КОЛИ КРАСИВІ СЛОВА ВИКЛИКАЮТЬ ОГИДУ

 

Офіційна сторінка преЗЕдента України, «одного найвпливовіших лідерів світу» Володимира Зеленського, 22.11.2019, пост з приводу роковин трагедії Голодомору, з моїми щирими коментарями. Вибачте, що на «ти» з преЗЕдентом. Він сам мене так навчив, він з усіма на «ти», йому так подобається.

Дорогі українці!

У нашій історії є сторінки, які дуже боляче згадувати, але які неможливо забути. Злочини, які доводять, що жорстокість і цинічність не мають меж. Біди, яких нормальна людина не побажає навіть своїм найлютішим ворогам. Трагедії, настільки великі, що людство ще не придумало слів, щоб описати той біль, який пережили українці.

І що це тебе так засмутило в цей день? А чому ти раніше не згадував ці сторінки нашої історії? Ти пам’ятаєш як ти ржав в цей день на своїх паскудних шоу раніше? Ні? Так тобі нагадають. Навіть зараз бачу в коментарях докази. Тобі завжди було насрати на Україну, на її історію, на її мову, на її віру. Тобі тільки на Коломойського не насрати, бо сцикотно.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять жертв Голодомору – злочину геноциду, який вчинив тоталітарний сталінський режим проти українського народу.

Сталінський режим. Не кремль, не московія, не росія. Сталін зі своїм режимом. Боїшся Хуйла образити? Так можна вибачитися потім, маєш досвід з Кадировим.
Чи ти Коломойського боїшся? Що, Бєня дав команду продавати Україну та дружити з нащадками Сталіна і тому сцикотно?

Можна нескінченно довго говорити про причини та катастрофічні наслідки. Існує маса досліджень, відкрито багато архівних документів, про це написано десятки книжок і знято не один фільм. Проте величезний обсяг фактів і доказів усе одно не дає ні розуму, ні серцю відповіді на просте питання.

За що?

А тобі ще не зрозуміло? Як ти там полюбляв питати у своєму кварталі «ти шо, дебіл?». Пояснюю для тебе, талановитого:
За то що ми, українці, заснували та привели до розквіту Русь.
За то що ми, українці, отримали віру православну.
За то що ми, українці, боронили Європу від монголо-татарів, а московіти їм служили.
За то що ми, українці, не визнаємо рабських ошийників.
За то, що все це московіти в нас вкрали. Історію, віру, назву.
Ось за що.

Як взагалі може з’явитися думка знищити цілий народ? Як можна забрати у людей останню крихту хліба, а з нею – останню крихту надії. Надії, що ти або хоча б твої діти доживуть до наступного ранку.

От ти їдеш 9 грудня на зустріч з Хуйлом. От і задай ці питання Хуйлу. А Макрон з Меркель хай послухають відповіді.

Історики сперечаються щодо точної кількості жертв геноциду, але цифри, якими вони оперують, є моторошними та викликають шок. Згідно з різними дослідженнями, від Голодомору 1932-1933 років померло від чотирьох до восьми мільйонів українців. Ці втрати зіставні з нашими втратами у Другій світовій війні.

Ти знаєш точно, хто винен у цій трагедії. Ти знаєш точно, що винний не покаявся, не попросив пробачення. А навіть навпаки, зухвало кричить, що «можем павтаріть». І ти готов ставати на коліна перед покидьками. І оточив себе покидьками. Давай, ставай на коліна. Буде зручніше тобі дати під зад!

Ми – українці. І нам усе до снаги. Але є дві речі, яких ми ніколи не зможемо. Не зможемо це забути. І не зможемо це пробачити.

Ти – не українець. Я не про кров. Я про дух. Ти вже забув. Ти вже пробачив. Ти даєш наказ своїй Армії відступати перед тими, діди яких чинили Голодомор.

Сьогодні Україна й весь цивілізований світ моляться за невинних жертв цього жахливого злочину. Сьогодні українці запалять у своїх вікнах свічки.

Українці запалять. А ти не пали. Ти не українець. Я не про кров. Я про дух. Ти зрадив тих, хто віддав життя за Україну. Ти боїшся та ненавидиш нашу Армію, ти її знищуєш.

Нехай тепло від них зігріє душі всіх загиблих.

Нехай тепло від них спалить твою чорну душу.

Вічна їм пам’ять.

А тобі вічний сором. Твої діти будуть соромиться тебе та змінять прізвища. Ростов-папа вже зачекався.

А найпаскудніше те, що преЗЕдент, в умовах війни з тими, хто створив Голодомор, пише пост «взагалі». Ось є така трагедія в історії України. От так сталося. Ось так зорі склалися. Бабайка від Сталіна прийшов та знищив 8000000 українців. А він, янелох, сумує з цього приводу. Як же це огидно!!!

Ваш Голельєр-бандерівець

20 Comments on "КОЛИ КРАСИВІ СЛОВА ВИКЛИКАЮТЬ ОГИДУ"

  1. Norfolk | 23.11.2019 at 18:08 |

    Дружище , Готельер Бандеровец,
    все что калякает Шлимазл Банковский , не стоит выеденного яйца, потому что ложь и лицемерие в каждом слове этого хуйловского буратино.
    Как пел Семен Северский “на Дерибасовской открылася пивная”.

    • Gotelier Banderovec | 23.11.2019 at 18:25 |

      Згоден з Вами, шановний Norfolk.
      Але ж не усі це розуміють.
      Слова чують, читають, а суть не сприймають.
      Особливо 73% альтернативно-обдарованих, в зелених відтінках.
      Тому й пишу, роз’яснюю.
      З повагою,

    • Видається на те, що це Ющ його затащив на вшанування пам’яті загиблих від Голодомору. Інакше б не пішов по морозу. У Бабин Яр же не пішов. Хоче сподобатись і присипляє пильність своїх фанів?

  2. Микола КР | 23.11.2019 at 18:10 |

    Дякую пане! Сьогодні вже другу Вашу статтю надсилаю друзям та різним шмарклям. Всі вони знайдуть там своє.

  3. Санто | 23.11.2019 at 18:25 |

    Нижчим від себе Зе хамить, перед вищими – ходить на цирлах, і боїться образити, хоча б натяком. І має вбудовану в очко чуйку, яка дозволяє йому розрізняти вищих і нижчих від себе. А народу – народу відведена роль глядачів, які мають “безмолствувати”…

  4. Я казав що далі буде, і по наростаючій, бо інакше бути не може…

  5. Сильно.

    Только, плебеи этого не оценят.

    • А плебеи сюда и не ходят.

    • VolodumurzDnipra | 23.11.2019 at 20:41 |

      с большим сожалением вынужден согласиться с вашим последним доводом. они не только не прочитают а даже не услышат.

  6. Вілен | 23.11.2019 at 20:32 |

    дякую

  7. Не псуйте собі настрій, не читайте сторінку зільоного, ні у фейсбуці, ні в одноглазніках ні офіційну сторінку припиздента. Що може написати падло, що обзивало свою країну актрисою порнофільму? Саме гівно. Тримаємо порох сухим, можливо він скоро знадобиться.

    • Norfolk | 24.11.2019 at 02:23 |

      Нет, почему же? Врага надо знать в лицо.

  8. Gruffurd | 23.11.2019 at 21:56 |

    “У нашій історії є сторінки, які дуже боляче згадувати, але які неможливо забути. Злочини, які доводять, що жорстокість і цинічність не мають меж.”
    Одну з таких сторінок ми проживаємо саме зараз, і саме завдяки автору цих слів, його оточенню, його власнику. Людина, у якої немає ні совісті, ні сорому, ні честі, простерікує про речі, болючі для кожного українця. Єврей, якому немає діла до трагедії єврейського народу, раптом перейнявся горем народу українського. Цинічний брехун і лицемір, краще б взагалі рота не відкривав. От же ж погань.

  9. SoldatYdachi | 23.11.2019 at 22:03 |

    Друже Gotelier Banderovec!
    все це так, ви влучно підмітили – ніколи його не турбувала ні доля України ні долі українців.
    фігляра не цікавило минуле України і він його не знає, так само як зараз не цікавить її майбутнє.
    фігляру потрібна сцена і грошенята.
    воно настільки дурнувате що навіть інстинкт самозбереження не діє.
    .
    янелох перший (сподіваюсь й останній) лоханувся коли прийняв присягу президента.
    сподіваючись отримати оллінклюзів забув що буде як відповідальність за дії так й за бездіяльність на цій високій посаді.
    .
    а ми за все спитаємо.
    на все свій час!

  10. Владислав | 23.11.2019 at 23:27 |

    Шановний Готельєре-Бандерівцю.
    При всій повазі до Вас і Вашої праці я ніколи не погоджуся з тезою “…злочин геноциду, який вчинив тоталітарний сталінський режим проти українського народу. Сталінський режим. Не кремль, не московія, не росія. Сталін зі своїм режимом.” Саме кремль, московія, росія. Сталінський режим був лише однією з численнних варіяцій московської політики, яку це кляте бісівське кодло провадило проти нас вже 850 років, починаючи з викрадення ікони Вишгородської Божої Матері і донині. Вони й сьогодні ладні нищити до ноги все українське хоч голодом, хоч ЯЗ, хоч чумою-холєрою і не важить зовсім сталін чи железін чи алюмінієв – всі без винятку мають ментальність катів, злодіїв, бандитів і вуркаганів. Вони мають зникнути з планети Земля, як народ разом зі своєю спаською вежею, грановитою палатою, третяківською галереєю та ермітажем, щоб і сліду не лишилося і дух не пах. Delenda так delenda до кінця.

    • Перепрошую, але я саме так і зрозумив слова шановного Готельєра-Бандерівця. Він підкреслює, що зелена шмакля звела все до «пєріґібаф ф центрє», «ґалавакруженья атуспєхаф» «аднаво аддельно взятаво недастатка», а так, мовляв, там «люди … душевные, можно сказать, деликатные».

    • Norfolk | 24.11.2019 at 02:18 |

      Вы невнимательно прочитали и соединили причину и следствие в одну общую нелепость прозвучавшую в виде резюме.
      Это слова написаные Янелохом и подробный разбор их Готельером Бандеровцем. Все там четко, всего лишь прочитайте внимательнл неторопясь.
      Иначе получается как анекдоте
      -“Пойдем сынок спать, я расскажу тебе сказку про уточку, которая сломала крылышко”.
      -“Кому сломала?”

      • Владислав | 24.11.2019 at 08:47 |

        Я не читаю і не слухаю зелюка, тому й опростоволосився. Перепрошую колєгу Готельєра-Бандерівця.

Comments are closed.