Накануне (Часть 2)

Говорят, что Джонсон готовит книгу мемуаров о периоде своего премьерства и понятно, что сейчас для прессы он не станет выдавать самые сочные детали своего разговора с путиным, их он прибережет для своей книги, поскольку они будут ключевой темой всей повести. Тем не менее, можно предположить, что разговор прошел на повышенных тонах и Джонсон получил угрозы и в свой личный адрес, поскольку прутин с этим не стесняется. Очевидно, что Борис ответил в соответствующем ключе.

Ну а когда Украина уперлась и показала, что будет драться изо всех сил, Британия стала наконечником копья и точкой сборки для всей коалиции партнеров, которые пришли к нам на помощь. А кроме того, Борис явно увидел аналогию Британии 1940-го и Украины 2022-го, когда и они, и мы остались один на один с более мощным противником. И наверняка он вспомнил, что говорил его предшественник, Уинстон Черчилль, именно к подобному этапу сражения.

Но вот сегодня некто, выступающий под маркировкой «Дмитрий Песков», на специальном брифинге заявил о том, что Джонсон рассказывает странные вещи и откровенно лжет об угрозах якобы высказанных путиным. Далее приведем цитату из немецкой прессы, где подробно описан именно этот сюжет и приведены слова Пескова:

«Президент РФ Владимир Путин не угрожал ракетным ударом бывшему премьер-министру Великобритании Борису Джонсону во время их последнего разговора в феврале 2022 года, утверждает пресс-секретарь Кремля Дмитрий Песков. В ходе брифинга в понедельник, 30 января, он обвинил Джонсона в “сознательной лжи”. “Или это было несознательно, и фактически он не понял, о чем с ним говорил президент Путин”, – указал Песков.

Он добавил, что знает, о чем шла речь в телефонном разговоре, и “никаких угроз ракетами не было”. Кроме того, Песков указал, что в разговоре Путин говорил “о вызовах безопасности РФ” и его слова могли быть истолкованы неправильно. “Президент Путин отвечал, что в случае вступления Украины в НАТО потенциальное размещение натовских или американских ракет у наших границ будет означать, что любая ракета долетит до Москвы за считанные минуты”, – сказал пресс-секретарь президента РФ».

Как всегда, прутин оказался ни в чем не виноват и ничего такого он не говорил или возможно, его не так поняли. Либо хуже того, его слова неправильно трактовали, а на самом деле он же ж… И тут вспомнился еще один персонаж, который оправдывался примерно в таком же стиле. Думаю все без труда узнают этого персонажа.

Иногда, глядя на лица подобных деятелей, с удивлением обнаруживаешь какое-то неуловимое сходство. Будто кто-то поставил на них свою печать или клеймо, чтобы не спутать, в случае чего. Да и занимаются они примерно одним и тем же, и примерно в одинаковом ключе.

(Окончание следует)

14 Comments on "Накануне (Часть 2)"

  1. Black Jack | 30.01.2023 at 21:16 |

    От єто Жданов лизнул, так лизнул.
    Спасибо за видео. Не видел єтот кусок. )))
    Впрочем ждунов не смотрю давно и осознанно.

    • Бывает и другая реакция на наезды Ермаковских.
      “Пройдемте в ФБР”

      https://youtu.be/EfhvVLDw8K8

      • Романтик | 31.01.2023 at 12:20 |

        Heinz, дивитися швеця — саме по собі біда, а розповсюджувати цього утирка — взагалі ***ня повна.

        • Alex_k | 31.01.2023 at 15:43 |

          А можна дізнатись, що саме зі Швецем не так? Ну, крім загальних фраз типу “колишніх не буває”. Що не так сказав чи зробив?

          • Alex_k, – Швець колись, півтора року тому, задовго до війни, живучи в Штатах, не дуже поглиблювався саме в українські розбірки who is who, а більше говорив про ставлення Штатів до України, про кремлівські спеціальні заходи та про американські справи.
            Тоді він казав загалом, що, на жаль, в Україні ще сильна корупція, і це ж правда.
            Тоді Швець не робив нікому винятку, і в цьому сенсі він ставив усіх президентів в одну шеренгу, включаючи Пороха. Але спеціально Швець не звинувачував Пороха ні в чому, тільки всіх зараз.

            Єдиний, на кого в нього була хоч якась надія на той час – то був Зеля.
            Я думаю, спрацювала ця загальна пропаганда 2019 року, тим більше, що з боку Пороха контрпропаганди, як ми знаємо, практично не було, тим більше у Швеця в Штатах.
            Швець спочатку навіть називав Шмарклю на ім’я по батькові і говорив, що він сподівається, що Зе буде іншим, не таким, як попередні.
            Я насправді думаю, що він і тоді вже розумів все про Янелоха, але ще давав йому хоч якийсь шанс.

            Але потім Швець дуже швидко розібрався взагалі, і ще до початку війни він Шмарклю на ім’я по батькові називати перестав і поступово почав наїжджати на ОПу та єрмаківських.
            Зараз Швець чудово все розуміє. Він аналітик, він поставив за мету розібратися і поступово розібрався.
            Про Пороха він у якомусь поганому сенсі взагалі більше не згадує, а зелену шоблу він зараз розносить у пух і прах більше, ніж усі інші закордонні оглядачі разом узяті.

            Загалом, якщо простежити всі його відеоролики від початку, то видно, що позиція Швеця ніколи не відрізнялася від офіційної позиції Адміністрації США.
            Якщо при цьому позиція Байдена комусь не подобається – то це їхня особиста справа. 🙂

            При цьому Швець нікого сам не просував та не просуває.
            Той випадок, про який гімноЗМІ скрізь розтрубили – це не було вкидання Швеця, його просто запитали, “ось якби це був його вибір, кого б він вибрав?”
            І Швець чесно відповів, що він довірив би тій людині, яку він знає особисто – своєму старому знайомому, колезі по ремеслу, до якого він приїжджав до Києва, і з яким разом смажив шашлики на дачі – Смішка. Тобто це його особисті переваги, які він нікому не нав’язує. Не більше.
            При цьому потім він неодноразово пояснював, що він Смішко не просуває, просто знає його особисто, а то була лише відповідь на запитання.
            Ну і який у цьому злочин? 73% долбодятлів проголосували за членограя по видосикам – а це як, нормально?

            А зараз Швець взагалі на вістрії атаки проти зеленої шобли, називає Хуйло, Трампа, Єрмака & Co. тими, ким вони є, і ледве стримується, щоб не назвати клоуна Шмарклей, тому проти нього ополчилися всі поспіль.
            На жаль, ця дискредитаційна компанія зачепила багатьох так само, як зелена пропаганда зачепила деяких, включаючи людей за кордоном, у 2019 році.
            Які ще є питання? Давайте обговоримо.

          • Alex_k | 02.02.2023 at 04:23 |

            Heinz | 31.01.2023 at 23:11
            Так до Вас питань і немає. Я теж, хоча і не слідкував за Швецем до 2022 року, пізніше ніяких зашкварів за ним не побачив, хоча зазвичай гниль помічаю ще до того, як вона відверто проявиться. А тут – розумна і якісна аналітика. Ось і хотілося б запитати тих, хто його критикує – у чому справа, може, я щось пропустив?

        • Ну гаразд, а кого тоді дивитися на Youtube – це “***ня не повна”? 🙂
          Особливо якщо це стосується міжнародної підтримки та ситуації на Заході?
          Жданова? Арестовича? Іларіонова? Чи, може, Табаха? 🙂

          • Андрій Бровари | 01.02.2023 at 02:17 |

            Тарас Чорновіл, як не дивно, чудову подає аналітику. Цибулько також.

          • To: Heinz | 31.01.2023 at 23:11 |
            “А зараз Швець взагалі на вістрії атаки проти зеленої шобли, називає Хуйло, Трампа, Єрмака & Co. тими, ким вони є, і ледве стримується, щоб не назвати клоуна Шмарклей, тому проти нього ополчилися всі поспіль.”
            “тому проти нього ополчилися всі поспіль.” – прогіб защітан, садісь, п’ять!
            П.С. : цікаво, всеж таки – де їх роблять?

          • To Garry:
            “Всі перелічені вище” – так підходить? 🙂 ))

  2. Putnic | 31.01.2023 at 08:59 |

    Я тоже отписался после этого ролика.

    • Якось послухала Швеця, більше не хочу. він такий занудний… і серед цього розмазування шмарклей зазвичай ховається якась начебто незначна, але вонюча теза, яка має усвідомитись і засісти в голові у захопленої (у полон😀) публіки.

  3. шалтай-болтай | 31.01.2023 at 12:46 |

    На него вообще подписываться стрёмно. В особенности людям с неустойчивой психикой. Уже если есть желание слушать какую-то военную аналитику, то есть другие источники, без нытья и тянучки в роликах как у Ждуна.

  4. Сергій | 31.01.2023 at 21:06 |

    Всі вони жеруть одне лайно із одного корита, у всіх них рило в цьому лайні, але вони намагаються гратися в свою «індивідуальність», але сморід видає.

Comments are closed.