдайте бублички бо дуже можливо, що дорослим дядькам знадобиться та мотузочка замість вил – у подарунок отому непорозумінню. А каштан знайдеться на Хрещатику – самий зелений 🙂

    • “що при ЗЕленому непорозумінню у народу на золоті вила для нього може і не знайтися грошей,”-а як же “кінець епохи бідності”?!

      • Укроп | 07.03.2020 at 18:54 |

        Ми хазяйновиті! А вірьовка дешевше обійдеться 🙂

        • Щоб втішити ЗЕ, ту мотузочку від бубликів можна навіть зеленим пофарбувати. Дуже навіть епічненько вийде!!!
          🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  4. Norfolk | 07.03.2020 at 12:30 |

    The Guardian (отменнейшая левацкая помойка по производству фейк новостей), естественно может отпечатать исключительно тенденциозно (как хотелось бы видеть фрау Штази) и не иначе.
    Там янелох лепечет про какой-то “один год”…, так этот год уже прошел.

    • Ні-ні-ні! Відколи він зазирнув углиб очей ВВХла (в грудні 2019 року) – минув лише 1 квартал. Отож попереду ще 9 місяців 🙂

      • Укроп | 07.03.2020 at 18:58 |

        Оланд у мемуарах писав що Порох послав Хуйла матом зразу як зазирнув у ті риб’ячі баньки у Мінську, не треба було довго і думати 🙂

  5. SoldatYdachi | 07.03.2020 at 19:59 |

    яке ж страшненьке це зелене непорозуміння, а як страшно воно по раді бігало!
    само зі страху свого ледве не вср@лося.

    Діду я вгадав чому воно за “один рік” вчепилося – не просидить воно довше на своєму “троні”.
    хтось таки за цей час має забратися з України – або один, або другий, а ще краще – обидва.

    дякую красно Діду за “страшну” казочку на ніч!
    сонечко сіло то ж піду город поливати – свіженьке мастило маю – аби росло скоріше!

    • “Діду я вгадав чому воно за “один рік” вчепилося – не просидить воно довше на своєму “троні” (с)
      *****
      Браво, SoldatYdachi! Бравіссімо!!!
      То Ходжа Насреддін міг собі дозволити розкіш навчати віслюка говорити протягом 20-ти років. А з НепороЗЕміння й одненького рочку вистачить – більше йому не треба!..
      Маєте рацію! 🙂

  6. P.S.
    Кому цікаво – ось посилання на повний переклад інтерв’ю преЗЕдента “The Guardian”, оприлюднений на сайті Офісу преЗЕдента:
    https://www.president.gov.ua/news/intervyu-prezidenta-ukrayini-volodimira-zelenskogo-guardian-60085

Comments are closed.