Homo bestia – ідеолог «руського міра»

Александр_Дугин
Возсідає двоглавий хижак
У церквах. Там – лихі інтереси.
Сіє розбрат, зневіру і жах.
«Руський мір» прививає агресор.
О.Печора

Без Дугіна ідеологія «руського міра» була б неможлива. Без нього «руській мір» був би всього лише звичайним гітлерівським нацизмом. Стрижнем ідеології «руського міра» (рашизму) є твердження, що росіяни – «велика нація». Згідно з цією ідеологією, їм дозволено все. «Великій нації» надається право визначати, які люди і народи на планеті хороші, а які погані. Звісно, що «погані нації» за їх визначенням, не мають права на існування і підлягають знищенню. Ідеологія «руського міра» принесла війну на мою землю. Принесла страждання, смерть, руйнацію.

На початку лютого 2014 року, аналізуючи розвиток подій в Україні, Дугін прийшов до висновку:

«Стан справ загрожує встановленням в цій країні, за підтримки США, неонацистського режиму, який буде направлений проти геостратегічних інтересів Росії. Київ в боротьбі з «бунтівними» регіонами не зупиниться перед геноцидом проживаючого в них російського населення; Росія змушена буде втрутитися в конфлікт». І Росія втрутилася: «Украинцев нужно убивать, убивать и убивать, это я вам как профессор говорю» – відеозвернення кацапського імперіаліста О. Дугіна.

Під час «п’ятиденної війни» у Південній Осетії в серпні 2008 року Дугін виступив з підтримкою російського керівництва і збройних сил, закликавши зайняти Тбілісі і встановити в Грузії проросійський режим.

Головний ідеолог  «руського міра», засмучений наявністю розумних людей:

«Лейбніц і Ньютон – полупрофани». «Архімед і Евклід з Піфагором винні в тому, що людство навчилося мислити».

Втім, Дугін тішиться, що існує виняток, якому готовий вилизувати гузницю до блиску:

«Противників путінського курсу більше немає, а якщо і є, то це психічно хворі і їх потрібно відправити на диспансеризацію. Путін – всюди, Путін – все, Путін абсолютний, Путін незамінний». «Критика Москви недопустима. «Москва – абсолют».

Зазначу, що лаврів відомих провісників і чаклунів на себе не приміряю. Просто, будь-хто може передбачити, наприклад, якщо людина сідає нетвереза за кермо, майже стовідсотково стануться великі неприємності. Якщо людині при владі дуже подобаються лестощі, це обов’язково скінчиться погано. Читайте книжку нобелівського лауреата Маріо Варгаса Льоса «Нечестивець, або Свято Козла» і приміряйте до Московщини події, які відбувалися у Домініканській республіці під час правління Хазяїна, Генералісимуса, Добродійника, Батька Нової Батьківщини, Його Превосходительства доктора Рафаеля Леонідаса Трухильо Моліни: «Багато змовників до останньої секунди лизали Трухильо, а потім вбили». І газети 30 травня 1961 р. повідомили світу: «Trujillo killed». Дата його вбивства відзначається в Домініканській Республіці, як державне свято.

В світі існує досить багато потенційних читачів цієї книжки. Їм би не завадило зробити для себе відповідні висновки і, можливо, уникнути сумних наслідків. Ці примати лестять собі, нібито вони – Homo sapiens. А насправді вони – Homo bestia. Вони думають, що житимуть вічно. Можливо, у Пеклі. Дай їм, Боже, на тому світі сковорідку густо намащену та чортів-трудоголіків.

 

ЯРОСЛАВ

2 Comments on "Homo bestia – ідеолог «руського міра»"

  1. TanDyr | 19.02.2016 at 18:41 |

    А на рисунке – вылитый Достоевский!! КстатЕ, тоже нехилый фОшЫст.

  2. anti-colorados | 19.02.2016 at 23:23 |

    Ну это – лучший портрЭт мелиоратора Дугина из всех известных! Супер!

Comments are closed.