Поймать момент (Часть 2)

Но в этой речи был еще один интересный момент. Здесь, в этом парке, на обозрение выставлены обломки ракеты «Искандер». И вот по поводу этих обломков Алиев официально сказал несколько вещей, которые Москве и Еревану могут аукнуться в далеком городе под названием Гаага. Пока так вопрос не стоит, но как известно, военные преступления не имеют срока давности и он может возникнуть в нужный Баку момент.

Во-первых, Алиев официально назвал модель ракеты «Искандер-М». Это – важный момент, поскольку ракета с таким шифром стоит на вооружении армии РФ и не подлежит экспорту. Для этого имеется облегченная версия ракеты «Искандер – Э». То есть предположения, которые высказывались изначально по поводу типа ракеты, уже исчерпаны и однозначно установлено, что это не был экспортный вариант ракеты. Это говорит о том, что Москва либо поставляет за рубеж ракеты, способные нести ядерное оружие в качестве боевой части, либо что по Азербайджану отстрелялись российские военные. Дословно Алиев сказал следующее:

«Откуда у Армении взялись эти ракеты. Их у них не должно было быть. Мы хотим ответа на вопрос, как это смертельное оружие попало в руки Армении. Пока мы не получили ответа на этот вопрос, но получим».

Здесь Алиев не уточняет того, от кого он еще не получил ответа и кто обязательно его даст, но очевидно, что речь идет о РФ и Путине лично. И надо заметить, что Азербайджан вполне может инициировать расследование этого инцидента, имея на руках железные вещественные доказательства. Проще говоря, он как бы сказал Путину о том, что крепко ухватил за то, что отличает его от бабушке и в любой момент может это сжать так, что дедушки Вовы аж лысина вспотеет. И ведь это не все, что связано с «Искандерами». Тут есть обстоятельства, которые однозначно дают признаки военного преступления.

По словам Алиева, применение такого вооружения по старинному городу Шуша говорит о том, что целью ставилось уничтожить духовный центр Азербайджана, а кроме того, есть и другие обстоятельства, которые несут опасность тем, кто применил «Искандеры».

«Это доказательства военного преступления Армении. Эти ракеты были использованы против азербайджанских военных после освобождения ВС Азербайджана города Шуша от армянской оккупации. У нас имеется достаточно данных, но мы ждем официального заявления».

Тут следует вспомнить, что боевые действия были остановлены по запросу Армении сразу после освобождения Шуши. То есть, обстрел города тяжелыми ракетами был осуществлен уже после наступления режима прекращения огня и когда Шуша была полностью освобождена и в ней стояли азербайджанские военные.

В общем, Алиев с Эрдоганом собрали в Азербайджане целую колоду козырей, которую они могут разыграть в любой момент и тогда не поможет ни «диспетчер Карлос», ни другие дежурные уловки Кремля. Похоже на то, что Алиев сказал только маленькую часть того, что известно об обстреле Искандерами и скорее всего, в их распоряжении есть данные, которые дают полное представление о том, кто, когда и откуда стрелял, а значит – совершил военное преступление.

Таким образом, у Москвы появился еще один крупный эпизод, который безусловно окажется в Гааге, и поскольку «железо» оказалось не на подконтрольной территории, а на освобожденной, вещдоки сыграют свою роль, в случае подачи материалов в трибунал. Так что потихоньку, но уверенно, Путин и его холуи, наподобие Пашиняна или Лукашенко, обкладываются как бешеные звери, которых надо аккуратно нейтрализовать. Уже есть чем и как это сделать, осталось только поймать нужный момент.

48 Comments on "Поймать момент (Часть 2)"

  1. “Так что потихоньку, но уверенно, Путин и его холуи, наподобие Пашиняна или Лукашенко, обкладываются как бешеные звери, которых надо аккуратно нейтрализовать. Уже есть чем и как это сделать, осталось только поймать нужный момент.”-потрібно розвалювати СеНеГал! Грузія і Туркменістан вже вийшли, нам треба визначатися(і Молдові теж).

    • Евгений | 14.04.2021 at 01:12 |

      Украина давно не в СНГ

      • “Украина давно не в СНГ”-не так давно!”Співдружність Незалежних Держав створена 8 грудня 1991 року в садибі Віскулі (Біловезька пуща, Білорусь) як господарський, політичний та економічний союз Білорусі, Росії та України. 21 грудня на умовах Алма-Атинської угоди приєднались ще вісім колишніх республік СРСР (Азербайджан, Вірменія, Казахстан, Киргизстан, Молдова, Таджикистан, Туркменістан та Узбекистан). 23 жовтня 1993 року до СНД приєдналася Грузія. 26 серпня 2005 року зі складу СНД вийшов Туркменістан. Україна є співзасновницею СНД, але Статут організації Україна не ратифікувала, тому формально Україна була лише спостерігачем, а не членом СНД. 14 серпня 2008 року парламент Грузії прийняв рішення залишити СНД, і, згідно зі Статутом СНД, 18 серпня 2009 року Грузія офіційно перестала бути членом Співдружності[3]. 19 березня 2014 року Україна оголосила про початок процедури виходу з СНД[4]. 9 травня 2018 року президент України Петро Порошенко заявив, що підписав указ про відкликання представників країни з усіх статутних органів СНД та фактично з 19 травня 2018 року Україна вийшла з даної структури. У серпні представництво України при СНД було закрито. 6 лютого 2019 року посол України в Мінську Ігор Кизим заявив про завершення процесу виходу Києва з координаційних органів Співдружності Незалежних Держав.” Джерело https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D1%96%D0%B2%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%BD%D1%96%D1%81%D1%82%D1%8C_%D0%9D%D0%B5%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D1%85_%D0%94%D0%B5%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2

        • Евгений | 15.04.2021 at 00:11 |

          Двух мало что бы получить информацию об этом?

  2. Всё это хорошо, всё правильно, но вот Гаага. После 2й мировой войны прошло уже куча (или туча?) лет. Вопрос : сколько (хотя бы приблизительно) вынесено серьёзных приговоров, которые были исполнены.
    Понятно, трибунал – дело не простое, но вообще результаты есть? (или нет?)

    • Согласен с вами, За Гаагу, поговорить и как бы все, Не верю даже в Нюрнберг, Для таких вещей нежна оккупация, В те евеня желающих нет, Даже Китай за свое, и то не спеша,

    • Andriy Moderator | 13.04.2021 at 20:30 |

      В Гаагу попадают побежденные. Чтобы притащить кого-то в Гаагу, его нужно победить. Милошевич например.
      Вот когда бензоколонка начнет разваливаться, тогда можно будет говорить об отлове и доставке клиентов в Гаагу. Ну или какой из фигурантов высунет нос без дипломатического иммунитета.

  3. SoldatYdachi | 13.04.2021 at 20:27 |

    не забуваймо шановні що офіційно вірменія не воювала з Азербайджаном.
    от не воювала й все.
    їхтамнет№”2″
    згідно їх версії подій війна точилася між вояками якогось такого собі ні ким не визнаного арцаха та Азербайджаном.
    а звідки в цих окупантів взялися оперативно-тактичні ракетні комплекси це питання навіть не на мільон долярів – це питання на довічне для постачальника.

  4. pan_futiy | 13.04.2021 at 20:56 |

    … досмеялись их “Искандеры”…

    • pan_futiy | 13.04.2021 at 21:05 |

      ПыСы. Эти дырчатые цилиндры от ихсандеров напомнили мне позднее детство – ранюю юность.
      Мы тогда делали самопальные “кадила” от комаров – дырявили подобным образом старые жестяные консервные банки, набивали их их чем-то горюче-вонюче-дымящим, поджигали и крутили на проволоке, дымом отгоняя комаров и мошку. (Зачем эта дырчатая конструкция в ихсандерах – понятия не имею, но возникают аналогии…)

      • Віктор | 13.04.2021 at 21:31 |

        Нащо воно в ракеті – якраз цілком ясно. Ракета ж явно порохова, порох має горіти досить довго і при цьому не розвалитись на фрагменти, які могли би закупорити сопло. Отож ця дірява труба пропускає порохові гази, але не пропускає фрагменти.

      • “Дырчатая конструкция”, представляет из себя трубу, вокруг которой, размещаются боевые поражающие элементы (БПЭ). Штыри, которые Вы видите, это узлы креплений, этих элементов. Отверстия в конструкции, служат для протока набегающего потока воздуха. Воздух, концентрируясь в трубе, через отверстия, одинаково в радиальном направлении, действует на поражающие элементы, которые под его (воздуха) давлением, отделяются от носителя и формируют ударное облако. Сама “дырчатая конструкция”, после освобождения от БПЭ, продолжает дальнейший неуправляемый полёт с воем, похожим на пролетающий реактивный самолёт. Точно такая конструкция тела носителя, применена в РСЗО “Смерч”.

  5. Читатель | 13.04.2021 at 21:33 |

    не за темою.

    ***

    Президент США Джо Байден у телефонній розмові з президентом РФ Владіміром Путіним закликав його знизити напруженість на кордоні України, де Москва концентрує військові сили.

    Як повідомляє “Європейська правда”, про це йдеться в заяві на сайті Білого дому.

    “Президент Байден підкреслив непохитну прихильність США суверенітету і територіальної цілісності України. Президент висловив наше занепокоєння з приводу раптового нарощування російської військової потужності в окупованому Криму і на кордонах України та закликав Росію знизити напруженість”, – йдеться в заяві.

    Також зазначається, що під час розмови обговорювалися низка регіональних і глобальних питань, в тому числі намір США і Росії продовжити діалог про стратегічну стабільність з низки питань контролю над озброєннями і проблем безпеки, ґрунтуючись на продовженні терміну дії нового Договору про скорочення ядерної зброї.

    “Президент Байден також ясно дав зрозуміти, що Сполучені Штати будуть діяти рішуче на захист своїх національних інтересів у відповідь на дії Росії, такі як кібернапади і втручання у вибори”, – йдеться в заяві.

    Білий дім заявив, що Байден підтвердив свою мету побудови стабільних і передбачуваних відносин з Росією відповідно до інтересів США і запропонував в найближчі місяці зустріч на вищому рівні в третій країні для обговорення всього спектру проблем, що стоять перед США і Росією.

    ***

    https://www.pravda.com.ua/news/2021/04/13/7290074/

    оригінал повідомлення:

    https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/04/13/readout-of-president-joseph-r-biden-jr-call-with-president-vladimir-putin-of-russia-4-13/

    а навіщо Байдену ця зустріч? На Московії вже біснування та істерика

    • Укроп | 13.04.2021 at 23:56 |

      а навіщо Байдену ця зустріч?
      ===
      Та щоб “візуально закріпити домінування”. А скрепи б’ються в істериці правильно, розуміють що ВВХ звідти повернеться побитою собакою 🙂

  6. Читатель | 13.04.2021 at 21:36 |

    ***

    Рубль резко подорожал на вечерних торгах Московской биржи на новостях о том, что президент США Джо Байден предложил Владимиру Путину провести очную встречу и переговоры, чтобы обсудить все вопросы двусторонних отношений.

    За 15 минут курс доллара спикировал больше чем на рубль и впервые за неделю ушел ниже отметки 76.

    На 18.41 мск американская валюта дешевеет на 1,82%, до 75,97 рублей за доллар. Евро снижается на 1,42%. до 90,8850 рубля.

    Как сообщила пресс-служба Белого дома, Байден позвонил Путину и «выразил обеспокоенность» усилением военной группировки в Крыму и близ границ Украины, призвав «снизить напряженность».

    По данным Киева, Россия сосредоточила 40 тысяч солдат в Крыму и еще столько же в граничащих с Украиной областях, а также перебросила в Черное море Каспийскую флотилию, объясняя происходящее «проверкой боеготовности» всех военных округов.

    Байден «подчеркнул нерушимую поддержку суверенитету и территориальной целостности» Украины. Он также подтвердил цель «построить стабильные и предсказуемые отношения с Россией, которые бы не противоречили интересам США».

    Байден, как говорится в релизе Белого дома, предложил Путину саммит «в ближайшие месяцы в третьей стране», чтобы «обсудить весь спектр вопросов, имеющихся у России и США.

    Среди них – «стратегическая стабильность» и диалог по контролю за вооружениями.

    Незадолго до разговора Путина и Байдена серию примирительных заявлений озвучили военные России и Украины.

    Глава Минобороны РФ Сергей Шойгу сообщил, что перебросил к западным границам две армии и три соединения ВДВ, но проверка боеготовности имеет свои сроки и будет завершена в течение двух недель.

    За полчаса до этого секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины Алексей Данилов заверил, что у Киева «нет планов возвращать временно оккупированные территории военным путем».

    «Наша задача – решить конфликт исключительно политико-дипломатическим путем», – сказал он по итогам встречи с послами стран ЕС в Киеве.

    ***

    https://www.finanz.ru/novosti/valyuty/rubl-rezko-podorozhal-posle-zvonka-baydena-putinu-1030299535

    • Укроп | 14.04.2021 at 00:02 |

      у Киева «нет планов возвращать временно оккупированные территории военным путем».
      ===
      А зачем нашим солдатам умирать за эту мразь, называемую “народом Бамбаса”? Мы полождем пока начнет валиться расеюшка, а она уже начала и еще посмотрим удовлетворить ли просьбу этих промосковитских шавок, которые приползут проситься в состав Украины чтобы пожрать. Тск что все идет по плану, враг сдувается, а “наступление на Донбасс” и было фейком изначально, отказываться не от чего 🙂 Гадина отползет, но это ей не поможет, все равно ее додушат!

  7. Док | 13.04.2021 at 21:37 |

    Вторая половина 20 столетия вошла в историю, как “холодная война” и ее завершение. А первая четверть 21 столетия войдет в историю как эпоха “гибридных”, то есть, не авторизованных войн. Война есть, а один из ее участников, по крайней мере официально, пытается сохранить анонимность. Безусловно, и раньше были такие войны. Тот же французский “Иностранный легион” никогда не отсвечивал французским флагом и его солдаты не были гражданами Франции. Но в первой четверти 21 столетия других войн, кроме “гибридных” больше не было и, надеюсь, не будет.
    Я понимаю, что ВВХ не остановит международное осуждение, он уже подготовил к этому страну настолько, насколько это возможно. Проблема для ВВХ заключается в непредсказуемости хода этой войны и ее результатов

    • Укроп | 14.04.2021 at 00:07 |

      Вполне предсказуемо и он отлично знает результат – уничтожение расеи, как субъекта 🙂

  8. onosamo | 13.04.2021 at 22:24 |

    Но же явное нарушение договора о нераспространении ракетных технологий.
    А что там ООН и прочие организации по глубокой озабоченности?
    * чути цвіркунів *

  9. Іван | 13.04.2021 at 23:55 |

    Наше дурне, знову збирається у турне, цього разу у Францію до Макрона. Аби воно не підписувало там нічого, щоб не вийшло як з Грузією у 2008, коли Саркозі підсунув Міхо “мирний” договір, за яким Грузія втратила можливість підтримки Штатами у війні…

  10. Roman Schulmann | 14.04.2021 at 06:03 |

    Обложить бешенного зверя, а потом приглашать его на переговоры? До вчерашнего дня всё было логично и правильно. Но бешенного зверя укрощать нет смысла. Предложенная же Байденом встреча откывает Путину реальный выход из этого окружения.

    • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 06:40 |

      Я не знаю что там происходит, но по поводу зверя мысли такие – НИКТО не хочет с ним воевать. Зверь должен умереть сам. Загнанный зверь имеет привычку бросаться. А бешеный, даже если совсем без сил – смертельно опасен. Поэтому задача – предотвратить активные боевые действия, в первую очередь против Украины. Если этот зверь отползет обратно в свою нору и там тихо сдохнет – будет оптимальный вариант. Даже если ему придется туда в нору кинуть кусок мяса, за которым он и полезет, и даже если это несколько продлит ему жизнь.
      А все заявления про поддержку Украины не потому что кто-то хочет воевать вместе с Украиной (и уж тем более не вместо Украины, при нынешнем главнокомандующем, который сдаст Украину при первой возможности), а для того чтобы зверь побоялся напасть. Но при этом у зверя должна быть возможность отползти.

    • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 06:42 |

      Да, и потом, Байден пригласил его на встречу “через несколько месяцев” “в третьей стране”, но не сказал в какой стране. Может он имел в виду в Гааге? Или в качестве военнопленного в Киеве? 🙂

  11. … ситуація, яка зараз склалася навколо України, за визначенням людей, шо люблять метафори, нагадує два боліди, які несуться “лоб в лоба” і той, хто перший “відвернув” вважається програвшим… їй бо, дуже не хочеться виглядати “всепропальщиком”… але вчорашній факт дзвінка Байдена вождю Балалайні виглядає, як на мене, саме цим “відворотом”… більш того, саме Байден запропонував зустрітися з Пинею на нейтральній території… різні джерела стверджують, шо головним “архітектором” всього цього є бувший госсекретар при Обамі, г-н Керрі, який своєю “миролюбною” позицією щодо агресора РФ, був і, як видно, залишається добре відомий Україні, як “памперс” Лаврова, отримавший якусь посаду вже і у адміністрації Байдена… і якось та рішуча підримка України, яку висловив тиждень тому практично весь вищій істеблишмент США… трохи захиталася… з нашого боку виникає природнє питання – “а про що власне може йти мова на тій можливій зустрічі”?… невже знов буде чергова спроба улестити “пацана з пітерської підвороті”?… але апетити пітерського гопника ні для кого в світі не є невідомими… і головним для нього є – припинення існування України, як самостійної і незалежної держави… де у цьому будуть прокреслені “червоні лінії”?… чекати справжньої допомоги, а не її імітації у вигляді чергових “глибоких стурбованностей” від США?.. про Європу я вже мовчу, бо там виросло вже ціле покоління маленьких чемберленів і далад’є… як бачите питань більше, ніж відповідей… ше раз наголошую, не хочеться роздмухувати химеру “зради і всепропальщини”… але події, що відбуваються прямо зараз навколо України, тревожні… навіть дуже тревожні… шо думаєте, з цього приводу, шановні “аборігени” ЛО?…

    • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 07:44 |

      “шо думаєте, з цього приводу, шановні “аборігени” ЛО?…”

      Стрелку забил?

      • … )))та ні… дійно хочу почути думку про цю ситуацію від шанованих мною тутешніх дописувачів…

        • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 08:06 |

          Вот я и говорю, что есть мнение что он стрелку забил. Такой вариант?

          • … та якби так… але це питання не завтрашнього дня… підготовка “стрєлки”… протокол… етикет і пр. лабуда… а руськи танки гирчать в декільках кілометрах від нашого кордону прямо зараз… і літаки з гелікоптерами снують увздовж кордону… експерти з ППО одностайні в думці, шо з десятками їх літаків і гелікоптерів ми у взмозі впоратися… на більше своїх засобів не вистачить… а їх там значно більше понагнали… тому головна військова проблема ЗСУ – це ППО… яку ми сподівалися вирішити за допомогою США… а саме оголошенням ними повітряного простору України “закритою зоною”… тому у зв’язку з вчорашньою телефонною розмовою незрозуміло, шо з цією реальною загрозою буде далі…

          • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 09:07 |

            “а руськи танки гирчать в декільках кілометрах від нашого кордону прямо зараз… і літаки з гелікоптерами снують увздовж кордону…”

            И эсминцы заходят в Черное море, беспилотники летают около Крыма, войска НАТО в Европе приведены в высшую степень готовности и Украину заверили что не дадут в обиду. А Хуйлу эту мысль донесли. В Киеве и Львове приземляются военные транспортики (наверное памперсы для ЗЕ привезли?).

            Не нужно разводить панику. Телефонный разговор, так же как и предложенная встреча может вместо вашего “все пропало” быть и натуральной стрелкой, как братки устраивали в 90-е, с которых частенько одна из сторон не возвращалась. И вот это “все пропало” вполне может быть частью информационной войны лишнехромосомных, не находите?

          • Читатель | 14.04.2021 at 09:07 |

            є і така думка:

            ***

            Віктор Трегубов: Якщо раптом комусь цікаво, мені не здається, що телефонна розмова Байдена з Путіним зараз – це добре.

            Телефонують, коли хочуть почути позицію співбесідника, для односторонніх заяв вистачає інших форматів.

            А мені не хотілося б, щоб Путіна зараз слухали.

            Ще додам. Якщо Байден хоче витягти Путіна на перемови, то треба пам’ятати що Путін завжди піднімає ставки перед перемовинами. Тобто шанс повноцінної війни зростає. У кращому випадку Путін обмежиться визнанням незалежності “ДНР/ЛНР” або знову пообіцяє прийняти їх в Росію.

            ***
            https://ibigdan.livejournal.com/26558177.html

          • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 09:14 |

            “є і така думка:”

            Все возможно. Нам, естественно, не докладывают.

            “що Путін завжди піднімає ставки перед перемовинами.”

            Со слабыми.
            И кстати, тут скорее нужно смотреть за ЗЕ. Если ЗЕ сдаст Украину, то и союзникам тут делать нечего. А ЗЕ между прочим сам ищет встречи с Хуйлом.

            Еще раз повторю, что поднимать градус до опасности ядерной войны никто не хочет. Зверя загонять в угол никто не будет. Главная задача, чтобы зверь отполз и на сейчас больше и не надо.

        • SoldatYdachi | 14.04.2021 at 08:47 |

          Що думаю?
          а нічого

          усі ці ваші недомовки: скрізь наставили по три крапки, “памперс лаврова” отримав ЯКУСЬ ПОСАДУ, “багато джерел”, Байден пропонує домовлятися=зливає Україну, “підтримка захиталася”, “трЕвожні/трЕвожні, “аборигени” ЛО – не працюють на “аборигенів”.

          що я дійсно думаю то це – Керрі на посаді “борцуна за клімат” ні як не вплине на стан війни балалайни та України.
          усі ваші страхіття що понаписували від поганого сну.
          мені теща колись казала: “дурний спить – дурне бачить”.
          не беріть дурне в голову!

          “все буде Україна!” (С)

          • шановний SoldatYdachi, відповідаю на Ваші закиди до моєї перестороги: 1. як Ви відзначили “недомовки” щодо постаті Керрі – цей “борцун за екологією” достоіменно відомо зустрічався з емісаром Пині Чубайсом, у якого до питаннь екології таке ж відношення, як у північного сяйва до баран’їх яєць. 2. я дісно щиро заздрю Вашому, сподіваюсь не меньш щирому оптимізму і який теж не взятий зі снів. 3. мої трикрап’я – це моя особиста манера письма… з повагою до Вас…

      • Roman Schulmann | 14.04.2021 at 08:11 |

        Шановний Андрію! З усією повагою, ви модератор чи дискутант? Іноді ваші коментарі занадто емоційні для модератора. А LO – це аналітичний центр чи фанатська група? Будь ласка, не сприймайте це як образу, а як добру ноту!

        • Andriy Moderator | 14.04.2021 at 08:20 |

          “З усією повагою, ви модератор чи дискутант?”

          Both.

          “А LO – це аналітичний центр чи фанатська група?”

          https://defence-line.org/o-nas/

          • Roman Schulmann | 14.04.2021 at 08:47 |

            Спасибо! Цели у нас с Вами одни, и это главное. Извините, что вмешался!

        • Шановне панство, пропоную замість того, щоб відправляти один одного у піші еротичні тури, обговорити наступні питання. 1. Чи потрібна нам зараз чергова відстрочка у часі (хоч на ці три місяці до зустрічі Байдена з путлером, яка ще невідомо коли й де буде та чи буде взагалі). Відповідь очевидна, що потрібна! Хоча б елементарно для того, щоб забезпечити війська потрібною кількістю пального, боєприпасів дефіцитної номенклатури та вирішити купу інших логістичних питань. Як це в нас зараз вирішується ми знаємо на прикладі вакцинації, тому багато писати з цього приводу не бачу сенсу. 2. Конче необхідно вирішити й питання ППО усіма можливими способами, про що тут слушно було зауважено. 3. Тримати додатково ще три місяці у підвищеній боєготовності купу війська біля нашого кордону для путлера – це щоденно неефективно витрачати колосальні ресурси, які могли бути спрямовані безпосередньо на бойові дії. До того ж тривалий простій не кращим чином буде впливати на особовий склад, що був заточений на негайний напад. Схильність до пияцтва, скупченість людей в пунктах тимчасової дислокації та не досить комфортні умови перебування там беззаперечно призведуть до численних НП з технікою та небойвих втрат, можливо навіть до епідемії того ж ковіду. Так що ми ще почуємо про самознищенні бойові одиниці техніки та особового складу, бажано з самопідривом складів ПММ та зброї, що аж ніяк позитивно не позначиться на моральному стані загарбників. Так що краще почекати, а не лізти з шаблею на танки. Час на нашому боці!

  12. юрій | 14.04.2021 at 10:33 |

    Доброго дня шановне товариство!
    Почитав Ваші дописи і хочу поділитися своєю думкою. Звернув увагу, що якось воно дивно “співпало” – московія гуркоче танками на наших кордонах, а китайці, то навколо Тайваню бомбардувальники ганяють, то кораблі до японських вод посилають. Нещодавно москальський коняка з мзс літав у Пекін, нібито узгоджувати спільну відповідь на санкції, але чи це було головним. Думаю це “совпадьенійе” у США теж помітили, тому, можливо, Байден хоче особисто донести чахлику, що в такій ситуації дії московії будуть розглядатися під іншим кутом, а відповідь буде даватися з інших “калібрів”, відмінних від “смьешних” санкцій. Не розуміє воно з першого разу і без матюків.

  13. pan_futiy | 14.04.2021 at 10:53 |

    Юрий Нестеренко

    Мирный план

    Какие, вашу мать, переговоры?!
    Всю эту нечисть – вешать на столбах!

    https://yun.complife.info/verses/calorads.txt

    • юрій | 14.04.2021 at 15:57 |

      Пане Футій, це Ви до мене??? Я не зрозумів.
      Якщо до мене (інших юріїв я у цій гілці не бачу), то про який мирний план ви говорите???
      Якщо Ваше звернення до мене, то які мої слова навели Вас на думку про “мирний план”???
      Мої слова десь поряд з “…Еще раз повторю, что поднимать градус до опасности ядерной войны никто не хочет. Зверя загонять в угол никто не будет. Главная задача, чтобы зверь отполз и на сейчас больше и не надо…”!!! Якщо Ви не зрозуміли, то “мірний план” Байдена, це окремі тактичні дії загальної стратегії, яка враховує, у тому числі і недолугих зі зрадниками, які зараз сидять у ОП та ВР України.
      Як казав класик “смотрьеть надо ширше, відьеть глубже”, а не ліпити свої фантазії до чужих слів. З повагою!

      • pan_futiy | 14.04.2021 at 17:09 |

        юрій | 14 Квітня, 2021 at 15:57
        Пане Футій, це Ви до мене???
        А вы Нестеренко?

    • юрій | 14.04.2021 at 16:15 |

      P.S. “…Какие, вашу мать,…” здогадуєтесь, що я зробив би за ці слова при особистій зустрічі?! Прошу Вас цю традиційно-національну московщину тримати при собі і на цьому поважному сайті не застосовувати. Не знаю як до цих “перлів” відноситься модератор, але як на мене, то така “творчість” заслуговує, як мінімум, попередження.

      • pan_futiy | 14.04.2021 at 17:06 |

        Вы по ссылке в конце цитаты (а это не что иное, как цитата, и Юрий на планете не вы один) потрудились сходить? Очевидно, что нет. Так потрудитесь, дабы не выглядеть … так, как вы выглядите сейчас.

        • юрій | 14.04.2021 at 22:28 |

          Прошу Вашого вибачення, але подача інформації у Вашому пості (оформлення) зовсім не сприймається як цитата. Це мене, звісно, не виправдовує, тому ще раз прошу Вашого вибачення.
          “…дабы не выглядеть … так, как вы выглядите сейчас…”- цілком з Вами згоден.

          • pan_futiy | 15.04.2021 at 10:24 |

            Извинения приняты, инцидент исперчен.

  14. Аккерманец | 14.04.2021 at 23:02 |

    Я не баба Ванга, але мій прогноз вже почав збуватися: сьогодні стало відомо про пожежу в польовому таборі в місті Богучар (Воронежская область) в 45 км від нашого кордону. Далі буде, це тільки початок!

Comments are closed.