Внутри коллапса (Часть 1)

BERLIN, GERMANY - JUNE 10: German Health Minister Jens Spahn and Ronald Fritz, CovPass Project Manager at IBM, present the CovPass app during a press conference announcing the CovPass vaccination certificates for smartphones on June 10, 2021 in Berlin, Germany. CovPass will provide international certification for those who have been fully vaccinated against COVID-19. Countries across the EU have been working on a common platform for digital vaccination certification in particular to promote international summer travel and tourism. (Photo by Andreas Gora - Pool/Getty Images)

Мы уже несколько раз подступали к этой теме, но все никак не могли определиться с ее форматом и главное – с «точкой входа» или временем публикации. Это потому, что откровенный психоз, который подстегивают все, в том числе и зеленая власть, наглухо выносит мозг даже у вменяемых людей и они даже не замечают, что начинают повторять слова телевизора или текстовых пасквилей, которые сейчас просто нескончаемым потоком несутся со всех сторон. Поясню, почему мы считаем, что мозг именно выносится намеренно и профессионально, вот этой картинкой, которую рассылает не какой-то упоротый деятель, а минздрав.

Как видим, число погибших от КОВИД они измеряют электричками. Но если за такое взялся уже минздрав, то это жу-жу неспроста. Ведь если так дело пойдет дальше, то они могут это перевести на банки тушенки или батоны колбасы. А то, что вот такие перлы не встречают возмущения, говорит о том, что даже здравомыслящей публике мозг удалось вынести конкретно и безобразно. Причем, то, почему минздрав действует именно таким образом, нам вполне понятно, ведь именно он и правительство в целом – завалило работу, и между прочим мы, и не только мы, давно предупреждали о том, что однажды это случится и оно – случилось.

Наша система здравоохранения в очередной раз оказалась совершенно неготовой к волне короны, хотя это – не первая волна и осеннюю ждали практически все и везде. Тем не менее, никаких выводов сделано не было. Здравоохранение как было кострубатым и убитым, а главное – неспособным к масштабированию в случае подобных ситуаций, так все и осталось на том самом месте. Причем, все лежит на поверхности и очевидно, что за это время не было выделено средств на обустройство клиник, на закупку оборудования для развертывания временных госпиталей, кислорода и так далее, но теперь есть на кого свалить – на не вакцинированных.

А между тем, Европа стала эпицентром пандемии при том, что уровень вакцинации там выше среднего по всему миру и руководство ЕС уже бьет тревогу по этому поводу. Желающие могут посмотреть статистику там, где им нравится, а остальным предлагаем зайти на профильную статью издания Политико и спокойно, внимательно почитать этот текст. У кого на это не хватит времени, коротко перескажу. Там, как общеизвестный факт, говорится о том, что иммунитет после вакцинации начинает падать через 2-3 месяца после второй прививки и существенно падает через 6 месяцев. 

Об этом говорится не как о каком-то открытии, но в контексте эффективности и даже целесообразности «зеленых сертификатов», которые приняты в ЕС и у нас. Проще говоря, теперь там пришли ровно к тому же выводу, который мы сделали несколько месяцев назад и за публикацию чего мы получили просто гору негодования. И вот теперь Европа пришла к выводу о том, что надо как-то разделять «снижение риска тяжелого течения и смерти», которые дает вакцинация, и возможность распространения вируса. Если первую задачу вакцины еще более или менее решают, хоть и не так бодро, как об этом до сих пор принято писать, то со второй они не справляются вообще. То есть, если речь идет о прекращении пандемии, то нынешние вакцины – не по этому вопросу.

В статье даже сказано, что прямо сейчас уже есть предложение либо расширить зеленый статус сертификата на три прививки, либо срочно разработать и внедрить экспресс-тестирование, которое показывает количество антител у конкретного вакцинированного или переболевшего человека. Уже есть разработанный компанией Attomarker, с участием Университета Эксетера тест, который может дать этот результат за 7 минут. Суть этого метода заключается в том, чтобы установить наличие антител в организме выше порогового значения, что должно подтвердить «зеленый статус» данного человека.

(Продолжение следует)

22 Comments on "Внутри коллапса (Часть 1)"

  1. Дуже дивно очікувати якихось адекватний дій від «зеленськоі» влади і такого ж МОЗ. Як скрізь в країні так і в медицині. А вакцини діють, що б про них не розказували. Навіть якщо просто дають шанс уникнути важкого перебігу хвороби, це вже дуже добре. Перевірено на собі. Принаймні пфайзер спрацював.

    • Згадаєте свої слова через рік, коли збільшиться відсоток важких і вакцинованих?
      Чи подумаєте просто зараз,проаналізувавши те, що говорили рік тому?
      Звісно, антитіла будуть зменшуватись до рівня, що легко пробивається. І, відповідно, буде збільшуватись відсоток важких вакцинованих.
      І двоє моїх молодих знайомих після файзера вже перехворіли, та й інші знайомі всією сім’єю перехворіли, деякі важко.

      • Сергій | 13.11.2021 at 13:41 |

        “Звісно, антитіла будуть зменшуватись до рівня, що легко пробивається. І, відповідно, буде збільшуватись відсоток важких вакцинованих.”
        Полностью, поддерживаю. Лучше помереть сразу, чем оттягивать на пол-года.

        • Виглядає розумно. Це вирішення питання “зараз на зараз, а далі подивимось”.
          А нічого принципово не зміниться. Хіба що буде згладжено пік завантаженості лікарень, згодна. А Ви згодні ширятись щопівроку без будь-якої позитивної гарантії?
          Мені вже насправді все одно. Бо вони змусили це зробити мою дитину, а от це – не все одно. І буде не все одно, якщо будуть ширяти дітей. Доколє? Я хочу знати відповіді, перш ніж погоджуся.
          Про довготривалі наслідки ніхто не знає. Тому чому, щоб захистити свої сраки, вони втручаються в імунну систему здорових дітей?

          • “А нічого принципово не зміниться. Хіба що буде згладжено пік завантаженості лікарень, згодна. “-а це принципово, бо це дасть можливість не одного врятувати. Зараз в деяких лікарнях вже нікому виносити трупи з палат, залишають на ніч.

      • Ну, чому так тупо!!!
        Адже крім гігієни (маски) та вакцинації існує ПРОФІЛАКТИКА!!! ПРО-ФІ-ЛАК-ТИ-КА. Хтось мене почув? Профілактика примітивно проста. Вранці склянка чаю (води) з скибочкою лимону і змастити в носі соком лимона. КИСЛОТА (будь-яка) РУЙУЄ БІЛКОВІ ОБОЛОНКИ ВІРУСІВ. + комплекс вітамінів. Хіба складно? І не дорого! Лимона вистачає на тиждень.

        • Сергій | 13.11.2021 at 19:25 |

          Травами хорошо бы ещё подлечиться. Отвар ромашки, мяты… У вас в …. мята есть?(с)
          И уринотерапия, конечно.

        • Укроп | 14.11.2021 at 08:51 |

          От тільки вірус почекає поки лимон у носі розчиниться і перестане діяти 🙂

      • Yaroslav Kievsky | 14.11.2021 at 02:51 |

        Вони перехворіли? Тобто фактично отримали третю дозу вакцини і ще десь на півроку виключені з російської рулетки? Але кожні півроку отримувати укол голкою, це ж страшно. Краще відразу в морг. Але не жаль, не відразу. Що менше тиждень важкої агонії для вас та щасливі години для ваших рідних.

      • Укроп | 14.11.2021 at 08:50 |

        “Знов за рибу гроші”? Це імовірності, перехворіти може і вакцинований, але з великою ймовірністю для нього це буде легкою “простудою”, а захворіти звісно що може… Відповідно і статистика по інших країнах, мені здається, що рахувати захворілих це неінформативно, єдиним вагомим аргументом на користь вакцинації та реального бачення ситуації було б кількість важкохворих та померлих на тисячу (ну, чи мільйон) населення. І тут було б видно чудово що ідіотизм антиваксерів вбиває їх країни. Саме ідіотизм і саме антиваксерів бо розумні люди якщо і хворіють, то легко, або взагалі безсимптомно, а в статистику захворілих попадають, а нахіба, хіба щоб ідіотам було легше казати “Ось бачите, країни, де високий рівень вакцинації теж спостерігають спалах”?

        • Поцікавтесь статистикою віку померлих (а-а, її ж не дають…). Помирають старі й слабкі (об’єктивно), а “чіпують” (це для Модератора, бо інших аргументів він не сприймає) молодих і здорових, які, якщо й хворіють, то відносно легко. Причому щеплять насильницьким диктаторським шляхом. А старі совки сидять по хатах і ухмиляються (сама чула, причому в Академмістечку)

          • Укроп | 14.11.2021 at 16:10 |

            Краще поцікавтесь не просто віком, а чи були вони вакциновані. Помирають і молоді, я не збираюсь сперечатись, але, схоже, ви хочете стверджувати що все одно, що вакцинуватися,що ні? То я для себе це давно вирішив. І відношення тдо здоров’я антиваксів таке ж пофвгістське, як у них самих до нашого здоров’я – хочуть хворіти, то хай хворіють. Вакцини є, вам не треба, то то є ваш вибір, значить не треба.

          • Andriy Moderator | 14.11.2021 at 19:11 |

            https://www.yahoo.com/news/singapore-stop-covering-covid-costs-131616732.html

            В Сингапуре перестанут оплачивать лечение от ковида тем, кто отказался вакцинироваться.

          • Andriy Moderator | 14.11.2021 at 18:55 |

            Модератор предпочитает думать верхней головой и сказки про ксеноморфов не воспринимает. И ему уже надоело бороться с безнадежными, осталось надеяться что скоро сами вымрут.

  2. Сергій Z. | 13.11.2021 at 13:45 |

    Чому і досі немає протоколу, що людина може зробити якщо захворіла на ковід, а лікування починається по суті тільки в лікарні? чому вся боротьба з ковід зводиться до вакцинації? Чому офіційна статистика спрямована виключно на залякування?
    У нас це можна списати на будівництво дорог з білого порошку, але ж і в ЄС те саме.

    Боюсь що відповіді виходять за межі формату ЛО

    • Valeriy | 13.11.2021 at 14:47 |

      “але ж і в ЄС те саме.”
      Так там же Меркель, та інтереси але вже всі бачуть що ті інтереси в інтересах Пуйла,а його інтереси у чом???

    • Вовк | 13.11.2021 at 15:48 |

      Відповіді СОБІ, чесні – саме такий формат ЛО. І не важливо, в якій галузі життя кожного з нас.
      Електричка – це рівень ЦИНІЗМУ вершків з зеленого лайна.
      На разі в Україні більше 500 тис активних випадків. В лікарнях десь 300 тис. Всього лише блекаут на 30-120 хв “звільнить” від половини до 80 відсотків ліжок.
      і ВИННИМИ оголосять не Бєню, не Зєлю і не РіЛє…
      Про велике крадівництво, відсутність кисню, цькування невакцинованих, яких 80 проти 20 – …
      ДумайТЕ мозком, своїм, а не наративами з зомбоящика…

  3. Дмитро | 13.11.2021 at 15:25 |

    В наріду, в якого 3,14здець вимірюється “теплушками”, – електропотяги не “заходять”…

  4. “Причем, все лежит на поверхности и очевидно, что за это время не было выделено средств на обустройство клиник, на закупку оборудования для развертывания временных госпиталей, кислорода и так далее”-недавно мені були скинули витяг із проекту бюджету на наступний рік(ставки медпрацівників). Хірург буде мати 5,5 тис.грн, медсестра-3,8тис. І при такій зарплаті ви будете з них щось вимагати?! Та вони швидше чкурнуть в Польщу, де за ту саму працю вони будуть мати в 3 рази більше!

    • Valeriy | 13.11.2021 at 16:10 |

      “І при такій зарплаті ви будете з них щось вимагати?!”
      ВИМАГАТИ,ВИМАГАТИ,ВИМАГАТИ ще раз,заборонити виїзд до Европи- нехай мислять та голосують не дупою а головою і що в ней там обітає.

  5. Alex_k | 13.11.2021 at 23:11 |

    “Европа пришла к выводу о том, что надо как-то разделять «снижение риска тяжелого течения и смерти», которые дает вакцинация, и возможность распространения вируса. Если первую задачу вакцины еще более или менее решают, хоть и не так бодро, как об этом до сих пор принято писать, то со второй они не справляются вообще. То есть, если речь идет о прекращении пандемии, то нынешние вакцины – не по этому вопросу.”

    Нужно также и разделять понятия “снижение распространения вируса” и “прекращение пандемии”. Если с прекращением пандемии в имеющихся реальных условиях (обычно далеко не поголовной вакцинации) вакцины пока не справляются, то задачу снижения распространения вируса вполне выполняют, снижая вероятность инфицирования конкретного человека в разы, или по прошествии месяцев – на десятки процентов. Соответственно при массовой вакцинации и эпидемия переходит из катастрофической волны в умеренный контролируемый процесс. Который со временем может и вообще затихнуть, если поддерживать иммунитет введением бустерных третьих доз.

Comments are closed.