Казочка про Свєтку-Жучку

Автор — Дід Панас

Із серії «Новітні казки Діда Панаса»

Добрий вечір вам, малятка, любі хлопчики й дівчатка! Сьогодні я приніс вам казочку — ще й бубликів в’язочку! А казочка моя буде про Свєтку-Жучку… Отож, діточки, сідайте довкола своїх комп’ютерних моніторчиків, планшетиків чи смартфончиків та слухайте мене уважненько.

Був у нас такий собі… А якщо точніше, то є у нас, у теперішній Верховній Раді України такий собі Козак. Це, мої маленькі, не той Козак, що справжній козак, а той, що несправжній. Бо він є народним дупутатом від «ОПЗЖ», а як оте їхнє «ОПЗЖ» розшифрувати — хтозна… Одні кажуть, що це означає «Один Писець Знайшов Жертву», інші — що «ОдПетляли і ЗаЖили», треті — що «ОПущені За Жлобство»… В будь-якому разі, «ОПЗЖ» — це таки щось дуже-дуже недобре. Отож і всі, хто входить до того «ОПЗЖ», є людьми недобрими, а в переважній більшості — навіть поганими. А отой самий Тарас Козак, який і не козак зовсім, навіть підозрюється в діях, спрямованих проти нашої України. А отже — і проти вас, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, і проти мене, і проти Зайчика-Побігайчика, і проти Котика-Муркотика… Проти усіх нас!

Зайчик-Побігайчик (зневажливо). А я й не боюся зовсім цього «ОПЗЖ», хоча й кажуть, що зайці зазвичай боягузливі…

Котик-Муркотик (спокійно). І правильно робиш, що не боїшся. Наші хлопці нікого не дозволять ображати, а я особисто очі видряпаю будь-кому, хто тільки надумає!..

Любі мої помічнички, вгамуйтеся, будь ласка, і не заважайте мені казочку розповідати! Тим паче, цього дупутата Козака разом з путінським кумом Мертвечуком зараз підозрюють у державній зраді, отож є кому займатися ними обома: це і РНБОУ, і прокуратура тощо… Але ж казочка моя не стільки про того негідного Козака, скільки про його цивільну дружину Наталію Лавренюк. Бо чи знаєте ви, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, що вона утнула?! Точніше, що зробили з нею росіянські органи влади — бо вона є громадянкою РФ… А нумо, Зайчику-Побігайчику!..

Зайчик-Побігайчик (весело). Що утнула — то утнула, це точно! Цитую:

«Лавренюк Наталія Миколаївна стала Жучковою Світланою Петрівною. Цивільній дружині Тараса Козака, яка потрапила під українські санкції, російська податкова повністю змінила прізвище, ім’я та по батькові».

Котик-Муркотик (весело). Отож була вона Наталією Лавренюк, а стала… А стала вона Свєткою-Жучкою!!! І все аби лишень під санкції РНБО України не потрапити!.. Адже дупутат Козак на неї силу-силенну награбованого в Україні майна записав, а відтепер ніякої Наталії Лавренюк немає, немовби й не було!!! Зате є Свєтка-Жучка!!!

Зайчик-Побігайчик і Котик-Муркотик (регочуть). Ха-ха!.. Ах-ха-ха-а-а!..

Звісно, добре, що мої маленькі помічнички розвеселилися. Разом із тим, цей нібито курйозний випадок, можливо, матиме значно серйозніші наслідки, ніж видається на перший погляд. Адже ця сама громадянка РФ Наталія Лавренюк не змогла б зробити нічого такого без допомоги органів влади тієї паскудної РФ, які видають людям документи! Справді, була вона Лавренюк Наталією Миколаївною, стала Жучковою Світланою Петрівною. Хоча дата і місце народження у тієї Свєтки-Жучки лишилися тими ж самими, серія і номер паспорта, дата його отримання — знов-таки без змін, не змінилися ні індивідуальний податковий номер, ні права власності на все награбоване майно, що записав на неї народний дупутат Козак… Це, вважайте, пряма підробка документів особи на державному рівні!

В принципі, для терористичної держави, якою є РФ, нічого дивного тут нема: злочином більше, злочином менше — нібито яка різниця?! Всі ці злочини — це ж усе кримінал!..

Котик-Муркотик (замислено). «Какая разніца»!.. Терпіти не можу такого підходу. Вибачте, дідусю…

І я такого не люблю. Тому і звертаю увагу наших малят, що небайдужі вбачатимуть у тому, що сталося, вельми небезпечний прецедент. Справді, уявіть собі ситуацію, коли йдеться не про якусь там цивільну дружину якогось українського дупутата від «Огидний Пройдисвітів ЗаЖерливих», а про персону значно, значно більшого калібру… Наприклад, уявіть собі, дорогі мої малятка, любі хлопчики й дівчатка, що завтра їхнього недохвюрера Ве-Ве-Пахла викликають до Міжнародного Гаазького трибуналу у справі про державний тероризм. А оте саме Ве-Ве-Пахло раптом взяло та й поміняло документи на ім’я… на ім’я… Як би його назвати краще?..

Зайчик-Побігайчик (весело). Нео Трінітієвич Морфеусопуло!!!

Дякую, Зайчику-Побігайчику, дякую, мій хороший помічничок! Ну, отож післязавтра по всіх телеканалах тієї терористичної РФії раптом показують їхнього ж припиздента-терориста і недохвюрера Ве-Ве-Пахла, який розводитиме ручками і здивовано казатиме: «Я — припиздент Нео Трінітієвич Морфеусопуло, я таким народився і завжди так звався, а мені тут повістку до Гааги на чуже ім’я надіслали! Це все проіскі міжнародного імперіалізьму через заздрість до нашої РФії, я так щітаю». Гадаєте, росіянці цього не проковтнуть?! Проковтнуть залюбки!!! Ще й радітимуть, до чого весело їхній припиздент-терорист надурив увесь цивілізований світ!..

Котик-Муркотик (весело). Або їхній терористичний міністр-алєнєвод Сергій Кужугетович Шойгу раптом стане… Гіксосом Челубєєвичем Чингісханом-заде!.. А ще краще — Шайтаном-заде!!!

Все можливо, Котику-Муркотику. В кримінально-терористичній РФії усе можливо. Злочином більше, злочином менше — їм вже не відмитися.

От на цьому казочка моя нарешті добігла кінця. А тепер на добраніч, мої маленькі! Ідіть собі, вмивайтеся, нехай вас батьки напоять тепленьким молочком з медяниками, щоб вночі вам наснилися хороші сни про те, як усі негідники нарешті були покарані, як би не ховалися від правосуддя…

На добраніч, малята, на добраніч!

7 Comments on "Казочка про Свєтку-Жучку"

  1. Ну нормально. Теперь Козак станет Жуковым.
    По логике вещей, Рабинович должен поменять фамилию на Попов.

    • Віталій | 01.09.2021 at 11:20 |

      Не Жуковим а Жучковим.?

      • Ага, ага! Суттєве уточнення 😎
        Жуков – це ВЕЛИКИЙ, ЖуЧков – так собі, маленький… 😀

      • Чёрт знает что! теперь, кроме сортов зеленого говна придется ещё и в жучках разбираться (((
        Совсем непонятно, чем теперь всех этих ломехуз изводить, пока они не превратили всё население страны в псевдоэргатов.

  2. Укроп | 01.09.2021 at 14:31 |

    Досвід показує що як би персонаж не міняв прізвище, а оте що вліпили “по вуличному” – від нього відмитися абсолютно нереально тому повістку можна присилати на ім’я Хухла, судячи по недавній істерці Скабєєвої вони чудово знають кого в рашці як кличуть так що попаде за адресою тільки трохи зі слідами зубів та слини Сукабєєвої – ну не стримається, погризе трохи 🙂

  3. Григорій | 01.09.2021 at 21:17 |

    Если нет Наталии Лавренюк (пропала). то бесхозное имущество конфисковать.
    Рабинович должен поменять фамилию на Попов. ПОпов или Попов?

Comments are closed.