Немного логики и короны (Часть 1)

Из серии: «На ночь глядя»

Обычно, при расследовании преступления, которое было совершено тайно и личность преступника не может быть установлена сходу, следственная группа просеивает всю доступную информацию, прямо или косвенно относящуюся к делу и потом – выкладывают из нее картину. Чаще всего она выглядит немного не так, как это показано в детективных фильмах, где выложены фотографии и между ними – стрелки связей. Сначала все укладывают на временную шкалу и она является хордой всего расследования. Это и понятно, ведь главная задача – установить причинно-следственные связи, а такой расклад всегда означает, что по времени, сначала идет причина, а потом – следствие. Только так и движутся события. А уже потом, как вспомогательный вариант, могут возникнуть те самые диаграммы, которые мы наблюдаем в фильмах.

Все это, подчиненное указанной выше логике, дает основание предполагать тот или иной вариант развития событий, если не удалось уложить все так, чтобы стало понятно, кто преступник. И вот эти самые версии потом сравниваются с собранными фактами и хронологией того, что известно достоверно. Если версия упирается в противоречие с бесспорными фактами, это значит, что ее надо отложить в сторону и работать в другом направлении, в рамках другой версии. И так – до тех пор, пока в итоге не останется та версия, в которую уложатся все факты, не противореча ни друг другу, ни достоверной последовательности событий. 

В таком случае будет понятно, что расследование движется в правильном направлении. Но можно поступить иначе и натянуть сову на глобус. То есть, решить, что какая-то версия – самая привлекательная и под нее подогнать все остальное, а что не подгоняется – выкинуть к чертовой матери. И вот уже в СИЗО сидит до половины арестантов, которым пришили дело, к которому они не имеют никакого отношения. Так было в совке и по крайней мере – до середины нулевых. Сейчас – не берусь оценивать, поскольку для этого нужна собственная практика и собственные впечатления, а мнения коллег – дело вкуса.

Но указанные выше критерии подходов и оценок работают не только в области расследования уголовных преступлений. К тому же, сами преступления совершаются в таких узко специальных сферах, о которых не снимают фильмов и многие себе этого даже представить не могут. Но в любом случае, временная шкала и нанесенные на них события всегда дают больше информации, чем заявления «экспертов», «аналитиков» и прочих деятелей. Причем, каждый может это сделать самостоятельно и на свой вкус. Как только ты сам, лично все это сделаешь, то прийдет собственное понимание того, насколько реальной является картина того, на что ты смотришь, а вернее – которую тебе показывают.

Примерно то же самое происходит и с пандемией КОВИД. Мы уже не раз писали о том, что картина пандемии не укладывается в те версии, которые официально излагаются будь то ВОЗ, будь то кто-то еще. И за это мы получали массу упреков, которые часто заканчиваются словами «ты не врач, ты – не поймешь». Некоторым коллегам мне приходилось отвечать в том смысле, что врачи – тоже попадают под следствие и оказываются в суде и там их врачебную деятельность по полочкам разбирают: судья – не врач, прокурор – не врач, адвокат потерпевшего – не врач и адвокат самого врача – не врач. 

И это не является препятствием для того, чтобы суд вынес свой вердикт, приговор или решение. Да, в узко специальной сфере деятельности, каковой является медицина, в игре будет еще и эксперт, который точно будет иметь медицинское образование, но тут надо понимать, что эта процессуальная фигура будет работать исключительно в режиме ответа на конкретные вопросы, ни влево, ни вправо. А вот эти самые вопросы ему будут ставить те самые лица, о которых было сказано выше и которые – не врачи.

А все потому, что юристы оперируют универсальными инструментами логики, а те – дают возможность делать выводы по любым вопросам или сферам деятельности. Например, мне уже не раз присылали цитаты вирусологов, микробиологов и прочих профильных специалистов и удивляются тому, почему для меня они не имеют особой ценности. Но тут все – очень просто. Почему я, ты он или она должны воспринимать речь этого деятеля как некую аксиому? У него ученая степень? Ну и чудненько. Никто же не против. Но давайте отнесемся к нему как к свидетелю, а раз так – попытаемся выяснить, не врет ли он. Как это сделать, если мы не разбираемся в микробиологии? Но он-то разбирается, не так ли? Вот он сам и станет мерилом своей честности или наоборот.

(Окончание следует)

38 Comments on "Немного логики и короны (Часть 1)"

  1. Valeriy | 04.12.2021 at 02:26 |

    “просеивает всю доступную информацию, прямо или косвенно относящуюся к делу и потом – выкладывают из нее картину.”???
     Движемся дальше,где-то должна быть интрига.

  2. Andriy Moderator | 04.12.2021 at 02:29 |

    Все эти цитаты того, что высказано вирусологами и прочими не в узком научном кругу, а тем более на публику, а тем более в СМИ нельзя рассматривать как строго научное высказывание.
    Тут сразу нужно задавать вопрос “а что он хотел сказать?”. И тут же второй – “кому?”, а потом следующий – “с какой целью?”.

    • Вовк | 04.12.2021 at 10:52 |

      за УМОВИ, що журналіЗд не перекрутив ті слова та ЗРОЗУМІВ думки мікробіолога, вірусолога та лікаря…

      • Andriy Moderator | 04.12.2021 at 20:45 |

        Во-о-о-т!! Поэтому сначала думаем, ЧТО, КОМУ и ЗАЧЕМ хотел сказать говорящий.

  3. Valeriy | 04.12.2021 at 02:36 |

    “И это не является препятствием для того, чтобы суд вынес свой вердикт, приговор или решение.”
    Стоит заметить одну не маловажную деталь-приговор врачу это почти из грани фантастики,что у нас ,что за границей,для подтверждения вины врача собирается экспертная комиссия (опять же таки из врачей)которая сделает всё от неё зависящее чтобы отмазать”своего”.

  4. Вакцинація, вакцинація і вакцинація!!!
    Тількі галимі лохі не вакціновані! Вони помруть, мені їх не жалко!(а може й жалко, дурнів)

    • А вакциновані ніколи не помруть! Не захворіють, не постаріють, вічно молоді і юні поститимуть маячню в інтернетах.

      • Укроп | 04.12.2021 at 09:27 |

        То може і взагалі ніякі ліки не приймати? Бо “все одно всі помруть”? Це якість життя, як ви не зрозумієте… Втім, не зрозумієте, це вже і так ясно…

    • Укроп | 04.12.2021 at 09:25 |

      Та жалко трохи… Але ж вони дійсно дурні. Знайомі розказують новини типу “вся сім’я, вчора у реанімації він помер, а дружина тиждень назад”… Питаю чи були вакциновані, відпоаідь – ні. То чому б не згадати Ваш вислів “галімі лохі” тільки вже як визнання факту, а не насмішки?
      Мені антивакцинатори нагадують ситуацію коли хтось розказує який він собі смартфон купив і як з ним зручно, а йому у відповідь “а можна ж взяти дві сірникові коробки, натягнути між ними нитку і можно чудово розмовляти” 😀 Та “розмовляйте”, хто ж вам заважає… Тільки потім не жалкуйте, ви самі це вибрали.

      • Колись, може навіть і скоро, Вам і подібним, стане соромно за всю те агресивну маячню, що Ви несете про вакцини, та про тих, хто має іншу думку або погляд на ковід. Це за умови, що совість у вас взагалі є (сподіваюсь).

        А поки що розважайтесь, кидайтесь образливими словами на тих, хто має іншу думку щодо забезпечення власного здоров’я (як макака лайном, перепрошую).

        Рано чи пізно все стане по місцях, і буде ясно хто помилявся а хто ні.

        • Андрій Дар | 04.12.2021 at 10:27 |

          Шановний yuris, побоюванням щодо вакцин вже 100+ років.
          https://mi3ch.livejournal.com/5224540.html
          Я думаю, досвід вакцинації як такої, в тому числі примусової при СРСР, має в цілому позитивну оцінку.

          • Я не антивакцинатор, і не провакцинатор, і взагалі маю інший погляд на ці речі, який тримаю при собі.

            Просто дістали провакцинатори. Добре, ви готові відмовитись від базових прав і свобод самі, але якого біса ви зазіхаєте на мої права та свободи? Самому вирішувати долю свого тіла – це моє природнє право, і я не мушу ні перед ким звітувати, вакцинований я чи ні, це моє діло, вибір методів профілактики та лікування. Агресивне ставлення до усіх, у кого інша думка, спроби знецінити та образити – все це типова поведінка сектантів. Або жертв массового психозу. Вибирайте самі, що більш підходить.

            Я довго мовчав на цю тему, але все це сектанство дістало, в коментах суцільний ваксосрач. Колись я читав усі коменти, тепер часто не читаю зовсім, і бачу, що це правильно… на жаль. Змістовних розмов в каментах давно немає. Може все це якось пов’язано?

          • Andriy Moderator | 04.12.2021 at 21:49 |

            “Добре, ви готові відмовитись від базових прав і свобод”

            А вот с этого места поподробнее. Для начала списочек базовых прав и свобод.

          • Valeriy | 04.12.2021 at 16:30 |

            “спроби знецінити та образити – все це типова поведінка сектантів.”?????

          • Андрій Дар | 04.12.2021 at 19:39 |

            Шановний yuris, я не відмовився від жодного свого права та свободи, коли провакцинувався. Навпаки – я реалізував свою свободу.
            Чому Ви пишете “ви готові відмовитись від базових прав і свобод самі”, на чому грунтуються цей вислів щодо мене? Питаю цілком серйозно – бо, можливо, я чогось не бачу? Покажіть.
            І друге моє до Вас прохання – ” який тримаю при собі.” – викладіть, будь ласка, якщо мржете. Мені цікаво, справді.

            “але якого біса ви зазіхаєте на мої права та свободи?”
            Ви звертаєтесь наче до мене? Але це дорікання не на мою адресу.
            Така претензія точніше звучала б так: чому ВОНИ….

            “Агресивне ставлення до усіх, у кого інша думка” – це невже знову до мене?…

            “Я довго мовчав на цю тему, але все це сектанство дістало”
            Повірте, мене теж дістало.
            За моїм розумінням, сектанти – ті, хто не дослухаються до голосу власного розуму.
            Отож.
            Пропоную почати з правильної адресації претензій.
            З поваглю і розумінням цінності Вашої свободи та розуму.

        • Сергій-Львів | 04.12.2021 at 12:22 |

          У нас, у Львові, є, напевно вже відомий на всю Україну, такий собі затятий “антивакцинатор” Остап Стахів, який був заарештований без застави, однак випустили під домашній арешт за умови проведення судово-медичної психіатричної експертизи. Почекаємо її результатів, хоча обережно можна й так скласти уяву про його стан (https://tvoemisto.tv/news/antyvaktsynatora_ostapa_stahiva_vypustyly_iz_sizo_125493.html, тут у статті є посилання на інші цікаві матеріали по справі, які не дублюватиму, щоби коментар не попав на модерацію).

          Однак визначальним є не так його психологічний портрет, як зв’язки очолюваного ним руху з мордором. Раджу уважно ознайомитись з цими фактами й не розкидуватись у звинуваченнях щодо совісті. Є цілком реальна версія того, що “антивакцинаторський рух” в Україні розпалюється з-за поребрика.

          • “Є цілком реальна версія того, що “антивакцинаторський рух” в Україні розпалюється з-за поребрика.”-це вже факт. Можете поцікавитись, яку пропаганду веде РПЦ в Україні. Плюс деяка кількість корисних ідіотів, які користуються винятково москальськими джерелами інформації і автоматично переносять ситуацію в Мордорі на нашу. В Мордорі справді питання, чи варто ризикувати вакцинуватися шмурдяком, від якого побічна дія майже така сама, як і від ковіда. А в Україні є можливість вакцинуватися нормальними вакцинами.

        • Alex_k | 04.12.2021 at 16:46 |

          Вибачте, але у 21-му сторіччі, у вік інтернету, коли є вільний доступ до майже будь-якої інформації і бездоганно щось приховати неможливо, “інша думка” щодо загальновідомих фактів скоріше за все означає просто відсутність думки.

        • Alex_k | 04.12.2021 at 17:00 |

          @”yuris | 4 Грудня, 2021 at 15:20 |
          Просто дістали провакцинатори. Добре, ви готові відмовитись від базових прав і свобод самі, але якого біса ви зазіхаєте на мої права та свободи? Самому вирішувати долю свого тіла – це моє природнє право”
          ———————
          Скільки це вже обговорювалось. Відмовою від вакцинації ви вирішуєте долю не тільки свого тіла, а й інших, кого можете заразити. І кого у свою чергу заразять вони, і так далі. Те, що вакцина сильно знижує ймовірність не тільки важкого перебігу хвороби, а і зараження – факт.
          Крім того, якщо такий невакцинований попаде в лікарню, він забирає ліжко, врачів, ліки, кисень, гроші, які можуть бути життєво потрібні іншому хворому з іншою хворобою. Якщо людина з іншою хворобою помирає у розпал епідемії, її навіть поховати нормально неможливо, тому що морги переповнені і черги у крематорії розписані на тижні через вал невакцинованих, померлих від ковіду. Так що не треба про “своє тіло”. Так можна казати, якщо живете окремо від суспільства, або дихаєте своїм окремим повітрям, маєте свою особисту медицину та інші служби. А якщо ні, то таке, як я вже зазначив, зветься не “інша думка”, а якось по-іншому.

          • Я приймаю всі розумні міри безпеки для інших, ношу в публічних місцях маску, зберігаю соціальну дистанцію, і ще багато чого, наприклад, що не роблять вакциновані, впевнені в своїй “чистоті”, ходять без масок по модним ресторанам і на концерти – ну і хто з нас більш небезпечний?

            В мене є стійке відчуття, що я тут просто втрачаю час, щось комусь пояснювати, очевидно, вже пізно. Беззмістовно.

          • Сергій-Львів | 04.12.2021 at 17:25 |

            Чесне слово, якесь роздвоєння особистості:
            1) “Просто дістали провакцинатори”;
            2) “Я приймаю всі розумні міри безпеки”.
            Без образ, так хто тут “провакцинатор”? Ніби вони також за розумні міри безпеки. Якщо мова суто про вакцину, так ми всі багато чого приймаємо для профілактики всередину свого організму. Навіть алкоголь (жарт).

          • Alex_k | 04.12.2021 at 19:41 |

            @yuris | 4 Грудня, 2021 at 17:12 |
            Ви справді вживаєте всіх заходів, щоб нікого не заразити? Я от, до того як перехворів і вакцинувався, так і робив, і скажу, що це віднімає немало сил і уваги: маска – це недостатньо надійно, треба точно підігнані, без щілин, без бороди, респіратори без клапану, своєчасно їх міняти, носити усюди, де є, або нещодавно були, або скоро будуть інші люди, і т.ін. І все одно трапляються помилки, і все одно скоріш за все десь перетинаєшся з родичами, з якими вдома навряд чи весь час будеш в масці або респіраторі. Навіть якщо особисто Ви справді такий молодець, усюди з іншими людьми в правильно вдягненій, підігнаній нормальній масці (по-хорошому респіраторі FFP2-3), живете один, то залишається два питання. Перше: а щодо власне себе – заради чого відмовлятись від вакцинації, мати проблеми і ризикувати здоров’ям – тільки через те, що заставляють, назло їм? Це сильно відрізняється від “назло Порошенку проголосую за Зеленського”? Тим більше що при зараженні і особливо у випадку важкого перебігу ще й потратити здоров’я, час, гроші, нерви свої та, ймовірно, близьких. І при тому, що все одно доведеться займати ліжко у лікарні, врачів та інші ресурси, потрібні іншим. А друге – якщо особисто Ви вживаєте заходів, щоб не заразити інших, то хіба всі йнші невакциновані діють так само? А вакциновані нічого не роблять і масок не носять? Особисто я бачу навкруги як раз навпаки: вакцновані переважно більш відповідальні і продовжують носити маски і після вакцинації, а антивакси – переважно клали на все, хоч на вакцини, хоч на маски. То що робити державі – не робити вакцинацію обов’язковою, а розраховувати на відповідальність антиваксів і що вони всі будуть сумлінно носити маски, дотримуватися дистанції і не ходити на не дуже потрібні заходи? Смішно.
            Ще, до речі, ті, хто скаржиться на порушення прав, забувають, що поруч з правами йдуть обов’язки. І навіть в Конституції зазначено, що громадяни зобов’язані за потреби робити щеплення. І у розумних людей не виникає жодного обурення з цього приводу – розуміють, що це портібно, щоб все суспільство було якомога повніше вакциновано.

          • Андрій Дар | 04.12.2021 at 19:47 |

            Розумно. Змістовно. Розлого.

          • Valeriy | 04.12.2021 at 20:49 |

            yuris | 4 Грудня, 2021 at 17:12 
            “В мене є стійке відчуття, що я тут просто втрачаю час, щось комусь пояснювати, очевидно, вже пізно. Беззмістовно.”Не тільки у Вас таке враження, мабуть у Anti-coloradosa також але робить свою справу,так що -тримається, інакше ніяк,опустивши руки буде гірше.

          • Valeriy | 04.12.2021 at 21:06 |

            Alex_k | 4 Грудня, 2021 at 19:41 |
            “і скажу, що це віднімає немало сил і уваги”+”І все одно трапляються помилки, ”
            Так,ПОМИЛКИможливі але всеж таки не те щоб ходити та расповсюдживати с пачпортом у шірокіх штанінах-Я,ГРОМАДІН ВАКЦІНОВАНИЙ ….
            Я вовком би
                            Вигриз
                            Бюрократизм,
            Мандати не варті
                            Нічого.
                   
            До всіх
                        Чортів з матерями
                            Котись
            Усякий папірчик
                            Та цього …
            Проходячи фронтом
                            Купе та кают
            Чиновник
                            Роботою
                            Тішиться.
            Здають паспорти,
                            Та і я здаю
            Свою
                      Пурпурову
                            Книжицю.
            Одним паспортам –
                            В усмішці роти,
            Від інших –
                            Не задоволені,
            Шанобливо
                            Бачу
                            Беруть
                            Паспорти
            Британським
                            Левом
                            Оздоблені.
            Очима виївши
                            Доброго дядю,
            Вклонившись,
                            А, може, зглянеться,
            Неначе
                        Подачку приймають,
                            Всі ці
            Паспорт американців.
            На польський –
                            Глядять,
                            Як в афішу коза,
            Аж око
                       З орбіти
                            На лоб виліза
            На пиці
                         Жандарма спотвореній,
            Звідки, мовляв,
                            І, що це за
            Географічні
                            Нові утворення?
            Пригнувши ледь-ледь
                            Голови качан,
            Без почуттів, –
                            Я угледів,
            Спокійно
                            Беруть
                            Паспорти
                            Датчан,
            Та різних
                            Усяких
                            Шведів.
            Та ось,
                       Неначе
                            Хто пащу роздер
            Вельми шановному
                            Пану.
            Оцей
                     Чиновник
                            Бере тепер
            Мою
                     Паспортину
            ВАКЦИНОВАНОГО
            Бере – наче бомбу,
                            Немов їжака,
            Що голки гострі
                            Випростовує,
            Бере,
                       Мов бритву,
                            Наче торка
            Змію
                     Довжини двохметрової.
             Скривив,
                            Підмогнувши, носій
                            Щоку,
            Хоч речі
                          Знесе
                            Задарма він.
            Жандарм показує
                            Поглядом щось
                            Сищику,
            Сищик –
                           Жандармові.
            О, як би хотіла
                            Жандармська каста
            Мене
                     Відшмагати й
                            Розіп’ясти
            За те,
                    Що в мене
                            Молоткастий,
            Серпастий
                            Ріднесенький паспорт.

            Я вовком би
                            Вигриз
                            Бюрократизм,
            Мандати
                           Не варті
                            Нічого.
            До всіх
                        Чортів з матерями
                            Котись
            Папірчик усякий.
                            Та цього…
            Я дістаю
                           Із широких штанин
            Дублікатом
                            Безцінного грузу.
            МАЯЧКОВСКІЙ.

      • Andriy Moderator | 04.12.2021 at 21:06 |

        Только что говорил с родственником соседки.

        Соседка – активная женщина (даже язык не поворачивается сказать бабушка) 86 лет. Последние пару лет у нее пошла черная полоса – умер от лейкемии муж. Потом с ней жил сын, чтобы поддержать и не оставлять ее одну – умер сын, печень угробил. Практически сразу после смерти сына был инфаркт, потом она сломала бедро и с тех пор практически не вылазит из госпиталя. При всем при этом вакцинировалась и смогла все это время не подхватить ковид. У нее уже год живет практически непрерывно этот родственник, ухаживает, следит за домом, бросил все свои дела.

        И вот говорит приехала наконец ему “долгожданная помощь” – сын соседки из Техаса. Приехали и слегли с ковидом. А соседка в госпитале в ковидном отделении, хоть и вакцинированная, но возраст и все недавние проблемы не помогают бороться с ковидом. Но не на дыхательном аппарате. “Помощники” поделились. По разговорам вот этого родственника я понял, что они ему ездят по ушам что “ковид создали демократы чтобы захватить власть и всех поработить”, а он пытается их спустить с небес на землю. Я вообще был крайне удивлен слышать от него такие речи, он вообще живет далеко за городом в домике посреди пустыни и по всем показателям должен быть бы почитателем Трампа. И вот приходится ему опять вместо отдыха уже мотаться в госпиталь, ухаживать за ковидной семейкой. И при этом в дом войти не может, там лазарет, приходится ему ездить к себе домой 3 часа в две стороны.

    • albert | 04.12.2021 at 18:25 |

      думающие люди относятся ко всему довольно настороженно, включая Ковид, не бьют пяткой в грудь понимая, что окончательного решения этой проблемы пока нет, что опыт прошлого – вакцинирование срабатывает , но в двух направлениях: предсказуемом и не предсказуемом. И , каждый последующий штамм пока не слабее предыдущего,не учитывая сколько было промежуточных и какие процессы идут в этом сообществе
      Всё это пока напоминает игру собаки со своим хвостом. Она конечно догоняет, но потом всё начинается сначала .
      И это всё при наличии инструментов, которые сейчас имеются у науки.
      ————
      лично я переболел, но не вакцинировался.
      Мне себя считать голым лохом?
      Думаю, что неуважительно говоря о половине людей -“голых лохах” не учитывая их разнообразные обстоятельства, вы лично включаете индивидуальную кнопку, на которой написано “моя карма” . А, что бы опыт не пропал зря, уже можно начинать отслеживать.

  5. Вовк | 04.12.2021 at 11:20 |

    Про померлих НЕвакцинованих постійно ВІДВОЛІКАЮТЬ Увагу всі, кому не лінь. А про померлих ВІД вакцинації – ні гу-гу… Невже НЕМАЄ таких? Це раз.
    “Выбор СМЕРТИ на свой риск и страх
    Всё в наших руках” Це два.
    Принцип розділяй і властвуй НІХТО ж не відміняв, правда? Це три

    • Андрій Дар | 04.12.2021 at 11:49 |

      Померлі ВІД вакцинації – є деякий (низький) відсоток за будь-якої вакцинації.
      Треба зважувати ризики, де він менше.

    • “А про померлих ВІД вакцинації – ні гу-гу… “-от і поділіться інформацією! Але в жодному випадку не про москальський шмурдяк, а базові вакцини(Пфайзер, Модерна, Астра-зенека).

    • Віктор | 04.12.2021 at 18:02 |

      А що – так важко згадати, що померлих внаслідок вакцинації – в багато разів менше, ніж померлих від корони?
      А після того – важко зрозуміти, який варіант ризику аж надто явно кращий?

      • Вовк | 04.12.2021 at 19:30 |

        Ви особисто ГОТОВІ ризикнути?
        Чи ефективності 50-60% достатньо для Вас особисто?
        Чи Ваша імунка ГОТОВА прийняти удар векторний з РНК?
        Чи може Вам перед вакцинацією перевірили рівень НАБУТОГО імуноглобуліну?

        • Андрій Дар | 04.12.2021 at 19:43 |

          “удар векторний з РНК”
          Вовче, я Вас поважаю, вважаю Вас одним з накращий тут… Але де, вибачаюсь, Ви тих слів набралися?… В мене просто фейспали. Киньте цю каку.

  6. Walker | 04.12.2021 at 12:19 |

    ПОСЛЕ вакцинации, ещё не значит шо ВСЛЕДСТВИЕ вакцинации. Если смерть вследствие вакцинации явление не редкое, доказанное и подтверждённое, ГДЕ ссылки на эту статистику? Если статистики нет – откуда утверждение? ОБС?

    • Когда говорят ПОСЛЕ вакцинации имеют ввиду именно случаи ВСЛЕДСТВИИ вакцинации, чаще всего тромбоз. Понятно случаи, когда кто-то После вакцинации разбился в ДТП сюда не относятся, и их никто не имеет ввиду.

      • Сергій-Львів | 04.12.2021 at 15:10 |

        Коли вакцинувався, то чув, що причину смерті внаслідок вакцинації як основну розглядають протягом трьох днів, а інші причини розглядають як вторинні. Потім “внаслідок вакцинації” вже не на першому місці.

  7. albert | 04.12.2021 at 19:59 |

    хочу обратить внимание, что все речи идут постфактум (после произошедшего), т.е. на основании недавнего и далеко прошлого события/ опыта.
    Множество людей,в общем-то несведущих, слабо представляют прошлое и настоящее в этой чуждой себе области, которые коснулись её первый раз в жизни по причине “припекло” и исходяn из мнения разнообразных специалистов на сегодняшний день, которые усиленно разрабатывают промежуточные препараты, что и надо делать, но скрывают свои сомнения, и только слабо предполагают к чему их действия приведут.
    В печать выдаётся только положительный настрой, ура, победа, а то, что вакцина вполне естественно! перестаёт действовать стрелки сознательно переводятся на тех, кто пока не следует им(ключевое слово здесь- СОЗНАТЕЛЬНО)
    Тут намешано и видно всё: и учёные,и тщеславие,и правительства, и деньги, и большие деньги, и отвлекающие от чего-то и ради чего-то манёвры
    -Это примитивные приёмы, легко закамуфлированные чрезмерной заботой о вашем здоровье -!!!!), на который разумный человек должен просто адекватно реагировать и задумываться, что собаку оказывается зарыли в другом месте.
    Хочу обратить ещё внимание, что получившему вакцину всё-равно от кого заразиться в сл. раз и переносчиками являются все!
    Но, организовывать “ку-клус-вак”… -хотя это так объединяет, это в кайф.
    Кстати, Зомби – это существо, у которого отсутствует право на свои мысли.
    Поэтому, речь не о вакцинации, а просто о свободе.

    • Valeriy | 04.12.2021 at 21:16 |

      Хорошо сказал,жаль что многие это не в состоянии это оценить,вернее оценят но результат будет совсем другой,который вправе ожидать здравомыслящий человек а именно закидыванием по возможности всего чем нибудь – тёплым ,так что раз,два,три -пли…

Comments are closed.