Я – легионер Украины

Когда-то давно-давно римские легионы шли воевать. Из Рима. На юге воевать было нечего – вся земля на юге полуострова-сапога была землей Рима. Легионы шли на север, и, выйдя на материк, шли дальше на север. Легионы сворачивали на запад, и шли до большого моря, где жили дикие франки и галлы. Легионы сворачивали на восток, где жили не менее дикие восточные люди.

Легионы шли пешком. Тогда не было поездов. Были лошади, но лошадей было мало. Потому шли пешком. Что было делать легионеру месяцами, когда он просто шел пешком? Казалось бы, нечего делать. Но мудрые римские начальники придумали, что делать легионеру. Пока легионер шел, его главной задачей было ВТАПТЫВАТЬ ИМЯ ВРАГА В ЗЕМЛЮ, В ПЫЛЬ, В ГРЯЗЬ! Именно так! На подошвах своих сандалий легионеры Рима писали имя того, кого они шли воевать. И месяцами сотни тысяч легионеров втаптывали имя своего врага в землю, в камень, в грязь, в пыль, в болото.

Может, именно поэтому и были непобедимы римские легионы, кто знает? А может быть потом народ Рима избрал себе не мудрых начальников, а местных клоунов, и легионеры перестали писать на подошвах сандалий имя своего врага. И победы легионеров закончились. А вместе с победами закончился и Рим.

Канал «Г+Г», 14.10.2019, 19:51, Наталья Мосейчук:
«Националисты и фермеры вышли на совместную акцию под лозунгом «Защитим украинскую землю».
На традиционный марш на Покрову по случаю годовщины УПА днем вышли националисты и впервые за 14-летнюю историю маршей к ним присоединились фермеры. Они съехались из разных областей Украины. Марш начался вече возле памятника Шевченко. Затем колонна, ориентировочно из четырех тысяч человек, прошла по бульвару Тараса Шевченко и Крещатику».

Я был на марше. С сыном и тестем. Мы шли в колонне Демсокири. И мы не фермеры. И не националисты. И десятки тысяч таких же, как мы, были не фермеры и не националисты. Мы – активные граждане Украины, которые вышли на марш против капитуляции, а не за землю. Как обычно, «Г+Г» и Мосейчук врут.

А сегодня я стал легионером Украины. Я взял свои туфли, синий строительный фломастер, и на левой подошве написал «Канал «1+1»». А на правой подошве написал «Наталья Мосейчук». Потому что и «Г+Г» и Мосейчук – враги Украины. А значит и мои личные враги. И потому каждый мой шаг будет смешивать имя моих врагов с украинской землей. И наша украинская земля заберет моих врагов себе. Мои враги – это пища моей земли.

Громада ЛО! Я призываю Вас стать легионерами Украины. Найдите одну минуту, возьмите свою обувь, и напишите на подошвах имя врагов Украины.

Слава Украине!

Ваш Готельєр-бандерівець

 

24 Comments on "Я – легионер Украины"

  1. Дед Панас | 16.10.2019 at 18:40 |

    Зайшло!Дякую!

    • pitun.pump | 18.10.2019 at 19:52 |

      А я в польской параше под надписью туалетную бумагу и женские гигиенические принадлежности в унитаз не бросать!!!, напейсал ведётся видеонаблюдение!
      Это конечно не Кало-мокшанская говорящая голова, но зато все видят!)))
      П.С. А интересно не будет у впечатлительных людей спазм от стресса?)))
      П.П.С. Это для поднятия настроения, шоб легче с врагом бороться

  2. Санто | 16.10.2019 at 18:40 |

    Думка має силу! Слава Україні!

    • Андрій Дар | 16.10.2019 at 18:46 |

      Так. Настільки я згоден, що мені додати нічого.
      Додам не мій, але яскравий коментар, бо дуже сподобаось:
      Свирид Опанасович……..
      На капітанський мостик України минулого літа бодро і тріумфально взошол новий капітан, президент Зеленський, який первим ділом послав пасажирам воздушні поцелуї «Вам личить моє кохання». Заспокоєні і довольні своїм вибором пасажири розійшлися по каютах, а капітан Зеленський молодцевато зсунув фуражку набекрень, підморгнув своїй зеленій команді і рішуче взявся за штурвал обома руками. Та повис на ньому.

      Протягом вересня місяця ми наблюдали як капітан безпорадно крутить той штурвал у різні боки, намагаючись на ньому підтягнутися, аби подивитися принаймні, що собственно на морі проісходить. Але тщетно. До того ж явно не по розміру фуражка сповзла йому на ніс, що широті обзору теж не способствує. Якраз у ту мить і трапився відомий конфуз на рейді, від якого капітан Трамп беркицьнувся, а мсьє Макрон і бундесканслєрін Меркель мовчки взялися за весла та обачно відгребли від морехода Зеленського на безпечнішу відстань.

      Зелена команда тим часом нєістово аплодує своєму капітану, хвалячи його мореходні качества, а сама віддає в машинне отдєлєніє взаємоісключающі розпорядження: то «Повний вперьод», то «Повний назад», придаючи величній ході корабля «Україна» нєкотору хаотичність, а Хуйлу косоглазіє.

      Пасажири в каютах хаотичності рухів нашого корабля ще не дуже помічають, справжньої бовтанки нема, тому від стривожених вигуків небайдужих громадян відмахуються: «Ну дайте капітану шанс», «Давайте ще подождем», «Перші 100 днів не щитаються». Але варто тим пасажирам самим вийти на палубу, аби подихати свіжим морським повітрям, як перед ними відкривається досить странна картина: корабель наш носом розвернутий ніби вірно. І курс тримає ніби правильний. Але чомусь задкує. До того ж рухається кормою прямо на скелі, коло яких на якорному цепу бовтається стара ржава лоханка «Вялікая Рассія».

      Вигуки небайдужих пасажирів «Ви шо там творите, ідіоти, чого рачкуємо? Давайте вперед!» на капітанському мостику спочатку проігнорували. Коли ж на палубу вивалило більше людей, у капітана байдуже відмахнулися і заявили, що то не люди. То все прихлєбатєлі старого капітана бузять. Отого самого, що покрав у буфеті ложки.

      Многі пасажири в це повірили, але не всі. Навіть ті, які лічно на власні вуха чули від знающих людей, що Порошенко тайком виніс із буфету самовар, почали задумуватися – а до чого тут Порошенко, коли несемося на скелі? Ще й к лихій годині потонемо. То вони й самі почали потроху прислухатися до капітанського мостика, де зібралися державні мужі і великі знавці морської справи: «Лєво руля!», – «Нє, лучче право руля!» – «Фігня! Давайте лучче кінґстони відкриєм!» – «Давайте. А шо таке кінґстони?» – «А хер його зна. Я в дєцтві таке у книжці читав».

      Стривожені такими балачками громадяни почали виходити із своїх кают у ще більшій кількості. Аж поки їх зібралося уже стільки, скільки попередній капітан, як не старався, зібрати проти себе жодного разу так і не зумів. В команді Зеленського побачивши таку кількість людей, нерішуче перезирнулися, почухали потилиці, а потім і заявили – «Херня, то тоже не люди. То націонал-фермери бузять. Усіх, блять, на фронт». Потом, правда, оказалося, що серед «націонал-фермерів» чимало фронтовиків, а ще більше волонтерів і получилося трохи невдобно. Тому найрозумніші в зеленій команді заговорили трохи лагіднішим тоном. Просячи громадян пасажирів усе ж таки не так сильно тупати, бо човен розхитується, капітана укачує.

      На сьогоднішній день ситуація така, що на капітанському мостику зростання кількості невдоволених громадян уже не лише помітили. Але і неабияк стривожилися. Однак до готовності дослухатися до їхніх голосів ще не дозріли. Капітан Зеленський і його команда усе ще свято впевнені, що все питання в комунікаціях, бо вони недостатньо спілкуються із зрітєлями. Тому президенту треба частіше виступати та більше відосіків записувати. І додати в них креативу теж не завадить – може шариків якихось понадувать чи фейєрверки запустить. В общем, у молодій команді зараз іде пошук креативних ідей, які б били точно в ціль, бо як виразився один із наближених до Зеленського піар-технологів «всьо дєло в глубоком таргетірованії». Ну ок.

      Дід не великий знавець морської справи, але підозрюю, що в негоду, якщо корабель опинився коло скель, то шарики і фейєрверки лише зроблять його загибель красивою. Але якщо мова про порятунок, то корабель слід швидко вести у безпечну бухту. Якщо ж бухти поблизу нема, то вихід лише один – нічого не боятися і сміливо рухатися у відкритий океан, подалі від скель. Однак учора міністр Пристайко не соромлячись, що його можуть почути і досвідчені яхтсмени, заявив, що курс президента Зеленського правильний, бо рух корабля кормою на скелі економіший, ніж рух вперед у море. Да, глубоко міністр тарготнув, Зеленський має буть доволєн. Оцінили цей вислів і небайдужі громадяни, тому пан Пристайко сьогодні рекордсмен по цитуванню. І цілком заслужив нинішній головний приз слухацьких симпатій у номінації «Іноді краще жувати».

      Взагалі-то протестам, на які виходять небайдужі громадяни, Зеленський би мав радіти. Бо я не бачу в його руках сильних карт для нормандських переговорів. А от 14 жовтня небайдужі громадяни, хоч він на них і сердиться та всіляко обзивається, здали йому на руки туза. До того ж козирного. Із таким тузом – із реальною загрозою відкритих протестів – Зеленському ніякий тиск з боку Макрона не страшний. Чуть шо, він може дістати фотографію велелюдного Майдану та ізобразивши на обличчі неподдєльний ужас сказати: «Лук ет зем, Еммануель. Зей ар вері енгрі. Вері-вері». Уж хто-хто, а Макрон свого язика точно має прикусить.

      Отже масові протести і тиск на владу – то справа потрібна і корисна з усіх точок зору. У тому числі і самій владі, хоч вона того вперто не розуміє. Застереження ж, що Майдан потрібен лише Хуйлу і він до нього готується дід спокійно відкидає – Хуйло завжди до Майдану готується. Але завжди до минулого. Тому українці, знаходячись у постійному творчому пошуку форм і методів Майдану, постійно його переігрують. 14 жовтня дід повернувся з Майдану додому із хорошим передчуттям. Підозрюю, що надурять українці з Хуйла з Майданом і на цей раз. Найшов із ким тягаться, щенок.

      Зберігаємо бадьорий бойовий дух, тримаємо кулаки за полонених, допомагаємо Армії і Флоту та контролюємо ситуацію в тилу.

      І слєдім, щоб віздє був порядок! А не то, шо січас

      • VolodumurzDnipra | 16.10.2019 at 19:45 |

        дякую Вам Андріє і Свириде Опанасовичу. Крису починає нудити потроху. доречі – имя наших врагов: клована и х***ла уже на подошвах моей обуви. Слава Україні!. Слава нашим Воїнам!

  3. Сумна Веселка | 16.10.2019 at 18:50 |

    Спасибо за идею! Сижу, шкрябаю маркером, подозреваю, вся шобла на одни ботинки не влезет,посматриваю на сапоги.
    Родственник вернулся после марша, спрашиваю: “Дядя Юра, что делать будем? Свёкла-то заколосилась, у коров опорос начался! Ты ж фермер, придумай что-нибудь”. Говорит: “Из артиллерии фермера фиговые, разве что ямки под картошку умеем делать, хорошие, добротные ямки. Вместительные”. И лицо такое задумчивое… Г+Г сколько там голов насчитывает? Гегешечки, не приведи вас боги столкнуться с нашими “фермерами”, когда они пашут и косят.
    Завтра пройдусь, чеканя шаг, с особым цинизмом. ?

    • Gotelier Banderovec | 16.10.2019 at 19:04 |

      Я тоже обувь перебираю. На домашние тапки паскудные имена писать не буду, а вот вся уличная обувь идет под роспись!
      И да, забыл написать. Украинские Женщины – лучшие легионеры для Украины. Они же все немножечко ведьмы…

    • VolodumurzDnipra | 16.10.2019 at 19:48 |

      вообще то идея насчет: пришла осень пора “фермерам” убирать, понравилась

  4. Тихий | 16.10.2019 at 19:07 |

    Плюс

  5. vl.west | 16.10.2019 at 19:12 |

    та що там на підошвах писати, ідіть я їхні канали та сторінки та пишіть що ви думаєте про зе гг та беню з командою.
    і нехай їм повелазить!!!

    • Їм не повилазить, я переконалась -у виборчу кампанію писала. Правда на українське радіо, коли вони там істерили про Порошенка і запрошували іншоточкозорих гостей (ворогів тобто). Паплюжили цинічно добре ім‘я президента. З тих пір вони (всі ці радіо) для мене здохли, разом з журналістами. Пишу про радіо, бо телевізор дуже давно не дивлюсь. Тож надійніше писати на взутті. Гарна ідея)). Дякую. Взуття у жінок багато зазвичай))

  6. Евгений | 16.10.2019 at 19:33 |

    Отличная идея!
    і нехай їм повелазить!!!- тоже хорошо. Но это уж потом.

  7. Светлана | 16.10.2019 at 19:45 |

    Присоединяюсь к украинским легионерам. Ну и так как женщина, придется немножечко поворожить.

  8. Н епатріот | 16.10.2019 at 20:06 |

    +++!!!

  9. Микола КР | 16.10.2019 at 20:24 |

    Маю родича в селі. Родич має свині. Одну звати Юлька (не питайте чому), другого звати – зєлєнський, бо ходив у зєльонкі після певної процедури (мабуть). Свині серуть…
    Повезу родичу чоботи прибирати біля свиней, лівий чобіт – Мосійчук, правий нехай сам оскорблЯє.

    • А Йульку с зеленским, не пора резать?! К осени откормились наверное?! И да – посоветуйте ему больше поросят заводить. Имена даже придумывать не надо…
      А то – говнище месить…!

  10. Цю прошмандовку з Г+Г треба звати скабейчук, бо дуже схожа на московську шавку скабеєву.

    • Виктория | 17.10.2019 at 19:28 |

      Скабєєва захищає свою країну, а шавка з Г+Г – ворог своєї країни. Ця особа просто потворна в своїй ненависті та брехні.

  11. Марина | 16.10.2019 at 22:40 |

    Отличная идея! Завтра же распишу все подошвы! Лишь бы обуви хватило – список изрядный набирается)))

  12. Прохожий из ФРГ | 17.10.2019 at 02:49 |

    А заодно расписать именами и фамилиями врагов четыре колеса своего авто, маршрутного автобуса, троллейбуса , трамвая а если посчастливится найди дорожный каток и стамеской вырубить на металле – то имя врагов будет постоянно впечатываться в свежо уложенный пахучий асфальт!
    Для врагов Украины лучше всего подойдет легкое игривое прихлопывание садовой лопаткой их свежих могильных холмиков.

  13. Евфимий | 17.10.2019 at 11:21 |

    Лошадей нет… пишу на гусенице танка… места очень много для всех хватит!

  14. Однозначно підтримаю! Я дивлюсь колеги теж креативні ідеї підкинули)

  15. Анастасія | 17.10.2019 at 15:36 |

    Підтримую, любі колеги.

  16. Oleksandr Shutkov | 18.10.2019 at 02:12 |

    В колонне с Демсокирой? А почему не с Национальным корпусом? Нойнец, поставивший подножку Пороху, для Вас менее токсичен чем Билецкий? Ну ну.

Comments are closed.