Об улучшении количества (Часть 3)

И вот сейчас он начал задавать вопросы о том, куда подевались деньги на программу вооружений. Понятно, что в глаза ему никто не скажет честно, но про себя – безусловно ответят примерно так: «Туда же, куда ты подевал деньги с нефти и газа и таким же макаром, как ты это делал на стройках газопроводов, мостов и прочего, только ты делал это с куда большим размахом!» За что же теперь сажать человека, курировавшего вопросы ракетостроения? Он делал ровно то, что сам прутин, его Миллеры и Сечины, Роттенберги и Вексельберги.

Более того, система именно так и устоялась, а этот принцип стал базовым и обеспечивает ее стабильность. Только потяни за нее и все начнет трещать. Того и гляди, что начнут задавать и вовсе нехорошие вопросы, например, о том, что сынок товарища Сталина, Яша – воевал на фронте, а сынок его Пескова – болтается по ночным клубам да шлюхам. И не только Пескова. Такие вопросы уже начал задавать его повар Пригожин и публике они нравятся.

Так что копать под вертикаль оно конечно можно, только чем оно закончится – другой вопрос. Но чем он жестче будет пытаться ее давить, тем быстрее к нулю прийдет негласный договор с его стадом. Оно ведь только начни и кто-то вспомнит о том, что газом и нефтянкой де-факто руководил лично фюрер и до чего доруководился? Он и фронтом руководил и каковы успехи этого руководства? Он лично руководит внешней политикой и к чему это привело?

Пока эти вопросы некому задавать вслух, но это пока он сам не копает под вертикаль, а выхода у него особого нет, поскольку надо что-то делать, только вот взялся он за тему неподъемную. Даже при абсолютно благоприятных условиях его оружейная промышленность отстала от Запада на несколько десятков лет, а по критическим направлениям – на поколение. Ну а сократить это отставание в нынешних условиях – невозможно в принципе, поскольку вся вертикаль его власти состоит из людей, которые целенаправленно шли в нее воровать и делиться с начальством. Именно умение исполнять подобные вещи стало основой социального лифта и потому чтобы получить другой результат, нужна другая система, а раз так, то и возглавлять ее должны другие люди. И далеко не факт, что даже при таких условиях, подобные цели достижимы.

Ну а прямо сейчас эти самые «мертвецкие полигоны» заполняются усилиями ВСУ. Причем, происходит это настолько стремительно, что слово катастрофа уже витает в воздухе, просто никто не решается ему это сказать в лицо первым. Еще раз, его любимую игрушку, «Вторую армию», в гроб вгоняет армия Украины, которую он вообще не рассматривал как противника. А теперь ему приходится говорить вот такое:

Вся эта дурь о «противостоянии» с НАТО или США сейчас выглядит просто как анекдот не очень умного пациента, который ничего, кроме анекдотов и не знает. Но там еще пытаются подбадривать себя подобными вещами, уже понимая их полную бессмысленность. Ну а самое неприятное в его положении то, что уже что бы он ни делал, результат будет лишь хуже. Начав широкомасштабную войну против Украины и не достигнув успеха за месяц, все остальное стало для него классическим цугцвангом. Теперь он – цель номер один, его страна – террорист, ее вышвырнули с  ключевых рынков и теперь лично путиным подтираются президенты Казахстана и Армении, от которых он такого не мог ожидать еще год назад. Ну а дальше… А дальше – Муамар ему приветливо машет рукой, в которой зажаты два билета на концерт к Кобзону.

48 Comments on "Об улучшении количества (Часть 3)"

  1. Puzat-Pasuk | 25.11.2022 at 23:16 |

    1.Отже,на прохання трудящих,публікую версію,як росія планувала бліцкриг на кінець серпня 2020 року і чому вимушена була змінити свої плани.
    Ще в серпні 2014 росія виставила війська по всьому кордону з Україною. Наші прикордонники не пустили росіян на Суми, але нічого не змогли вдіяти в Донецькій області. Міжнародне співтовариство не визнало тоді росію агресором попри те, що Україна показала полонених десантників і купу вбитих. Пояснення путіна про те, що вони «заблукали», вдовольнило німецьку Макрель та інших лідерів.
    Листопад 2018 року. На кордоні росії з Україною і на кордоні Криму з Херсонщиною зосереджено більше 320 тисяч російських вояк. Під час проходу катерів від Одеси до Маріуполя в Керченській протоці на них напали російські військові кораблі. Моряки відійшли в нейтральні води, але грустня їх усе одно там узяла в полон разом із катерами. Наступного дня Верховна Рада запровадила в 10 областях воєнний стан, російських чоловічків не пропускають до України. А нагадаю, зелених чоловічків було біля нашої території більше 320 тисяч. Стіна Яценюка спрацювала
    Тоді ж розпочинається презедентська кампанія Зеленського. Взагалі-то розпочалося все зі зйомок серіалу «Слуга народу», де народу впарили програму покращення для дурнів. На зйомках теж було багато цікавого. Знятися пропонували Андрію Данилку, але він відмовився. До Вінника черга не дійшла. А Андрій Кузьменко-Скрябін погодився грати головну роль. І через короткий термін загинув в автокатастрофі поблизу міста Кривий Ріг. В результаті головну роль в агітці зіграв Зеленський, у 2017 став удосконалювати українську мову, а з осені 2018 активно мерехтів на телебаченні. Дав інтерв’ю Дмитру Гондону, а в новорічну ніч звернувся з промовою на телеканалах «Г+Г».Потім почалася президентська компанія. Переміг із великим відривом Зеленський. Це весна 2019 року. Віктор Муженко їде на зустріч із лідерами НАТО, Зеля демонстративно знімає Муженка, призначає Говнокомандувачем і начльником Генштабу Руслана Хомчака-Іловайського.Потім зеля незаконно розпускає Верховну Раду,стаються позачергові вибори. Рада більш як наполовину складається зі слуг народу, повна диктатура зешобли оформлюється нарідом нашої країни. Бюджет міністерства Оборони щороку більшає, чисельність військових і кількість озброєння скорочується.Міністр оборони Загороднюк намагався якось допомогати Армії, за це його і зняли.Хоча і сам Загороднюк зашкварився на відведенні наших військ. Гроші осідають по кишенях можновладців, а обраний зешоблою міністр оборони Баран активно цьому сприяє. Представник у НАТО не призначений.

    • “Ще в серпні 2014 росія виставила війська по всьому кордону з Україною. Наші прикордонники не пустили росіян на Суми, але нічого не змогли вдіяти в Донецькій області.”-вони там стояли не з серпня 2014р., а з осені 2013р. Реальна підготовка почалася з 2008р., коли Ющенко був при владі. Щодо того, де ерефія планувала вторгнення, нагадую, що вона хотіла зробити гібрідну війну, щоб не попасти на санкції за агресію. Тому москальські війська заходили там, де силами місцевої агентури вдавалося зробити “картинку”. А щодо планування вторгнення, то воно почалося ще з 1993р.
      “Стіна Яценюка спрацювала”-детальніше, яка була з неї користь?!
      “А Андрій Кузьменко-Скрябін погодився грати головну роль. І через короткий термін загинув в автокатастрофі поблизу міста Кривий Ріг.”-Кузьма загинув на початку гібрибної війни. Які докази цієї версії?!
      “головну роль в агітці зіграв Зеленський, у 2017 став удосконалювати українську мову,”-почав вивчати, до того ніхто не чув його “українську”!

      • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 07:05 |

        Стіна не означає монументальну бетонну споруду.Яку проб’ють танки залпами і легко перелетить літак і ракета.Основне,що там робилося–датчики,фіксація пересувань ворога і протиповітряна оборона.Важилвий результат.росія кілька разів накопичувала великі сили на кордоні,я писав про кінець 2018 року–але спроби перетнути кордони були й раніше.Але при Яценюку і Гройсмані росія не пройшла.Саме так Стіна і працювала.Були ще й зусилля дипломатів,але потім наших дипломатів очолив Єрмак

        • “Стіна не означає монументальну бетонну споруду.Яку проб’ють танки залпами і легко перелетить літак і ракета.”-ви мені нагадали одного з приближенних Гриньова(хто такого пам’ятає) літом 1996р., перед другий туром виборів президента ерефії:”Завтра можливо до влади в Москві прийдуть комуністи, а в нас на кордоні з ними немає навіть однієї лінії окопів повного профілю!”
          Датчики, це звичайно, добре, але вони не зупинять танк.
          “Але при Яценюку і Гройсмані росія не пройшла.”-не пройшла не завдяки Гроссману та Яценюку, а завдяки мужній обороні наших солдатів. Розрахунок Пуйла був на гібрідну війну, на більшу чи меншу підтримку в “синіх” областях(там, де в свій час переміг Шапкокрад), на “гражданскій конфлікт”, де проросійський “актів” посилювався російськими частинами. Коли цього не сталося, гаряча фаза конфлікта різко зменшилася.

          • Puzat-Pasuk | 28.11.2022 at 19:13 |

            Ото ж бо й воно,що мужня оборона наших солдатів у лютому 2022року не стала на заваді рашистам,бо влада знищила Стіну

  2. Puzat-Pasuk | 25.11.2022 at 23:22 |

    2.Отже, в 2019 починається розмінування лінії фронту на Донбасі. У Золотому бійці не хочуть відходити, зеля на них кричить, називаючи себе Янелох. На 2020 рік планується подальше розведення військ, у тому числі, і в Криму. Далі зустріч у Парижі. І тут хлан пуйла дає збій. Розпочинається серія мітингів проти капітуляції. Різношерсті політики припиняють срачі між собою, поряд на спільній трибуні стоять ті, хто ще недавно скубалися між собою. До патріотів України навіть Юля Тимошенко приєдналася, виступали доповідачі дуже потужно. Видно було, що вони не тільки словом, а й кулаками готові відстоювати Україну. У разі чого—і зброю знайдуть
    Мітинги перед візитом зеленського дають результат, зеля там нічого не підписує.
    Так завершується 2019 рік. Щоправда, ще перед паризьким самітом сталася одна подія, яка відтермінувала повномасштабну атаку росії, але про неї згодом.
    Далі настає 2020 рік. Зеля летить відпочивати до Буковелю, аж раптом потрапляє в Маскат. Маскат це місто, назва на Москву схожа, поплутав, чи що? І там, у султанаті Оман, вводить народ України у велику Оману. Що там росія робить, теж неясно. Зеля пручається, тому росія демонстративно збиває в Ірані українській літак, який належить авіакомпанії Коломойського. Зеленський перепудився не на жарт. Після авіакатастрофи він кудись заховався, потім полетів з Оману чомусь у Київ, а не в Іран на місце катастрофи. До того ж, із пересадками летів, майже добу. І зрештою, наглядач від Коломойського на прізвище Богдан Йосипович був викинутий, а ОПУ очолив Єрмак. Отже, для вторгнення російської армії майже все було готово. Але треба було ще організувати наступ на Київ та Луцьк, а білоруси, хоч і нагнулися, але давати згоду на розміщення російських бойових підрозділів і напад піхоти на Україну ніяк не хотіли давати. А без цього Київ не візьмеш.
    Отже. Треба було вирішити і таку проблему. І пуйло взялося за неї. Зробило ставку на робітника Газпрома Бабарика. Але Лука управу на нього знайшов. Податкові органи Британії давно вели справу про махінації Газпрома з фінансами, цим і скористався Олександр Григорович. Статтю Бабарику зробили саме по цих справах. І крити нічим, Білорусь перед Європою вислужилася, скрутила росії дулю, сам вусатий при владі.
    У гонку вступили інші кандидати. Найпопулярнішим серед них виявився підтриманий Навальним Сергій Цихановський. І тут Лука скоїв злочин, хоча на його руках крові багато і так. Засадили і Цихановського. Несподівано свою кандидатуру виставила жінка затриманого. Диктатор уже до того набрід пересічним білорусам, що вони готові були проголосувати навіть за домогосподарку, якою пюрер представляв свою суперницю на виборах. І за неї віддали голоси більше 50% виборців. Лука нахабно фальсифікував вибори, приписавши собі 80%. Ідеальний привід для росії ввести війська до білорусів. Можна підтримати реальну переможницю виборів Цихановську і арештувати Лукашенка. А краще—якщо сам Олександр Григорович попросить ОДКБ навести лад і зачистити опозицію. Армія цілком офіційно займає всю Білорусь, Лука стає слухняним і готовий виконати будь-яке розпорядження пуйла. Майже так і сталося, але російська армія зайшла в бєлорусь пізніше

    • Стосовно збиття нашого літака в Ірані. Є інфа, що візит Зе в Оман і збиття літака в Ірані не пов’язані між собою. На цьому літаку летіла в Канаду канадська вчена-вірусолог, яка розкопала цікаву інфу про ковід. Саджати цей літак спецслужбам було не комільфо, бо тоді було би багато шуму, що насправді ковід не з Китаю пішов, а саме з рашки, точніше з Новосибірська (біолабораторія Вектор). Тому і вирішили таким чином її прибрати разом з літаком.

      • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 00:08 |

        Я так не думаю.Тоді ковід ще не набув такого сильного поширення.І китай,і росія на той момент вважали,що їх пронесе.До того ж,в епоху інтернету інформацію заносять у”хмару”і роблять загальнодоступною.Саме про ковід я в цій частині і натякнув

        • Питання не в поширенні ковіду. а питання в тому, що москалі спецом хотіли наказати Китай ковідом за те, що у Сі були якісь там економічні тьорки з пуйлом. Там ціла історія була як москалі через іранські спецслужби злили китайцям інфу, що в Іраку знайшли американську біолабораторію і в ній виявили зразки ковіду. і ці зразки іранські спецслужби передали китайцям для подальшого вивчення. ну а китайці запросили вже москальських спеців, щоб ті допомогли у вивченні цих зразків, не підозрюючи лихих намірів путлера. Саме з того Вектора полетіли специ в Китай. і вони були вже інфіковані ковідом. і разом з тим вони були провакциновані спутніком. таким чином тим спецам нічого не побракувало, а китайські вчені від них заразилися. ну і вже потім все пішло по світу. Існує така версія, фіг його знає де правда. Єдине для мене питання, нафіга іранським спецслужбам було проти китайців шось мутити.

          • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 01:57 |

            той супутник–факцина,яка не дає надійного захисту від коронавірусу.Можете запитати у Володимира Вольфовича Жириновського,наскільки вона ефективна.І вакцинована справжньою вакциною людина,підхопивши вірус,хворіє легше і вірус передає теж легше.Не стану розписувати весь механізм протікання хвороби
            Лікарі,які мене вакцинували,казали,що російський С5 це крадена Астра-Зенека,отже,розробили факцину не до вибузу на Векторі,а після,вкрали в Астра-Зенеки матеріал і навіть краденим розпорядилися не дуже вдало,коли за даними Росстата населення країни 2020року зменшилося на мільйон–тоді опозиціонери підняли тривогу.Висновок:факцина таке саме Ге,як і лднрівські мобіки
            Пройдуся по темі війни.Я вважаю,що психологічно росія може трохи зламатися,коли населення цієї орди зменшиться на мільйон за рік.Принаймні,коли оприлюднили дані за 2020 рік,то невдоволення пуйлом зросло.Поки що такого і близько немає.Росстат ждопише в статистику число мешканців новоокупованих територій,і,незважаючи на 83 тисячі загиблих і сотні тисяч емігрантів,покаже велике зростання.А 2023року насєлєніє росії суттєво зменшиться.Може,цей чинник і буде одним із переломних,який зламає владу росії.Хоча надія на те,що в середині росії щось станеться–слабка

          • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 02:01 |

            і так,вибух на Векторі не був,на мій погляд,організованим,це нещасний випадок,який призвів до поширення вірусу світом.І за законами еволюції і мутації вірус у перші місяці поводився агресивно,а потім почав слабшати.Кількість хворих зростала,а летальність–доля сметрей серед захворілих–падала

          • “Там ціла історія була як москалі через іранські спецслужби злили китайцям інфу, що в Іраку знайшли американську біолабораторію і в ній виявили зразки ковіду. і ці зразки іранські спецслужби передали китайцям для подальшого вивчення.”-знову американські “біолабораторії”. Хто б їх туди тянув, в край небезпечний регіон?! Які докази цієї теорії ?! І чому зразу не передали москалям?!
            “Саме з того Вектора полетіли специ в Китай. і вони були вже інфіковані ковідом. і разом з тим вони були провакциновані спутніком. таким чином тим спецам нічого не побракувало, а китайські вчені від них заразилися.”-якраз китайські спеціалісти не хворіли, а захворіли ті, хто скуплявся на ринку морепрдуктів, аккурат біля цього інституту. І москалі на той час не мали фуфломіцину “спутнік”, як і будь-якої іншої вакцини.
            “ну і вже потім все пішло по світу.”-різновидів вірусів ковіду є кілька. Напрклад, клінічна картина в КНР різко відрізнялася від такої в Європі.(В КНР хворіли переважно 30-літні чоловіки, в Європі- люди похилого віку.Є і інші відмінності.)

    • ” Зеля летить відпочивати до Буковелю, аж раптом потрапляє в Маскат.”-який був статус цього візиту, і що він там взагалі робив, досі неясно.
      “Що там росія робить, теж неясно. Зеля пручається,”-а в чому заключалося те “пручання”?!
      “росія демонстративно збиває в Ірані українській літак, який належить авіакомпанії Коломойського.”-з технічного погляду, його збили іранці. Подробиці і зараз покриті туманом.
      ” потім полетів з Оману чомусь у Київ, а не в Іран на місце катастрофи. До того ж, із пересадками летів, майже добу”-летів він з пересадкою в Москві. Але чому він мусив летіти в Іран , прошу пояснити. Він клоун, а не фахівець з авіації і користі з нього було б там нуль. Туди мусили летіти фахівці відповідного профілю.
      “Отже. Треба було вирішити і таку проблему. І пуйло взялося за неї. Зробило ставку на робітника Газпрома Бабарика.”-“бацька” зумів тут зробити ще одну проблему. Він почав закупляти американську сланцеву нафту, яка на той час була і дешевша, і якісніша від мордорської. Дешевші нафтопродукти з Білорусі контрабандою почали завозити в прилеглі з Білоруссю області ерефії. Ось цього Пуйло простити ніяк не міг.
      “Податкові органи Британії давно вели справу про махінації Газпрома з фінансами, цим і скористався Олександр Григорович. Статтю Бабарику зробили саме по цих справах. “-не тільки податкові, а в основному кримінальні. “Бєлгазпромбанк” займався відмиванням “брудних” грошей з ерефії через латвійський “Парекс-банк” і далі на Захід по ланцюжку. (Головою цього “Бєлгазпромбанку” був Бабаріко).
      “Диктатор уже до того набрід пересічним білорусам, що вони готові були проголосувати навіть за домогосподарку, якою пюрер представляв свою суперницю на виборах.”-до речі, цю “домогосподарку” активно підтримувало російське телебачення(яке дивиться більшість населення “бульборейху”), в тому числі особисто і Марго Симонян.
      “Ідеальний привід для росії ввести війська до білорусів. Можна підтримати реальну переможницю виборів Цихановську і арештувати Лукашенка.”-на той час “бацька” вже був покаявся перед Пуйлом, припинив закупляти американську нафту і отримав дозвіл на керування Білоруською АССР. А на цьому етапі були введені москальські силові структури, в першу чергу “росгвардія” та спецпідрозділи МВС, які активно допомогали придушувати виступи проти “бацьки”.

      • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 23:45 |

        Пручання було,інакше б росія не вдалася до такого аргументу.як збивати літак
        Збили ті самі іранці,що зараз постачають росії ударні безпілотники
        Щось не дуже віриться,що зеля був у москві,навіщо тоді взагалі летіти в Маскат,міг би і відразу до москви летіти.Чи може,просто переплутав назву міста,вони схожі

  3. Puzat-Pasuk | 25.11.2022 at 23:49 |

    3.Ну і ще один персонаж, який мав відіграти в російсько-українській війні чи не найголовнішу роль—Дональд Тмавп, який на той момент був Президентом США.
    Ну тепер уявіть. Серпень 2020 року. Росія вводить війська в білорусь і починає навчання. В Україні йдуть суди над Порошенком. І на 100% зелений прокурор і куплений суддя Пороха заарештовують. Звісно, спалахують протести. І далі провокація від росії, коли підготовлені бойовики підривають у людному місці фугас і влаштовують стрілянину. І в цей час росія вводить війська.Нібито щоби навести лад в Україні.
    Диспозиція така. Керівництво здає всі склади, літаки, артилерію. Росія наносить перші удари—воювати немає чим. Звісно, наші бійці намагаються чинити опір. Думаю, десанти і в 2020 році не пройшли би. Але танки влітку по сухій землі могли би доїхати куди завгодно. Те, що солярку до них партизани палили, могло би уповільнити їхній рух, але не критично. Оточити Київ і Харків за відсутності у української армії важкого озброєння рашисти цілком би могли. Швидко взяти великі міста, звісно, було би для них важко, хоча, навіть цієї зими за тиждень зачистили Херсон. А наше армійське командування як на підбір: Говнокомандувач Хомчак, Верховний Зеленський, міністр оборони Таран-Баран. Навіть досвідчені бійці з такими командирами могли не дати раду.
    Ну а якби все ж почали гамселити завойовників, то на цей випадок був задіяний план Т. На заклики зеленського про допомогу жваво відгукується Дональд Тмавп. Він грізно кричить на пуйла, просить припинити таке неподобство і розпочати перемовини. Великий і жахливий Доня летить у Мінськ і разом із Лукашенком схиляє Україну і росію до миру. Зброю Україні, звісно, ніхто не дає, під приводом того, щоби конфлікт не розпалювати.
    І що робити українським патріотам?На них кричить уся Європа і США,не знаю,як би повела себе Британія.Джонсон,мені здається.не так войовничо був налаштований проти росії.Та ще й проблеми Брекзіта давали про себе знати.А Тмавп досягає одразу кількох важливих для себе результатів.І Лукашенка остаточно легітимізує,і Україну схиляє до капітуляції.І найголовніше–мобілізує місцевих бидловиборців,щоби ті його на другий термін обрали.Каже,що запобіг світовій війні,примирив росію з Україною,путіна з зеленським.така собі дружба.От скажіть,що ми могли тоді протиставити русні і Тмавпу.

    • ” Росія наносить перші удари—воювати немає чим. Звісно, наші бійці намагаються чинити опір. Думаю, десанти і в 2020 році не пройшли би. Але танки влітку по сухій землі могли би доїхати куди завгодно.”-якби цей варіант був можливий, його б задіяли б ще весною 2014р., коли ЗСУ були фактично паралізовані.

      • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 07:15 |

        У Криму і задіяли.Але на канал не пішли.Чому–не знаю,можу тільки припустити,що прохід наші прикордонники таки стримали русню на перешийку.Навіть малими силами на кордоні Криму і Херсонської області можна було протистояти при не задіяній у росії авіації.І ще.Мені розповідали,що в Сумській області”Правий сектор”пограбував церкви московського патріархату і виніс усю заготовлену для російського вторгнення зброю.У 2013 і 2014 роках росія робила ставку на нашу міліцію,яка була під Захарченком,тому навесні до виборів і не поспішала вводити війська.А потім улітку 2014 таки направила контингент.І Сумська область теж була під ударом,саме туди пішли українські танки після параду в серпні 2014року,подробиці про це написав Дмитро Вовнянко.

        • “У Криму і задіяли.Але на канал не пішли.Чому–не знаю,”-причина проста:переоцінка власних можливостей та впливу. Сподівалися, що за допомогою “лугандона” легко дійдуть до Одеси та Тирасполя.
          “Навіть малими силами на кордоні Криму і Херсонської області можна було протистояти при не задіяній у росії авіації”-розскажіть про це Зелі! Він теж думав одним баталь’оном морської піхоти утримати перешийок, навіть його розмінував!
          “У 2013 і 2014 роках росія робила ставку на нашу міліцію,яка була під Захарченком,тому навесні до виборів і не поспішала вводити війська.”-а Крим та Слов’янськ хто захопив?! Тільки не треба про “стіхійниє сіли самооборони”.
          “А потім улітку 2014 таки направила контингент.”-вони були ще навесні 2014р. Але це були спецпідрозділи різної підпорядкованності. А в серпні вже пішли регулярні частини.

          • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 23:48 |

            Слов’янськ захопила місцева міліція,якби захотіла–так арештувала того Гіркіна і всю сотню автоматників.З Харковом у 2022 номер не пройшов,а там задіяли куди більші сили.
            Крим взяла російська армія,українська була повністю без зброї

  4. Puzat-Pasuk | 25.11.2022 at 23:55 |

    4.Зараз хочу вибачитися за те,що стисло надам матеріали з дуже сумнівного ресурса:тЗе.Я сам його часто критикував.Але в цій частині вважаю його викладки вірними.Та й тут,на”Лінії оборони”,були статті на цю тему і мали багато спільного.
    Широке дослідження інфекційних зоонозів кажанів Південно-Східного Китаю і прилеглих до нього азійських територій, зв’язок цього зі збудником локального спалаху “атипової пневмонії” 2002–2004 років , зовсім не було випадковістю, або виключно тематикою академічного наукового дослідження. Питання вивчення вірусів групи MERS\Bat-SARS, природна мутація яких призвела до спалаху т.з. “атипової пневмонії” в 2002–2004 роках, походження і збудник якої на момент епідемії, був невідомий широкому колу науковців і спеціалістів, давно знаходились у сфері інтересів китайських військових і вузького кола вчених, які загалом знали його природу і походження.Все це було цілеспрямованим, системним дослідженням на протязі більш ніж п’ятнадцяти років, що мало на меті досягнення абсолютно конкретних цілей. В даному випадку мова йшла про створення зразка біологічної зброї нового типу — створення збудників хвороби вибіркової дії, з обов’язковою наявністю набутого, локального імунітету до нього у населення південно-східної частини Азії. Спалах “атипової пневмонії” 2002–2004 років лише активував подальші дослідження цієї групи вірусів, продемонструвавши можливості міжвидового переносу збудника і можливі масштаби епідеміологічного враження. Подальші дослідження мали на меті отримання наукових даних відносно ще трьох важливих питань — біологічного механізму переносу, наявність вибіркової дії по етнічним категоріям та наявність\сталість вибіркового імунітету.
    З 2006 року до цього були залучені найбільші наукові центри Китаю і усі доступні на той момент для Китаю можливості та спеціалісти з США та інших країн.
    Починаючи з 2006 року лише офіційно існувало як мінімум п’ять національних програм КНР по даному питанню.
    З китайської сторони в реалізації цього проекту брали участь як офіційні медичні центри, так і військові центри досліджень1, частина з яких офіційно декларувалась як цивільні, а частина взагалі приховулась. Після 2019 року всі відкриті публікації по даним програмам були припинені. Повний обсяг і результати цих досліджень невідомі і по сьогодні.
    Участь у цих дослідженнях американської організації EcoHealth Alliance, INC відверто носило характер використання її як структури прикриття та можливості доступу до більш широких біотехнологіних можливостей американських університетів і дослідницьких центрів.
    Особливо важливим це стало після інциденту з дослідженнями, що проводив в University of North Carolina (USA) китайський генерал і які закінчились в 2014 році скандалом і його поверненням до Китаю.
    Розуміли чи ні керівники EcoHealth Alliance в чому вони взяли участь — це питання дискусійне. Очевидно для них важливішим був фінансовий бік справи. Спроби китайської сторони через посередництво директора Duke-NUS Medical School (Сингапур) Linfa Wang залучити до технологічної та дослідницької співпраці австралійську біотехнологічну компанію успіху не мали.
    Співпраця з французською стороною була директивно заборонена. Станом на 01.01.2019 року загальна кількість співробітників в усіх групах складала 2956 працівників.
    Головні напрямки діяльності — збір, оцінка і систематизація інформації про перспективні дослідження в сфері медицини.
    Китайці проводять експерименти над уйгурами.
    Існувала ще одна сторона, яка активно цікавилась даною тематикою і була набагато більш інформована про проведення і перспективи цих досліджень в Китаї. Ця сторона — РФ
    Первинним джерелом інформації по цьому питанню для Росії був співробітник EcoHealth Alliance Aleksei Chmura (USA, New York), який з 2012 року працював на групу Кирила Дмитрієва, створену під прикриттям Російського фонду прямих інвестицій.
    Chmura мав обмежений доступ до внутрішньої мережі спілкування співробітників University of North Carolina. Цього виявилось достатньо, щоб спеціалісти російської хакерської могли розширити межі цього доступу і отримати досить великий обсяг внутрішньої технічної інформації — замовлення на використання спеціалізованої наукової апаратури і обладнання, перелік реактивів і біологічних субстанцій, використаних по конкретним тематикам, розклад проведення технологічних процесів і тому подібне.
    Особливий нюанс полягає в тому, що виявлення службою безпеки університету в 2014 році факту не санкціонованого доступу сталося після анонімного повідомлення про комп’ютерний вилом. Саме це спровокувало внутрішнє розслідування в результаті якого були виявлені певні порушення правил і протоколів наукових досліджень, що і спричинило заборону цих досліджень і від’їзд його до Китаю.
    [Кирило Дмитріев ] офіційно не має ніякого відношення до державних керівних структур Россійської федерації. В той же час це людина дуже наближена до президента РФ і є для нього джерелом альтернативної інформації, щодо питань зовнішньої і внутрішньої політики. Дмитрієв не передає нікому своєї інформації крім [Вови Путіна] і виконує лише його прямі накази. Отримати інформацію [Кирила Дмитріева] для подальшого реагування органи державної влади РФ могли лише з дозволу і з керівними вказівками особисто самого [Вови Путіна ] .
    Пряме задіяння структур міністерства оборони вказує, що вказівки по реалізації цієї інформації від [ Путина ] отримав міністр оборони РФ [Серьога Шойгу ]
    За собою [Вова Путін ] зберіг контроль за головною організацією в даній програмі — ФБУН4 “Державний науковий центр вірусології та біотехнології “Вектор” (РФ, Новосибірська область). Безпосереднім куратором роботи “Вектора” , за рекомендацією [Кирила Дмитріева (rus.)] , був призначений [Печуров].
    Зібрані спеціалістами матеріали були у “Вектор” (РФ, Новосибірська область, Кольцово), де їх аналізом займалась наукова група під керівництвом [Максютова ].
    Отака цікава історія. США вивчають коронавіруси, Китай шпигує за США і намагається виробити біологічну зброю, а росія стежить за Китаєм. І тут росію підвела її криворуксть. У вересні 2019 року відбувалася та подія, про яку я хотів написати в другій частині лонгріду:вибух на «Векторі». Він спричинив епідемію КОВІДА, наслідком якої стало те, що російські війська влітку 2020 року меншими силами зайняли Іблорусь,а в Україну взагалі не пішли. Хіба що в Крим.

  5. Центровий | 25.11.2022 at 23:55 |

    Заслуговує окремої статті на ЛО, як на мене.

  6. Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 00:18 |

    5.Групі [Максютова Р.А. ] вдалося встановити хід біотехнологічних маніпуляцій над вірусом, що проводив Zheng Li Shi і зрозуміти відкритий ним під час його роботи в University of North Carolina, головний принциповий механізм підвищення патогенності і здатності до мутацій Sars-подібних коронавірусів — разщеплення на сегменті S1/S2 структури вірусу під дією людського фурину.
    Російська дослідницька группа практично не вела побічних досліджень, а фактично клонувала дослідження Zheng Li Shi в принципових технологічних питаннях, в тому числі і у виборі основного об’єкту біотехнологічної реконструкції — вірусів групи MERS-СoV. У січні 2019 року президенту РФ, як голові Ради безпеки РФ, було передано прогностичний висновок 6-о центру військово-технічної інформації 7 (в\54726), щодо можливих наслідків застосування зі сторони КНР біологічної зброї на основі відомих результатів китайських військових програм.
    В 13–42 (по місц. часу) 16.09.2019 г. на другому поверсі приміщення №3 лабораторного комплексу в бактеріологічній лабораторії ФБУН ДНЦВБ5 “Вектор” (РФ, Новосибірська область, Кольцово) стався вибух, що призвів до пошкодження і розгерметизації лабораторних культуральних резервуарів.
    Слідом за цим виникла пожежа, яка дуже швидко охопила все приміщення. До ліквідації пожежі та евакуації співробітників були залучені транспорт і засоби з Новосибірську.
    Висновки комісії, що два тижні разслідувала інцидент були засекречені.
    На початку жовтня 2019 року в Новосибірській області фіксуються перші випадки “атипової пневмонії” за протіканням і характером схожої з випадками подібної епідемії 2002–2004 років, яка поступово розповсюджуються на всю південно-західну частину Сибіру.
    В Ухань (КНР) прибувають представники ФБУН ДНЦВБ “Вектор” і підрозділ 135-о окремого батальону радіаційного, хімічного та біологічного захисту (Хабаровськ, РФ) для проведення тижневих ситуаційних навчань із попередження біологічних загроз.Деякі зі співробітників”Вектора”їдуть відпочити на тихоокеанське узбережжя Сполучених Штатів.
    У другій половині листопада 2019 року фіксується спалах захворюванності серед осіб, якимось чином пов’язаних з роботою одного з найбільших продовольчих ринків Уханю. При тому одночасно захворіло біля 200 осіб. Зважаючи на спалах “атипової пневмонії” в РФ, санітарна служба КНР запідозрила повторення подібного в Ухані і оголосила про карантинні обмеження локального характеру. Але ситуація стрімко загострювалась. За тиждень хворих стало біля 4 тисяч і протікання захворювання і смертність різко відрізнялись від випадку з “атиповою пневмонією”.
    На початку грудня 20019 року групою біологічного контролю під керівництвом Li Wen Lyan було проведено масштабне обстеження лабораторних комплексів на предмет витоку біологічних збудників, яке не виявило жодних варіантів витоку. Також були проведені масові забори біологічних зразків у працівників Уханьського продовольчого ринку. На їх основі група Ge Xing Yi (Analytical Biochemistry and Biotechnology) становила, що що збудник захворювання зовсім інший, ніж у випадку з “атиповою пневмонією”.
    Єдиним джерелом епідемії могло стати лише штучне і зумисне розповсюдження збудника в зоні найбільшого скупчення людей,а єдиною країною, що мала таку можливість була Росія.
    Китай запроваджує повний комплекс заходів , що відповідають параметрам дій в ситуації проведення ліквідації наслідків атаки хімічною зброю массового знищення. Одночасно з цим, на виробничих потужностях було налагоджено виробництво вакцини з інактивованої вірусної культури.
    На протязі одного місяця під жорсткий карантин з обмеженням навіть внутрішнього пересування, закривають територію на якій проживає більше ніж 60 млн. населення. Карантин оголошуються в 19 містах-мільйонниках. До реалізації цих заходів залучають біля 350 тисяч військовослужбовців. Заходи супроводжувались спаленням тіл загиблих і їх майна.
    При цьому Китай продовжував вводити в оману світову спільноту, приховуючи відому йому інформацію і масштаби епідемії.
    На початку січня 2020 року, під приводом організаційної реорганізації (приєднання структурного підрозділу — ФБУН Єкатернбургський науково-дослідний інститут вірусних інфекцій) з території ФБУН ДНЦВБ “Вектор” були частково вивезені і частково знищені, лабораторні записи і архіви за 2015–2019 роки.
    Навесні 2020 года директор Російського фонду прямих інвестицій Кирил Дмітрієв отримує одну з вищих нагород РФ — орден Пошани.
    З червня 2020 р. спеціалісти військового центру досліджень 号魂1244 розпочали серію експериментів по застосуванню для лікування COVID-19 препаратів противірусної дії, в тому числі і тих, що використовуються для лікування СНІД. Результати нам невідомі.
    В липні 2020 року Національний інститут здоров’я США (NIH) припинив співробітництво з EcoHealth Alliance, а DARPA (Defence Advanced Research Project Agency) заборонив виділення грантів до надання повної інформації по роботам з расщепления фурином людини на сегменті S1 / S2 Sars-подібных коронавірусів.

    • Andriy Moderator | 26.11.2022 at 00:27 |

      Вообще-то если это все “з дуже сумнівного ресурса”, то стоило бы давать ссылку, а не копировать простыни из этого источника.

      • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 00:49 |

        Я трохи скоротив записи,давати лінк мені не хотілося,щоб ресурс не рекламувати тут.А інформація необхідна для того,щоби зробити висновки,які я зробив.Доречі,я користувався і відомостями,отриманими від вас,вас я теж у 6 частині процитував

      • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 01:30 |

        а представлена інформація потрібна,щоби показати чому я такі висновки зробив

    • “У другій половині листопада 2019 року фіксується спалах захворюванності серед осіб, якимось чином пов’язаних з роботою одного з найбільших продовольчих ринків Уханю. При тому одночасно захворіло біля 200 осіб.”-“ковід” для широкої громадкості був описаний в кінці грудня 2019р. Скільки тоді захворіло, невідомо, але хвороба поширювалася лавиноподібно.
      “На початку грудня 20019 року групою біологічного контролю під керівництвом Li Wen Lyan було проведено масштабне обстеження лабораторних комплексів на предмет витоку біологічних збудників, яке не виявило жодних варіантів витоку.”-ви довіряєте комунякам, та ще в таких питаннях?!Просто всі можливі сліди були ретельно знищені.

      • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 07:18 |

        Може й були знищені.Але дуже багато чинників дозволяють зробити висновок,що епідемія виникла через вибух на”Векторі”,викликаний криворукістю російських дослідників.

  7. Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 00:44 |

    6.А тим часом з тихоокеанського узбережжя КОВІД почав поширюватись і на Сполучені Штати.Додалося ще й те,що багато мешканців США китайського походження поїхали на свята і повернулися назад.Самовпевнений Дональд Тмавп зяавляв,що не варто звертати уваги на той вірус.Борючись проти медреформи Обами,Доня поставив керувати медициною абсолютно некомпетентних людей.Новий коронавірус SARS-CoV-2 все ще стрімко поширюється, забирає життя та руйнує економіки цілих держав. Хворих все більше, і, здається, кількість їх збільшуватиметься до нескінченності.
    “Після закінчення пандемії COVID-19 багатьом урядовим інститутам буде винесено вердикт – провал”, – зазначив екс-держсекретар США Г. Кісінджер.
    Аналітики дійшли висновку, що втрати обчислюватимуться сумою близько 5 трлн дол. США. У зв’язку з цим фахівці заявляють, що світ вступає «в найглибшу рецесію у мирний час із 1930-х років».Але де в чому Тмавп навіть перевершив антирекорди Великої Депресії.Безробіття сягнуло позначки в 26 мільйонів,що перекрило показники 30х років 20го століття.
    У квітні США з 3-го місця не просто вирвалися в лідери, а й перевершили майже вчетверо як Іспанію, так і Італію за кількістю заражень і майже вдвічі за кількістю смертей.Це може означати лише одне: «нульового» пацієнта із зараженого регіону переглянули або просто визнали інфекцію незначною.
    Ситуація в США почала йти за блискавичним італійським сценарієм, коли лікарі через велику кількість пацієнтів змушені обирати, кого лікувати, а хто залишиться вмирати. Число хворих на одного лікаря зростало в рази.
    Американські лікарні працюють на межі під час пандемії коронавірусу, а медична система країни загалом відчуває по суті колапс. Ситуацію у охороні здоров’я США описали журналісти німецької газети Die Welt. Видання також нагадує, що у США не вистачає не лише медичного обладнання, а й місць для трупів. Для них уперше з моменту терактів 11 вересня 2001 р. доводиться використовувати холодильники-вантажівки або тимчасово прикопувати трупи у парках.
    Той факт, що влада США «проспала» епідемію, підтверджує і доктор Колін Сміт зі шпиталю Елмхерст у Квінсі. За словами К. Сміта, у системі охорони здоров’я знали, що все буде саме так, проте не вжили жодних заходів. І тепер медики страждають від перевантаження лікарень зараженими пацієнтами та нестачі обладнання. Епідеміологічна ситуація в Нью-Йорку погіршується не з кожним днем, а з кожною годиною. Нью-Йорк буквально почав вимирати від коронавірусу.
    Американський сенатор Ліндсі Грем в інтерв’ю Fox News поклав відповідальність за стрімке зростання пандемії коронавірусу США на Китай. «Ми, сенат США, не звинувачуємо Трампа, ми звинувачуємо Китай. Уряд Китаю відповідає за 34 тис. смертей американців і за 17-мільйонне безробіття в Америці». На його думку, пандемія почалася через дії уряду КНР щодо довгого замовчування та поширення небезпечної інфекції по всьому світу. Тому треба «змусити Китай змінити свою поведінку», не платити Пекіну величезний борг, Китай має списати США частину боргу, і «суворо покарати» Китай за коронавірус. До того ж американська розвідка дізналася про те, що Китай та ще низка країн занижують свою статистику захворюваності та смертності від COVID-19.
    Та народ Сполучених Штатів став про щось догадуватися.І провідні економісти заговорили про те,що просідання економіки почалося ще 2019року,до того,як короновірус поширився Китаєм.Та й Грем дуже невдало вигороджував Тмавпа,бо звинувачення сенатора на адресу китайського керівництва цілком стосувалися і президента США,який діяв так само,як і китайці.Результатом стало те,що Тмавп програв вибори
    Президент США Дональд Трамп пояснив, чому країна вийшла на перше місце у світі за кількістю заражених коронавірусом. Причиною такого лідерства за кількістю заражених, на його думку, стало проведення масового тестування

  8. Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 01:23 |

    7.Ну а що росія?А там теж намагалися приховати масштаби епідемії.Навіть кепкували з китайців і європейців,не помічаючи зрозтання смертності в Сибіру.А потім сталося очевидне:епідемія дійшла до москви і петербурга.Масштаби поширення були не такі,як у Нью’Йорку,але заповнюваність лікарень і смертність підскочила.Пуйло теж не сильно реагувало на стуацію в державі:на людей у росії начхати.Пуйло помпезно готувалося провести Парад Перемоги,круглпа дата,75 років.
    Віська зібралися для репетиції,розмістилися в казармах,контактували між собою,до них у визначені години допускали родичів.Як бачимо,при підготовці до параду було створено ідеальні умови для поширення епідемії і послаблення імунітету у російській армії.Число загиблих стало зашкалювати.Путін перепудився не на жарт і скасував парад.
    Я колись бачив в інтернеті такий жарт”На параді писутні представники 65 країн
    На параді представники 20 країн
    На параді тільки 3 закордонних гостей
    Прийшов тільки путін
    НАВІТЬ путін НЕ ПРИЙШОВ!!!”
    2019року я не думав,що цей жарт виявиться пророчим.І якщо тоді в москву на парад приїхали з Сербії Вучич,а з Ізраїля Нетан’ях,то наступного року навіть путін на парад не з’явився.
    Доречі,лукашенко тоді парад у Мінську провів і путіна запросив,посміявшись із росії та її керівництва.Ми вже знаємо,що того самого року росія добре по ньому потопталася і топче Луку й донині.Пуйло викручувалося.провівши марш у червні та вересні,але ситуація в армії була така,що ні на який Київ піти вона просто не могла.САМЕ ЧЕРЕЗ ЦЕ росія І ВІДКЛАЛА НАСТУП на невизначений термін.
    А в світі тим часом трапилися події,які зіграли проти росії.Анти-Колорадос докладно розписав хід президентських виборів у США.Про підрахунок голосів,коли республіканці голосували на дільницях,а дмократи поштою,підрахунок голосів,коли спочатку була перевага респів, а потім стали рахувати голоси,які надійшли поштою,і там деми скоротили відставання,і в більшості штатів ще й перемогли.Особливо довела Доню до істерик динаміа підрахунку голосів у Пенсильванії.Тут додам припущення деяких блогерів,які ще більш стрьомні,ніж ті,про яких мені зробив зауваження Андрій Модератор.Так от,блогери вважають,що фальсифікації на виборах таки були,на користь Тмавпа.Він розпорядився перевірити машини для голосувань,але одну серію машин не перевіряли,і сам Тмавп розпорядився їх не чіпати.А ті машини були дуже цікаві,їхнє виготовлення було пов’язано з Китаєм і Венесуелою,де тоді переобирався Мадуро.Як на мене,картина забавна.
    Ну а потім спроба через республіканських губернаторів організвати збори фальшивих виборщиків,яка провалилася.А 6 січня сталася атака на Капітолій із людськими жертвами,про розслідування якої тут писалося.Отже,підтримку США росія втрачала.Стала показувати зуби і Британія.
    Тим не менше,росія таки прийняла рішення атакувати Україну,і,коли епідемія стала йти на спад,армія,ГазДу(п)ма та савєт бізяпасності підводили громадську думку і закони,щоби виправдати свої дії.

  9. Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 01:29 |

    8.Отже, розвідка Британії, а потім США отримує плани щодо поширення росією окупації України. Держсекретар Антон Блінкін ще 28 січня, через тиждень після інавгурації Байденого заявляє про агресивні наміри росії, у лютому телефонує своєму українському Кулебі, а в травні разом із Вікторією Нуланд приїздять до Києва. Зеленського тоді схопили за те, що зараз 16 гривень за 2 штуки коштує, і, як потім сам Вовочка зізнався в інтерв’ю, порадили рити окопи. А також вимагали гнати в шию Говнокомандувача і міністра Барана. Запропонували кандидатури. Кого саме Блінкін бажав бачити міністром—не знаю. В мене є припущення, що це Юрій Мисягін з партії «Слуга народу». Зрештою, владу таки дотиснули, Говнокомандувач Хомчак відправився в декретну відпустку, на його місце Блінкін продавив Залужного, але Баран ще залишався міністром. Аж до кінця року. І зеля навіть брикнувся, що на посаду міністра посадить Верещуху, після чого Блінкін схопився за голову. Дійшли компромісу, коли Барана змінив любитель компромісів Олексій Резніков.
    Тарас Чорновіл вважає,що на зеленського тиснув тоді Борис Джонсонюк.Думаю,там скоординовано нашого вовочку тріпали.І все-таки свого домоглися.Україна отримала нормальне свідоме керівництво Армії.
    Росія,як я вже писаів,не відмовилася від атаки на Київ. Білорусь була під п’ятою вже рік, окупаційні війська збільшувались, стримував лише КОВІД. Після нарад росія вирішила таки здійснити марш-кидок. Україна готувалася до вторгнення через ОПУ, себто, всю підготовку саботувала. Лінії оборони не вдосконалювала, мости через Сиваш біля Чонгара і Геніченська та адміністративний кордон на Перекопі остаточно розмінували, Залужному повноважень підготувати оборону не дали. Єдине, що змогли тоді зробити—зміцнити лінії оборони на Донбасі, хоча саме по лініях розведення 2019 року і сталися прориви. Тут і Ахметов здригнувся: стільки заводів втрачає. Він у лютому цього року привіз у Маріуполь зброю, добився того, щоби оборону міста посилили азовцями. Ну зеля ще й харків’ян налякав, завдяки тій заяві в місті створили територіальну оборону та озброїли її. І Залужний добився, щоби Армійські підрозділи не відводили, бо сам презедент за Харків боїться.
    Закордонні фахівці, особливо США і Британія, продовжували бити тривогу. Приїздили до зелі всі, навіть директор ЦРУ у нього був. Але наша влада вперто ігнорувала погрози. Тільки Порошенку вдалося вибити постачання до України зброї, почали її завозити літаками, коли ще можна було це робити.
    Ну а далі ми знаємо, що сталося. Російські бойові літаки легко перемахнули Херсонську область, у Миколаївській оборону організував Дмитро Марченко, на якого зеля справу завів, а Порошенко викупив, виявилося, що Армією керує Залужний, а не якась дрібнота, до того ж Валерій Федорович підтягнув Муженка, депутата Забродського, попри шок удалося стримати наступ морфа. Поступово Україна стала викликати повагу у міжнародного суспільства, ясно, що зброю вона не профукає, а використає за призначенням. ЗСУ зараз звільняють територію, але війна буде ще довгою.
    Що ж, Україна повністю звільнить свою територію і побудує нову Стіну замість зруйнованої Єрмаком, Тараном і Зеленським, а також демілітаризує росію, щоби до нас не лізла. Це буде не скоро,але так буде!

    • Vadym Kuzmenko | 27.11.2022 at 06:22 |

      Шановний “Puzat-Pasuk”, щиро дякую за Ваш допис!
      Зберіг його у своєму архіві, щоб детально проаналізувати.
      На перший погляд, дуже схоже, що саме так і є. А щодо “ковіду” (виникнення і поширення) – Ваша думка повністю збігається з моєю (навіть в деталях).
      Від себе ще додам, що збиття рашистами літака з Голандії (замість запланованого свого) теж відтермінувало широкомасштабне вторгнення. Я тоді перебував в Донецьку і якраз напередодні (16 липня) навіть сказав дружині, що завтра-післязавтра можливе значне погіршення ситуації через масовану атаку рашистів (це буквально відчувалося). І тут, ці нещасні пасажири літака своїми життями заплатили за таку важливу для нас відстрочку.
      Отож, Боже провидіння таки існує!

      • Puzat-Pasuk | 27.11.2022 at 07:23 |

        Іларіонов це російська консерва,а після того,як,захищаючи Тмавпа,став давати в своїх дописах відверту брехню,перетварився на пусте місце.Але до того він ще був адекватним.Так от,його версія–літак росія збила навмисно,щоби ЗСУ припинили наступ,даючи змогу працювати на місці аварії,а росія накопичувала свої сили.Щоправда,тут Яценюк спрацював,негайно віддавши керування розслідуванням представникам поткрпілих країн,і Забродський провів чудовий рейд,завдяки якому звільнили Лисичанськ,Попасну та наробили шороху в прикордонних районах.Але підтягнути великі сили важко,потрібен час.От росія і збила літак,і за місяць підготувала наступ

        • Vadym Kuzmenko | 28.11.2022 at 07:18 |

          Не думаю, що ця “консерва” видавала версію, не вигідну рашистам. А правда їм вочевидь невигідна.
          Знаю лише, що саме цей літак вони збили помилково – про це засвідчила їхня миттєва реакція і зупинка саме їхніх сил. А рейд Забродського був значно пізніше – після того, як рашисти вдерлися на наш День Незалежості.

          • Puzat-Pasuk | 28.11.2022 at 19:14 |

            Був і наприкінці липня.А росія в той час нарощувала регулярні війська на кордоні

  10. Valeriy | 26.11.2022 at 02:00 |

    Правда свет не увидит , уж много заинтересованных в сокрытии причин приведших к пандемии и нет ни одного за раскрытие правды и оглашения списка виновных , человеческая жизнь в реалиях товаро- денежных отношений ничего не стоит , поэтому оглашают список потерь , забывая про список – приобретений .

    • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 02:11 |

      На мою думку,ця пандемія врятувала Україну від більш жахливих наслідків.Хоча дії зеленського,який назвав себе і шмигаля майстрами спирту,призвели до жахливих наслідків,близько 140 тисяч жертв на неокупованих регіонах країни.Щоправда,на окупованих теж приблизно стільки померло,росія ще гірше боролася з КОВІДом.І,думаю,закриття пропускних пунктів у березні 2020року теж було частиною плану вторгнення росії.Звісно,КОВІД був причиною,але закрити ті пункти лугандонці планували,і,якби не епідемія,закрили б їх трохи пізніше,в травні,наприклад,після 6 річниці брехерендуму

      • “На мою думку,ця пандемія врятувала Україну від більш жахливих наслідків”- скоріше, нас, Україну, від жахливих наслідків врятувало боже провидіння. Ьо зелень робила все можливе, аби занести уханьський варіант ковіду в Україну. І маски на Захід продали, і евакуацію з КНР наших громадян провели з порушенням всіх можливих на цей випадок протоколів, а все одно уханьського горору не сталося!

  11. Цікавий текст з “ресурсу”. Але події з Боїнгом – Аєрофлотом ресурс не освітив навмисне?

    • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 08:27 |

      про Боїнг і Аерофлот докладніше

      • “про Боїнг і Аерофлот докладніше”-мабудь малася на увазі спроба провокації ерефії зі збиття літака “Аерофлота” Москва-Ларнака, а помилково збили “боїнг” МГ-17 Амстердам-Куала-Лумпур.

    • Цікавий текст з “ресурсу”. -https://timeze2019.blogspot.com/p/blog-page_8.html

  12. Сергій+М.Г. | 26.11.2022 at 11:59 |

    От як люди вчепилися в ковід і зепупу. А тема розведення індичок, як багатовекторний натяк США, не розкрита.

    • Puzat-Pasuk | 26.11.2022 at 12:22 |

      То залиште свій комент про індичок

  13. Юрко | 26.11.2022 at 20:06 |

    Вибух у біолабі в Новосибі стався 2 тижні до офіційної дати проголошення пандемії.. Біолабораторія через паркан від потягу на Китай.. 4-а дня.. Вітер в сторону потягу.. Зовнішня температура – 20… А в потягу + 20…і вологість 60+%… Ідеальний інкубатор. 2 тижні інкубаційний період.. Всі дані по погоді /картах має Google.. Пошукайте… Так кацапи і почали пандемію.. Політичні причини Ви вказали вірно..

  14. Али | 26.11.2022 at 21:20 |

    ….лично путиным подтираются президенты Казахстана и Армении. На счёт президента Казахстана очень глубоко заблуждаетесь..

  15. Якщо всю цю написану херню не можна ніяк перевірити, навіщо на неї взагалі звертати увагу?

    • Центровий | 26.11.2022 at 22:10 |

      Херню вам розказують по єдиному марафоні. А тут події доволі логічно викладені і не протирічать одна одній. Хоча це може бути просто гарною теорією, сперечатись не буду.

      • Yaroslav Kievsky | 27.11.2022 at 01:19 |

        Ну за херню на 1+1 ще до “марафону” півшостий зуб давав! Для декого це вагомий доказ.

Comments are closed.